algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Moderaator: Moded
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Nii, spetsialistid!
A kui nüüd panna ritta sellised masinad - KTM 65SX, Kawa KX65, Suzu RM65 või Polini XP65R.
Milline oleks pingerida ja miks??
pyramiid kirjutas:Nii, spetsialistid!
A kui nüüd panna ritta sellised masinad - KTM 65SX, Kawa KX65, Suzu RM65 või Polini XP65R.
Kawa ja Suzu on samad rattad, plastikud on lihtsalt teist värvi, KTM mõttetult kallim (ees USD amort, taga jälle lingita amort), Polini pole nii levinud ja tea kuidas Ramost neid juppe saab
.
KX65 (võis iis ka RM) siit valikust kvaliteedi ja hinna suhtes parim.
EDIT GASGAS MC65 on ka veel olemas ![]()
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Lingita amort tavasõitja jaoks pigem pluss ju, kõik kulub ja kui on vähem mida saaks kuluda siis seda parem.
Multilingi hooldusele läheb üle kilo juba kindlasti.
Ise võtaks Kodus Tehtud Mootorratta 65 SX, netiski präegu neid müügil kasutatuna suht odavalt (13 kilo), pluss eestis 65cc klassis võistlejatest mõni üksik kasutab ainult kawasakit, polinit, või suzukit , gasgasi.
Võrride puhul jupid ka odavad ja võimsust esialgu piisavalt palju ülearu algatuseks. ![]()
-
2stroketaliban
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Mille krdi päralt suzut ja kawat üheks rattaks peetakse ,aru ma ei saa.Kas selle pärast,et Kawa valmistas kaks aastat suzule 250f i või???
Eks KTM võetakse juba selle pärast ,et juppe lihtne saada ja mootor kärab ka normaalselt.Väidetavalt pidavat Polini maru kõva ratas olema (pole ise küll 65cc sõitnud
)kuid paljudel Ramoga ebameeldivad kogemused ja ei viitsi oma pead vaevama hakata.
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
pyramiid kirjutas:Nii, spetsialistid!
minu teada suzu 65 eestis ei müüda(pole kohanud,ehk kuskil on mõni vanem mudel)mitmed kes 50ccm-ilt läksid üle 65ccm peale sõdavad uuel hooajal kawadega,kuna pidavat oma ehituselt olema mõistlikum ja hooldus odavam kui ktm-il,vana mudeli gasgas-i võid kohe ära unustada,uus kohe tulekul,polini,nii ja naa,50ccm on vägagi head aga 65 kohta niipalju,et Jan Jakobson(eesti meister50ccm) kes sõitis poliniga istub uuest hooajast kawa seljas,kuigi polini olevat tehase toetust pakkunud(võib ka küla jutt olla)
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
2stroketaliban
- Kontakt:
Tähendab,et Suzu enam ei paku 65cc,kahetaktilistest ainult 85cc suure ja väikserattaga
http://www.suzukicycles.com/Products/Su ... EE0A18BA3A
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
matti kirjutas:Lingita amort tavasõitja jaoks pigem pluss ju, kõik kulub ja kui on vähem mida saaks kuluda siis seda parem.
Multilingi hooldusele läheb üle kilo juba kindlasti.
Ise võtaks Kodus Tehtud Mootorratta 65 SX, netiski präegu neid müügil kasutatuna suht odavalt (13 kilo),
sellise raha eest muidugi sõidetavat ratast ei saa,korraliku ratta hind algab ca.25-27 tuhhist,tean mis räägin,olen neid kümmnete kaupa vaatamas/katsumas käinud,kuna plaan poeg talvel 65 selga istutada
et saaks aastakese varem käiguvahetuse selgeks
allar 56291000
umbe ull miis
-
2stroketaliban
- Kontakt:
See on täitsa õige jutt kui pikemalt kavatsus sõita siis mõistlik natuke rohkem investeerida kui ,et osta mingit ussitanud ratast soodsalt kaela sest sinna mahub varsti sama raha sisse mis alul kokku sai hoitud.Muidugi vahel võib hea hinnaga ka midagi head ette visata.
