Rumalad küsimused 2

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Loff kirjutas:
Hurt kirjutas:

Muidu nagu tundus selline "maksan ise peale hobi".

Millisele hobile peale ei maksa? On vast piisavalt rumal küsimus.

Sellisele mis raha ei võta. Käid näiteks koos Fred Jüssiga mägra peeru lindistamas. Lintmaki laenad vanaisalt ja kummarid võtad nurgast. Mäger peeretab besplatno.

PS! Kuuspaki õhtu on ärge südamesse võtke.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Kindlasti leidub neid veel kui hakata eelarvet pidama. Jahil, ajujahil on ka võimalik kasumiga käia. Jahile minnes sebid ennast naabrimehe auto peale, püss on Sul juba vanaisalt päritud, koos moonaga, käid aga ringi tark nägu peas, pauku ei tee, padruneid ei raiska. Käid ja vibreerid kogu aeg, hoiad ennast pildis ja kui on liha jagamine siis saad oma portsu kätte. No vorstide ja konservide eest natuke peab välja käristama aga liha hind on ikkagi nii kirves poest ostes, et see vorsti ja konservi tegemise teenustasu on köömes selle kõrval.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Relvaloa pikendamine , katselaskmised ( eestlaetava vaarisa käest pärituga 8 x ) , sekstiooni aastamaks - need ei ole ka täna enam teab mis pisku , seega pole tegemist odava lõbuga .

Ükski hobi ei too sisse ! , va. kui just taara korjamist ja jalutust vabas õhus ei ühenda ja seda hobiks ei kutsu ...

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Üldiselt raha tuleb, raha läheb ja hauda seda va mammonat kaasa ei võta, nii et ei ole erilist mõtet elukvaliteedile ülimat kasumlikkust ohvriks tuua.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas h0lger »

Tere
Kus kohast ma saaksin Eestis sellist materjali nagu selles videos paagi tegemiseks kasutatud on?
Pole küll suurem asi ehitusspets, aga ma olen ainult seda tavalist nn. teralist peno näinud ja see ei ole hea..

Tänud.

Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.

Töll
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Töll »

h0lger kirjutas:

Tere
Kus kohast ma saaksin Eestis sellist materjali nagu selles videos paagi tegemiseks kasutatud on?
Pole küll suurem asi ehitusspets, aga ma olen ainult seda tavalist nn. teralist peno näinud ja see ei ole hea..

Tänud.

Selle materjali nimi on styrofoam ja saad seda ehitusmaterjali poest.

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Hurt kirjutas:
Loff kirjutas:
Hurt kirjutas:

Sellisele mis raha ei võta. Käid näiteks koos Fred Jüssiga mägra peeru lindistamas. Lintmaki laenad vanaisalt ja kummarid võtad nurgast. Mäger peeretab besplatno.

Eks ta ole muidugi vaidluse küsimus, aga minu arust on see nii, et kui hobi hakkab sisse tooma, muutub see tööks.

Loff kirjutas:

Kindlasti leidub neid veel kui hakata eelarvet pidama. Jahil, ajujahil on ka võimalik kasumiga käia. /.../

Üks sugulane käis sõbraga koos pardijahil. Kuna tal relvaluba polnud, oli mees jahiretkel natuke nagu koera asemel. Jooksis mööda sood ringi ja peletas parte lendu, et püssimees lasta saaks. Pärast anti hea jooksu eest kutsale kah part näppu.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

daub
Tsikkel: F6C 1500
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas daub »

Loff kirjutas:

Ma olen kuulnud sellist väga täpset seletust, et kuni ei maksa, on huvi. Kui peale maksad, on hobi.

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

Hurt kirjutas:
Loff kirjutas:
Hurt kirjutas:

oioi, lindistamine võib kulutuste mõttes ikka väga ruttu käest ära minna :D
kui tahad ikka sellist kvaliteeti, et pärast teeks vahet, kas oli emase või isase mägra peer, siis vanaisa mikrofonist ei piisa ja juba mikritele läheb sadu eurtse.

