Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
Eile õnnestus mul endal ühele sõiduaotole tagant sisse lennata, kui keset pidurdamist friktsioonkatted eest jeed tõmbasid... Sõida veel mingite noname klotsidega rsk...
Tsikkel terve ja auto sai stangele väikese kriimu. Endal muidugi ranne veidi kahtlane
Igaljuhul kummardus autojuhile, kes õlale patsutas ning head teed soovis....
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
- Tsikkel: FZR
demineerija kirjutas:Eile õnnestus mul endal ühele sõiduaotole tagant sisse lennata, kui keset pidurdamist friktsioonkatted eest jeed tõmbasid... Sõida veel mingite noname klotsidega rsk...
Tsikkel terve ja auto sai stangele väikese kriimu. Endal muidugi ranne veidi kahtlaneIgaljuhul kummardus autojuhile, kes õlale patsutas ning head teed soovis....
Se derr on vist ees ühekettaline?
Natuke aega tagasi on toimunud Pildiküla tankla juures Põrguvälja poole viiva teel kurvis auto ja mootorratta lauskokkupõrge. Auto tuli Jüri poolt,sooritas ilmselt liiga kiiresti ja vastassuunast lõigates vasak kurvi,vastu tuli tartu mnt poolt rattur. Rattas oli suht pulbriks, autol esiots ka ikka väga korralikult sodi. Rattur ise oli ilmselt paar meetrit eemal kõrge rohu sees kraavis,seal tuletõrjujad igatahes askeldasid ja nina maas olid. Paha kurv on see üldse,lahtist asfaldiklibu täis ja enamus seal ka lõikavad,aga rattur seda kindlasti ette näha ei saanud,kuna tuli teiseltpoolt üldse. Kole ja kurb vaatepilt oli see küll,loodetavasti on asjaosalised ise terved.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
kui sa mõtled nüüd lukoili, siis seal peab autoga veidi vaeva nägema, et kiirust üles saada. liiga lühike ots.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Rattur sõitis Lukoili pool Jüri poole...tema jah ei saanudki hoogu üles,aga auto tuli Jüri poolt...ja sealtpoolt tulles kõik seal kihutavad..sõidan ise pea igapäev seda kohta läbi. Olen isegi seda kurvi korduvalt "sirgeks" sõitnud,kuna seda kurvi saabki suht kiiresti ja otse läbida. Õnneks pole keegi vastu tulnud...
Kommenteerin siis ka seda Pildiküla õnnetust.Kuna olen täna just päästes valves , siis käisin seal kohapeal , mootorrattaks siis bmw gs1200 kui ma ei eksi ja autoks oli ford mondeo. tsikeel on ikka väga sodi ( asja sellest ei saa ), rattur ise oli ca 10 m eemal rohus ja ka tema see aasta vast enam ei sõida kuna vasaku jala lahtine sääreluu murd ja parema käe ranne ka katki , kui meedikutest õigesti aru sain. Sisemiste vigastuste hulk selgub haiglas.
Fordi juht ei märganud ratturit ja keeras talle ette ja nii see juhtuski .
tel.56 452 700
Ratturile edukat paranemist. Tõenäoliselt saab osa oma suvest haiglas veeta.
noh kui hing sees siis juba pool võitu kui seest ühes tükis siis kah hea. Loodetavasti lapitakse jalg tagasi paika hoidsin hinge kinni mul jüril mitu tuttavat tsiklimeest aga ükski neist BMWga ei sõida. Eesti liiklus ajab ikka närvi küll!!!! kas suvi ja palavus mõjub nimodi või mis aga no see ei mahu enam kuskile raamidesse. Ei enam sõnu ei ole lihtsalt on otsas... Vahert pole mitmel rattal sõidad hälvikuid on igas valdkonnas kes lihtsalt sõidavad enda mugavuse mullis! Mine või kätega kallale. Ja varustus ka ei päästa pane või keskaja raudrüü selga!
