Äkki hakkaks suunda näitama?
Moderaator: Moded
Eesmärk

ernsttam
Re: Eesmärk
Rahu rahu. Ega mul sinu jutu kohta polnudki midagi halba öelda ju :). Kommenteerisin ainult Joeli postitust ju.ernsttam kirjutas:(togi) Roheline intz. Keegi ei ütle et kui manööver on läbi jääta suunatuli vilkuma! Loe minu vastus mis panin enem - suunatuli, manööver ja suunatuli maha.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
mul tuttava politseinikuga oli lahe vestlus:
ostis just endale isikliku auto ja mainis siis, et nüüd ta saab mu jutust aru, et liiklus on perses - et värvilisega sõites pidi kõik väga okei olema
muide eeskirjas on selline punktike, et 3 sekundit enne manöövri alustamist peab suunatuli vilkuma.
et noh neile, kes enne möödas on kui tuli vilkuda jõuab - kui ma ei näe seda tuld või pole märganud, et möödasõit tuleb võin üsna vabalt augu eest põigeldes ette sõita ning ma sõidan suure panduuraga, millisel on ainult küljepeeglid, otse taga liikuvat ratturit ma lihtslt ei näe ega ammugi kuule
ülevalpoolne jutt siis nö. oma reas möödujatele ehk siis surmaseppadele.
ostis just endale isikliku auto ja mainis siis, et nüüd ta saab mu jutust aru, et liiklus on perses - et värvilisega sõites pidi kõik väga okei olema

muide eeskirjas on selline punktike, et 3 sekundit enne manöövri alustamist peab suunatuli vilkuma.
et noh neile, kes enne möödas on kui tuli vilkuda jõuab - kui ma ei näe seda tuld või pole märganud, et möödasõit tuleb võin üsna vabalt augu eest põigeldes ette sõita ning ma sõidan suure panduuraga, millisel on ainult küljepeeglid, otse taga liikuvat ratturit ma lihtslt ei näe ega ammugi kuule

ülevalpoolne jutt siis nö. oma reas möödujatele ehk siis surmaseppadele.
Aga mulle meeldib.
-
- Tsikkel: Triumph Sprint ST 1050 (2008)
Mina olen alati sõitnud sellise mõtteviisi järgi, et vilgutades õigeaegselt suunatuld (3+ s) olen näidanud ennast piisavalt teistele liiklejatele ja seetõttu peavad arvestama minu manöövriga. Kui aga ma suunda ei näita, siis võtan absoluutselt kogu vastutuse enda kanda ja ohtliku olukorra tekitamises ei süüdista kedagi teist peale iseenda. Seetõttu üritangi alati võimalikult palju (kaua) suunda näidata enne manöövrit. Aga lõppude lõpuks olen veel noor ja roheline, küllap kogemused parandavad mu arusaamu.
P.S.
Mul on hea meel tunnistada, et pärast seda, kui õppisin sidurita käiku vahetama, olen hakanud suunda palju rohkem näitama.
P.S.
Mul on hea meel tunnistada, et pärast seda, kui õppisin sidurita käiku vahetama, olen hakanud suunda palju rohkem näitama.
ATGATT, but not invincible
Pea kümme aastat aktiivset linnaliiklust autoga on mõjunud na trastiliselt, et tsikleerides suvalisel põlluteel kipun suunda näitama (ise endale vist!).
Ilmselt on seda kompenseeritud ka selle arvelt, et turva vöö kasutust ei suutnud selgeks saada ; )
Möödunud suve lõpuga sai ka autojuhi elukutse otsa.
Tartu linnas on liiga palju autosid - shortcutid ei tööta!
Point siis selles, et pole ühtki kõksu olnud reastumisel / manööverdamisel.
Panen suure protsendi selle arvele, et olen ennast piisavalt arusaadavaks teinud,
ka kiirustades liikluses.
Ja oh seda moraali, mida mu lähedased oma eksimustes on kuulma pidanud!
Nüüd on minu nina ka püsti aetu! :p

Ilmselt on seda kompenseeritud ka selle arvelt, et turva vöö kasutust ei suutnud selgeks saada ; )
Möödunud suve lõpuga sai ka autojuhi elukutse otsa.
Tartu linnas on liiga palju autosid - shortcutid ei tööta!
Point siis selles, et pole ühtki kõksu olnud reastumisel / manööverdamisel.
Panen suure protsendi selle arvele, et olen ennast piisavalt arusaadavaks teinud,
ka kiirustades liikluses.
Ja oh seda moraali, mida mu lähedased oma eksimustes on kuulma pidanud!
Nüüd on minu nina ka püsti aetu! :p

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.