3. leht 3-st

Postitatud: 23 Mär 2008, 17:21
Postitas vilosius
tarx76 kirjutas:

Keedad makaronid, sinna räimtomatis konserv ja riivjuust ja või.

Näeb kole välja aga maitseb hästi

Väga paljud, väga maitsvad toidud näevad koledad välja :D


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 23 Mär 2008, 17:37
Postitas numan
vilosius kirjutas:

Millest teha käepäraste ainetega roog, mis maitseb hea ja ei vaja erilisi eelteadmisi

Kurd lugesin kuskil targas raamatus asjakohase retsepti: otsi külmakapist välja kõik mis lõhnab suppi järgi ja pista potti, lisa vett ja soola ning keeda niikaua kui lõhn paneb suu vett jooksma :)


Postitatud: 24 Mär 2008, 08:01
Postitas nolev
Diana Tali kirjutas:

Mh! Oh neid mehi küll. Makaronid ees ja makaronid taga. See mõni mehe söök!
Alati on olemas ju super häid sõpru, kes külla ootavad ja hea meelega kostitavad. Milleks aega ja energiat raisata! Las need tegutsevad, kel kogemusi juba küllaga. Oma energia saab rakendada mõne potensiaalsema tegevuse peale. Kaasa hea tuju ja teele!
Tervitades Diana :P

Kas see on vihje küllakutsele? Hakkan juba ratast käivitama, et õigeke ajaks kohale jõuda ;)


Postitatud: 24 Mär 2008, 09:48
Postitas puhh

mida küll mu vanad silmad peavad nägema :D :oops:

väga maitsva eine saab tortellinidest. Näiteks tortellinid sinihallitusjuustu kastmes. Esmalt tuleb võtta vett, sinna lisada 1 kuubik köögivilja puljongit (siis 1 paki tortellinikohta). Kui vesi keeb lisada tortelliini ja keeta kuni nad kehmed või nagu itaallastel - kergelt südamik krõmpsuv.
Teise potti võib panna tükeldatud sinihallitus juustu - terve viilakas e u 75...100 g ja kuna ta kipub hästi potipõhja kinni jääma, võiks praktiliselt kohe lisada ka väikese paki kohvikoort. Kastet tuleb pidevalt segada, et juust sulaks ja soovitavalt seda teha mitte just väga karmil tulel. Kastmele tasuks lisada juurde musta pipard, aga ma olen prooninud ka erinevaid maitseainete segusid pipra ja meresoolaga ja tulemus on tiba parem kui retseptis.
Nii ja ongi valmis.

Tortellinidest saab veel tortellini primavera - aga see tiba pikem tegemine.
Cous-cous kanaga on ka väga hea. Kanafilee võib eelnevalt näiteks panna marinaadi sisse ja hoida üsna pikka aega - mina lisasin tiba mariaandile ka vett ja ketsupit ja hoidsin kana vähemalt 1 ööpäeva suletud karbis. Kuna kanaliha on küllalt pehme, ei pea teda väga pikalt praadima, eriti veel kui ta on marinaadis pikalt olnud. Nii säilitab ta oma mahlasuse.
cous-cous'i keetmine väga lihtne. Vette lisada tiba meresoola ja oliiviõli (vähemalt mina olen nii teinud) ja kui vesi keeb võtta pott tulelt ja valada vetta cous-cous. Tuleb märkida, et kuna cous-cous paisub, peaks vett olema varuga. Peale u 2 minutilist paisumist võib tõsta poti uuesti nõrgal tulele ja kahvliga segades lisada potti u 1...2 spl võid (olenevalt siis cous-cous'i hulgast)

Nii proovige neid
[/i]


Postitatud: 24 Mär 2008, 11:53
Postitas speedvana
gw kirjutas:
scryth kirjutas:
wend kirjutas:

Tõmbad jõest spinnaga lõhelise, kiirelt fileeks, koos soola, suhkru ja pipraga purki ning 30 minuti pärast on napsu kõrvale väga hea.

