Positiivne kogemus motopolitseiga
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: V-MAX
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Politseinikul oli õigus . Mopeed tohib sõita korraga ÜHES reas. Mopeedid tohivad sõita ühel sõidurajal kahes reas. Paraku on mopeedil imepärane omadus sõita korraga kahes reas, vahel isegi kahel sõidurajal Kuidas nad seda teevad ei tea .
Vahel - ja tavaliselt mopeedijuhid tekitavad tõesti samale sõidurajale isegi seitse rida.
Valter
-
Teema algataja
Ei tea kas päris õige koht kuhu postitada, kuid uut teemat tegema ei hakanud ja paremat ka ei leidnud. Nimelt hoiatan kõikki, kes Tallinnas mootorrattaga ilma lubadeta ringi sõidavad, sest tundub, et tehakse reidi just nende tabamiseks. Isiklikult peeti mind täna pirita teel kinni ja sooviti minu juhilube näha. Autosi oli palju aga taheti just mind ja enne mind oli seal rollerimees maha võetud. Mul oli kõik korras ja läksime lahku sõbralikult. Kohapeal oli kaks operatiivautot ja stardivalmis oli BMW (minuteada) politseinikust mootorrattur.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Mul hea kogemus tavalise liikluspatrulliga. Sai Otepääle sõidetud ja siis ühest autost möödutud (vihmane oli ja pritsis kakat üles) ja kohe kui omaritta tagasi sain oli rohelises vestis mehike ona fööniga otse mulle sihtimas. Sai siis kinni peetud ja hakati pärima, et miks kihutan ja dokumendid värgid (+25 said nad radarile). Küsis, et kas eelnevaid rikkumisi on, ütlesin, et ei (polnd tegelikult ka, viimati kunagi eelmise aasta algul jalakäiate pärast sain), Konstaabel läks kontrollima (see juba hea märk, sest tavaliselt kutsutakse kohe autosse ja siis on teada, et tuled kollase paberiga tagasi). Tagasi tulles teatas, et seekord ei karista, hoia parem pikivahet jne. Eks see veidi rahustab ikka ka (kuigi nagunii eriline kihutaja pole, meeldib rohkem loodust vaadata)
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
KUMM kirjutas:Ei tea kas päris õige koht kuhu postitada, kuid uut teemat tegema ei hakanud ja paremat ka ei leidnud. Nimelt hoiatan kõikki, kes Tallinnas mootorrattaga ilma lubadeta ringi sõidavad, sest tundub, et tehakse reidi just nende tabamiseks. Isiklikult peeti mind täna pirita teel kinni ja sooviti minu juhilube näha. Autosi oli palju aga taheti just mind ja enne mind oli seal rollerimees maha võetud. Mul oli kõik korras ja läksime lahku sõbralikult. Kohapeal oli kaks operatiivautot ja stardivalmis oli BMW (minuteada) politseinikust mootorrattur.
Mitte ainult juhtimisõigust ei kontrollitud vaid vaadata ka ratta tehn seisukorda.kui suunad puudusid siis sai ka trahvi ja saatelehe kordusülevaatusele:D
Eks Eikki räägib lähemalt sellest
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
wtking kirjutas:Endal veel motopolitseiga kogemust ei ole, aga siit tekkis küsimus, et kas on üldse peale seda õnnetust Pärnu kandis ka mõne motopolitseiga ttvust teha võimalik? Rattast ei tohiks ju niiväga palju järgi olla ja nüüd nendest uutest Fazeritest ka ükski siia kanti ei tulnd ju.
Kõvemate kogemustega mees ja vana hea Bandit täitsa rivis praegu.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
endalgi kogemus politsega seeaasta sisenedes õhtul tallinna mööda pärnu mnt. ja statoili juures järku pani tagasõitev politsei tööle kõik mõeldavad vilkurid ja sireenid mis tal kaasa pakitud. peatusin kuna kõik oli korras siis puudus ka ärevus et mis üüd saab. kontrollis dokid ja kõik muu träni ära ning tevitas et tema viib nüüd ratta parklasse kuna volitus on aegunud (nimelt sõbra ratas millega uisutan juba 3 hooaega) ja karistuseks tuleb 2k eesti raha + äravedu ja parkla tasu . õnneks siiski nad lõpuks sulasid ja lubasid ärasõita ning käskisid järgmisel päeval uus volikiri teha.