(meil isaga on sama haigus, meil on kahe peale vist juba 2 majatäit audiotehnikat kogunenud, siis aeg-ajalt vahetame omavahel :bsmile: )

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

TLH kirjutas:

(meil isaga on sama haigus, meil on kahe peale vist juba 2 majatäit audiotehnikat kogunenud, siis aeg-ajalt vahetame omavahel :bsmile: )

See on ka minu jaoks hoomamatu. Leidub "perfektse kuulmisega" inimesi kes ostavad müstiliste summade eest audio tehnikat, et siis mussi kuulata. Mina kui harju keskmine ants kellele on elevant kõrva peale astunud teen vaid vahet kui muss tuleb vanalt ära leierdatud kassetilt või cd-lt ja vahin silmad punnis nagu ilma imet kui mõni tuttav mingit konkreetset lugu kuulates equsid pingsalt "paika krutib" et tulem oleks perfektne.
Aga nohh hobi ongi hobi. Summad, mis mul on läinud motade ja sukeldumuste peale tunduvad ka paarile mu tuttavale "sendisaagijast diislipressile" kosmilised ja maha visatud rahana.

Elamegi ju tarbimisele ehitatud ühiskonnas, nii et andke aga tuld.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

tervist. Kust ma saaks sellist mälukaarti nagu sd/mmc. Käisin Viljandi kohalikud elektroonika ja it poed läbi kuid kellegil ei leidund seda, soovitati e-poode aga kiirelt googeldades nagu ei leidnud õiget asja. Kas see nii vana asi juba, et polegi saada enam ?

Kasutaja avatar

Kangur
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kangur »

Tegemist kahe erinevat tüüpi mälukaardiga mida saab kasutada samas pesas. Tõenäoliselt piisab sulle sd kaardist mida peaks kaubandusest ohtralt leidma.

kolp kirjutas:

tervist. Kust ma saaks sellist mälukaarti nagu sd/mmc. Käisin Viljandi kohalikud elektroonika ja it poed läbi kuid kellegil ei leidund seda, soovitati e-poode aga kiirelt googeldades nagu ei leidnud õiget asja. Kas see nii vana asi juba, et polegi saada enam ?

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

MMC oli õhem ja sinna pesasse SD kaarti ei suru
MMC kaart toimib jälle edukalt SD pesas.

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 196 korda
Tänatud: 408 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Kangur kirjutas:

Tegemist kahe erinevat tüüpi mälukaardiga mida saab kasutada samas pesas. Tõenäoliselt piisab sulle sd kaardist mida peaks kaubandusest ohtralt leidma.

kolp kirjutas:

SD-d puhtal kujul keeruline leida - enamus täna müüdavatest on microSD+adapter, aga see peaks asja ära ajama.
MMC näeb selline välja
Pilt
SD näev välja selline
Pilt
SD adapter+microSD
Pilt

Viimati muutis Maaks, 18 Dets 2013, 12:05, muudetud 2 korda kokku.
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Kasutaja avatar

Kangur
Tsikkel: K1200GT
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kangur »

Arvatavasti on tähistus sd/mmc võetud seadme pealt ja sellisel juhul võiks ju eeldada, et mõlemad kaardid sobivad sinna pesasse. :)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

kolp kirjutas:

Tee algatuseks selgeks, kumba sa vajad, kas SD või MMC kaarti. SD kaart MMC pesasse ei mahu, vastupidi saab aga küll.
SD saad kõige lihtsamlat: micro SD + adapter: Ntx http://www.klick.ee/malukaardid/toshiba ... apter.html
Päris SD kaarte leiad ka eBayst lihtsa vaevaga aga hind tuleb enmasti sama, mis micro + adapter variant.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Niipalju juhin tähelepanu,. et microSD on enamasti SDHC või SDXC standardit toetavad, mis võib tähendada, et SD kaarti tahtev seade võib uusi mitte tunda.
SD on MMC järeltulija. SD lugeja peaks MMC-d lugema, vastupidi on kahtlane.