Kui jääda eesti jõgede lõheliste peale lootma, siis võib juhtuda kurb lugu, et naps jääb võtmata :-(

Peaksid läbi lugema raamatu "20 EESTI KALAKOHTA", ehk siis saab naps võetud kah. Ja muideks praegu on parim aeg lõhe/meriforelli püügiks. Kala on rannas, ole ainult mees ja viska lant vette. (seda muidugi õiges püügikohas)[/quote

ja see kalakoht võiks olla seal kuhu saab tsikliga juurde :lol:


Postitatud: 24 Mär 2008, 18:15
Postitas Tafka
mototydruk kirjutas:

Mõnusad lihtsad toidud..biker.ee kokaraamat :)

No nii kes mõtte teoks teeb :twisted:

Kui sõpradele külla ei viitsi minna,nuudleid keeta ei viitsi aga natukene raha ikka on siis enamasti on Selveri köök abiks :roll: Kartulipuder,grill karbonaad ja eks kõrvale sinna valikuliselt iga ühe eelistustele miskit:)

Ise tegemise kohapeal nõu ei oska anda...nuudleid oskan keeta ainult :oops: :roll:


Postitatud: 24 Mär 2008, 19:12
Postitas mina

Keegi vist ei oska midagi asjalikku teha :D
Heaküll ma siis panen paar suht kiirelt valmivat asja kirja:

PELMEENID
pelmeene oskab vist igaüks keeta aga neid niisama jama ju süüa, nii siis:

  1. lippame rõõmsalt poodi ja ostame sealt
    1.1.paki häid pelmeen( mis ikka kõlbavad süüa ka)
    1.2.paar tomatit
    1.3. kurk (soovitatavalt eesti toodet, muu on ikka päris s**a maitsega)
    1.4. majoneesi
    1.5. kapuhoort
    1.6, puljongi maitseainet, sool, pipar
    Nonii kui oled rõõmsalt koju jõudnud siis aga pelmeenid tulele ja tomati ja kurki tükeldama (soovitatavalt pool kurgis ainult tükeldada)
    kui pelmeenid valmis keenud siis nõrutada nad (lohakalt) ära ja jätta potti, sinna juurde panna siis tükeldatud tomatid ja kurk ja enda ära nägemise järgi siis pipart, soola, puljongi maitseainet, majoneesi ja h. koort!

  2. Nonii lippame jäälegi rõõmsalt poodi ja sealt siis sekord ostame:
    2.1. Muna(kana)
    2.2. sibulat
    2.3. tomatit
    kui jällegi rõõmsalt koju kimatut siis aga tuleb võluda üks kauss kuhu siis tuleb sisse pista 4 muna (ilma koorteta) ja siis lusikaga mingiaeg kloppida, üks korralik sibul ära koorida ja ära tükeldad ja siis sinna munadele seltsi panna ja siis ka tomat ära tukeldada ja munadele seltsi! Siis sinna sekka panna oma ära nägemise järgi soola ja pipart ja siis toda sodi segada nats ja siis kuumale pannile.
    Aga vot seda kuidas muidu omletti tehakse peate muijalt uurima mine ei tea!

  1. Kui iseenesest polegi kõht tühi aga tahaks midagi õlle kõrvale siis aga lippame kõõki tükeldame leiva 1cm X1cm X5cm tukkideks ja paneme pannile praadima. Niikaua kui leib praeb tuleb kuskilt võluda üks korralik KÜÜSLAUK ja siis se läbi küüslaugu pressi lasta ja kaussi pista. Kaussi küüslaugule peale tuleb siis panna oma ära nägemise järgi koort, majoneesi, soola ja kui leib on valma pannil siis edasi vast oskab igaüks prae leiba küüslaugu kastmega süüa!
    Ja kui hommikul ärgates on kole rõve küüslaugu maitse suus siis on kaste on piisavalt käre ja kui pole nagu midagi tunda siis sai lahja teine :evil:

Aga jah esimesed 2 sõõdavat asja siis peaks olema 1 sõõgikord (vähemalt minu)


Postitatud: 27 Mär 2008, 20:40
Postitas tali
Villem kirjutas:
tali kirjutas:

Kaisa makaronihõrgutis
....
150 ml vahukoort
....

Kindel ikka, et just VAHUkoor, mitte hapukoor ? :roll:

VAA-HUU-KOOR ikka :P , muidu ei saa asjast asja.