Kohapealt vist ostma ei hakka, hinnad tiba kõrged võrreldes näiteks UK e-bays pakutavatega, seda isegi peale toomiskulude otsaliitmist!
Jama selles ka veel, et ei tea, kuda poisile asi üldse meeldima hakkab, seega ülearu investeerida ei tahaks ja ega ei saa ka.. ![]()
2stroketaliban kirjutas:Mille krdi päralt suzut ja kawat üheks rattaks peetakse ,aru ma ei saa.Kas selle pärast,et Kawa valmistas kaks aastat suzule 250f i või???
Aga vot sellepärast, et nad on samad
Mul pohh, kes kellele neid tootis, aga samad nad on. Vaata osade numbreid nt. 2003 a. , kui muidu ei usu, mootor sama, raam jne. Fänna suzut, kui tahad, aga süvene ka siis nats.
http://www.mrcycles.com/fiche_section_detail.asp
Leia erinevusi ![]()
http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=21494
http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_rm_65_2005.php
http://www.suzuki-bikes.com/rm65.php
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
saqu kirjutas:Leia erinevusi
Kasvõi see juba, et kawasakiga jääd põhjapeale kinni, kui sinu antud linkidel olevat kawasakit suzukiga võrrelda andmete järgi(ground clearance)
-
Jumbu
- Tsikkel: Gas Gas, HD rott
- Tänatud: 2 korda
matti kirjutas:saqu kirjutas:Leia erinevusi
Kasvõi see juba, et kawasakiga jääd põhjapeale kinni, kui sinu antud linkidel olevat kawasakit suzukiga võrrelda andmete järgi(ground clearance)
Parandame selle erinevuse
http://www.kawasaki.com/Products/produc ... spx?id=305 vähemalt ei ole siin kliirens millimeetrites ![]()
Kas keegi teab öelda mis nipiga saaks 4t krossitsikli leegitorust suure mõlgi välja. Hetkel üle poole torust kinni. Mõlk täpselt sellise koha peal, et kui kuumutada ja seest mingi vardaga proovida lükata siis ei saa kummaldgi poolt ligi. Ning juttude järgi ei saa titaani hästi keevitada ka?
cr125-cr250-cr250f-kx250f..jne..cr450f 09`yz450f 11`
kui on leegikas igast kohast sama diameetriga, aja punaseks ja suur teraskuul sisse. Lihtsalt selline loll mõte ![]()
Kusjuures omal oli sama mõte, kuid sobiva kuuli puudumisel hakkasin teisi variante mõtlema ![]()
Väiksemaid ja sujuvamaid mõlke saab välja päris hästi, kui leegikas vett täis valada ja sügavkülma pista. Aga kui mõlk on lausa pool toru, siis ei pruugi see toimida, kuid soovitan siiski järele proovida ja kui näib, et on abi, siis korrata seda tegevust.
Uudishimu tapab
Vaata seda: http://www.thumpertalk.com/forum/showth ... p?t=523620
Sügavkülma variant on odav ja tundub riskivaba kah.
Aga kas sellist võimalust pole, et ta mujalt lükkab toru paksemaks või puruks?
See protsess toimub nii aeglasti ju, et vahepeal saad korrigeerida vajadusel seda jääd teemat.
0tt kirjutas:Aga kas sellist võimalust pole, et ta mujalt lükkab toru paksemaks või puruks?
-
virkostein
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
ma olen kuulnud et vett_täis_ja_sügavkülma variant pidi kahetaktilise leegitoru lõhki külmumise ohtu seadma.
EDIT: Tõesti kirjutasin vastuse enne kui olin eelnevalt lingilt teksti tervenisti läbi lugenud ![]()
virkostein kirjutas:ma olen kuulnud et vett_täis_ja_sügavkülma variant pidi kahetaktilise leegitoru lõhki külmumise ohtu seadma.
ega sa ju seda thumpertalki linki ei lugenud ![]()
see titaantoru mõlk on targem rahule jätta ja sellega edasi elada.
Teine võimalus on osta uus, mida peale seda kohalikku sirgestamist teed arvatavasti peatselt.