Niiet šoki teraapia aga siiski inimesed on need politsed.
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
olen terve elu sõitnud nii ,et parimal juhul on kaasas load ja tehnilinepass. Volitused ja kindlustuse paberid on puudunud alati, politsei on paar korda selle peale nina krimpsutanud aga mitte kunagi pole teinud trahvi või öelnud ,et viib auto parklasse ära.
Tegelikult ühe korra sain trahvi ühelt kibestunud politseiniku käest kes võttis rajalt maha selle pärast ,et olin ainus auto kes julges mööduda temast kuna ta lihtsalt venis paldiski mntl 70 kmh alas 60 kmh kiirusega .
Kohtus aga võitsin selle asja külmalt Ning Pr' politseinik pidi maksma ilusti igasuguseid tasusi
Teised politseinud õnneks on suhtunud mõistlikult ja teinud trahvi asjade eest mis on väärt aja raiskamist
Vaiko21 kirjutas:. kontrollis dokid ja kõik muu träni ära ning tevitas et tema viib nüüd ratta parklasse kuna volitus on aegunud (nimelt sõbra ratas millega uisutan juba 3 hooaega) ja karistuseks tuleb 2k eesti raha + äravedu ja parkla tasu . õnneks siiski nad lõpuks sulasid ja lubasid ärasõita ning käskisid järgmisel päeval uus volikiri teha.
Niiet šoki teraapia aga siiski inimesed on need politsed.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:KUMM kirjutas:Ei tea kas päris õige koht kuhu postitada, kuid uut teemat tegema ei hakanud ja paremat ka ei leidnud. Nimelt hoiatan kõikki, kes Tallinnas mootorrattaga ilma lubadeta ringi sõidavad, sest tundub, et tehakse reidi just nende tabamiseks. Isiklikult peeti mind täna pirita teel kinni ja sooviti minu juhilube näha. Autosi oli palju aga taheti just mind ja enne mind oli seal rollerimees maha võetud. Mul oli kõik korras ja läksime lahku sõbralikult. Kohapeal oli kaks operatiivautot ja stardivalmis oli BMW (minuteada) politseinikust mootorrattur.
Mitte ainult juhtimisõigust ei kontrollitud vaid vaadata ka ratta tehn seisukorda.kui suunad puudusid siis sai ka trahvi ja saatelehe kordusülevaatusele:D
Eks Eikki räägib lähemalt sellest
Ratta tehniline seisukord jah neil lähima uurimise all.. Kõik numbrivalgustus peeglid ja suunad jne.. Ja isegi kui kiiver tundub imelik siis otsitakse E tähist.
Mina sain siis puuduvate suunatulede eest kah 1,5 ja kordus. Pole midagi teha.. oma lollus, et peale ei keerand.. Aga muidu suhtumine hästi mõistlik ja spetsiaalselt ütlesidki, et motomehed suure luubi all praegu. Ja et miinimumtrahvid käskis ära unustada, kuna karm poliitika pidi olema, et miinimumi enam ei tehta tehakse vähemalt pool maksimumist ja kehva suhtumise korral lajatatakse täiega.
Motopolitseinik ütles veel, et loodetavasti kohtume ja siis ütleme tere ja kui kõik korras siis on hea
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Eikki kirjutas:Ja et miinimumtrahvid käskis ära unustada, kuna karm poliitika pidi olema, et miinimumi enam ei tehta tehakse vähemalt pool maksimumist ja kehva suhtumise korral lajatatakse täiega.
Et siis rikkumise olulisus ei ole enam aluseks karistusele. Vat see on alles hea suhtumine, kui nägu ei meeldi saad täiega......et siis teretulemast diskrimineerimise riiki!
