"Alasti" sõitmine

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Alwayslate
Kontakt:

Re: ``Alasti`` sõitmine

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Palava ilmaga linnas teksad,põlvekaitsmed,saapad,sinisalo turvis ja pusa peal.Tean ,et võin oma perselt nii mõnegi kihi nahka kaotada,aga olen sellega leppinud. Kalkuleeritud risk nagu rattaga sõit üldse.

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

no eks elu õpetab ka. Olen isegi lühkade ja t-särgiga sõitnud. Buusaga ja hirmus kiiresti... hea, et siis midagi ei juhtunud. Aga peale seda kui eelmine aasta linnas keha panin, ja põlvekaitse mind kõndijaks jättis, ei saa enam ilma kinnaste ja põlvekateta normaalselt sõita. Selline räme ebamugavustunne on sees, et kogu sõidumõnu jääb varju. Samamoodi kadus kasutatava varustuse hulgast braincap.

Aga veel reaalsem oht kui lühkadega sõitmine on minumeelest plätudega sõitmine. Eriti veel nendega mis varba vahel kinni on. Selliseid äkkpidurdusi, kus jalg tuleb kiirelt maha saada, tuleb palju tihemini ette kui kukkumisi. Ja sellise plätuga seda teha ei saa. Esimese maa puutega jääb plätu asfalti külge, rebib su varbavahe puruks ja edasi libised juba palja jalaga. Millele järgneb kindlasti kukkumine.

Lõppkokkuvõteks on minu seisukoht selline: Kasuta turvavarustust.... aga eks sa ise tead. See on sinu enda asi ja küll elu õpetab. Aga kui vähegi võimalik, siis sõida kinnisema jalanõuga mis ohu korral jalga maha pannes jalast ära ei tule. Sest see otsustab juba väga palju kas jääd püsti või mitte! Ja kui sul endast savi on, siis tagaistujast võiks ikkagi hoolida.

väinz

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Eks see mugavuse juttu on natuke ikka naljakas lugeda. Krossirajal on seda varustust ikka ka suht palju seljas ja krossi ikka sõidetakse, mitte ei istuta ratta seljas ja ei ole see palavus selliste soojade ilmadega midagi hullu. Alati saab ju leida varustuse, mis piisavalt õhku läbi laseb ja hingab aga kaitse on tagatud (kasvõi kombinatsioon turvissärgist ja krossisärgist). Ja plätude või ka tossudega sõitmine on ikka paras enesetapp. Labajalga on ikka pagana kerge väga raskelt vigastada ja mõni luumusrd on ikka poisike kõõluserebendite või liigesevigastuse kõrval.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Mõistust, härrad, selle asja juures. Kiirus ja (sellest tulenev) oht on faktorid, mis määravad turvavarustuse taseme. Jalutades pole mingit varustust. Jalgratturil on kiiver ja kindad (ehkki võistlustel pole ka 70 km/h mingi haruldus, selle pealt ka kukutakse, isegi ca 50 pealt üle otsa pandud pea ees vastu maad - jalgratta kiiver (polnudki Schubertit vaja!) jättis ellu ja lasi edasigi sõita!).
Tavatsiklistil tavavarustus, võidusõitjal võidusõidu varustus. Kogu me elu toimub riski hindamise alusel ja ülekindlustamine pole ka tark tegu (lihtsalt liiga kallis).
Seega, värvilist maailmapilti ja tervet mõistust soovides, ohutuid ja mõnusaid kilomeetreid!
Linnas kasutan sõidujoppi ja kaitsmetega teksaseid - arvan, et piisab.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Selle alasti sõitmise juures on veel üks aspekt, mida kiputakse unustama. Nimelt tuul mis jahutab ja seda ka kõige palavamal päeval.

Käisin tsikliga kohalikus poes, ilmselgelt liigse palavuse tõttu ei pannud sõidupükse vaid ajasin teksastega läbi. Tuul käis veidi põlvedest läbi ja nüüd annab üks tunda ennast. :evil: . Olen alla kolmekümne...

Sõbra isa, kes emmilisega tubli 100k kilomeetrit maha uhas, on jalutu juba viimased 10 aastat. Ärge tahtke endale sama saatust. :nono: .

Sõitke mõnuga :) .

