Tartu Racing & Tuning Weekend 06 - 07 september 2008
Moderaator: Moded
Re: Tartu Racing & Tuning Weekend 06 - 07 september 2008
Mis sa idikas oleksid valmis raja peale õli valama või?!?!?!
Vabandan, kui valesti aru sain...
scryth kirjutas:Mis sa idikas oleksid valmis raja peale õli valama või?!?!?!
Vabandan, kui valesti aru sain...
Ära vabanda, ei saanud valesti aru

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Üritust kantakse üle ka Noorteraadios www.noorteraadio.ee
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
kuulge õlivalajad, ärge pullige krt. mul see aasta viimane võimalus oma 10,0 sõita üritada ja taipohh kui mingi isikliku viha tuultest kantud sellid miskit ära mökerdavad seal (nt 300L õli rajale) enne võistlust.
Mina isiklikult neid korraldajaid ei tunne, seega ei tea millega nad selle viha ära teeninud on aga legaalse võistluse korraldamine peaks ju ometi suht positiivne tegu olema või mis?
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
pahadeplaneet!!! vastav asutus kuhu soovitan pöörduda asub Tartus Raja 31. Päris ausalt kohe tundub, et oled nii endale kui ühiskonale ohtlik ja palun mine sinna vastuvõtule.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
kas pahadeplannet hakkab siin foorumis ka läbu korraldama nüüdsest????
pahadeplaneet kirjutas:-PitBull- kirjutas:Tere Autope... d.
Aga alati võib ju hullemini minna,mis siis juhtuks kui kogematta satub sinna 300l vana õli?
Kuna seda korraldab Tartuläbustreet siis pole see välistatud.
Muidugi on mul kahju et teie tööd ei hinnata,mis teha elu on selline.
Lugupidamisega Veikko
Jäädes ootama virtuaalsetpeksu.
Ütlen kohe ära, et ei ole autope.. , aga mismoodi satub sinna kogemata 300l õli ja kui suur on tõenäosus, et see sinna satub
Tõenäosus, et mõni tühja peakoluga kummipõleaja sealt üle laseb on ikka kordades suurem ja vaevalt see kaapsumees vaatab ka kus ta kummi põletab
Tere PitBull.
Tõenäosus et see satub on 99% kuna mul on seda tööjuures väga palju,Ja kuna ma ka tean mis klubi seda korraldab siis poleks mul eriti kahju ka. Aga kuna sinna on registreerinud inimesed keda huvitab legaalne kiirendus siis nagu milleks seda teha.
Ja ma mainin kohe ära et see on mu isiklik viha nende jobude vastu.
Lugupidamisega Veikko.
Modedele, deliitige see vend siit kiirelt, meie kõigi enda huvides!
Minu võite sealt bracketist maha võtta, ei sõida
Miku
Ise pole raadil varem sõitnud. Kuidas on teekatte olukord võrreldes kehva Pärnuga?
rajaskeemi ka kodukalt ei leidnud.
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
raadil on kõige mõnusam sõita ja haapsalus on kõige parem kohapealt ära minna
Miku ......eile nägime tihvriga kuidas sepp laadis peale meie vana õli garaazist ning pani tartu suunas ajama...ütles ,et läheb naisi üle lööma ja sinuga pidi õli asjus kokku saama...... mis äri teil nüüd on seal ?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
tokintmash kirjutas:Sain ka hakkama. Neljapäeval Tartus Raadi lennuväljal. Harjutasin tagarattal ja esirattal sõitmist. Viimati siis esimesel. Hoog oli vast nii 60-70km/h ja tagaratas juba õhus, kui äkki kadus esimene alt ära. Rattas lendas paremale, mina vasakule. Maandusin näo ja õla peale - rangluu kildudeks.
Kiirabi oodates vaatasid teised, et seal kuskil oli õli laik. Võimalik, et selle peale sattusin siis. Igatahes jäi minu rattast ka korralik laik maha sinna, suht raja algusesse, nii et olge ettevaatlikud.
Mida üldse rajale sattunud õliga tegema peaks?
Pahadeplaneet?
Sebar kirjutas:tokintmash kirjutas:Sain ka hakkama. Neljapäeval Tartus Raadi lennuväljal. Harjutasin tagarattal ja esirattal sõitmist. Viimati siis esimesel. Hoog oli vast nii 60-70km/h ja tagaratas juba õhus, kui äkki kadus esimene alt ära. Rattas lendas paremale, mina vasakule. Maandusin näo ja õla peale - rangluu kildudeks.
