Motomaania ilmus!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

ei-ei, ma ei pidanud sind tsiteerides silmas, et sa viriseja oled. Minu meelest lihtsalt on õige aeg sel teemal kirjutamiseks.

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

On kindlasti ajakohane temaatika ja pole sugugi vale seda kajastada. Ma kirjeldasin lihtsalt oma individuaalseid ootusi. Seal on ka pikk lugu customitest, ATV lugu jne. Minu ootustele ehk tänavaratastest ei ole sedakorda palju midagi. Küll aga oli eelmine kord. Ja seda mõtteavaldust ei tohi võtta seisukohana a'la et nüüd oli küll jama ajakiri. Ei olnud jama.
Ega ma muidu algusest saadik tellijate nimekirjas ei püsiks. Ja ma ei ole seal sugugi mitte selle pärast et tegijad raha saaksid. Ikka ajakirja enda pärast.
Suzumen vaatles mu postitust täiesti vale nurga alt. Soovitan roosama klaasiga prille ;)

Suzuki GSX 750 Inazuma

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Rahu.
Spinna ei ole päris täpselt viriseja. Ja see ei ole subjektiivne arvamus, see on fakt. Ajakiri on hea. Ka see ei ole subjektiivne arvamus. Fakt kah ei ole. Aga hea on ikkagi. Kroonikaga päris kindlasti ei ole võrreldav. Pealegi, ei usu, et Angela või mis iganes asi see ka ei ole, Motomaania lehekülgedele ta ei pääse. Isegi külgkorvis mitte. Vähemalt ma VÄÄÄÄGA loodan seda :lol:

Kasutaja avatar

spinna

Kusjuures mulle näiteks see "kroonika" osa meeldib :P Ja seejuures ei ole ma kunagi ostnud ega tellinud ühtegi Kroonikat või Justi. Ei kavatse ka :)

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Ma olen sõnatu.Eesti Post on ikka nii agar,et mul on 3 motomaaniat postkastis.Teiste ajakirjade tellimuse ma lõpetasin kuna neid lihtsalt ei tulnud ja nüüd ühte numbrit lausa 3 tükki.kas iroonia.Sverre ega sina ei andnud korraldust,et igale pereliikmele oma ajakiri :D

TLH
Tsikkel: külka M; Kawasaki
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas TLH »

spinna kirjutas:

Kusjuures mulle näiteks see "kroonika" osa meeldib :P Ja seejuures ei ole ma kunagi ostnud ega tellinud ühtegi Kroonikat või Justi. Ei kavatse ka :)

sama siin, pealegi on päris uhke enda pilti motoajakirjast imetleda ja vanaemale näidata 8)

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

millisel leheküljel see kroonika osa on. tahaks ka teada.kroonikat ei loe ja seepärast ka arusaamatu mis kroonikast siin räägite. poolitusmärgid teen lugemise käigus ise juurde :lol: . algul häiris veidi, aga varsti harjub ära. pole hullu midagi, ikka juhtub. vähemalt sõnad õigelt kohalt poolitatud. kui nüüd järgi mõelda, siis paljudes väljaannetes see sõnade poolitamine hoopiski suht suvalise koha pealt. :wink:

Teema algataja
Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

[quote="dimi1974"]Ma olen sõnatu.Eesti Post on ikka nii agar,et mul on [b]3 motomaaniat [/b]postkastis.Teiste ajakirjade tellimuse ma lõpetasin kuna neid lihtsalt ei tulnud ja nüüd ühte numbrit lausa [b]3 tükki[/b].kas iroonia.Sverre ega sina ei andnud korraldust,et igale pereliikmele oma ajakiri :D[/quote]

Tere.

Mina olen süüst puhas. Aga vähemalt ma nüüd tean, miks mulle Eesti Postist helistati ja paluti tuua juurde 17 (seitseteist!) numbrit, sest kõigile tellijaile muidu ei jätku neid saata. Ja ometi viisin ma Eesti posti 20 numbrit rohkem kui meil üldse tellijaid on... igaks juhuks.

