Gixxer R1000

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

madone
Mode

Re: Gixxer R1000

Lugemata postitus Postitas madone »

Proovi, nii, et tõmbad siduri sisse aga jätad pöörded samma kohta kus muidu oleks. Kui siis vibra ära ei kao, võid olla kindel, et asi on kuskil mootoris.

Samas mul CBR oli näiteks ilmade suhtes pirtsakas nagu vanainimese liigesed vms :D niiske ja jahedama ilmaga nurrus mootor ülihästi kuid kuiva ja palavusega oli kah suti vibra tunda.

Minujaoks näiteks xt660 vibrab täitsa korralikult... piipz jälle ei saa sellest arugi :D go figure.. inimesed tunnevad asju erinevalt.

Nukaketi pinguti vast päris sellist suurt vibra tekitada küll ei jõua... ta võib klõbisemis hääle tekitada aga korralikku vibra, ei usu.

Kui juba kett ise lõdva on ja pinguti on kah põhjas siis jah tasub asi üle kontrollida, muidu lõhub veel miskit seal ära.

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

EDIT: käidud uuritud ja jälle targem, nimelt jutule võtab alates 3000.- kuna tsikli veljed pidid nii rabedad olema siis vaja "eritöötlust"

uuh mis hind selle eest saab teise velje.

Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

mega1 kirjutas:

EDIT: käidud uuritud ja jälle targem, nimelt jutule võtab alates 3000.- kuna tsikli veljed pidid nii rabedad olema siis vaja "eritöötlust"

uuh mis hind selle eest saab teise velje.

3000 eest saad ebayst kasutatud velje kui joppab... lootuses, et ka too pole kõver või muul moel vigane.

Näiteks honda esivelg on 9+ ja tagavelg 11+ KILO!!!!

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

dragbike poiste käest ka uurisid velje sirgendamise võimalust?

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

3000 kr. eest saab päris mitu velge sirgeks tehtud meie juures...

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Kerge vibra võib sisse visata ka see, et mootori kinnitus poldid on lahti või mõni üksik uttu tõmmanud üldse, ega välisel vaatlusel aru väga saagi kui just tööle ei pane ja ei jälgi spetsiifiliselt mootori liikumist raami suhtes, poldid peavad suht tugevasti kinni ikka olema. :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

poldid kõik kinni ikka päris kõvasti, point ongi selles et lisavibratsioon tekib sõidu ajal ja kestab, ja natuke aega seistes on jälle rahu majas, kohe käima pannes ja edasi põrutada on vibra endine,

paar korda on juhtunud et sidurit libistades kohalt minnes natuke rohkem gaasi anda siis ei haaku nagu lõpuni ära korraks rulli järgi lasta ja kõik on nagu peab,

tahaks see suvi ikka sõita veel natuke krt :(

Velje teema on vana asi :wink: uus velg olemas

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

madone kirjutas:

Proovi, nii, et tõmbad siduri sisse aga jätad pöörded samma kohta kus muidu oleks. Kui siis vibra ära ei kao, võid olla kindel, et asi on kuskil mootoris.

Samas mul CBR oli näiteks ilmade suhtes pirtsakas nagu vanainimese liigesed vms :D niiske ja jahedama ilmaga nurrus mootor ülihästi kuid kuiva ja palavusega oli kah suti vibra tunda.

Minujaoks näiteks xt660 vibrab täitsa korralikult... piipz jälle ei saa sellest arugi :D go figure.. inimesed tunnevad asju erinevalt.

Nukaketi pinguti vast päris sellist suurt vibra tekitada küll ei jõua... ta võib klõbisemis hääle tekitada aga korralikku vibra, ei usu.