Kiirabi oodates vaatasid teised, et seal kuskil oli õli laik. Võimalik, et selle peale sattusin siis. Igatahes jäi minu rattast ka korralik laik maha sinna, suht raja algusesse, nii et olge ettevaatlikud.
Mida üldse rajale sattunud õliga tegema peaks?Pahadeplaneet?
Ma räägin, ega see pole normaalne inimene, been there done that!!!!!
Krt. vaatasin just, et üks F klassi vend on Cateringi välja teeninud Nimelt Ari Tuominene!
Kes väga raskes ja tasavägises võistluses Aini eest EMV arvestuse 3. koha kokkuvõttes näppas

-
- Kontakt:
hakkasin just enne ennast reganute listist maha tõmbama, aga nüüd raudselt kohal (krt, äkki peaks isegi lisaks bräketi ära proovima ).
tänud hr duubelmeisteresiemo ja hr pisiemo
-
- Kontakt:
ei hakanud eraldi teemat tegema ja kuna kõik E-klassis sõitvad inimesed on ka biker.ee kasutajad siis küsiks kohe siin arvamust:
selline plaan, tahaks osta Triumph Daytona 675 (mis on ka ca 675cc ehk ca 25cc üle E-klassi lubatud 650), millega muuhulgas 2009 aastal võimaluse korral ka kiirendust sõita. Tegu on 3-pütase mootoriga, mis ntx rinkareeglite järgi läheb kuni 600cc klassi (nagu ka 750 2-pütane). Kahtlen sügavalt selle mootori kiiruslikes võimetes drag race mõttes, ei usu väga, et tal oleks mingitki eelist tavalise 600cc 4pütase ees. Lihtsalt räigelt meeldib see ratas
Ehk siis - tahaksin teha BHRA-le ettepaneku muuta klassi E reegleid sarnaseks rinka omadega mis puudutab 3 ja 2 silindriseid mootoreid. Et siis 4 sil jääks seesama tänane kuni 650 kehtima. Ja selle ülelaadimise keelu nad muidugi võiks kah sinna siis konkreetselt muuhulgas kirja panna.
Kuda on? Vastuväited?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
pacaan kirjutas:ei hakanud eraldi teemat tegema ja kuna kõik E-klassis sõitvad inimesed on ka biker.ee kasutajad siis küsiks kohe siin arvamust:
selline plaan, tahaks osta Triumph Daytona 675 (mis on ka ca 675cc ehk ca 25cc üle E-klassi lubatud 650), millega muuhulgas 2009 aastal võimaluse korral ka kiirendust sõita. Tegu on 3-pütase mootoriga, mis ntx rinkareeglite järgi läheb kuni 600cc klassi (nagu ka 750 2-pütane). Kahtlen sügavalt selle mootori kiiruslikes võimetes drag race mõttes, ei usu väga, et tal oleks mingitki eelist tavalise 600cc 4pütase ees. Lihtsalt räigelt meeldib see ratas
Ehk siis - tahaksin teha BHRA-le ettepaneku muuta klassi E reegleid sarnaseks rinka omadega mis puudutab 3 ja 2 silindriseid mootoreid. Et siis 4 sil jääks seesama tänane kuni 650 kehtima. Ja selle ülelaadimise keelu nad muidugi võiks kah sinna siis konkreetselt muuhulgas kirja panna.
Kuda on? Vastuväited?
mõne hennesy eest võin oma nõusoleku anda
-
- Kontakt:
pacaan kirjutas:Triumph Daytona 675 (mis on ka ca 675cc ehk ca 25cc üle E-klassi lubatud 650), millega muuhulgas 2009 aastal võimaluse korral ka kiirendust sõita. Tegu on 3-pütase mootoriga, mis ntx rinkareeglite järgi läheb kuni 600cc klassi (nagu ka 750 2-pütane). Kahtlen sügavalt selle mootori kiiruslikes võimetes drag race mõttes, ei usu väga, et tal oleks mingitki eelist tavalise 600cc 4pütase ees. Lihtsalt räigelt meeldib see ratas
Kuda on? Vastuväited?
Ma nüüd ise E klassi sõitja ei ole,aga mina olen poolt.See reegel on jah natuke kohendamata.
Mis stock rattaste veerandmiili aegu puudutab siis 2007 aasta BIKE lehe testi järgi peaks olema Triumph teine ajaga 11,5 ja võitja Yamu 11,3. Ninja,Gixxer ja Cbr olid kehvemad.Väääääga väikse vahega ,aga siiski.