-
virkostein
racerx kirjutas:see titaantoru mõlk on targem rahule jätta ja sellega edasi elada.
Teine võimalus on osta uus, mida peale seda kohalikku sirgestamist teed arvatavasti peatselt.
miks üks või teine mõlkide välja ajamise viis titaantorule halb on? läheb hiljem lõhki kergelt?
Kasjok kirjutas:Väiksemaid ja sujuvamaid mõlke saab välja päris hästi, kui leegikas vett täis valada ja sügavkülma pista. Aga kui mõlk on lausa pool toru, siis ei pruugi see toimida, kuid soovitan siiski järele proovida ja kui näib, et on abi, siis korrata seda tegevust.
kas keegi seda reaalselt proovinud on ? mina olen ja võin öelda ,et sittagi ei tulnud välja,kusjuuresoli tegemist mudel auto sumpaga mis valmistatud alumiiniumist,võimalik,et see sump oli läbimõõdult liiga peenike,aga kortsu ta igatahes jäi.
võimalik,et ise käpard ![]()
kui keegi katsetab ja mõlk välja tuleb siis andke teada kuidas täpsel teha,sest siingi üks leegikas ootab remonti
allar 56291000
umbe ull miis
ehk tarkade klubi oskab öelda kuidas kõverat radiaatorit sirgeks ajada?
kaval kirjutas:Kasjok kirjutas:Väiksemaid ja sujuvamaid mõlke saab välja päris hästi, kui leegikas vett täis valada ja sügavkülma pista. Aga kui mõlk on lausa pool toru, siis ei pruugi see toimida, kuid soovitan siiski järele proovida ja kui näib, et on abi, siis korrata seda tegevust.
kas keegi seda reaalselt proovinud on ? mina olen ja võin öelda ,et sittagi ei tulnud välja,kusjuuresoli tegemist mudel auto sumpaga mis valmistatud alumiiniumist,võimalik,et see sump oli läbimõõdult liiga peenike,aga kortsu ta igatahes jäi.
võimalik,et ise käpard
kui keegi katsetab ja mõlk välja tuleb siis andke teada kuidas täpsel teha,sest siingi üks leegikas ootab remonti
Olen kahel korral seda võtet kasutanud. Esimesel korral kui mõlk oli sujuvamate äärtega toimis see päris hästi. Teisel korral oli selline terav korts ning selle puhul see peaaegu ei aidanudki.
Idee on saada mõlkis osa vett korralikult täis.
Uudishimu tapab
kullokas kirjutas:Vaata seda: http://www.thumpertalk.com/forum/showth ... p?t=523620
Sügavkülma variant on odav ja tundub riskivaba kah.
Selle jää ja külmkapiga saab mootori töömahtu suurendada, silinder vett täis ja külma
Ja mis peamine see töötab. Järgi proovitud tegin 125 250 ![]()
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
virkostein
riksx kirjutas:kullokas kirjutas:Vaata seda: http://www.thumpertalk.com/forum/showth ... p?t=523620
Sügavkülma variant on odav ja tundub riskivaba kah.Selle jää ja külmkapiga saab mootori töömahtu suurendada, silinder vett täis ja külma
Ja mis peamine see töötab. Järgi proovitud tegin 125 250
Ära aja hülge juttu, pärast väikesed võrrimehed hakkavadki silindreid lõhki külmutama ![]()
-
HusabergHooligaN
- Tänatud: 1 kord
riksx kirjutas:kullokas kirjutas:Vaata seda: http://www.thumpertalk.com/forum/showth ... p?t=523620
Sügavkülma variant on odav ja tundub riskivaba kah.Selle jää ja külmkapiga saab mootori töömahtu suurendada, silinder vett täis ja külma
Jap töötab küll ma sain ühepütisest peale 4x protseduure r4 mootori
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 707 korda
- Tänatud: 464 korda
HusabergHooligaN kirjutas:riksx kirjutas:kullokas kirjutas:Vaata seda: http://www.thumpertalk.com/forum/showth ... p?t=523620
Jap töötab küll ma sain ühepütisest peale 4x protseduure r4 mootori
Aga kuda V2' te saab?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.