Postitatud: 27 Mär 2008, 21:52
Postitas saabastegakass
puhh kirjutas:

mida küll mu vanad silmad peavad nägema :D :oops:

väga maitsva eine saab tortellinidest. Näiteks tortellinid sinihallitusjuustu kastmes. Esmalt tuleb võtta vett, sinna lisada 1 kuubik köögivilja puljongit (siis 1 paki tortellinikohta). Kui vesi keeb lisada tortelliini ja keeta kuni nad kehmed või nagu itaallastel - kergelt südamik krõmpsuv.
Teise potti võib panna tükeldatud sinihallitus juustu - terve viilakas e u 75...100 g ja kuna ta kipub hästi potipõhja kinni jääma, võiks praktiliselt kohe lisada ka väikese paki kohvikoort. Kastet tuleb pidevalt segada, et juust sulaks ja soovitavalt seda teha mitte just väga karmil tulel. Kastmele tasuks lisada juurde musta pipard, aga ma olen prooninud ka erinevaid maitseainete segusid pipra ja meresoolaga ja tulemus on tiba parem kui retseptis.
Nii ja ongi valmis.

Tortellinidest saab veel tortellini primavera - aga see tiba pikem tegemine.
Cous-cous kanaga on ka väga hea. Kanafilee võib eelnevalt näiteks panna marinaadi sisse ja hoida üsna pikka aega - mina lisasin tiba mariaandile ka vett ja ketsupit ja hoidsin kana vähemalt 1 ööpäeva suletud karbis. Kuna kanaliha on küllalt pehme, ei pea teda väga pikalt praadima, eriti veel kui ta on marinaadis pikalt olnud. Nii säilitab ta oma mahlasuse.
cous-cous'i keetmine väga lihtne. Vette lisada tiba meresoola ja oliiviõli (vähemalt mina olen nii teinud) ja kui vesi keeb võtta pott tulelt ja valada vetta cous-cous. Tuleb märkida, et kuna cous-cous paisub, peaks vett olema varuga. Peale u 2 minutilist paisumist võib tõsta poti uuesti nõrgal tulele ja kahvliga segades lisada potti u 1...2 spl võid (olenevalt siis cous-cous'i hulgast)

Nii proovige neid
[/i]

Niih :shock: Miks sa kunagi sellist raju kraami meile pakkunud pole kui me sind järjekordselt külastanud oleme? Miks??


Postitatud: 29 Mär 2008, 17:26
Postitas piret

laskem siis raskekahurivägi kah peale :)

mis poest vaja on?

tortillad, hakkliha (200-400g), tomatit, kurki, sibulat, tomatikastet (kas spets bolognesekaste või isegi uncle bens, vahet pole), riivitud juustu, hapukoort.

mis selle kõigega peale hakata?

prae hakkliha vütsiste maitseainete ja tomatikastmega. haki tomatit, kurki, sibulat. aga ära neid ära prae :)
soojendad tortilla (ühe kaupa on parem) mikroahjus, paned peale hakklihaplöga, natuke kurki, natuke tomatit, palju sibulat, juustu, hapukoort. ja hakkad voltima (lisan igaksjuhuks voltimisõpetuse) http://mexicanfood.about.com/od/techniq ... tofold.htm

mina söön seda sööki tavaliselt otse köögileti ääres püsti seistes.

ikka tortilla mikrosse (20-30 sekki maks), pannilt liha, mujalt kõik muu ja otse suhu :) kordan x korda olenevalt näljasuse astmest.

igasugused variatsioonid on teretulnud. asenda hakkliha kanaga, lihaga, millega iganes. sibul ei maitse? prae koos lihakraamiga läbi. hapukoor on jama? võta siis majonees! kurk ja tomat on jänesetoit? jäta üldse ära!

head isu!