Ei tea, kas politsei peab nüüd täitma meeletut riigieelarve puudujääki?
Let the good times roll.
See karistamise teema üldse kuidagi imelik. Varem oli vist võimalus et politseinik ise määras kohapeal trahvi, nüüd lähevad paberid jaoskonda ja seal määratakse. Pole küll varem trahvi saand aga mulle tundub et see variant on mõistlikum kui oleks võimalus et kohapeal kohe määratakse trahv ja kui tunned et tehtakse liiga siis võid alati ju edasi kaevata ja tehtakse kohtus otsus. Mitte et saadetakse paberid jaoskonda seal mingi onuke vaatab läbi kuivalt need numbrid, tal antud mingi mängumaa ette, siis mõtleb kratsib kukalt viskab münti või kui väga tujust ära siis lajatab kohe maks trahvi. Kohapeal aga on sul võimalik politseionuga silmast silma rääkida ja minu kogemused politseinikega on väga toredad olnud.
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
Mootorratast kasutatakse ilusal ilmal, seljas on täiesti korralik sõidukombe. eile ilmus meile ka uue ratas õuele. Kuu keskpaigast läheb üks inimene veel kool ja suveks peaks jääma Rakverre 2 mootorratast, kes tegelevad liiklusjärelvalvega.
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
mr_priit kirjutas:Tia, kas detsibelle ka kuulati sääl Pirita teel?
Anybody?
Võeti mindki seal kinni, kontrolliti suunatulesid ja käis ka tsikli taga spetsiaalselt vaatamas midagi, kust muidugi vaatasid vastu tühjad torud , õnneks ei tulnud sellekohta sellkorral veel mingit kommentaari, kõik oli korras ja lastigi minema, kuigi üllatuseks oli seal hämmastavalt palju rattureid kes olid kutsutud autosse vestlusele.
Lahkudes üritasin muidugi võimalikult vähe rutskat keerata !!!
-
- Kaupmees
- Kontakt:
mr_priit kirjutas:Tia, kas detsibelle ka kuulati sääl Pirita teel?
Anybody?
Ei kuulatud detsibille õnneks ja kui oleks seda tehtud siis oleks jama olnud.
Aga jah.. neid tsiklimehi nooliti seal kui kärbseid ja iga väiksem asi pandi kirja..
Aga jah.. trahvimise seisukohast tundub küll, et eelarveid vaja täita.. Savikal ju hapud päevad..
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
joel kirjutas:Eikki kirjutas:Mina sain siis puuduvate suunatulede eest kah 1,5 ja kordus. Pole midagi teha.. oma lollus, et peale ei keerand..
See oli nüüd küll mitmeti mõistetav
Oma lollus et peale ei keeranud...
Tuli meelde üks seik, kus roolijoodik oleks ääre pealt mu autol külje maha sõitnud ja siis kraavi sõitis, läksin ligi tõmbasin tüübi küljeakna kaudu välja ja panin pagassi kinni. Kutsusin politsei kohale, see tuli miski pea tund aega, tüüp oli juba jõudnud magama jääda, sai ta siis üles aetud ja politsei küsimuse peale:
"Kas load on", vastas tüüp:
"Näed krt, just eile pakuti müüa, oma lollus, et ma ei ostnud - näe, täna juba vaja..."
No olen ma kloune näinud, poliisiga sai ikka mitu kõhutäit korralikku naeru...
joel kirjutas:Eikki kirjutas:Mina sain siis puuduvate suunatulede eest kah 1,5 ja kordus. Pole midagi teha.. oma lollus, et peale ei keerand..
Vastupidi - just aint ühtepidi on mõistetav
-
- Kaupmees
- Kontakt:
Eks igaüks mõistab nii nagu tahab.. Mina mõtlesin suunatulede pealekeeramist
-
- Tsikkel: GSR600
- Kontakt:
Sai isegi eile "Maarjamäe memoriaali tehnoülevaatuses" käidud See politseinik, kes mulle sattus, oli ikka paras tropp. Vana käis ümber tsikli ja muudkui otsis vigu. Viimases hädas lasi suunatulesid vilgutada, kontrollides nende põlemist nii eest kui ka tagant. Load kontrolliti arvutist üle. Puhumine samuti. Kui lõpuks oli sunnitud load tagasi andma, siis nägu oli selline viril ja pettunud. Sõbralikkusest polnud juttugi.