Kui juba kett ise lõdva on ja pinguti on kah põhjas siis jah tasub asi üle kontrollida, muidu lõhub veel miskit seal ära.

proovisin siis et sidur alla ja pöörded samaks jätta, vibra jäi täpselt samaks, gaas maha lasta vaikis maha,
huvitav on jah see et umbestäpselt 30-40km peale külma mootoriga starti hakkab see jama pihta, sooja mootoriga startides hakkab suht mõne kilomeetri pärast

enda lolli ajuga suudan oletada ainult mootoriketti või siis mingit elutähtsat suuremat laagrit, õnneks kauksisse ja tagasi ta mind veel vedas
pisike veidrus mis veel avastasin et kella peal ei tööta enam see nupp millest saab vahetada näitusid tripid ja kell jne, alguses oli pidama jäänud trip1 peal siis võtsin aku juhtme maha tuli ette üldine läbisõit. ja ei lülitu enam kuskile poole, õnneks kilomeetreid ikka näitab õieti veel

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 229 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Kuda klapivahedega on-on võimalik,et soojenedes kaob vahe ära ja ei lase klapil sulgeda.Pütt kaob tagant ära ja vibra majas.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

See "vibra" on sama täpne veakirjeldus kui "ei sõida". See võib tekkida nii paljudest asjadest, et aja kokkuhoiu eesmärgil võiks sellele veebiremondile eelistada mõnd päris remonti :wink:

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

lihtne küsimus mis põhjustel sureb plokikaane tihend 9kuud seistes niipalju et hakkab õli läbi laskma ???

Viimati muutis indumen, 29 Apr 2010, 13:51, muudetud 1 kord kokku.

Kasutaja avatar

Nigga

Kõik see mida palusid sai tehtud ja kui paraku sellist juttu, et mootor on vahetatud või vihjed nagu mina oleksin tihendi kuidagi ära lõhkunud on juba liiast.

Madis123

Lugemata postitus Postitas Madis123 »

Nigga kirjutas:

Kõik see mida palusid sai tehtud ja kui paraku sellist juttu, et mootor on vahetatud või vihjed nagu mina oleksin tihendi kuidagi ära lõhkunud on juba liiast.

Minu arust väga õigustatud küsimus, kuna olgugi et ei olnud kiire remondiga. Võttis sinul aega remont 8 kuud. Korduvatele kõnedele ja emailidele sa ei vastanud. Lõpuks saime natuke targemaks su töökaaslase kaudu. Minule kui kõrvalvaatajale tekitab kahtlusi väga palju asju.

1) Tsikkel toodi remonti pärnu aga lõpuks järgi sai tulla sinu kodu garaazi?
2) Korduvatele kõnedele ega emailidele sa ei vastanud?
3) Remont võttis 8 kuud.
4) Lõpuks kui valmis, tuleme kohale ja sa ütled alles siis et näe blokikaane tihend ajab läbi? Ja mitte ei nõrgu vaid jookseb. Seda sa mulle kohapeal ei suutnud ära seletada miks on nii. Vanat jooksmis jälge seal ei olnud. Ütlesid vaid et seismisega läinud. Mis minu jaoks on loogika vastane.

Igatahes need kõik asjad kõrvaltvaatajana tekitavad minu jaoks kahtlusi ja mina isiklukult enda tsiklit ei julgeks sinu juurde remonti tuua!!!

Lihtsalt klientidega saab alati suhelda.. ütledki et kahjuks ei ole aega hetkel ja ei loogi tühjasid lubadusi. Teiseks kui oled nii võird pädev inimene tsiklite vallas siis võiks suuta oma argumente kaitsta.

Kasutaja avatar

Nigga

Kui sa oled kõrvaltvaataja, siis oleks mõistlik üldse suu kinni hoida, aga siiski.

1. Pärnu linnas siis võin tööd teha ja mujal mitte? Sa ei tea ikka üldse millest sa räägid.
  2. Kõikidele kõnedele ja kirjadele on vastatud.
  3. Remont võttis aega 3-4 päeva vaikselt nokitsemist, aga selleni ei jõudnud lihtsalt varem.
  4. Kas mulle tundub või on sinu puhul tegemist siis ääretult ebakompetentse inimesega. Kui ma oleksin kaane maha võtnud, siis võibolla sa ei tea, aga asemele pannakse UUS tihend. Kuna ma kaant maha ei pidanud võtma, siis ütle mulle mis isu mul on remonti toodud ratta plokikaanetihend kuidagi ära rikkuda? Mina ei öelnud, et seismisega on midagi juhtunud - seda ütlesid sina. Niipalju kui mina praegu aru saan nendest süüdistustest, siis see tihend võis juba enne läbi ajada.

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Viiks kah ratta kaheksaks kuuks remonti... mis antakse tagasi katkisena kuskilt garaažist.

