Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Loff kirjutas:Hurt kirjutas:Muidu nagu tundus selline "maksan ise peale hobi".
Millisele hobile peale ei maksa? On vast piisavalt rumal küsimus.
Sellisele mis raha ei võta. Käid näiteks koos Fred Jüssiga mägra peeru lindistamas. Lintmaki laenad vanaisalt ja kummarid võtad nurgast. Mäger peeretab besplatno.
PS! Kuuspaki õhtu on ärge südamesse võtke.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Kindlasti leidub neid veel kui hakata eelarvet pidama. Jahil, ajujahil on ka võimalik kasumiga käia. Jahile minnes sebid ennast naabrimehe auto peale, püss on Sul juba vanaisalt päritud, koos moonaga, käid aga ringi tark nägu peas, pauku ei tee, padruneid ei raiska. Käid ja vibreerid kogu aeg, hoiad ennast pildis ja kui on liha jagamine siis saad oma portsu kätte. No vorstide ja konservide eest natuke peab välja käristama aga liha hind on ikkagi nii kirves poest ostes, et see vorsti ja konservi tegemise teenustasu on köömes selle kõrval.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Relvaloa pikendamine , katselaskmised ( eestlaetava vaarisa käest pärituga 8 x ) , sekstiooni aastamaks - need ei ole ka täna enam teab mis pisku , seega pole tegemist odava lõbuga .
Ükski hobi ei too sisse ! , va. kui just taara korjamist ja jalutust vabas õhus ei ühenda ja seda hobiks ei kutsu ...
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Üldiselt raha tuleb, raha läheb ja hauda seda va mammonat kaasa ei võta, nii et ei ole erilist mõtet elukvaliteedile ülimat kasumlikkust ohvriks tuua.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
Tere
Kus kohast ma saaksin Eestis sellist materjali nagu selles videos paagi tegemiseks kasutatud on?
Pole küll suurem asi ehitusspets, aga ma olen ainult seda tavalist nn. teralist peno näinud ja see ei ole hea..
Tänud.
h0lger kirjutas:Tere
Kus kohast ma saaksin Eestis sellist materjali nagu selles videos paagi tegemiseks kasutatud on?
Pole küll suurem asi ehitusspets, aga ma olen ainult seda tavalist nn. teralist peno näinud ja see ei ole hea..Tänud.
Selle materjali nimi on styrofoam ja saad seda ehitusmaterjali poest.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Hurt kirjutas:Loff kirjutas:Hurt kirjutas:Muidu nagu tundus selline "maksan ise peale hobi".
Sellisele mis raha ei võta. Käid näiteks koos Fred Jüssiga mägra peeru lindistamas. Lintmaki laenad vanaisalt ja kummarid võtad nurgast. Mäger peeretab besplatno.
Eks ta ole muidugi vaidluse küsimus, aga minu arust on see nii, et kui hobi hakkab sisse tooma, muutub see tööks.
Loff kirjutas:Kindlasti leidub neid veel kui hakata eelarvet pidama. Jahil, ajujahil on ka võimalik kasumiga käia. /.../
Üks sugulane käis sõbraga koos pardijahil. Kuna tal relvaluba polnud, oli mees jahiretkel natuke nagu koera asemel. Jooksis mööda sood ringi ja peletas parte lendu, et püssimees lasta saaks. Pärast anti hea jooksu eest kutsale kah part näppu.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Loff kirjutas:Millisele hobile peale ei maksa? On vast piisavalt rumal küsimus.
Ma olen kuulnud sellist väga täpset seletust, et kuni ei maksa, on huvi. Kui peale maksad, on hobi.

-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Hurt kirjutas:Loff kirjutas:Hurt kirjutas:Muidu nagu tundus selline "maksan ise peale hobi".
oioi, lindistamine võib kulutuste mõttes ikka väga ruttu käest ära minna
kui tahad ikka sellist kvaliteeti, et pärast teeks vahet, kas oli emase või isase mägra peer, siis vanaisa mikrofonist ei piisa ja juba mikritele läheb sadu eurtse.