Tegin paar pilti ka aga it alal olen suht tumba siis siia neid pilte laadida ei oska , ehk leian mõne targema , siis saab pilti ka näha.
kusjuures mootorrattur ja autojuht tunnevad teineteist , ja keegi kellegi vastu viha ei pea , ma loodan, autojuht oli ise ka suht õnnetu seal , polnud mingi noor huljaspea.
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:Tegin paar pilti ka aga it alal olen suht tumba siis siia neid pilte laadida ei oska , ehk leian mõne targema , siis saab pilti ka näha.
kusjuures mootorrattur ja autojuht tunnevad teineteist , ja keegi kellegi vastu viha ei pea , ma loodan, autojuht oli ise ka suht õnnetu seal , polnud mingi noor huljaspea.
http://www.upload.ee/ - Sinna saab üsna lihtsalt pildid laadida
Kunderi tänava alguses reedel kella 3 paiku sõitis paremas reas noor mootorattur kelle vasakult keeras ette must volvo lukoili haagisega Autojuht seletas politseile et tema oma maja hoovi teisiti ei saa. Noh- see on arusaadav Aga kuidas meeldib teine lause -ma nägin küll mootorattast aga arvasin et tema jouab pidurdada ! Nagu oleks motomehel kohustus ja võimalus pidurdada See pole blond piiga jutt vaid kolmekümnedates välimisel normaalse mehe jutt. Kõige vastikum asi et autojuht ei üritanudki vabandust küsaida ja kohe sõitis haagisega sündmuskohast minema Sest haagise rendiaeg tiksub ja see on olulisem ....Üks seni tundmatu valge kaubiku juht aitas noormehele tõusta ja tsikli eemale lükata. Kuidas asja arutab politsei pole veel teada aga minu arust taoline ülbus ehk tahtlikult
ettekeeramine peab olema rangelt karistatav
P.S.motomees läks ise traumapunkti
P.P.S Ma ise olin ettekeeramise ohver kaugel kolhoosi ajal ja traktorist polnud ülbik lihtsal väga purjus
http://www.tallinncity.ee/1284810/kaher ... netustesse uudis ka olemas. http://www.ohtuleht.ee/531905
Nagu oli mainitud:
UMMI kirjutas:kusjuures mootorrattur ja autojuht tunnevad teineteist ,
siis suure tõenäosusega oli tegemist väga tuttava kohaga ja mitte suvalise ränduriga mis omakorda tuletab meelde, et õnnetused kipuvad tulema kõige tuttavamates kohtades kus neid kõige vähem ootad
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
stray kirjutas:tahtlikult ettekeeramine peab olema rangelt karistatav
Kuldsed tõesõnad! Ootamatu tahakeeramine on juba ammu väga rangelt karistatav, miks küll ettekeeramine krim-koodeksist on välja ununenud
Infoks:
delfi kommentaar:
Reede s.o eile hommikul juhtus ka üks õnnetus, kus oli raudselt süüdi halli Peugeoti 455 MDH juht. Peugeot tegi Nõmme keskuse taga olevalt tänavalt, autode vahelt vasakpööret Pärnu mnt-le ja keeras tsiklile lihtsalt tuimalt ette, tsiklimees pani pidurit ja lendas külili, ning libises tükk maad mööda asfalti aga Peugeoti juht isegi ei vaadanud tahavaatepeeglisse ega märganud enda põhjustatud õnnetust ning sõitis minema.
Juhul kui see kannatanud tsiklimees seda lugema juhtub ja tal on tunnistajat vaja siis anna märku. P.S ja see tsiklist tuli väga rahulikku sõitu, aga näed kannatajaks jäi ikkagi.
Äkki on kasu kellegil?
Kas keegi on näinud reedel Kunderi tn alguses mootoratturi kukkumist kui Lukoili haagisega must Volvo temale keeras ette vasukust reast paremale hoovi ? Autojuht seletas et tema nägi ratturit ja on veendunud et mootomees pidi temale teed andma Seega kõik tsiklisti vigastused on tema enda asi
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Täna see , siis juhtus !
