Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...
Korn oli ikke nii mega!
Pole varem Eestis nii palju rahvast nii sillas näinud(ja ma olen päris ühel konsal käinud).
Kahju , et koosseis oli nagu ta oli aga see ei muutnud midagi.
100% rokkimist.
Hääl kähe ja nüüd tuttu.
Ahjaa,mõnda bikerlast oli ka isegi näha,särgid seljas ja puha.
Ma olin siis A2 sissepääsus tööl. Üsna rahulik oli tegelikult, keegi ei trüginud jõuga sisse jms. Tore üritus oli, piilusin ka vahepeal sealt kardinate vahelt sisse.
Korn oli ikke nii mega!
Pole varem Eestis nii palju rahvast nii sillas näinud(ja ma olen päris ühel konsal käinud).
Kahju , et koosseis oli nagu ta oli aga see ei muutnud midagi.
100% rokkimist.
Hääl kähe ja nüüd tuttu.
Ahjaa,mõnda bikerlast oli ka isegi näha,särgid seljas ja puha.
Kogemustest oleks hea kirjutada.
Endale meeldis väga Korn, kunagi ka olin suurem fänn, enam mitte aga sellegipoolest meeldis väga. Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuur pettumus oli aga see, et Deathstars-i solist "väänas jala välja", no kammooon. See bänd ajaski mind sinna kontsertile. Flyleaf sai üllatavalt hästi soojendamisega hakkama muidu. Ja Korni ajal "feeling" oli parem kui 2006. Metallical, seda oligi tegelikult vast oodata. Meeldis lauluda valik, pigem vanemad kui uuemad
Oleksid võinud ikka laulu "blind" viimaseks jätta. Poleks pidanud "got the life-i" veel mängima hakkama kuigi see hea laul, ei ole see piisavalt hea laul, et lõpetada enamustele kontsertit. Oleks tore kuulda ka teiste arvamusi, kogemusi.
Vanakooli vend olen, ei taha seda nu-metalit nuusutada ka mitte, jube - vahest isegi räpiga võimalik segi ajada, aga see on lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus.
Vanakooli vend olen, ei taha seda nu-metalit nuusutada ka mitte, jube - vahest isegi räpiga võimalik segi ajada, aga see on lihtsalt minu tagasihoidlik arvamus.
Kui sa kornil ja räppmuusikal ka vahet ei tee siis võiksid üldse kuss olla
Aga korni kontsertist niipalju, et mängisid nad kõik oma (minumeelest)paremad lood ära ja rahvas oli seal pöörane, pole veel sellist hullumaja näinud
Konsa oli tõesti mega, laservärgid ja puha! Kõik lood mängiti ette, mis on isiklikud lemmikud, vb oleks võind ka "Ya´ll want a single" olla. Flyleaf tundus lihtsalt karjumine, kuigi rahvas tõmmati käima. Vähemalt oli nende bassimees kõva superman ja kadus vahepeal lava alla kuskile Üldiselt võib öelda, et piletiraha läks asja ette. Kõrvaraiped ka kumisevad veel.
Palju-laidetud suurhalli helikvaliteedi juures, tundus KoRni riismete sound parem kui vanadel headel aegadel, millal sai neid veel täiskoosseisus nähtud
AC/DC oli soomes tõeliselt kõva, aastat ei mäletagi mil see oli. Polnud oluline et siis väiksem mees olin vähe aga vb just sealt saingi selle rocki pisiku ja tsiklistiili. See on omamoodi rahvus kes seal kohal oli ja muidugi mida need vanad karvased tegid, meeletu. ja nagu kuulda on lähevad nad 1 märtsil stuudiosse ja loodavad tuuri teha. AC/DC kontserdil kohtume
AC/DC oli soomes tõeliselt kõva, aastat ei mäletagi mil see oli. Polnud oluline et siis väiksem mees olin vähe aga vb just sealt saingi selle rocki pisiku ja tsiklistiili.
see võis olla 2001 aasta ja "Stiff upper lip" tuur. Käisin isegi ja suutsin abikaasa metalli nakatada.
Kahel olen käind... võinoh...
Kuna Ozzy kingiti sünnaks, siis ma pidin sinna kohale ronima, aga üldiselt nagu sai käidud aastal 2006 Graspop Metal Meetingul Belgias, mis oli küll festival, aga ikkagi.
uuuh, kui tore oli =) http://heart.alkohol.ee/gallery/gmm2006 - natu piltsa kah sellest.
Väiksemaid kontserte on ikka olnd, kus meie maa bändid esinend, aga noh, jah...
Pole eriti siukeste ürituste külastaja, kuna ei kannata väga külg külje kõrval kinni passimist.
Tulemas, 10.06.2008 Incubuse kontsert Helsingis.
Tean, et eestist juba päris palju inimesi minemas, järsku saab isegi mingi pundi kokku, millega siis Helsingi kesklinnas soojendust teha?
Ma Metallicale Riiga 20.07.08. Sealt edasi Leetu Palangale ja läbi Poola-Saksamaa Hollandisse. Pärast Rootsi kaudu tagasi. Selline kahenädalane Rahulik tripp sõpradega.
Sex Pistols
Bad Religion
In Flames
Motörhead
Judas Priest
Cavalera Conspiracy
Rage Against The Machine
Incubus
Chris Cornell ....
ja paljud teised ....
Kas kellegil tekitab see üritus mingeid tundeid?
Need kes oleksid kindlad tulijad andku teada endast aadressille novarock08@hot.ee , siis teab kas suure bussi jaoks sobiva arvu rahvast kokku saab või mitte.
hetkel pole veel kindel kuid võimalik, et saab kolmandat korda minna vaatama Metallicat. Samas ootaks Eestisse see suvi Foo Fighters-i ja Bon Jovi-t nagu jutud on käinud
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.