Postitatud: 29 Mär 2008, 19:27
Postitas tony23
piret kirjutas:

laskem siis raskekahurivägi kah peale :)

mis poest vaja on?

tortillad, hakkliha (200-400g), tomatit, kurki, sibulat, tomatikastet (kas spets bolognesekaste või isegi uncle bens, vahet pole), riivitud juustu, hapukoort.

mis selle kõigega peale hakata?

prae hakkliha vütsiste maitseainete ja tomatikastmega. haki tomatit, kurki, sibulat. aga ära neid ära prae :)
soojendad tortilla (ühe kaupa on parem) mikroahjus, paned peale hakklihaplöga, natuke kurki, natuke tomatit, palju sibulat, juustu, hapukoort. ja hakkad voltima (lisan igaksjuhuks voltimisõpetuse) http://mexicanfood.about.com/od/techniq ... tofold.htm

mina söön seda sööki tavaliselt otse köögileti ääres püsti seistes.

ikka tortilla mikrosse (20-30 sekki maks), pannilt liha, mujalt kõik muu ja otse suhu :) kordan x korda olenevalt näljasuse astmest.

igasugused variatsioonid on teretulnud. asenda hakkliha kanaga, lihaga, millega iganes. sibul ei maitse? prae koos lihakraamiga läbi. hapukoor on jama? võta siis majonees! kurk ja tomat on jänesetoit? jäta üldse ära!

head isu!

Väga hea on veel salatileht ka selle tortilla peale lükata.
Jalapenod on ka omal kohal ;)


Postitatud: 29 Mär 2008, 19:56
Postitas Sadness

Siin need retseptid lähevad juba teaduseks ja kokanduseks kätte. Mees tahtis ju kiiret sööki.

Võtad külmkapist need kaks vedelemajäänud vorstijuppi, üksiku hapukurgi, leivakontsud, kaks kuud tagasi ostetud purgi ube (saastamarketis muide 4.90). Lõigud tükkideks (oad v.a.). Viskad pannile. Kuumutad. Soovi korral lisad mõne muna. Veidi soola ja pipart. Serveerida majoneesi, ketsupi, hapukoore või ükskõik millega. Kõrvale juua õlut, nagu ka koostisosade prepareerimise ja toidu valmistamise käigus.

Sadness@naine lapsega nädal haiglas


Postitatud: 29 Mär 2008, 20:02
Postitas spinna

Tuhlisonki, notti ja praevorsti ( või sardelli )

Kähkukas: poest pakikartuliputru ja kastmepulbrit, pakk sardelle, mingi salat. Edasine tegutsemine vastavlt pakenditel leiduvatele juhistele.
Aega kulub mingi 15 min.

Päris asi: Koorid kartuleid, paned keema. Keedad korralikult pehmeks. Kuni keevad, teed piimakastet ja praed vorsti või sardelli. Selle aja peale on tuhlis keend. Valad vee ära ja annad nuia. Kui on pisut sodi, lisad taluvõid ja annad jälle nuia. Siis lisad piima, et vedelamaks läheb ja annad nuia. Soola pane kah muidugi. 30 min ja korralik söök olemas. Mis peamine, järgmisel päeval paned eilse songi pannile ja saab veelgi parem :)

Magustoitu ära kah unusta ostmast, muidu on peale sööki selline tunne nagu oleks teinud ühe coitus interruptuse :twisted:


Postitatud: 30 Mär 2008, 22:05
Postitas Primo
piret kirjutas:

laskem siis raskekahurivägi kah peale :)

Ma proovisin ka täna teha, kasutasin küll kana ning kastet muutsin ka vähe, kuid muy bueno, Pirku :mrgreen:


Postitatud: 30 Mär 2008, 22:58
Postitas Oldbear

Kuda see anektoot nüüd oligi?

Prantsuse tudeng läheb hommikul külmkappi juurde, teeb lahti , võtab kaks muna, keedab ja sööb ära ning läheb loengusse.
Inglise tudeng läheb külmkappi juurde, teeb lahti, võtab kaks muna ja peekoni, praeb ja sööb ära ja läheb loengusse.
Eesti tudeng läheb hommikul külmkappi juurde, teeb ukse lahti, sügab kahte muna ja läheb loengusse :D


Postitatud: 31 Mär 2008, 01:42
Postitas scryth
piret kirjutas:

laskem siis raskekahurivägi kah peale :)

Tulistame siis ka teiselt puusalt:

Võtta talle sisefilee, prae kuumas õli ja või segus 15 sek ühelt poolt, 10 sek teiselt poolt, kruti veskist õrnalt meresoola, lisa paar tilka küüslaugumahla ja naudi!