Seega, nagu mac nimetas, enne tee kindlaks, kas sul on SD või MMC seade. Ja kui on SD, siis kuni millise standardini loeb.

macintosh kirjutas:
kolp kirjutas:

Tee algatuseks selgeks, kumba sa vajad, kas SD või MMC kaarti. SD kaart MMC pesasse ei mahu, vastupidi saab aga küll.
SD saad kõige lihtsamlat: micro SD + adapter: Ntx http://www.klick.ee/malukaardid/toshiba ... apter.html
Päris SD kaarte leiad ka eBayst lihtsa vaevaga aga hind tuleb enmasti sama, mis micro + adapter variant.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kolp, lihtsam oleks sul öelda, kuhu sisse sul see kaart läheb, muidu saad IT koolituse siin veel

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Piipz kirjutas:

Kolp, lihtsam oleks sul öelda, kuhu sisse sul see kaart läheb, muidu saad IT koolituse siin veel

:mrgreen:

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

tegemist siis mingi digitaalse pildiraamiga ,kes krt teab mis ajast ,aga jah peale on kirjutatud sd/mmc. kaardi ava on aga igatahes päris lai. huvitav oli see ,et mul oli seade kaasas poes aga keegi ei pakkund ikka midagi .Küsisin ka ,et äkki on mingit adaprteri varjanti aga vastus 0. aga eks ma tüütan mingit poodi edasi

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

MultiMediaCard (MMC) on see kaardi kuju standard või mälukaardi inglisekeelne nimetus
http://www.photopoint.ee/et/toode/10689 ... gb-adapter

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

mella

Esimene pooleldi õige, teine vale.
Standard ei kehtesta mitte ainult kuju ning lisaks on sama kujuga ka SD.
Ja samahästi on memory card või flash mälukaardi inglisekeelsed nimetused. Või MemoryStick või mõni muu kümnetest mälukaardi standardi lühenditest.

426f kirjutas:

MultiMediaCard (MMC) on see kaardi kuju standard või mälukaardi inglisekeelne nimetus
http://www.photopoint.ee/et/toode/10689 ... gb-adapter

Kasutaja avatar

mella

Mis pood too konkreetselt oli, et teaks kõrvale hoida?
Sul mõnda fotokat ei ole SD kaardiga või adapter+microSD/miniSD?

kolp kirjutas:

mul oli seade kaasas poes aga keegi ei pakkund ikka midagi .Küsisin ka ,et äkki on mingit adaprteri varjanti aga vastus 0. aga eks ma tüütan mingit poodi edasi

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

kolp kirjutas:

tegemist siis mingi digitaalse pildiraamiga ,kes krt teab mis ajast ,aga jah peale on kirjutatud sd/mmc. kaardi ava on aga igatahes päris lai. huvitav oli see ,et mul oli seade kaasas poes aga keegi ei pakkund ikka midagi .Küsisin ka ,et äkki on mingit adaprteri varjanti aga vastus 0. aga eks ma tüütan mingit poodi edasi

Kui märgiseks on kirjutataud SD/MMC, siis võiks eeldada, et see on pisut värskem seade. Seega vajad SD kaarti või Micro SD kaarti + adapterit.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Kuidas on hetkel lood eraparklate trahvidega? Kas võib maksmata jätta? Kas eraparklatel üldse on ligipääs andmebaasidele, et autoomanik teada saada?

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

puna

Maksmatta jätmine on ju alati enesetunde küsimus.
Ja mis vahet on andmebaaside olemasolust kui ametlikult kasutamine pole neil lubatud.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Tegemist teoreetilise küsimusega :ner:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

puna

Vastuse said siiski.

Kasutaja avatar

Motorized
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Motorized »

Kipsi kirjutas:

Kuidas on hetkel lood eraparklate trahvidega? Kas võib maksmata jätta? Kas eraparklatel üldse on ligipääs andmebaasidele, et autoomanik teada saada?

Teoreetiliselt pole neil ligipääsu andmebaasidele

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Kontakt:

Kipsi kirjutas:

Riigikohus on otsustanud: tõkkepuuta parklas kunde maksma ei pea ja viivistrahvi nõudmine pole seadusega kooskõlas. Kui seal on aga tõkkepuu ja makseautomaat siis sisenedes oled sõlminud lepingu ja kohustud tasuma. Erafirmal pole võimalik sinu andmeid kätte saada, vähemalt seaduslikul teel. Kui sulle mingi info saadetaksegi, siis viskad prügikasti ja unustad.

Suletud

Mine “Ajaviiteks...”