Supermoto 2008
Moderaator: Moded
Re: Supermoto 2008
einoh, mida halamist ![]()
kui 2% oli krossilõiku, mis oli tehtud krossimeestele sobivaks, siis mida need supermoto mehed ülejäänud 98% ajal tegid? ![]()
-
electron
mella kirjutas:einoh, mida halamist
kui 2% oli krossilõiku, mis oli tehtud krossimeestele sobivaks, siis mida need supermoto mehed ülejäänud 98% ajal tegid?
Mis mõttes? Mida sa selle küsimusega öelda tahad? Et ülejäänud 98% oli väga OK? Või et miks "supermotomehed" seal siis tagasi ei teinud seda 2´l% kaotatut? Kogu jutt siiani on käinud ju sellest teisest "krossilõigust" mis liiga ohtlik oli tehtud. Põhimõtteliselt oleks ju võinud kahe hüppe vahele betoonaia teha ja siis lasta rajale ainult need, kes sellest iga nurga alt üle hüppavad, elimineerides seega KÕIK kaherattalised kohalikud "supermotomehed" ja KÕIK QUADID ja siis nimetada seda uhkelt SUPERMOTO võistluseks.
electron kirjutas:mella kirjutas:einoh, mida halamist
kui 2% oli krossilõiku, mis oli tehtud krossimeestele sobivaks, siis mida need supermoto mehed ülejäänud 98% ajal tegid?Mis mõttes? Mida sa selle küsimusega öelda tahad? Et ülejäänud 98% oli väga OK? Või et miks "supermotomehed" seal siis tagasi ei teinud seda 2´l% kaotatut? Kogu jutt siiani on käinud ju sellest teisest "krossilõigust" mis liiga ohtlik oli tehtud. Põhimõtteliselt oleks ju võinud kahe hüppe vahele betoonaia teha ja siis lasta rajale ainult need, kes sellest iga nurga alt üle hüppavad, elimineerides seega KÕIK kaherattalised kohalikud "supermotomehed" ja KÕIK QUADID ja siis nimetada seda uhkelt SUPERMOTO võistluseks.
Rada oli kõigile sama. Kui ei ole oma oskustes kindel, sõida aeglaselt. Kui aeglaselt sõita ka ei oska, vali teine ala ![]()
Ma küll ei näinud, et kedagi oleks sunnitud seal megahüppeid sooritama.
-
HRQ
Teema algataja - Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Eks selle raja üle võibki vaidlema jääda, kuna iga mees vaatab ju asja oma mätta otsast. Aga vastukaaluks ütlen Rapla raja kohta jälle, et krossilõik oli liiga lihtne. Minu arust. Eks ta nii kipub olema, et päris SM radu meil pole ja olemasolevad tehakse võimaluste piires ja korraldaja äranägemise järgi. Ega vist polegi rada, mis kõigile hea oleks, kuna üks on tugevam asfaldil, teine krossis, kolmas virisemises
Isiklikud kiidusõnad ütleks Aravete raja krossilõigu kohta.
Vaadake parem pilte Rapla sõidust ja kui keegi leiab mujalt, siis linkige siia ülesse ![]()
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kutid, asi on ohtlik neile kes hüpata ei mõista, krossimehed mõistavad hüpata, tee ärge targutage et rada liiga tehniline, minge tehke hüppetrenni vähe õpite hüppama ja on kõik hästi. B sõidus, sai joosep päprtel isegi hüppamisega hakkama, tegime talle ennem sõitu natuke koolitust ja hüppas. Need küürukesed saavad ohtlikuks ainult neile, kes ei tea hüppamise A st ja O st mitte essugi
-
electron
KoVaL73 kirjutas:Need küürukesed saavad ohtlikuks ainult neile, kes ei tea hüppamise A st ja O st mitte essugi
Täpselt nii - supermotomehed ei teagi krossi spetsiifilisest hüppamisest mitte essuge, sest nad pole krossimehed vaid supermoto sõitjad, mis teebki sellise värgi OHTLIKUKS!
AGA - lõpetame selle jahumise nüüd ära, hooaeg läbi, viimane etapp peetud. Kokkuvõttes oli ju tore hooaeg. Ala kogus populaarsust, sõitjaid tuleb järjest juurde ja mis saabki enamat tahta?
Viimasest Rapla etapist ehk niipalju, et ise ma miskipärast suurem minide fänn pole (ilmselt sellepärast et oma klubist pole seal kedagi võistlemas), kuid seekord see minide viimane start pakkus põnevust täie raha eest.
Loomulikult lõi adreka lakke ka OPENI stardid. Rabelemist ja võitlust täiega.
Tänud kõikidele kaamerameestele, kes oma kaadreid teistega jaganud on.
Mis see supermoto siis olema peaks. Ainult sõit mööda asfalti? Või peaks "krossilõigud" olema lihtsalt sile liivane pinnas. Olen vahel juhtunud vaatama supermoto võistlusi "Extreme" kanalist. Seal annavad krossilõigud kohati silmad ette meil tavakrossiradadelegi. Ehk oluliselt tehnilisemad ja meenutavad rohkem staadionikrossiradu. Ja keegi ei pirise et ohtlik või midagi. Tehke trenni nagu Koval soovitas .. ja rohkem krossitrenni ka hulka. Tuleb ka üldise vastupidavuse suhtes kasuks.
Nutcase .. Cracked Craniums MC
-
electron
morris kirjutas:Olen vahel juhtunud vaatama supermoto võistlusi "Extreme" kanalist...
Ma vaatan kah neid etappe. Huvitav kas tuleb aeg mil mõnele eestlasele saaks kaasa elada? Tigudesööjad ja spagetipärdikud laamendavad mis kole...
-
vx360
electron kirjutas:morris kirjutas:Olen vahel juhtunud vaatama supermoto võistlusi "Extreme" kanalist...
Ma vaatan kah neid etappe. Huvitav kas tuleb aeg mil mõnele eestlasele saaks kaasa elada? Tigudesööjad ja spagetipärdikud laamendavad mis kole...
Ideaalne supermoto rada on lai, sile ja sirge linnatänav mida ääristavad kenade naiste imetlevad pilgud. Aga nali naljaks.
Nii kaua kuni te jahute sellest, kui raske on krossilõik ei tule Eestist ühtegi meest kes teod ja pärdikud paika paneks. Supermotos eraldabki see offroadi lõik mehed türukutest, seega vähem hala ja rohkem krossi.
Edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.