Ajakirja kriitikast.
Ütlen otse, et mina ei ole kriitika ega kriitikute peale pahane.
Kriitika on edasiviiv jõud. Järelikult midagi on tehtud, mida kritiseerida.
Kes teeb, sellel juhtub ja alati on võimalik teha asju paremini. Mina ja teised Motomaania tegijad, keda on kokku viis inimest pluss kaasautorid, oleme kõik motonduse entusiastid. Meile meeldivad eranditult kõik rattad. Mopeedid, kroom, krossirattad, superbaigid, matkarattad, atv-d, rollerid jne. Maailmas on tuhandeid erinevaid mootoriga liikuvaid kaherattalisi ja me püüame ennast harides ja uudiseid edastades ka teisi motohuvilisi selle maailmaga kursis hoida.
Me oleme avatud seltskond, kellel alati hea meel, kui keegi meile oma teadmisi abiks pakub ja uut informatsiooni saadab, meid täiendab ja parandab.
Panime oma rahad mängu, et teha midagi sellist, mis meile endale meeldib - elada koos mootorratastega, saada neist rohkem teada, näidata kõikvõimalikke mootorrattaid pildis ja sõnas.
Erinevalt suurtest välismaistest ajakirjadest pole meie selja taga BMW, Honda, HD või KTMi rahakotti. Me oleme täiesti sõltumatud.
Me ei pea vägisi kedagi kiitma ega kellegi pilli järgi tantsima.
Me saame vabalt kirjutada kõigist ratastest nii, kuidas asi meile paistab.
Ja kui kellelegi paistab teistmoodi ja see on põnev ja huvitav, avaldame me teiste mootorratturite arvamuse ajakirjas Motomaania.

Vihake või armastage, peaasi, et teil pole ükskõik.
Kui tahate ajakirja paremaks muuta, on parim tee meiega ühendust võtta ja oma abi pakkuda. Kasvõi kirjutage oma kommentaarid meie veebi.
Kõiki lugusid saab kommenteerida.

Kiireid kurve soovib
Sverre
:)

Holms
Tsikkel: VN 1500 MS
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Holms »

Minu lugupidamine neile entusiastidele, kes suudavad sellist maakeelset ajakirja välja anda

dimi1974

Ma olen sõnatu.Eesti Post on ikka nii agar,et mul on 3 motomaaniat postkastis.

Ma leidsin "ainult" 2 ex`i oma postkastist :) Ise arvasin, et ehk eelmine tellimus ei olnud veel lõppenud.

Sverre

Ja ometi viisin ma Eesti posti 20 numbrit rohkem kui meil üldse tellijaid on... igaks juhuks.

Nad siis isegi vähe küsisid juurde. Kui mingi kindel jaotuspunkt hakkab pidevalt puuduvate eksemplaride küüsis vaevlema, siis võib väike lisakontroll huvitavate tulemusteni viia :evil:

Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

jõudu ja pikka iga tegijatele! olen vist liiga võhik ja kritiseerida ei oska... veel. Aga eks ma arenen ja siis panen täiega pasunasse! :D
Valdkonna arenguks on see ajakiri üks ülimalt oluline asi ja tore kui on viitsijaid.
Paraku turunduse inimesena tean et juba raske on 101% jääda sõltumatuks ajakirjaks. Reklaamirahad mõjutavad ajakirja sisukust tulevikus kindlasti järjest tugevamalt. Puhtalt õhust ja armastusest jätkusuutlikku ajakirja pikalt välja ei anna.
Veelkord palju edu ajakirja tegijatele!

Ja tänan korralikult pakitud postituse eest!!!