Kokku kestis see jama vähemalt 5 min.
PS. tegemist ei olnud motopolitseinikuga.
-
Teema algataja
Space kirjutas:Sai isegi eile "Maarjamäe memoriaali tehnoülevaatuses" käidud
See politseinik, kes mulle sattus, oli ikka paras tropp. Vana käis ümber tsikli ja muudkui otsis vigu. Viimases hädas lasi suunatulesid vilgutada, kontrollides nende põlemist nii eest kui ka tagant. Load kontrolliti arvutist üle. Puhumine samuti. Kui lõpuks oli sunnitud load tagasi andma, siis nägu oli selline viril ja pettunud. Sõbralikkusest polnud juttugi.
Kokku kestis see jama vähemalt 5 min.![]()
PS. tegemist ei olnud motopolitseinikuga.
Kas esmaabi komplekti ei küsitud?
<- pole praktiliselt ühtegi positiivset kokkupuudet olnud ühegi liikluspolitseiga.
Nokivad, kotivad, kepivad sind kuidas saavad... selline tunne nagu enamus oleks neist lapsepõlves isakäest iga valesti hääldatud sõna peale rämedalt malakat saanud.
hea 2 a. tagasi suudeti mind tlnas ca. 3 korda päeva jooksul "kontrollida" ja üks kah siis kes pinnis ikka täiega, uuris siklit iga nurga alt - hea et ei lasknud kukerpalli teha.
Minule on küll selline mulje jäänud, et tänapäeva ment ei oskagi muud teha kui föönilt 1-st 999-ni numbreid lugeda või siis ajab kuskilt dokumendi pealt näpuga rida, et saaks kuskilt ikka natukenegi nokkida.
Tlna liikluskultuur on nii pekkis, et anna olla ja mitte ühtegi menti ristmikel korda ei loo (kaos mis toimub) ja siis kuuled tipp tunni ajal sky+ liiklusliinist kuidas mõõdavad kuskil karuperses maanteel kiirust!
PALJU ÕNNE!
/me meenutab siin korda kus sikliment võttis mind maha ja kukkus nokkima, et mu cbr-l oli numbrimärk vale kohapeal, polnud enam originaal suunatulesid ja nokkis ka tumeda visiiri eest!!!!! Siis manitses kurjalt, et kõik jupid peavad olema tehase omad või E märgiga...
PERSSE.. ja siis uurisin selle affi mendi siklit, ees on carbon "for racing only use" esiporilaud , esigondli alla oli sinine vilkur paigutatud, nii, et suuremast august läbi sõites käib see lihtsalt nätaki vastu porikat (ju sealt tuli ka reissing esiporla)
Kord mustika prismas Herr Seppa külastuselt tulles jooksin sama kutiga kokku, ta oli seal parajasti taarat ära viimas - küll läks näost punaseks ja häbenes.
Kusjuures sama vend ka õlletoobril pidas siklimeestele jahti ja kiusas ka Tok-Tok`i , ma ei tea mitu korda ta jõudis peedistada... viimane kord saaremaalt ära minnes kutt jooksis teele - ütles TEISELE mendile keda maha võtta ja jooksis ise vut vut vut ruttu halli hyiundaisse tagasi peitu
<- lõpetas vingumise kergem hakkas, aitäh!
Tahan siin lõppu mainida, et noh.. ise ma mingi ingel pole ja LE-d olen rikkinud - ka karistada saanud! Eks mõne kohapealt on aeg omad õppetunnid andnud ja loodetavasti olen ka õppust võtnud aga no eelpool mainitud "suunatulekepp" on ikkagi ülemõistuse,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.