(meil isaga on sama haigus, meil on kahe peale vist juba 2 majatäit audiotehnikat kogunenud, siis aeg-ajalt vahetame omavahel )
TLH kirjutas:(meil isaga on sama haigus, meil on kahe peale vist juba 2 majatäit audiotehnikat kogunenud, siis aeg-ajalt vahetame omavahel
)
See on ka minu jaoks hoomamatu. Leidub "perfektse kuulmisega" inimesi kes ostavad müstiliste summade eest audio tehnikat, et siis mussi kuulata. Mina kui harju keskmine ants kellele on elevant kõrva peale astunud teen vaid vahet kui muss tuleb vanalt ära leierdatud kassetilt või cd-lt ja vahin silmad punnis nagu ilma imet kui mõni tuttav mingit konkreetset lugu kuulates equsid pingsalt "paika krutib" et tulem oleks perfektne.
Aga nohh hobi ongi hobi. Summad, mis mul on läinud motade ja sukeldumuste peale tunduvad ka paarile mu tuttavale "sendisaagijast diislipressile" kosmilised ja maha visatud rahana.
Elamegi ju tarbimisele ehitatud ühiskonnas, nii et andke aga tuld.
tervist. Kust ma saaks sellist mälukaarti nagu sd/mmc. Käisin Viljandi kohalikud elektroonika ja it poed läbi kuid kellegil ei leidund seda, soovitati e-poode aga kiirelt googeldades nagu ei leidnud õiget asja. Kas see nii vana asi juba, et polegi saada enam ?
Tegemist kahe erinevat tüüpi mälukaardiga mida saab kasutada samas pesas. Tõenäoliselt piisab sulle sd kaardist mida peaks kaubandusest ohtralt leidma.
kolp kirjutas:tervist. Kust ma saaks sellist mälukaarti nagu sd/mmc. Käisin Viljandi kohalikud elektroonika ja it poed läbi kuid kellegil ei leidund seda, soovitati e-poode aga kiirelt googeldades nagu ei leidnud õiget asja. Kas see nii vana asi juba, et polegi saada enam ?
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
MMC oli õhem ja sinna pesasse SD kaarti ei suru
MMC kaart toimib jälle edukalt SD pesas.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 408 korda
Kangur kirjutas:Tegemist kahe erinevat tüüpi mälukaardiga mida saab kasutada samas pesas. Tõenäoliselt piisab sulle sd kaardist mida peaks kaubandusest ohtralt leidma.
kolp kirjutas:tervist. Kust ma saaks sellist mälukaarti nagu sd/mmc. Käisin Viljandi kohalikud elektroonika ja it poed läbi kuid kellegil ei leidund seda, soovitati e-poode aga kiirelt googeldades nagu ei leidnud õiget asja. Kas see nii vana asi juba, et polegi saada enam ?
SD-d puhtal kujul keeruline leida - enamus täna müüdavatest on microSD+adapter, aga see peaks asja ära ajama.
MMC näeb selline välja
SD näev välja selline
SD adapter+microSD
Arvatavasti on tähistus sd/mmc võetud seadme pealt ja sellisel juhul võiks ju eeldada, et mõlemad kaardid sobivad sinna pesasse.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Tee algatuseks selgeks, kumba sa vajad, kas SD või MMC kaarti. SD kaart MMC pesasse ei mahu, vastupidi saab aga küll.
SD saad kõige lihtsamlat: micro SD + adapter: Ntx http://www.klick.ee/malukaardid/toshiba ... apter.html
Päris SD kaarte leiad ka eBayst lihtsa vaevaga aga hind tuleb enmasti sama, mis micro + adapter variant.
Niipalju juhin tähelepanu,. et microSD on enamasti SDHC või SDXC standardit toetavad, mis võib tähendada, et SD kaarti tahtev seade võib uusi mitte tunda.
SD on MMC järeltulija. SD lugeja peaks MMC-d lugema, vastupidi on kahtlane.
Seega, nagu mac nimetas, enne tee kindlaks, kas sul on SD või MMC seade. Ja kui on SD, siis kuni millise standardini loeb.
macintosh kirjutas:kolp kirjutas:tervist. Kust ma saaks sellist mälukaarti nagu sd/mmc. Käisin Viljandi kohalikud elektroonika ja it poed läbi kuid kellegil ei leidund seda, soovitati e-poode aga kiirelt googeldades nagu ei leidnud õiget asja. Kas see nii vana asi juba, et polegi saada enam ?