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

dimi1974 kirjutas:

Ma olen sõnatu.Eesti Post on ikka nii agar,et mul on 3 motomaaniat postkastis.Teiste ajakirjade tellimuse ma lõpetasin kuna neid lihtsalt ei tulnud ja nüüd ühte numbrit lausa 3 tükki.kas iroonia. :D

Mul jälle vastupidi, pole mitte ühtegi nr-t kohale jõudnud, iga kord selle pärast postkontoris korraliku vingu üles tõmmanud, postkontoris postikanadel ka sellisest jurast juba paras koblakas - viimasel korral soovitasid ajakiri ikkagi lõpuks ära tellida, ega vist muud tõesti üle ei jää :wink:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

dimi1974

Mul nüüd järel 2 ajkirja ühe lubasin ühele motoentusiastile juba ära.Ühe saaks veel kellelegi saata kui tahab ja loomulikult tasuta kui siis ainult postikulu.

Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

dimi1974 kirjutas:

Mul nüüd järel 2 ajkirja ühe lubasin ühele motoentusiastile juba ära.Ühe saaks veel kellelegi saata kui tahab ja loomulikult tasuta kui siis ainult postikulu.

Saada lastekodule! :wink:

Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

piloot kirjutas:
dimi1974 kirjutas:

Ma olen sõnatu.Eesti Post on ikka nii agar,et mul on 3 motomaaniat postkastis.Teiste ajakirjade tellimuse ma lõpetasin kuna neid lihtsalt ei tulnud ja nüüd ühte numbrit lausa 3 tükki.kas iroonia. :D

Mul jälle vastupidi, pole mitte ühtegi nr-t kohale jõudnud, iga kord selle pärast postkontoris korraliku vingu üles tõmmanud, postkontoris postikanadel ka sellisest jurast juba paras koblakas - viimasel korral soovitasid ajakiri ikkagi lõpuks ära tellida, ega vist muud tõesti üle ei jää :wink:

...ja arvasid, et tellimata tuleb pühast vaimust vä :wack: , ok lõpetan kirjutamise ja lähen võtan külmkapist uue õlle :bsmile:

terv.
Alar

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Kasutaja avatar

spinna

Veel üks üllatus laekus postkasti. Meenutuskiri, et aastatellimus on läbi saanud. Soliidne värk.

Suzuki GSX 750 Inazuma

kutsapoiss

Lugemata postitus Postitas kutsapoiss »

Kui ma ligi nädal tagasi ka tellimuse vormistasin, kas siis tuleb jaanuarinumber veel poest ostukorvi panna ja järgmisest kuust võin siis rahulikult postkastist otsida ajakirja?

Kasutaja avatar

dimi1974

Ikka järgmine,tellimus lehel kirjas ka.Praegu saad poest.

Shallow Throttle

ajakirja tellimistest

Lugemata postitus Postitas Shallow Throttle »

Ei hakanud risustama ja uut teemat tegema. Mõtlesin, et tehk veidi riivab ka käesolevat teemat. Kui jääb ette tõstke ringi.
Avastasin Ameerika (vähemasti endale): nimelt saatsin eelmisel pühapäeval maili, milles avaldasin soovi tellida ajakiri BIKE (www.bike.fi). Vaikus...ei mingit vastust. Eile tulin töölt ja ennäe oli BIKE mul postkastis. Ja täna tuli ka arve aastatellimuse tasumiseks, tagantjärgi. Vot see on tase, enne värske number ja siis kui aega üle jääb, ka arve. Nii, et teadmiseks kes ei tea - saab otse tellida Bike´t küll.
Motomaainat võib ja peab ikka ka tellima. Aga no mastaabid on veica erinevad, seltsimehed. Sellesmõttes - Elagu globalism :D

motard
Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
Tänanud: 28 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motard »

Mina kiidaks ka algatust ja seda, et tänu tõelistele entusiastidele ja spetsalistidele selles valdkonnas ikka kohe täiesti oma ajakiri on. Ja mida erinevamatel teemadel juttu seda harivam ta ka on.
Üks väike tõrvatilk siiski mind häirib - nimelt keelekasutus (nii nagu kogu Eesti meedias ja avalikus elus).
Julgen arvata, et sellel ajakirjal on ka palju väga noori lugejaid - kes isa kõrvalt, kes vanema sõbra garaazilaualt - paraku mõnede artiklite kirjakeel on natuke liiga ülevoolav ja lohakas. Kui me ise oma keelt ei hoia kes siis? Kas motomees on kultuuritu?