Edit: Tänud Pacaan,et viitsisid aidata meest kelle sumpa oli üks päev enne Tartusse sõitmist oma soolikad välja köhinud tänu tagumise ventiili enneaegsele lahkumisele.Ma kaldun arvama,et mul on nüüd Eesti kõige lühema sumpaga V2
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
nitse kirjutas:Krt. vaatasin just, et üks F klassi vend on Cateringi välja teeninud
Nimelt Ari Tuominene!
Kes väga raskes ja tasavägises võistluses Aini eest EMV arvestuse 3. koha kokkuvõttes näppas
![]()
![]()
Türbel küll - Jaak sa oled mulle lapsest saati vasti olnud http://www.bhra.ee/index.php/page,rekordid
Tee parem BHRA veebihooldajale kõvem Catering, et terve hooaeg rekord sinu käes oli... nüüd parandati ära ja voilaa - minu kiirus sinu nimega pljääät
tramm66 kirjutas:nitse kirjutas:Krt. vaatasin just, et üks F klassi vend on Cateringi välja teeninud
Nimelt Ari Tuominene!
![]()
![]()
Türbel küll - Jaak sa oled mulle lapsest saati vasti olnud
http://www.bhra.ee/index.php/page,rekordid
Tee parem BHRA veebihooldajale kõvem Catering, et terve hooaeg rekord sinu käes oli... nüüd parandati ära ja voilaa - minu kiirus sinu nimega pljääät
t*** ma ei saa ka aru, mida nad häbistavad mind seal mu 4. ---> 5. käiguvahetuse kiirusega

No ma ei saa aru mehed, mida te uimerdate rajal?? Siin "radarmonokelsilmaga tüübid" räägivad et 4 käigu põhi ja tagasisõiduteel on võimalik saavutada 200 ja üle ja rajal ei saa te 6 käigu põhjaga natuke pikkema maa puhul suurt rohkem! Mannetud!!! :D:D:D
5 ja 6 käik on siis ju suht mõttetud, kui ainult 20km/h juurde tuleb.
:D:D:D
Ma räägin ei ole mõtet rajal tagapidurit peal hoida- vähese kasutamise tulemusena lihtsalt võib peale jääda!
pacaan kirjutas:Tegu on 3-pütase mootoriga, mis ntx rinkareeglite järgi läheb kuni 600cc klassi (nagu ka 750 2-pütane).
Eesti rinkareeglid ei tunne/tunnista sellist asjandust nagu 3 pütane tsikkel...
SUPERSTOCK 600
401 - 600 cm³ 4 takti 4 silindrit
601 -750 cm³ 4 takti 2 silindrit
-
- Kontakt:
Kommionu kirjutas:pacaan kirjutas:Tegu on 3-pütase mootoriga, mis ntx rinkareeglite järgi läheb kuni 600cc klassi (nagu ka 750 2-pütane).
Eesti rinkareeglid ei tunne/tunnista sellist asjandust nagu 3 pütane tsikkel...
SUPERSTOCK 600
401 - 600 cm³ 4 takti 4 silindrit
601 -750 cm³ 4 takti 2 silindrit
Eesti rinkareeglid ei tunnista ka muus maailmas levivaid klasse (nt supersport 600), sellise ilmaime nagu 3 sil 4t mootori ülesmärkimata jätmine väga ei üllata. ju lähtusin mõnest teisest rinkasarjast kui eesti meistrivõistlused (BSB Supersport näiteks, kahtlustan, et ka euroopakatel on supersport klassis samad reeglid 3 sil osas)
-
- Kontakt:
Krt, vanasti ikka oli 3 pütane reglementeeritud eestikatel ja supersport alles hiljuti ju isegi... Kui 600cc 4 silindrit võrdsustub 750cc kahepütisega siis sama asi on 3-me pütase 675cc-ga. Pljää ma praegu nii krdi juua täis, et kas on ikka arvutuskäik õige (homme pärastlõunal vaataks üle ) et kui 600 ja 4 silindrit on võrdne 750 ja 2 silindriga siis 600+750/6-e silindriga=225x3 silindrit=675cc...
pacaan kirjutas:selline plaan, tahaks osta Triumph Daytona 675 (mis on ka ca 675cc ehk ca 25cc üle E-klassi lubatud 650), millega muuhulgas 2009 aastal võimaluse korral ka kiirendust sõita.
Alati on võimalus võtta hoopis Triumph Daytona 650... nohh kui just triumphi võtma PEAB...