Kiiruserekordi püstitamiseks võta jänese sisefilee. Pääsed 7 + 5 sekundiga.
8)


Postitatud: 09 Apr 2008, 16:21
Postitas katzkatz

Tee pannkooke siis, nendega peaks küll igaüks hakkama saama ju. Kasvõi pannkoogijahust, siis polegi muud kui veega ära segada ja praadima. Paki-/purgisööke võid ka teha, kui see muidugi "pitsatakso" alla ei kvalifitseeru.


Postitatud: 09 Apr 2008, 17:16
Postitas S.S.D.D.

Salvesti Pilaff purgist ja juurde värske kurgi salat.
5+
võtab aega mikrouunis 2min+ 3min kurgi lõikumiseks
:D


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 09 Apr 2008, 18:47
Postitas Surko

Keeda "Koolnujuukseid" (need 5-e kroonised kiirnuudlid pakis), kõrvale võid närida sardelli näiteks.

Igast makarone ja kartulit on üldse suht raske "perssekeerata "keetmisel/praadimisel kui vähegi jälgid mis teed.

Salvesti purgisupid ja igast muu purgistaff on ka suht ok , klubis teeme tihti hommikuti (pohmelliga) väga vinks vonk söök. Neid võimatu põhja kõrvetada vms muidugi kui pliidkõrvale magama ei jää pea kuuma ei saa.

Üks asjalikum retsept ka lõpetuseks.
Osta puhastatud lõhe või forell (kumb rohkem maitseb), pane foolium küpsetusplaadile (jälgi kala ja fooliumi suurust pärast pead kala kinni katma fooliumiga, võid ka jätkata) ,fooliumile siis kala liblikfilee, maistsesta soola ja sidrunipipraga. Lõika sibularõngad ja aseta need fileele laiali (neid võib ohtralt olla lausa) ja kata kõik see majoneesiga.
Nüüd kata kala pealt fooliumiga ja voldi ääred kokku ,et võimalikult hermeetiline oleks (võid kasutatada ka munavalget äärte liimimiseks e. kokaliimi). Eelnevalt lülita sisse ahi nii, et küpsetaks nii ülevalt ja alt 200 kraadi juures ja kui ahi on kuumuse saavutanud pista sisse kala ning küpseta ca 30min (kui tooreks jääb siis küpseta veel, aeg sõltub kala paksusest nats , mõni nagu põrsas, mõni nagu ogalik). Kõrvale võid keeta riisi kui viitsid või siis nii sama kala pintsli pista.

Edu katsetustel ja õpi söögitegemine ära, saad naise vajalikusel jälle ühe linnukese maha kriipsutada.


Postitatud: 09 Apr 2008, 19:36
Postitas makuke

Kui rohkem lihaseid toite armastad siis mina teen järgmist toitu:
Ostad poest sealiha (läbikasvanud tai ning pekine osa). Kodus lõikad lihast 1-1,5cm viilud ja taod need lihahaamriga pehmeks (palju pole vaja, mõlemalt poolt natuke). Seejärel raputa natuke soola lihale ning jäta need kuskile taldrikule 10 min.-ks seisma. Seejärel prae pannil niikaua, kuni muutuvad pruunikashalliks. Kõrval-panni teisel poolel võid sama aegselt prae kartulit kõrvale teha. Sinna peale natuke kartuli maitseainet ning poe "letšot vms.." Maitseb hästi ning on toitev.


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 19 Aug 2008, 17:00
Postitas cosmonaut

Neljaviljahelvestest (vist olid nordicu omad) saab jube head putru :) Mikrolaineahjus, paned pool klaasi vett, pool klaasi piima ja pool klaasi helbeid ning lükkad kolmeks minutiks uuni. Paned pisut soola juurde ja ongi nämm-nämm :)


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 19 Aug 2008, 17:05
Postitas mart211
cosmonaut kirjutas:

Neljaviljahelvestest (vist olid nordicu omad) saab jube head putru :) Mikrolaineahjus, paned pool klaasi vett, pool klaasi piima ja pool klaasi helbeid ning lükkad kolmeks minutiks uuni. Paned pisut soola juurde ja ongi nämm-nämm :)

Kui sa kolm korda pane pool klaasi täis siis ajab üle ju :ner:
Lihtsalt pidin ära ütlema, ära näkku löö :D