Aga tänud tegijatele ja jõudu. Ostan alati, tellinud pole suures hirmus, et väärt ajakiri kaduma läheb.

kullokas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kullokas »

Motomaania märtsinumber on valmis: http://www.motomaania.ee/?p=1491
Tellijad saavad kätte lähipäevil, kõigil soovijatel on võimalus numbrit osta lisaks tavapärastele punktidele ka meie boksist "Elumoto" messil.

GSF650

Lugemata postitus Postitas GSF650 »

Väga tore !
mul kah just naine poest helistas ja ütles, et värske Motomaania on müügil. Pisike aga on minu kui Motomaania tellija jaoks asja juures - ei taha viriseda kuid Motomaania tellijana meeldiks mulle leida värske ajakiri enda postkastist vähemalt sama päeva hommikul (kui mitte varem) kui uus number jaemüüki jõuab. Ajakirja tulise fännina on alati kiusatus värske ajakiri kohe poest ära osta, mitte järgnevatel päevadel postkasti vesise suuga checkamas käia.

Austatet Motomaania tegijad, äkki õnnestub tellijateni ajakirja jõudmist kuidagi kiirendada ?

Parimatega,
GSF650

kristerk

Lugemata postitus Postitas kristerk »

Juba ootan põnevusega postaksti motomaaniat:)

kullokas
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kullokas »

Too "enne müügis kui tellijatel postkastis" probleem on tuttav ja väga hästi mõistetav. Paraku peame tunnistama, et efektiivset lahendust pole me suutnud välja nuputada. Tellijatele toimetab Motomaania Eesti Post, otsemüügiga tegeleb Lehepunkt. Mõlemasse punkti viib ajakirjapartii trükikoja auto üheaegselt (vahe on maksimaalselt vast tunnike). Motomaania toimetusel on suht keeruline vabamüügikogust (oma paar tonni paberit paljudes-paljudes pakikestes, mis näiteks niikuse suhtes väga pirtsakad) vahepeal paar päeva kusagil laagerdada. Ja nii ongi tegu kahe suure organisatsiooni võidujooksuga: "kes ees, see mees". Lehepunkt seni juhib...

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

kullokas kirjutas:

Too "enne müügis kui tellijatel postkastis" probleem on tuttav ja väga hästi mõistetav. Paraku peame tunnistama, et efektiivset lahendust pole me suutnud välja nuputada. Tellijatele toimetab Motomaania Eesti Post, otsemüügiga tegeleb Lehepunkt. Mõlemasse punkti viib ajakirjapartii trükikoja auto üheaegselt (vahe on maksimaalselt vast tunnike). Motomaania toimetusel on suht keeruline vabamüügikogust (oma paar tonni paberit paljudes-paljudes pakikestes, mis näiteks niikuse suhtes väga pirtsakad) vahepeal paar päeva kusagil laagerdada. Ja nii ongi tegu kahe suure organisatsiooni võidujooksuga: "kes ees, see mees". Lehepunkt seni juhib...

ongi loogiline! lehepunkt on eraomandis, kasumit tootev, aga eesti post riiklik, tsentraliseeritud ettevõte...
aga kumb teenuse eest rohkem teenib?

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Teema algataja
Sverre

Olen rääkinud Eesti Postiga ja Lehepunktiga.
Olen aru saanud, et kui EP saab päeval tellijate koguse kätte, siis järgmisel hommikul on suurem osa tellijaid juba ajakirja postkastist leidnud, ja väiksem osa ülejärgmisel hommikul.
Lehepunkt saab ajakirja lõunaks kätte, järgmisel päeval korjatakse vana Motomaania müügilt ning alles siis - järgmise päeva pärastlõunal - peaks kõigi eelduste kohaselt värske number poelettidele jõudma.

Igatahes see, mida toimetus suudab, teeme maksimaalselt - iga number parem kui eelmine.
;)

Sverre

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

kullokas kirjutas:

Too "enne müügis kui tellijatel postkastis" probleem on tuttav ja väga hästi mõistetav. ...

minul kui täiesti sellel teemal võhikul on ainult selline küsimus:
kas tavaliste päevalehtede ja nädalalehtede levitamine käib teisi kanaleid pidi kui motomaania?