Viimati muutis davidsoniharald, 30 Juun 2009, 23:58, muudetud 1 kord kokku.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Ise alati varustusega sõidan.
Lükkarite ja plätudega sõitja võiks mõelda sellele, et haigekassal raha niigi vähe ja rumala lappimiseks kulutatud summad võiks vabalt asjalikumalt kulutada.
See sama nagu roolijoodikutega, mina maksumaksjana oleks küll heameelega selle poolt, et roolijoodiku puhul haigekassa ei kehtiks ning loff peaks kõik ise kinni taguma.
Äkki paneb mõtlema kui opi laual enne tuimestuse tegemist maksekorraldust küsitakse :D

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Mõtetu teema tegelt!
Igaüks teab ise kuidas ennast hoiab või kaitseb ja kui ei kaitse, siis mis see teid kotib? Moraali lugemine las jääda ikka emmedele, mõistan ka preventatiivse töö väärtust, kuid sel moel on see ikka suht nullilähedane.

Või mis? :D

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

frefighter kirjutas:

Mõtetu teema tegelt!
Igaüks teab ise kuidas ennast hoiab või kaitseb ja kui ei kaitse, siis mis see teid kotib? Moraali lugemine las jääda ikka emmedele, mõistan ka preventatiivse töö väärtust, kuid sel moel on see ikka suht nullilähedane.

Täpselt sama nagu turvavööta sõitmine.
Võta nüüd kinni, kas enda asi või mendi asi?

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

frefighter kirjutas:

Mõtetu teema tegelt!

Sumpad sügavalt eksituste rabas. Kui 99% siinsest seltskonnast peaks alasti sõitjaid idiootidest kakanokudeks, siis mis sa arvad- kui paljudel jätkuks mune ja pohhuismi tulla n. hooaja avamisele ilma kaitseteta?

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

ishijupp kirjutas:
frefighter kirjutas:

Mõtetu teema tegelt!

Sumpad sügavalt eksituste rabas. Kui 99% siinsest seltskonnast peaks alasti sõitjaid idiootidest kakanokudeks, siis mis sa arvad- kui paljudel jätkuks mune ja pohhuismi tulla n. hooaja avamisele ilma kaitseteta?

Noh eks se paraadil käimine on üks eputamine ja enese näitamine, kaasa arvatud siis oma vormi eksponeerimine, pole kunagi sellisel üritusel osalenud ja pole ka lähitulevikus plaanis. Kui kunagi peaks plaan tulema osaleda siis rautselt sõidaksin seal sellise kostüümiga millega parasjagu hää ja mugav põristada. Palavaga suht alasti, jahedaga pakitult jne. :bsmile:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

frefighter kirjutas:

Mõtetu teema tegelt!

Senikaua, kui neid paljalt sõitvaid ajudoonoreid minu maksuraha eest lapitakse ja tilgutite all hoitakse, senikaua kotib ja mitte vähe.

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Reimps, äkki sinu maksuraha läks hoopis afgaanis jala kaotanud sõdurile või roolijoodiku auto alla jäänud lapsele. Miks sa arvad et iga sinu maksukroon ebaõiglaselt kulutatakse? Usu, sinu panust riigi heaks ei paigutata kuskile konkreetsesse kohta. Kui sul tõesti huvi on, siis kirjuta riigiisadele palve, et sinu maksukroone kasutatks sinu poolt valitud kohta.... :wack: :wack: :wack: :wack:

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

reimps kirjutas:
frefighter kirjutas:

Mõtetu teema tegelt!

Senikaua, kui neid paljalt sõitvaid ajudoonoreid minu maksuraha eest lapitakse ja tilgutite all hoitakse, senikaua kotib ja mitte vähe.

Norm jutt, nagu sina oleks ainuke maksumaksja terves riigis, mul on kah sitaks kahju kui sind mingil põhjusel minu maksu rahast lapitakse (togi)
EDIT, tegelt ei ole kahju ma pole kade inimene

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

reimps kirjutas:

No mida juttu.. :wack:
Mehed, tehke omale ükskord selgeks, millised maksud sa maksumaksjana maksad ja millised maksud maksab tööandja

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

reimps

Ega ma ei teagi, et just minu kroonid mõne matsupannud "nudisti" raviks lähevad, seda küll.
Aga kui lähevadki, siis tähendab see ju vähem maksukroone, mida kasutada eesmärgipäraselt, antud kontektis selle maksuraha "väljateeninud" inimeste (ehk siis süütute ohvrite) ravile.

