Karburaatorite sünkroniseerimine
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Pmst saad jah silmajärgi ka paika panna karpa siibrid. Eelduseks on siis, et kõik silindrid imevad täpselt samamoodi. Kahjuks on see aga utoopia ning mingi erinevus on alati. Samas, kui see ei ole suur, on silmajärgi häälestus piisav... vähemalt ei ole täitsa metsas. Omale tegin ka sünkroniseerimise riista ise, paar meetrit voolikut ja kolmikud. Ei midagi keerulist ega aeganõudvat ja töötab ülimalt hästi, vägagi täpne riist. Piisab vaid (kui ühtlustustoru kinni on) 1/10 kruvipöördest, et õli torudest karpasse vuhiseks. Endal reguleerisin nii välja, et seisis enamvähem paigal. Ilge jamamine ja tegemine küll aga tahtsin proovida... perfektsionist nagu ma olen
Villem aka Villu aka Madis

s3rza kirjutas:pitbull kirjutas:motoremmis tehaxe yx kutt on läänemaalt
See on tallinnas vist, huvitav, kas keegi haapsalu lähedal ei tee?
Ma ootan tagarehvi, siis saan liikuda kah.
Aga veere oma slickiga vaikselt Tallinnasse. Mult saad 500 eest vähesõitnud tagarehvi ning 100 eest Carbtune'i kasutada
Olenevalt juurdepääsust karpadele, saab töö tehtud 10 minuti kuni tunniga.
Rehvivahetuse teeb vist iga tsiklikoht mingi 250 eest ära.
harimal kirjutas:s3rza kirjutas:pitbull kirjutas:motoremmis tehaxe yx kutt on läänemaalt
See on tallinnas vist, huvitav, kas keegi haapsalu lähedal ei tee?
Ma ootan tagarehvi, siis saan liikuda kah.Aga veere oma slickiga vaikselt Tallinnasse. Mult saad 500 eest vähesõitnud tagarehvi ning 100 eest Carbtune'i kasutada
Olenevalt juurdepääsust karpadele, saab töö tehtud 10 minuti kuni tunniga.
Rehvivahetuse teeb vist iga tsiklikoht mingi 250 eest ära.
Mul pole slic, vaid keskelt 9cm laiuses nöörid. Sügisel tegin üksnull sellega.
Tellisin streetmotost uue ära kah.
Ehk võtan mingi aeg ühendust, kui tallinna tulen.
Ajasin jah sassi niipalju, et sõna Klapp asemel oleks pidanud olema siiber. sinna vahele siis lehtkaliiber.
Panin enamvähem ühtemoodi need.
Kas eestis kohapeal ei müüda carbtune't? Peab tellima eelnevalt mainitud lehet?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.