Ilusa ilmaga tegin paarisaja kildise ringi ja nautisin loodust ja vahvate inimeste seltskonda ! Koduteel , vaevalt kilt jäänud , sisenesin Vääna teel vasak kurvi suunaga Nõmme keskusesse . Äkki ratas liikus pooleteist meetri jagu teepeenra poole ning avastasin ehmatusega , et aiaplank läheneb uskumatu kiirusega . Kiirus oli siiski väga madal ja suutsin viimasegi maha pidurdada kuid lõpp seadis ikkagi valiku ette - kas lenksuga aeda või küllili ! Kuna rauad olemas panin rahulikult külje maha , ise püsti jäädes ja isegi riideid ei värvinud ära ! Tänavale tagasi vaadates nägin keset kurvi Savisaare peenkillustikuga parandatud tee lõiku , mis oli küll kinni kuid kuuma ilmaga pealmine kiht täiesti ujuvaks muutunud . Tekkis tahtmine rusikaga Savisaare sarve sügada !
Veidi maad eemal nautisid vaatemängu punases Mazda 3 miilutsev noorpaar .
PS: See oli mu esimene mootorattaga kukkumine !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Need teed on igal pool sitasti parandatud, ise külitasin eile just kohas kus pigi sees praktiliselt killustikku polnudki. t*** ma ei saa üldse aru miks vaevavad inimesed end asjade tegemisega, mida nad korralikult teha ei oska. Paremaks ei muudetud antud juhul midagi, vaid keerati mitusada meetrit teed lihtsalt perse. Selles pigitatud kohas oli ennem jumala nitsevoo ja grippy asfalt, küll hästi veidi künklik kuid ei sulanud mitte kunagi... Arutlesin täna endamisi, kas peaks kohalikku omavalitsust manitsema minema et tehakse asjad OK kohas täiesti hulluks, kas raha on ülearu või!
Tulin linna poolt pirita poole, kadriorus lendas kiirabi hea lennuga vastu.
Lauluväljakul oli yks bike nende kollaste mummude juures pikali
Loodan, et kõik ikka korras.
holma kirjutas:
Paar päeva tagasi astus mullegi selline 15-16 aastane neiu teele ette ja loomulikult väljaspool ülekäiguradasid. Õnneks nägin teda juba eemalt ja jäin seisma. Neiu nägi mind, aga ignoreeris, kuulas klappidest muusikat ja jalutas rahulikult üle tee. Loodame,et Olgaga midagi tõsist ei juhtunud. Kurb,et liiga tihti meiega lihtsalt ei arvestata.
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Kes eile Pärnus autole tagant sisse põrutas? Töökaaslane kurtis, et ilmselt joobes tsiklimees, et isegi kiivrit peast ei võtnud
Kes täna kella 17 ajal esiratta Kadaka Selveri juures blokki lasi, tankslappi sai , läbi mingi ime rattapeale tagasi kukkus ning üle äärekivide ning haljasala parklasse sõitis......nägin seda algusest peale ning võiks pikemalt rääkida. Aga põhimõtteliselt, see et sa üle äärekivi sõitsid - paiskas ratta su alla tagasi...arvan et seisma jäädes ei saanud sa päris hästi ise ka aru miks sa ratta peal oled. Vahepeal olid väga konkreetses "supermani" asendis seal õhus, parema käega hoidsid peeglist kinni (Y) .... Ja tavalised teksad ning t-särk tegid selle lõpu veel õnnelikumaks.
Jaak43 kirjutas:Kes eile Pärnus autole tagant sisse põrutas? Töökaaslane kurtis, et ilmselt joobes tsiklimees, et isegi kiivrit peast ei võtnud
Täna nägin väga haiget pilti! See oli umbers kella 7 paiku mustamäel mäki vastas ristmikul istusin autos ja ootasin rohelist foorituld järsku rollerivend tibi taga plätudega tibil selik lehvib regamata rolleriga ilma igasuguse varustuseta isegi kiivreid ei olnd täie pasaga punase alt ja otse autode vahele mis tammsaare pealt rohelisega sõitsid. Õnneks said autod pidama no hale vaade oli! täitsa pekkis ja siis sain aru nad olid täis tüdruk üritas teha seada titaatinkut ajas käed laiali nautis värsket õhku. nad isegi ei saanud aru mis juhtus, lasid autod mööda keerasid sõpakalt tammsaarde ja nii nad sõitsid ära siiberdades kahe rea peal.