Mõttetuid kulutusi on Eestis liiga palju - alustame mingitest alusetutest kuluhüvitistest, jätkates Savisaare sahkerdamistega ja lõpetades auklike teedega.
Kui ma juba maksan makse, siis ma tahan, ei, riigi täisväärtusliku kodanikuna on mul õigus nõuda, et mu raha läheb sinna, kuhu mina tahan. Ma pole eriline must vöö mingis seadusandluses, maksunduses ega paljalt sõitmises, aga minu arvates on mu loogika täitsa veekindel. Toompeale piketeerima ka ei lähe, sest terve ühiskond peaks nõudma maksude läbipaistvat ja eesmärgipärast kasutamist, mitte ainult mina.
Ainus koht, kus ma täna oma makstud raha eest ka tulemusi näen, on oma korterelamus, kus Minu Vara teeb järjepidevalt remonttöid. Ja pole vaja hakata rääkima, et sellised asjad võtavad aega - ma pole päris tiinekas ka enam, juba 10 aastat makse makstud ja asjad ei parane, vaid kohati isegi halvenevad.

Kui maksudest laekuv tulu pole piisav, et hoida käigus sinu kodukoha Päästeameti depood, sest 1001 süüdimatult kaitsmeteta sõitnud orbikut vajavad toitelahust, siis ma leian, et see maksuraha on valesse kohta läinud.

See, kas need kulutused tulevad minu maksudest või mu tööandja maksudest, ei mängi erilist rolli ju - töötajata pole tööandjat ja vastupidi.

Aga ega ma oma seisukohta ei muuda niikuinii - kes on nii kõva mees, et laseb paljaste põlvedega mööda maanteed ning pärast õnnetust leiab, et talle peaks kõik ravid ja värgid välja tehtama riigi poolt, siis triplekix sõnastas selle täitsa ilusti:

Lükkarite ja plätudega sõitja võiks mõelda sellele, et haigekassal raha niigi vähe ja rumala lappimiseks kulutatud summad võiks vabalt asjalikumalt kulutada.
See sama nagu roolijoodikutega, mina maksumaksjana oleks küll heameelega selle poolt, et roolijoodiku puhul haigekassa ei kehtiks ning loff peaks kõik ise kinni taguma.
Äkki paneb mõtlema kui opi laual enne tuimestuse tegemist maksekorraldust küsitakse :D

Aga nagu ma ütlesin, ma pole mingi maksuteadlane, vaid mõnes mõttes lihtsameelne ja ma leian, et kui inimesed end sedasi vabatahtlikult ohtu seavad, siis pole nad suurt si**agi ära teeninud. Nii lihtne see mu jaoks ongi.

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Käisin täna lühkaritega sõitmas, kiiver, kindad ja jope olid seljas, avanes nimelt võimalus proovida ratast mida pole kunagi proovida saanud (uudishimu rahuldamiseks, see oli Ducati Multistrada). Kui nüüd mingi oinas mu pooleks oleks sõitnud, kas siis mina oleks selles süüdi olnud, et peaks kuskil toitelahust saama või miskit muud?

Ei tunne end idioodina, ega muidu rumala inimesena - sõitsin peaaegu kogu selle lühikese tripi eeskirjade piires ja teadvustasin endale ei ole kohaselt varustet ja hoidsin silmad ehk rohkem lahti kui tavaliselt. Reimps - anna ausõna et sa ei ole meetritki ilma täislaksu varusteta sõtnud ja ma võtan su ees mütsi maha. Elus tuleb igatsugust ette, kõik ei ole mustvalge.

Lisaks juba mainitet info - sotsiaalmaks, millest rahastatkse ka ravikulusid, tuleb ikka tööandja rahakotist. Väikese lisamärkusena võin sulle veel teada anda, et kui töötuks jääd, siis paari kuu pärast ei ole sul vaatamata 10 aastasele staazile enam ravikindlustust, ja siis ei ravita enam sind ennastki nende ägedate maksukroonide eest mida sa omale kenasti ette kujutad.