Näiteks kui ma nüüd magama lähen ja neljapäeva hommikul ärkan, viin ühe plika lasteaeda ja teise kooli ning kui tagasi tulen on mul Eesti Ekspress kenasti postkastis. Samuti ka Päevaleht ja SL Õhtuleht. Kusjuures täpselt samal kuupäeval on need lektüürid ka kioskites. Seal ilmselt küll mõne tunni võrra varem, kuna Tondil ringi kolistav postiljon on vist pisut hilisema ärkamisega või lihtsalt aeglane...

Aga näiteks Motomaaniaga samasugune probleem oli kunagi Tehnikamaailma tellimisega, millest ma tegelikult loobusingi mõne aja pärast, kuna tõepoolest, pärast tööd koju tulles, poest läbi hüpates, tundsin end nii mõnigi kord ebamugavalt, et mitte kaasa haarata kassariiulil laiutavat uut trükilõhnalist Tehnikamaailma. Siis tekkis tahes tahtmata mõte, et miks kuradi pärast pean ma selle tellimuse vormistama ja ajakirjale ettemaksuga vahendeid korjama, kui mind selle eest viimasesse järjekorda pannakse + kannatamatus kah. Ajakiri ju kohalikus Selveris niimoodi nina ette välja pandud ...nagu lastele nätsud ja lutsukad.

Vot samal põhjusel ei ole ma ka Motomaaniat koju tellinud. Ostan parem teise poest ja selleks ajaks kui lugupeetud tellijad selle endale saavad, olen ma selle juba kohviga üle valanud, kapsaks lugenud ning mu lapsed on Ainile ja Sverrele vuntsid ette joonistanud...

Jutt sai pikk, aga tegelikult peaks ju saama seda ajakirja levitada nii nagu igat teist ajalehte...

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

manager2 kirjutas:

ning mu lapsed on Ainile ja Sverrele vuntsid ette joonistanud...

(lol)

Teema algataja
Sverre

Mõistlik jutt, Eno (mitte see vuntside koht muidugi :D )
Uurin asja.

Motomaania ja teiste ajalehtede vahe on võibolla ka selles, et ajalehtede kirjastustes istub asja kallal terve levi- ja registriosakond ja kojukanne tellitakse näiteks Kirilinnust raske raha eest sisse.
Motomaania leviosakond koosneb meie veebikülje tellimisvormist ja minust.
Niisiis tuleb tõrke põhjusi minust otsima hakata.

Sverre

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

tehke motomaania nädalakirjaks ja hakkab õigel ajal postkasti tekkima ;)

Eesli Post on nii värd ettevõte, et sel teemal pole mõtet isegi heietada. Nädala- ja kuukirja menetletakse erinevalt ja erinevate "ooteaegadega".

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

kas tavaliste päevalehtede ja nädalalehtede levitamine käib teisi kanaleid pidi kui motomaania?

Olenevalt piirkonnast. Tartu ja Talllinna sees ning lähiümbruses on suur tõenäosus, et su päeva- ja nädalalehed toob kätte Ekspresspost, mis on eraettevõte (nendesamade ajalehtede omanikele kuuluv). Arvake ära, miks ajalehtede väljaandjad sellise riigimonopoliga konkureeriva firma asutasid :wink:.

Mul endal on sama probleem Eesti Postiga olnud: lihtkiri Tallinnast tuleb Laagrisse (Tallinna piir 200m ja postkontor 400m) kuni kümme päeva, ajakirjad tulevad suvalisel ajal või kaovad üldse postirägastikku. Väiksemaid posti kaudu kojusaadetavaid tsiklijubinaid tellin juba ammu töökoha aadressile :roll:.

Eesti Post on suur ja paindumatu monstrum, aga loodetavasti peatne postituru avanemine ja monopoolse õiguse kadumine teeb ka temast normaase euroopaliku ettevõtte.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”