Täitsa pekkis mul jäi telefon koju tahtsin politseisse helistada aga ei saanud. Ja mõlemad olid nii õnne täis selle rolleri seljas. Vaade oli ikka no väga väga haige kui kaks rida autosid plokki tõmbas ja see paarike sõitis omateed nagu polekski midagi juhtunud kõrval seisis ka auto ja ootas fooritaga rohelist need hakkasid karjuma ju said ka paraja shoki. Kui oleks pauk käind olkesk see paarike ajud asfaldil laiali ja hala kui palju!!!
Nad tundusid sellised 16-18 olevat.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
ardilla de terra kirjutas:Täna nägin väga haiget pilti! See oli umbers kella 7 paiku mustamäel mäki vastas ristmikul istusin autos ja ootasin rohelist foorituld järsku rollerivend tibi taga plätudega tibil selik lehvib regamata rolleriga ilma igasuguse varustuseta isegi kiivreid ei olnd täie pasaga punase alt ja otse autode vahele mis tammsaare pealt rohelisega sõitsid. Õnneks said autod pidama no hale vaade oli! täitsa pekkis ja siis sain aru nad olid täis tüdruk üritas teha seada titaatinkut ajas käed laiali nautis värsket õhku. nad isegi ei saanud aru mis juhtus, lasid autod mööda keerasid sõpakalt tammsaarde ja nii nad sõitsid ära siiberdades kahe rea peal.
Täitsa pekkis mul jäi telefon koju tahtsin politseisse helistada aga ei saanud. Ja mõlemad olid nii õnne täis selle rolleri seljas. Vaade oli ikka no väga väga haige kui kaks rida autosid plokki tõmbas ja see paarike sõitis omateed nagu polekski midagi juhtunud kõrval seisis ka auto ja ootas fooritaga rohelist need hakkasid karjuma ju said ka paraja shoki. Kui oleks pauk käind olkesk see paarike ajud asfaldil laiali ja hala kui palju!!!
Nad tundusid sellised 16-18 olevat.
Eesti elu praegu = Wiiralti "Põrgu"

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
tali kirjutas:Eesti elu praegu = Wiiralti "Põrgu"
Eks ta ni ole jah, sõidan viimasel ajal palju ringi harjumaal ( autoga küll ) ja huvitaval kombel muututakse nädalavahetustel ikka väga julgeks ja kuidagi kiireks läheb kõigil...
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
badandevil kirjutas:Keegi oli Ecolandi juures risu pannud. Politsei ja kamp tunkemehi askeldasid tsikli juures, teised tunkemehed parandasid tänavavalgustusposti. Ratas oli sini-valge gixxer.
Oza raaisk... see võis olla üks räme pauk video järgi vaadates kus post ja kus tsikkel on. Kommentaare lugeda siis oli postile otse kümpi pannud ja 20 m tagasi lennanud. Kui tsikkel nii kaugele lendab postist peale laksu http://www.tallinncity.ee/1294142/mooto ... ii/1885544 Ime et üldse hing kombe sisse jäi...
-
- Tsikkel: Freewind
Kellegi ratast upitati eile õhtul kaheksa paiku Tartu Vahi vahel Jõhvi maanteel oleval ringteel kärule. Tsikleid ja tsiklimehi paistis seal mitu olema, ehk oli ka õnnetusse sattunud piloot jalul. Kuskil hingesopis on väike värin, et ega see ometi see võrr olnud, mis mul viie paiku Tartust välja sama ringtee poole suundudes vahepeal küljepeegleis virvendas.