Kusjuures ei poolda varustuseta sõitmist (pigem olen seda meelt et pane ikka asjad külge, kui nad sul olemas on), kuid vahel on seda ette tulnud.

Lisaks võin öelda, et mu tööstaaz on veidi rohkem kui 10 aastat, seega oleks tänase võimaliku laksu eest "ise tasunud"

Piis piipl!

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

reimps

Olen suurte ratastega (="effide" ja "erridega") sõitnud küll ilma varustuseta, aga samamoodi - sigaettevaatlikult ja võimalikult lühikest maad.

Pocketbike'ga (jajah, ma tean küll..) panin mõned aastad tagasi üpris korraliku kägara, täiesti "paljalt". Omast lollusest loomulikult. Lappisin end ise, marrastusi polnud õnneks väga palju, kõigest vasak külg, õlg, küünarnukk, peopesa ja põlv. Oleks ma end rohkem katki ehk siis haiglaravile sõitnud, siis oleks ma samasugune tropp olnud, kes teiste raha raiskab. Tagantjärgi ja enda vigadest õpib kõige paremini.

Ja muide, ma vist leidsin selle mõtte üles, miks mu seisukoht paksu verd tekitab - ma pidasingi silmas selliseid paljalt linna vahel paugutajaid, kes lihtsalt on nii Chuck Norrised, et asfalt veeldub. Süüdimatuid ei peaks minu (ja mu tööandja) raha eest remontima.

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

Kinnise kiivriga on mingist temperatuurist võimalik vist ära minestada, a ükskõik, kiivri panen ikka pähe ja kadestan kiilaka soenguga tsiklimehi :bsmile:

Viimati muutis kana, 01 Juul 2009, 20:30, muudetud 1 kord kokku.

egonr
Tsikkel: Shiver '08

Lugemata postitus Postitas egonr »

reimps kirjutas:
frefighter kirjutas:

Mõtetu teema tegelt!

ma siiralt loodan et sa oled normaalselt palka saanud pikka aega :-)

iga üks sõidab kuidas tahab ning nõutud on ainult kiiver eestis, seega ära mölise ja sõida edasi

Shiver '08
Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

sotsmaks sh haigekassale minev osa on siiski üksüheselt konkreetse töötajaga (töötasuga) seotud ju ning seega võib seda siiski vaadata töötasu osana mida töötaja küll reaalse rahana ei näe, sest Eestis on selle riigile arvestuse/tasumise kohustus pandud tööandjale, pole ju palju vahet kasvõi nt eraisiku tulumaksuga töötasult. tööandja vaatab seda maksu täpselt samasuguse töötajale mineva kuluna nagu töötasugi mille töötaja peab tagasi tootma.

aga teemasse - kipun viimasel ajal sõitma samuti "poolpaljalt", st ilma kombeta - tagi ja teksadega. kiiver kindad saapad on küll alati seljas. vahel kipuvad need kiirused ikka suht suureks minema ja siis ikka käivad mõtted peast läbi päris tihti - "mis siis saab kui juhtub..." väiksema kiiruse pealt on kunagi ammu ka juhtunud (crash) , ega väga meeldiv pole teksade/tagigagi kukkuda linnakiiruselgi, shortsi ja t-särgiga - krt ei taha eriti mõeldagi :roll:

riigi maksupoliitika ja maksude kasutamist ei hakka üldse kommenteerima, see mõne palja mootorratturi lappimine muu sahkerdamise ja lolluse juures on nii kaduvväike osa poliitilisest idiootsusest, et selle pärast oma pead vaevata pole mõtet.

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

reimps kirjutas:

Olen suurte ratastega (="effide" ja "erridega") sõitnud küll ilma varustuseta, aga samamoodi - sigaettevaatlikult ja võimalikult lühikest maad.

efendi kirjutas:

Ei tunne end idioodina, ega muidu rumala inimesena - sõitsin peaaegu kogu selle lühikese tripi eeskirjade piires ja teadvustasin endale ei ole kohaselt varustet ja hoidsin silmad ehk rohkem lahti kui tavaliselt.

