Muusika

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

Minu jaoks on Nirv aktsepteeritav,kahjuks kiirelt tulnud-kiirelt läinud.Motörheadi naudin ma rohkem.Kuuulatav on muidugi ka kõik muu,mis on raju,kus kidra vend ei maga.Ja solisti kõrist tuleb sama ilusat müra,kui tsikli torust.

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

...muusika see nagu riietuski,kuidas ilm nõnda riie ,,,nii mul ....kuidas tuju nõnda musa...kuulan pea kõikke,olenevast hetke meeleolust ja kohast jne...ütleme nii et nostalgjast kuni DMX -ni-- jne-..ühesõnga 2pac ja DMX..rulez
Kasutaja avatar

Rocvamux
Tsikkel: Jawa 638, Beta Zero
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Rocvamux »

Yldislt rock aga samas ka kuulan Green Day ´d kuna sellel bändil pole kindlat stiili siis ma ei oska eriti millegi muu alla sobitada kui punk samas on ka Nirvana hea :!:
varustus selga !

raiz

Lugemata postitus Postitas raiz »

Yhesõnaga on need muusikud head kes kiirelt tulnud ja samas kiirelt läinud,nagu keegi siin eelpool nirvana kohta mainis.et siis jimi hendrix, elvis prestley, kurt cobain, axl rose jne
pärnus ju oma nirvana kah olemas" the belka" näol siis!! nii palju on head muusikat aga kitarri peab kuulda olema siis on see õige.

Nimrod

Lugemata postitus Postitas Nimrod »

Hee, minu jaoks Rammstein ruulib sajaga :twisted: . Kuid üldiselt nagu toiduga - söön köike mis maitseb :wink:
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Peaaegu kõike saab kuulatud. Aga jah põhiline ikka rock/metal (AC/DC, Metallica, Tuatha De Danann, ZZ Top jne.)
Just enjoy ... nothing less, nothing more

topass

Lugemata postitus Postitas topass »

Guns N' Roses! :twisted: Muu 80's Rock ka hea.

Cowboy

SHADE FACTORY

Lugemata postitus Postitas Cowboy »

Vahelduseks "SHADE FACTORY" Bodyhammer
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”