Endal on seni olnud dragbikega ainult OK kogemused, tõsi, remonditöid pole palunud teha, vaid mõned kaubad tellinud. Telefonikõnele või meilidele vastamine võib võtta nädala-kaks, aga eks see ole ette teada. Lõppkokkuvõttes lahendus positiivne vähemasti.

Ahjaa - loo moraal - remondi oma kaherattaline motopoes (Motodepoo, Motobox, Streetmoto, Bikepoint jne...) ja jääb rohkem aega sõitmiseks!

Madis123

Lugemata postitus Postitas Madis123 »

Kuna ka mina helistasin sulle korduvalt ja ma olen selle inimese üks parimaid sõpru, siis on ikka natukene minu asi.

1) Kui sul on firma, tekib küsimus miks tehakse 1 ratas kusagil kodu garaazis?
2) Me helistasime sulle kolm päeva järiest 6 korda päevas ja sa ei vastanud. Lõpuks võtsime kellegi teise nr kodulehelt ja saime kohselt ühendust. Vastuseks tuli : et jah, kui sina jääd asjadega hätta, siis sul ongi kombeks kõnedele mitte vastata. Sinu töökaaslase sõnad on need. Ja ta lubas ise sinuga rääkida.
3) Arusaadav, et remont ise ei võta kaua aega, aga lihtsalt need tühjad lubadused : jah homme teen, jah nädala lõpus teen. Saan aru et on kiire, aga tööd ei võeta kui on kiire. Ka selle tsikli omanik on klient ja ta ei ole mitte vähem tähtsam kui teised kliendid!
4)Vaata, mina küsisin mis moodi nii on juhtunud. Sina ütlesid et vahest ise tihendid lähevad seistes ära. Mul ei ole vaja seda välja mõelda. Tean väga täpselt, et pannakse uus tihend. Ma ei olegi sind süüdistanud, et sa oled selle ära lõhkunud. Ma lihtsalt sooviks normaalset vastust, miks? Kui tihend oleks läbi ennem ajanud siis oleks seal ju vana jälg. See aga puudub.

Lihtsalt, kui sa oled piisavalt pädev inimene seal vallas, siis sa peaksid suutma kõike ilusti seletada. Ja klientidega on võimalik alati suhelda. Ja kui sul on tõesti palju tööd siis ütledki kliendile, et näe ma ei saa su tsiklik võtta, kuna lihtsalt ei ole aega.
Vb on siin paljude erinevate asjade kokku sattumus aga koik see tekitab kahtlusi erinevaid. Mina sind ei süüdista otseselt millestki. Va need meiega suhtlemine ja lubadused. Kõik kokkuvõttes jääbki kliendiga mitte suhtlemise taha.

Kasutaja avatar

Nigga

Mõttetu jutt selle garaaži koha pealt peaks ütlema - saa üle juba. Kõik tööd olen sama koha peal teinud ja kui sulle minu töökeskkond ei meeldi, siis on see sinu probleem ju. Kui sa 3 päeva ei saa ühendust inimesega kõneall olnud 8 kuu jooksul, siis tähendab see automaatselt, et mingi jama on või? Ole nüüd normaalne. Tühja pole ma lubanud ja nagu juba ennistki ütlesin, siis kõik tööd mis vaja oli teha said ka tehtud. See tihendi probleem ilmnes alles peale mootori soojaks laskmist ja see toimus umbes tund enne seda kui rattale järgi jõudsite. Ma ei saa aru milleks on vaja siin seda teemat eraldi arutada. Kõik on ju vägagi selge ja arusaadav ja ratta OMANIKUGA on meil asjad selgeks räägitud...

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

rahu mehed ei kakle rohkem, lahendus on leitud hetkel, masin jõuab minu kätte tagasi ja vaatan oma jõududega edasi, ehk saab suveks ikka rattad alla :bsmile:

läks kuidas läks, tuleb mis tuleb. ehk pole tükk aega asja remonti vähemalt nüüd,

järgnevalt küsimus kas keegi tallinnas tahab abistada selle tihendi vahetusel, näiteks ruumidega ja mõningaste tööriistadega. vastasel korral pean ratta käru peale ajama ja imaveresse transama jällegi ajakulu

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Tihendi vahetamist ja kaane korda tegemist päris ise ära ei tee. :roll: Kui enne kogemust ei ole siis vii asi tallinnas näiteks skymotosse.