Siit koorub juba uus teema välja. "Kui mul on varustus seljas siis olen vähem ettevaatlikum ja kukkumise ning vigastuse korral ootan et mind ikkagi maksukroonide eest lapitaks..." Mõelgem end ajas tagasi-kui paljudel tsiklimeestel oli spetssõiduvarustus? Vähestel. Siinseid poste lugedes tundub et kui tsiklimees tõmbab varustuse selga siis on ta kohe nagu vanajumala selja taga ning võib hooletumalt (eeskirju järgimata?) sõita. Mis parata, inimese psühholoogia on juba kord selline et usub reklaamijuttu rohkem kui midagi muud. Ärge saage valesti aru, ma ei propageeri lühkarite väel sõitmist- aga avarii korral (misiganes põhjusel see ka ei juhtuks) ei tasu ainult varustusele lootma jääda. Elu on niigi lühike ning seda tuleb mõnuga võtta. Kõik jäägu mõistuse piiresse. :bsmile:
P.S.Kui oma kroomi välja ajan siis otsustan ikka ilma järgi mida selga ajada. Leitsakuga on väga mõnus T-särgiväel kulgeda. Pisut jahedamal ajal läheb selga nahk. Saapaid kannan tsiklisõidul kogu aeg. Ja liikluses olen ühtemoodi ettevaatlik.
Piiss! :bsmile:

Your choice is Your half chance.

reimps

egonr kirjutas:

iga üks sõidab kuidas tahab ning nõutud on ainult kiiver eestis, seega ära mölise ja sõida edasi

Olen küll saanud üpris normaalset palka, tänan küsimast. Tänasest 8% vähem :?

Saate aru, et minu arvates on nii hulljulged lubadevabad rolleristid, roolijoodikud, turvavöö mittekasutajad kui ka paljad, aga tonnaste baikidega liikluses kihutavad shortsi-ja-plätumehed võrdsed. Kui midagi juhtub, siis on nad väga palju ise süüdi oma suuremates haiglakuludes ja need peaks nende enda kanda jääma.

Korrektsed liilejad, kes juhtumisi teevad oma proovisõitu lühikeste pükstega ja T-särgiga, aga 50 km/h ja muid LE reegleid järgides, on ikka 30-40 IQ punkti kõrgemal tasemel.

Jah, JOKK on ainult kiivriga sõita, aga meie liikluskultuuri(tust) arvestades pean õigeks maksmaalselt enda turvalisusesse panustada - aktiivne ja passiivne kaitse. Sõidan edasi ja mölisen kah, kus leian, et võiks sõna võtta. Vaba maa, niivõrd-kuivõrd.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Iga kord imestan, miks kõik diskussioonid mustvalgeks lähevad.
Veelkord - mõistust ja mõistlikkust, härrased!
Kui rääkida maksumaksja kroonidest, võiks ju asja ajada ka sinnamaale, et tsiklisõit kui selline, on üleüldse ohtlik tegevus ja kuivõrd kulgeda saab ka auto ja ühistranspordiga, siis keelame tsiklid ära!
Muidugi, ka autosõit on ohtlik. Kulgeda saab ka jalgsi. Keelame auto ära!
Jalgsi võib murda jalaluu.... keelame kõndimise?

Siin nüüd siis varustuse koha pealt radikaalid vastamisi. Samas, tegelikult tunneme ju kõik ära, kui keegi on võtnud lubamatu riski - kiivrita mehi mõistame ju hukka kõik, sõltumata sellest, kas selline sõit on lubatud või mitte. Samas 50 aastat tagasi polnud kiivreid enamasti kellelgi! Ja keegi ei kirunud!

Kokkuvõtteks, lähtugem mõistusest ja sõitkem olemasolevates tingimustes võimalikult ohutult ja võimalikult kaitstuna. Risk on niikuinii, lihtsalt optimeerigem seda. Lühkarite ja T-särgi ning plätade puhul ei saa riski optimeerimisest rääkida.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

ducatu
Tsikkel: FighTLR, Scrambler (domikas)
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ducatu »

reimps kirjutas:
egonr kirjutas:

quote]

Järelikult riigitööline. Postitus tööajast. Sellised tegelased kulutavad meie kõigi ühiselt panustatud raha tunduvalt rohkem kui mõni vend kes plätudes käna paneb.
Tee tööd ja ära mölise. Ja sõida vabal ajal, kasvõi mikihiire kõrvad lisaks kiivrile turvalisuse tõstmiseks.