Tulemused siis (mitteametlik ja minu puudulik mälu):
G-klass (kuni 650ccm)
- Beljajev 10,1xx
- Korke 10,0xx
- Pacaan
H-klass (650+ccm)
- Imre Ulst 9,416
- Tõnis Tammaru 10,6xx
- Eikki Mägi kalender
-
- Kontakt:
MikuF11 kirjutas:Tulemused siis (mitteametlik ja minu puudulik mälu):
G-klass (kuni 650ccm)
- Beljajev 10,1xx
- Korke 10,0xx
- Pacaan
H-klass (650+ccm)
- Imre Ulst 9,416
- Tõnis Tammaru 10,6xx
- Eikki Mägi kalender
Täiendused, parandused: Pacaan 10,2xx (loodetud 10,0xx jäi mittetoimiva shifteri, kohatiste pidamisprobleemide ja ebapiisava sõiduoskuse taha see aasta) ja Tõnis Tammaru parim (finaalis vist) oli 10,0xx. Imrelt ootaks siis järgmine aasta ikka seda 8,xxx aega... Suurimad respektid Tipsile, Janzale ja Belkale. Ja Nuke tartulimonaad/rehviliimile ka
Üritus oli üllatavalt hästi korraldatud kui välja arvata üleloomulikult pikk paus aja- ja eliminaatorsõitude vahel.
Õnneks hoolitses meie lõuna-toidulaua eest seekord meisterpeakokk Nitse oma cateringiga, tänud sõnapidaja mees
EDIT: peaaegu unustasin - suured, suured tänud veelkord Korkele siduritimmimise eest ja Neemele http://www.streetmoto.ee -st kes reede õhtul hilja oma pere juurest viitsis mulle ketilukke oma poest andma tulla
Läbi! Läbi! Läbi! Läbi!
Belka, Korke ja Pacaan --- Palju palju õnne!
Ma loodan, et järgmine hooaeg hakkavad kõik 9,5 te lajatama, siis olen jälle kõigist sammu maas ja jõuan hooaja viimasel võistlusel heal juhul sabale astuda.
Ja üleüldse ei ole lihtsalt mõtet enam võstelda, Korke lubas ju interviuus, et paneb puhtalt kõik klassid kinni . Aga 60 ft. 1.58 ja stock mootoriga rattaga 10.304
koos käiguvahetuse jebidega... ehitage ja investeerige talv läbi , ma vahetan kevadel õli ja siis 10.1 miinimum. (praegu tundub ulmeline horoskoop võtta alla 0.2, ilma et rattal midagi väga
suurt peale ei pane või ümber ei ehita aga Nitze ütles pärnus kah, et selle rattaga ei ole lihtsalt võimalik 10.3 saada).
Kes üleüldse BHRAs hakkab tulevikus olema naq tsikli klasside eest kõneleja, et neid nn. porilaua punkte ei oleks?
Igal juhul oli lahe võistlus, Belka sai oma auga teenitud 1. ja Korke...noh Eesti meistrikad on läbi, nii et pea püsti!
Pacaan... sinu kolmas teeb kõigerohkem rõõmu. Tekib aint küsimus, kas kui Korke oleks su ratast enne pärnut näppinud, oleks sul üldse uusi kettaid sidurisse vaja läinud
Igal juhul, rõõm on et läbi selleks aastaks. Edu kõigile, keda talve jooksul ei näe ja ehk Kevadel uuesti joonel näeb.
-
- Kontakt:
Läbi see hooaeg on ja loodan, et selline enam ei kordu ka kunagi. Pole minu jaoks hullemat ebaõnne olnud varem - kas tehnika või enda käru või siis mõlemad korraga nii, et poodiumile asja eriti polnud, ringrajal ei õnnestunud näha finishilippu ühelgi korral..... fucking motosport
Hea, et rekordidki kirja said: Balti 9,73 ja Eesti 9,89.....
Aga edu kõigile sinna garaazi - ärge raha kokku hoidke muidu nühite järgneva hooaja jälle samas sekundis, oma vana Castrol vahetage iga 500km ikka uue vastu ja igasugu ilmaimesi ärge üle usaldage...
Endal ka järgnevad suured plaanid - vahetan vana juhtmestiku välja ja pingutan keti ära
Kohtumiseni!
mõned pildid kah esimesest päevast: http://fotoalbum.ee/photos/rass999/sets ... e=lastpage
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Õnne Belka Sinu nädalavahetus oli see
Ja teistele suured tänud, et võistlema tulid ja sai viimasel hooaja üritusel väga chillilt olla
Uute kohtumisteni võibolla.
Eikki
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
http://www.motobox.ee/index.php?id=42&a ... lbum_id=57
Suure küpsetamise ja keetmise kõrval, jõudsin ka paar pilti teha.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.