indumen kirjutas:

rahu mehed ei kakle rohkem, lahendus on leitud hetkel, masin jõuab minu kätte tagasi ja vaatan oma jõududega edasi, ehk saab suveks ikka rattad alla :bsmile:

läks kuidas läks, tuleb mis tuleb. ehk pole tükk aega asja remonti vähemalt nüüd,

järgnevalt küsimus kas keegi tallinnas tahab abistada selle tihendi vahetusel, näiteks ruumidega ja mõningaste tööriistadega. vastasel korral pean ratta käru peale ajama ja imaveresse transama jällegi ajakulu

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

skymoto pakkus mulle tööraha 3-4k, ei ole seda summat praegu kuskilt võluda(skymoto teenindusega siiani väga rahul, aga masu teeb oma lükked) tuumafüüsika see nüüd ka olla ei saa, mingi sarnasus autoga mootoriga peaks ikka olema, manuaali järgida ja momentvõtit kasutades peaks hakkama saama :D plokikaan ei saa ju seismisest kõveraks minna ja masin ei ole erilist koormust ega piinamist kogenud.

kui sellest tihendivahetusest ei piisa panen tule otsa :ner:

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

nii see lõppeb ka.
Kaane tihendi pind tuleb korralikult töödelda ning kindlasti ei ole võrreldav autode mootori kokku panek tsikli mootori kokku panekuga. Tsikli mootoril on palju väiksem tolerentsus ! ;)

indumen kirjutas:

kui sellest tihendivahetusest ei piisa panen tule otsa :ner:

E-pood

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

millisest töötlemisest jutt käib siis :D vana tihend vaja lihtsalt eest ära saada jäägitult lahustiga üle puhastada! või on seal veel mõni nipp, vaevalt et ma mõne mehe leiva selle ühekordse tegemisega nüüd käest ära võtan, et pole vaja saladust teha (w)

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Kui tihend on läbi lasknud või üldse vahetad tihendit siis pead viima kaane lihvi. Et , üldse kiirelt juttule võetakse või odavamalt hakkama saada siis pead terve kaane molekulideks laiali võtma. Kui juba kaane maha võtad siis võiks lasta klapid uuesti sisse lõigata ning klapivahed paika ajada.

indumen kirjutas:

millisest töötlemisest jutt käib siis :D vana tihend vaja lihtsalt eest ära saada jäägitult lahustiga üle puhastada! või on seal veel mõni nipp, vaevalt et ma mõne mehe leiva selle ühekordse tegemisega nüüd käest ära võtan, et pole vaja saladust teha (w)

E-pood

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

no kui nii tehniliseks minna siis oleks muidugi õige asjade käik aga see ei ole küll nüüd odavam tegemine.

samahästi võiks mootorit nullist alustada milleks peatuda kaane rebuildiga (w)
tihend saabub nädala pärast ehk mõtlen selleks ajaks midagi tarka välja, töökodades vast on mingi garantii ka tehtud tööle

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 41 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Snowhite »

Teadmiseks indumeni-le.
R4 lühikese plokiga ei lähe kindlasti nii kõveraks kui R6 vms aga - kui tihendi kätte saad, siis on kohe näha millepärast on lekkima hakkand, kas on materjali viga olnud (väike tükk küljest ära lendand või hakkand puruks mädanema vms) või on kaane kõverusest - siis on tavaliselt lekkinud kas tihendi pealt või alt läbi - umbes nagu veevoolikul jääb vee voolamise jälg pinnale alles. Sealt on võimalik ise teha järeldused - kui oli tihendi vanuses viga - siis asjad puhtaks, pinnapuhastus liivakaga või käsnaga üle ja kokku tagasi täpselt tehase nõuetele. Kui oli lekkimine kõvera kaane pärast - siis pole muud kui pulkadeks ja remonti kaas. Seda ei saaks enam pidama normaalselt ja lihtsalt põhja lihvimine on siis juba mõttetus - siis on tal kindlasti juba klapipesad peetis ja vahed vaja regullida ja halvemal juhul on midagi juhtunud terve peaga, et nii kõveraks kiskunud on. Performance autode ehitamisel oleks sealt muidugi järgmine step- korralikumad kaanepoldid või vähemalt tutikad orikad külge panna. (usun, et bike puhul sama lugu).