Kui vaja midagi küsida siis helista
566 97 936
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

ducatu kirjutas:
reimps kirjutas:
egonr kirjutas:

quote]

Järelikult riigitööline. Postitus tööajast. Sellised tegelased kulutavad meie kõigi ühiselt panustatud raha tunduvalt rohkem kui mõni vend kes plätudes käna paneb.
Tee tööd ja ära mölise. Ja sõida vabal ajal, kasvõi mikihiire kõrvad lisaks kiivrile turvalisuse tõstmiseks.

Kas tegid nüüd väga sisuka postituse omast arust. Mõni nn. riigitööline teeb ehk vajallikul hetkel sinu jaoks oluliselt rohkem, kui ta oma mitte väga suure palga eest peaks.

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

no ma ei saa aru, mis kasu on ise ettevaatlikult sõita ja siis loota, et keegi sulle ette ei keera...
lühike või pikk ots, mis vahe seal on??
lisaks mõelge oma põlvedele, mis on peatähtsusega teie ilusa või koleda keha kandmisel. väike väike kolks vastu asfaldit tobeda nurga alt ja oled lombakas elu lõpuni.
ja mis põhiline, isegi soe tuul teeb teie liigestele 1-0. pole ju tore viiekümpiselt "jalutu või käetu" olla.
ja selge on ka see, et kui kasutada korraliku sooja ilma varustust, on seal sees sama palav kui pusaga. loogic ju, et musta goremegatex vatiinidega on võimatu sõita sellise ilmaga ja pealegi linnas.
ahhh, minu pärast sõitke või stringide väel, mul pohhui.
peace :bsmile:

Kasutaja avatar

ducatu
Tsikkel: FighTLR, Scrambler (domikas)
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ducatu »

quote]

Tee tööd ja ära mölise. Ja sõida vabal ajal, kasvõi mikihiire kõrvad lisaks kiivrile turvalisuse tõstmiseks.[/quote]
Kas tegid nüüd väga sisuka postituse omast arust. Mõni nn. riigitööline teeb ehk vajallikul hetkel sinu jaoks oluliselt rohkem, kui ta oma mitte väga suure palga eest peaks.[/quote]

Ei vaidle vastu, et nii mõnigi riigitööline teeb vajalikul hetkel oluliselt rohkem oma palga eest. Kindlasti aga mitte sellised kes enamuse tööajast foorumites kükitavad ja nn. sisukaid postitusi teevad. Ei imestaks kui isegi riigitööline oled ja ennast puudutatuna tundsid, eriti arvestades seda kui palju sisukaid postitusi sinu pooleteist tuhande postituse seas on.

Kui vaja midagi küsida siis helista
566 97 936
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

ducatu kirjutas:

quote]

Kas tegid nüüd väga sisuka postituse omast arust. Mõni nn. riigitööline teeb ehk vajallikul hetkel sinu jaoks oluliselt rohkem, kui ta oma mitte väga suure palga eest peaks.[/quote]

Ei vaidle vastu, et nii mõnigi riigitööline teeb vajalikul hetkel oluliselt rohkem oma palga eest. Kindlasti aga mitte sellised kes enamuse tööajast foorumites kükitavad ja nn. sisukaid postitusi teevad. Ei imestaks kui isegi riigitööline oled ja ennast puudutatuna tundsid, eriti arvestades seda kui palju sisukaid postitusi sinu pooleteist tuhande postituse seas on.[/quote]
Huvitav, kas sul on siltide kleepimine kohe geenidega sees või andis ema ainult puust klotse mänguasjadeks. Vat mina ei ole riigitööline ja postitan nii palju ja tihti kui tahan. Siiani olen küll üritanud mõttetuid teemasid vältida, aga kui mõni muidupaukuja otsa lahti teeb siis lööb küll keema.

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

mind paneb alati imestama kui isiklikuks ütluste ja solvangutega inimesed interneti avarustes lähevad.
(Pean silmas kasutajaid kes tõenäoliselt teist poolt isiklikult ei tunne)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

kuram külmavärinad tulevad ikka peale küll kui vaadata plastivendasid kes t-särgi lühikeste pükste plätude ja kiivriga nõeluvad linnaliikluses (crash)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”