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 19 Aug 2008, 18:06
Postitas Kopamees

Ei saa mainimata jätta, et putru ei tehta klaasis :ner:
Ära näkku löö :D


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 19 Aug 2008, 19:00
Postitas DGAF

kõige kergemini tehtav kõhutäide minu poolt vast riis, sinna juurde praadida vorsti tükke/ singi tükke ( mida külkapis parajasti on ) sibulat ja natuke küüslauku, praadimise poole pealt lisada neile sojat, lasta olla neile seal natuke aega ja seejärel riisiga ära segada..täitsa hea täide :)

Kui tahaks midagi kiirelt teha ja maitsvat niisama väikseks söömiseks siis Mozzarella tomatiga....mõlemad asjad seibideks lõiguta, taldrikule panna kordamööda, peale pipart ( ära soola pane, tapab maitse ära ja kuivatab ), oliivõli ( extra virgin soovitatavalt ) ja balsaamikot. ideaalne on kõrvale panna veel värske basiiliku lehed :) aga noh selle toidu jaoks peab olema varem valmistund või just poes viibimas :P

Midagi liha kohapealt siis poest vastavalt kõhule veise välisfileed ja kartuli kroketit. panna liha kaussi, valada peale punane vein ja lasta seista ca 15 - 20min. võtta liha välja lasta nõrguda natuke, mätsida kokku soola,pipra ja pressitud küüslauguga.
Pann kuumutada üles ( natuke õli võiks ikka olla seal ) ja praadida tugeval kuumusel ca 2min mõlemalt poolt samal ajal olgu juba ahi soojas ca 230 kraadi juures ( saad algul kroketid ära teha kuna nendega läheb kauem aega ). peale praadimist visata liha ahju, vahepeal pipart natuke lisades ( soovi korral võib ka muud maitseainet muidugi ), ja küpsetada ahjus ca 15min - tulemus, väljas ilus pruun ja krõbe liha, kuid seest suht medium ( oleneb muidugi ahjust ja ka sellest kudias endal soov on...alati saab praadida suts kauem ja lasta ka ahjus olla kauem ). Kartulite kõrvale teha hapukoorest, piprast, soolast ja küüslaugust kaste. minule igastahes väga maitseb. Sry et OT kuna viimane toit pole väga kiire, ca 30-35min


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 19 Aug 2008, 19:08
Postitas cool200

tavalist äädikaga saslõkki poest ja pannile,
kõik on juba maitsestatud ja ruttu saab valmis


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 24 Aug 2008, 01:44
Postitas Jorma

Ostad sea kaelakarbonaadi ja riivsaia . Lõikad parajad tükid. Võtad lihahaamri. Maitsestad mõlemalt poolt soola ja pipraga ja taod neid liha tükke haamriga. Siis paned taldriku peale riivsaia. Liha kastad riivsaia sisse. Paned panni tulele ja pannile palju õli. Pruunistad liha mõlemalt poolt ja paned ahju kuni valmis saab. Mina 14 aastane ja saan üksi kodus olles väga hästi sellega hakkama. Küll täismehed ka. :)


Re: Kiiresti, aga maitsvalt..

Postitatud: 24 Aug 2008, 02:03
Postitas tollboy

Pool klaasi vett = 0.25 (oletame ,et klaas on 0,5l)+pool klaasi piima =0.5 +pool klaasi helbeid = 0.75 :twisted:
Ära näkku löö aga proovi kuidas tahad aga ära ei mahu :wack: :twisted: :lol:

Paned nuudlivee keema ja samal ajal ka panni tulele ning pannile paned kalapulgad mis pruunistad ühelt poolt ära(vahepeal paned nuudlid keevasse vette ja lisad maitse järgi soola ja segad ) ja keerad pulgad teistpidi ja viskad mõned viilud juustu peale ning paned pannile kaane peale.u. 2 minuti pärast kurnad makarontsikutelt vee.Tõstad pannilt kalapulgad taldrikule ja paned nuudlid pannile ning pruunistad ühelt poolt ära ning enne segamist lööd paar muna peale ning siis segad paar korda ning lisad selle mandi kalapulkadele.
Protseduur kestab 12-15 min.koos ettevalmistuse ja nõudepesuga.
Head isu. :bsmile: