Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Keeway TX 50 supermoto
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: TDM 850 " 91
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Prantslastel mõned õnnetus situatsioonid päris hästi ja mitme vaatenurga alt välja toodud
Mida te jahute keeratakse ei keerata, surematu, surelik. Sõitsin täna autoga ja üks chik korraliku promilliga surus mind lihtsalt kahest reast välja vastassuunda! Paar aastat tagasi kandsin ratta maha kui mulle ette keerati vabandus oli, ma arvasin ma jõuan! Kui pole juhtunud see ei tähenda, et juhtuda ei või, koolita või ära koolita, sõida ringrada või krossi. Kõik vidinad, koolitused ja pasiivne ohutus on väga head ja neid tuleb kastada aga see kõik vaid annab võimaluse. Ja see minuga kunagi ei juhtu Pfffff! Mul sõber ajas ka seda sousti suust välja kuni käpuli käis, hiljem ise tunnistas, et läks liiga enesekindlaks jne jne.
Rollu vennad on eraldi teema. See kes süüdi otsustab politsei. Kas juhtub otsustab saatus.
ardilla de terra kirjutas:See kes süüdi otsustab politsei. Kas juhtub otsustab saatus.
Õnneks siin juba mõnda aega sissekanneteta olnud. Aga. Olin nüüd pikemalt tööl ja eile mõtlesin õhtul, et täna vaba päev, lähen teen veel ühe sõidu ennem, kui tsikli seisma panen. Ja nüüd hommikul, see kuramuse torm oli keskhargi pealt tsikli ümber lükanud, äärekivide peale. Loodan, et gondli korda saab. Natuke alumiiniumt ka väänanud. Õnnetuks teeb küll. Maru puudulik hooaeg niikuinii. Keset suve oli käsi kipsis (jalgrattal ja sõideti ette). Andis praegu äragi viia tsiklit. Tuul on nii tugev, et esimese käiguga jalad maas sai põristatud ja loodetud, et ootamatu iil valest küljest uuesti pikali ei paiska. Pärnus Mais siis.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=67505668 See oli ühe hooaja algus. Nägin seda laksu peale seda kui rattur oli juba haiglasse viidud. Päris jube. Siis veel see lauri pasandas, et ta sõitis korralikult ja mootorrattur tuli punasega. Loodetavasti Tsiklimehel ei ole jääravaid kahjustusi.
-
- Tsikkel: honda st 1100
õnneks tsiklimees taastus aastaga aga pauk oli kõva muidugi .
Kui mina seda laksu nägin siis Musta Mondeomehed käisid ämber auto. Politsei oli kohal ja värvis, tsikkel oli teist poolt teed valgusfooriküljes ja lend oli ikka tundub, et mõni kümmend meetrit vast. Tsiklimeest juba siis ei olnud kui ma mööda sõitsin. Ma veel mõtlesin, et kas sellise paugu elab üle üldse... Suht ebameeldiv vaatepilt.
PS! Tervisi talle Hoidke end !
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Kusjuures selle pagana elukunstnikuga ei juhtu ilmselt suurt midagi. Trahvida ja karistada tuleb ikka korralikke kodanikke ju - need maksavad ära. Pättidega tegelemine aga....
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Meil juhtus siin ka sarnane lugu, kus ühed elukunstnikud vilistasid remondis oleva autoga kummi ja lõpuks äestasid külje ka maha. Kuna lubadused auto korda teha ja kulud korvata jäid kattetuks, said kõik tekkinud otsesed (auto remont ja asendusauto rendikulu) ja kaudsed (sõiduki kulum läbisõidu kohta) kui ka üsnagi küsitavad (lõpuni kulunud piduriklotsid ja seeläbi rikutud pidurikettad) kulud ilusti ühe hagisse kokku kirjutataud. Kuna isik ei ilmunud kohtusse, tehti tagaselja otsus ja kõik mõisteti meie kasuks. Nüüd rebib haldur tema palgast rasvase tüki meie arvele iga kuu. Kui ikka selline tropp oled siis tuleb tropimaks ka ära maksta. Nii et härrased, vähem hala ja pikem samm oma õiguste kaitsmisel selmet bikeris delfi stiilis halada.
Tsikkelröövel kirjutas:Kusjuures selle pagana elukunstnikuga ei juhtu ilmselt suurt midagi. Trahvida ja karistada tuleb ikka korralikke kodanikke ju - need maksavad ära. Pättidega tegelemine aga....
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
davidsoniharald kirjutas:... Nii et härrased, vähem hala ja pikem samm oma õiguste kaitsmisel selmet bikeris delfi stiilis halada.
Võtsid sõnad suust. Vabandust aga Tsikkelröövli hala kõlas täpselt nagu iga teine delfi kibestunud kommentaar.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Hala.... aga proovige võtta hagiga kellegi palgast rasvast tükki maha, kui ta palka ei saagi. Või saab miinimumpalka.
Ja üldiselt, olen seda kohtuteed käinud ja isegi Ameerikast oma raha kätte saanud, seega tean äärmiselt hästi, mida see tähendab. Enne seda tuli võlgnik muidugi üles otsida ja talle "survet" avaldada ja temalt allkiri kätte saada, et ta mulle üldse võlgu oli (tegu oli hädalise aitamisega, ainult hädaline osutus tavaliseks mängurist petiseks, kellel kodumaa pind jalge all põlema hakkas ja kes siis ameerikasse putkas). Summa oli vaid 2000 krooni, st pragmaatiliselt võttes see ära loomulikult ei tasunud (ja selle peale mäng ju käibki), aga põhimõtte pärast tegin selle läbi. Seega võin ka sõna võtta. Villy, Sina oled, või hüppad niisama poisikese kombel teiste tuules?