Sauga rinkal vabasõit tsiklitele 26.09
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Segu võib ka olla ilusasti paigas kuid õhtul õhuniiskus suurenedeb, tekib lisahapnik ja ongi "käes"... Jahedas ja niiskes ilmas ikka suurem düüs või nõel tõsta.
Teiseks peaks arvestama, et alates päikseloojangust peab praegusel ajal sõitma kas supersofti või isegi "wet" rehviga.
Mul olid medium rehvid ja arvasin, et viimase sõidu saan ehk veel päikseloojangul - tegelikult läks väga järsult libedaks juba enne seda. Pimedaski veel oli rajal paugutamine koju kuulda - kamikadzed... ega ma ei imestanudki kui telefon tirises ja juppe küsiti
Olge siis ettevaatlikud ja arvestage, et rajal sõimiseks on meil nüüd ikka s**t suusailm
-
Teema algataja
.
Jah mootor käis kokku. Aga kui kõik hästi läheb, siis me kohtume veel see aasta. Minu viga, ei lasknud võrril puhata ja sai liiga palju kuuma
Parimat!
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
Rax555 kirjutas:Tohoh....ma küll ei näinud,et keegi ratta ära oleks lõhkunud.
Mingi "tüüp" ju lohises gixxeri järel, vahepeal viskas õhus paar kujundit ja maandus kummidesse, kahju et seda keegi videole ei võtnud Ratas jäi küll kenasti ühte tükki!
Hetkel ise veits tõbine, kuid ei tahaks veel hooaja lõppu tunnistada (ca.7k peal)
-
Teema algataja
k1lla kirjutas:Rax555 kirjutas:Tohoh....ma küll ei näinud,et keegi ratta ära oleks lõhkunud.
Mingi "tüüp" ju lohises gixxeri järel, vahepeal viskas õhus paar kujundit ja maandus kummidesse, kahju et seda keegi videole ei võtnud
Ratas jäi küll kenasti ühte tükki!
Hetkel ise veits tõbine, kuid ei tahaks veel hooaja lõppu tunnistada (ca.7k peal)
Vot seda oleks tahtnud ise ka näha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.