Tee algatuseks selgeks, kumba sa vajad, kas SD või MMC kaarti. SD kaart MMC pesasse ei mahu, vastupidi saab aga küll.
SD saad kõige lihtsamlat: micro SD + adapter: Ntx http://www.klick.ee/malukaardid/toshiba ... apter.html
Päris SD kaarte leiad ka eBayst lihtsa vaevaga aga hind tuleb enmasti sama, mis micro + adapter variant.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Kolp, lihtsam oleks sul öelda, kuhu sisse sul see kaart läheb, muidu saad IT koolituse siin veel
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Piipz kirjutas:Kolp, lihtsam oleks sul öelda, kuhu sisse sul see kaart läheb, muidu saad IT koolituse siin veel
tegemist siis mingi digitaalse pildiraamiga ,kes krt teab mis ajast ,aga jah peale on kirjutatud sd/mmc. kaardi ava on aga igatahes päris lai. huvitav oli see ,et mul oli seade kaasas poes aga keegi ei pakkund ikka midagi .Küsisin ka ,et äkki on mingit adaprteri varjanti aga vastus 0. aga eks ma tüütan mingit poodi edasi
MultiMediaCard (MMC) on see kaardi kuju standard või mälukaardi inglisekeelne nimetus
http://www.photopoint.ee/et/toode/10689 ... gb-adapter
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Esimene pooleldi õige, teine vale.
Standard ei kehtesta mitte ainult kuju ning lisaks on sama kujuga ka SD.
Ja samahästi on memory card või flash mälukaardi inglisekeelsed nimetused. Või MemoryStick või mõni muu kümnetest mälukaardi standardi lühenditest.
426f kirjutas:MultiMediaCard (MMC) on see kaardi kuju standard või mälukaardi inglisekeelne nimetus
http://www.photopoint.ee/et/toode/10689 ... gb-adapter
Mis pood too konkreetselt oli, et teaks kõrvale hoida?
Sul mõnda fotokat ei ole SD kaardiga või adapter+microSD/miniSD?
kolp kirjutas:mul oli seade kaasas poes aga keegi ei pakkund ikka midagi .Küsisin ka ,et äkki on mingit adaprteri varjanti aga vastus 0. aga eks ma tüütan mingit poodi edasi
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
kolp kirjutas:tegemist siis mingi digitaalse pildiraamiga ,kes krt teab mis ajast ,aga jah peale on kirjutatud sd/mmc. kaardi ava on aga igatahes päris lai. huvitav oli see ,et mul oli seade kaasas poes aga keegi ei pakkund ikka midagi .Küsisin ka ,et äkki on mingit adaprteri varjanti aga vastus 0. aga eks ma tüütan mingit poodi edasi
Kui märgiseks on kirjutataud SD/MMC, siis võiks eeldada, et see on pisut värskem seade. Seega vajad SD kaarti või Micro SD kaarti + adapterit.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kuidas on hetkel lood eraparklate trahvidega? Kas võib maksmata jätta? Kas eraparklatel üldse on ligipääs andmebaasidele, et autoomanik teada saada?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Maksmatta jätmine on ju alati enesetunde küsimus.
Ja mis vahet on andmebaaside olemasolust kui ametlikult kasutamine pole neil lubatud.
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tegemist teoreetilise küsimusega
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Kuidas on hetkel lood eraparklate trahvidega? Kas võib maksmata jätta? Kas eraparklatel üldse on ligipääs andmebaasidele, et autoomanik teada saada?
Teoreetiliselt pole neil ligipääsu andmebaasidele
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kipsi kirjutas:Kuidas on hetkel lood eraparklate trahvidega? Kas võib maksmata jätta? Kas eraparklatel üldse on ligipääs andmebaasidele, et autoomanik teada saada?
Riigikohus on otsustanud: tõkkepuuta parklas kunde maksma ei pea ja viivistrahvi nõudmine pole seadusega kooskõlas. Kui seal on aga tõkkepuu ja makseautomaat siis sisenedes oled sõlminud lepingu ja kohustud tasuma. Erafirmal pole võimalik sinu andmeid kätte saada, vähemalt seaduslikul teel. Kui sulle mingi info saadetaksegi, siis viskad prügikasti ja unustad.