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Mingi liivakaga või kareda käsnaga ei tohi kaanele ligi minna !!!! Kaan hakkab lekkima isegi siis kui kogemata mõne terava asjaga kriips tõmmatud kaanele. Ikka viia lihvi kus võetakse ime õhuke kiht maha!

Snowhite kirjutas:

pinnapuhastus liivakaga või käsnaga üle ja kokku tagasi täpselt tehase nõuetele. .

E-pood

Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Kontakt:

korke kirjutas:

Mingi liivakaga või kareda käsnaga ei tohi kaanele ligi minna !!!! Kaan hakkab lekkima isegi siis kui kogemata mõne terava asjaga kriips tõmmatud kaanele. Ikka viia lihvi kus võetakse ime õhuke kiht maha!

Snowhite kirjutas:

pinnapuhastus liivakaga või käsnaga üle ja kokku tagasi täpselt tehase nõuetele. .

ma bääd, ei täpsustanud, et milline see asi välja peab nägema.
pind ei tohi olla poleer - läikiv aga sinna ei tohi teha kriime peale - seda küll - miinimum liivakas mida kasutada (olgu siis talla või padja vms küljes, mitte lihvimiseks vaid pinna puhastuseks võiks olla näiteks 800 grit) äärmisel juhul võiks seda võrrelda hoonimisjälgedega vms - aga võrdluseks võib sedasi tuua, et kui küünega katsudes on tunda pinnal mingeid konarusi, siis on pahasti.

Sobib korke :oops: :?:

edit: parim tulemus ja lihtsaim kontrollimisviis samuti - kaas maha ja pinki ja kohe näha, kas pind on peetis või kõver vms ja ku on sis siluv kiht maha lõigata kui aitab. Kui ei aita siis niikuinii metsas kogu see üritus.

Pilt

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.

Kasutaja avatar

Teema algataja
indumen
Kontakt:

800/1000 paber ja vesilihviga puhastus oleks koduste vahenditega ehk teostatav

point selles et ratas jäi augustist saati seisma, siis ei olnud mingit leket, ja praegu ajab kah ainult ühest nurgast õli läbi ning mahlad segamini ei ole, võiks ehk selle kaane kõveruse välistada, muidugi kunagi ei või teada mis maagilised kuu külgetõmbe jõud sellele mõjunud on :wack:

kaanepoldid peaks teist korda ikka kannatama paigaldust, kuigi mõistlik oleks jah uued ja isegi paremad panna, praegu ei võimalda lihtsalt

küss veel tarkadele et kus tallinnas võiks asja pinki ajada kui tõesti vajadus tekib

Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

indumen kirjutas:

kaanepoldid peaks teist korda ikka kannatama paigaldust,

Mina ei riskiks. Isegi oma tänavasõidu autol, ei riskinud.
Palju see tsikli kaanepolt ka maksab ?

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

Snowhite
Mode
Kontakt:

VWman kirjutas:
indumen kirjutas:

kaanepoldid peaks teist korda ikka kannatama paigaldust,

Mina ei riskiks. Isegi oma tänavasõidu autol, ei riskinud.
Palju see tsikli kaanepolt ka maksab ?

Ära sa selliselt küll küsi, et mis tsikli varuosad sis nii erilist maksavad.
See on väga valus teema. Kui võtta, et auto mootor, mis on 100kw ja läbisõit 200 tuhhi saad kaaneremondi ja uued poldid ja vidunad pudinad kõik alla 10keek kätte ja vast kokku ilusti tagasi kah - siis bike puhul on ikka suht haiglaseid hindasid üles visatud - eriti special tükkide kohapealt. - Toon paar näidet - gixxeri vanema mudeli tulederelee oli ramost küsides tonna, summuti vahele käiv väike rõngastihend mingi 300 eek - sellised asjad, mis autodele maksavad paari õlle raha phmt.

Poltidel on mõõdud antud tavaliselt manualis, et millised peavad olema - saab täpselt nihikuga ära mõõta ja kui on 100% sama näit mis orikana nõutud, sis on hea küll. Aga kõik mida ma elus näinud olen on välja veninud olnud, osa lausa selliselt, et mõni keerme vahe ja samm on ebardlikult suureks veninud.

Pilt

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”