kleepsud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 176
- Tsikkel: Honda africa twin 750
- Tänanud: 18 korda
- Kontakt:
Re: kleepsud
jegesmesh kirjutas:rockhell kirjutas:jegesmesh kirjutas:Sul häbi ka on?
nimelt mille üle?
et kui ma siin foorumis küsin abi kleepsude tegemisel ja panin oma nõudmised siia kirja..? ja siis tulevad mingid tegelased, kes hakkavad siin võlli panema, et sellise raha eest ma ei hakkaks mõtlemagi jne.. krt kui sa kuidagi aidata ei saa, siis pole sulle keegi putru pakkunud. ei ole vaja lambist läbustama hakata. kysimus oli suunatud siiski neile, kes mind aidata selles osas saaksid?
ja sina alaealine.. kas sul pole häbi ?lambist läbustada siia teemasse?
Sulle öeldi ära, et selle raha eest ei saa saa mingeid normaalseid kleepse, aga sina hakkasid siin juudiks sõimama.
Kui juba materjal enam-vähem sama palju maksab siis sa ei saa kuskilt odavamalt.
Kui tahad odavamalt, siis nagu enne öeldi, et paberteip ja vidikad on poes olemas.
minu esimestes postitustes on kirjas, et mulle SOBIVAD ka õhemad ja mitte nii tugevad kleepsud. panimõmm? kas ma palusin KALLEID ja TUGEVAID kleepse? ehk loeksid uuesti teema läbi ja siis kukuksid siin haukuma!
ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750
reimps kirjutas:Ainuke, kes siin haugub, oled sina. Ehk oleks aeg õppida suhtlema?
Mees on 5 aastat foorumi nurgas istunud ja suu kinni hoidnud. Nüüd tuli hooga kapist välja.
Asjakohast infot ka:
Osta endale selline masin, lase kleepse nagu Lady Gaga uusi hitte välja laseb. Saad oma businessi vb ka püsti ajada, saad Sägale ka ametit õpetada
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:Ainuke, kes siin haugub, oled sina. Ehk oleks aeg õppida suhtlema?
puid juurde?
loe mu eelmine post läbi !
ktm lc4, honda slr650, suzuki gs850, kawasaki vulcan 800, honda hornet 919, suzuki gsx600, Honda varadero 1000, honda vt1100, honda africa twin 750
-
- Kontakt:
mart211 kirjutas:reimps kirjutas:Ainuke, kes siin haugub, oled sina. Ehk oleks aeg õppida suhtlema?
Mees on 5 aastat foorumi nurgas istunud ja suu kinni hoidnud. Nüüd tuli hooga kapist välja.
Asjakohast infot ka:
Osta endale selline masin, lase kleepse nagu Lady Gaga uusi hitte välja laseb. Saad oma businessi vb ka püsti ajada, saad Sägale ka ametit õpetada
mhmh. oled asjadest õigesti aru saanud. kui midagi öelda pole, siis ei ütlegi! aga ju siis oli põhjust ka öelda. ja aitäh kleepsumasina info eest. saan sullegi ehk kunagi barbi kleepsu teha, kui kriibitud tsikkli külg vajab peitmist ja kui peaks juhtuma, et sul värvimise jaoks raha pole piisavalt.! info kleepsu masina eest teen sulle super pakkumise!
rockhell kirjutas:puid juurde?
loe mu eelmine post läbi !
Selles suhtes, et sa ise alustasid plõksimisega. Ja tegelt loen ma su poste suht suure huviga, saab ehk millestki kinni haarata ja edasi kütta. Mina võin alati puid alla panna
A muidu on selline lugu, et kuda koer külale, nõnda küla vastu
rockhell kirjutas:mhmh. oled asjadest õigesti aru saanud. kui midagi öelda pole, siis ei ütlegi! aga ju siis oli põhjust ka öelda. ja aitäh kleepsumasina info eest. saan sullegi ehk kunagi barbi kleepsu teha, kui kriibitud tsikkli külg vajab peitmist ja kui peaks juhtuma, et sul värvimise jaoks raha pole piisavalt.! info kleepsu masina eest teen sulle super pakkumise!
Tänud Barbie kleepse tahaks vb niisamagi, sest ratas kriimustada ei ole saanud(aga ei või iial teada
). Mul on sama mure mis sul, et ei taha üle maksta mõtetu jama eest, seega olen siiamaani vesivärvidega hakkama saanud mis väikevenna kunstiklassist rotti lasin
Vihmaga ei sõida naguinii, seega vahet pole. Lihtsam värvida ka.
-
- Kontakt:
mart211 kirjutas:rockhell kirjutas:mhmh. oled asjadest õigesti aru saanud. kui midagi öelda pole, siis ei ütlegi! aga ju siis oli põhjust ka öelda. ja aitäh kleepsumasina info eest. saan sullegi ehk kunagi barbi kleepsu teha, kui kriibitud tsikkli külg vajab peitmist ja kui peaks juhtuma, et sul värvimise jaoks raha pole piisavalt.! info kleepsu masina eest teen sulle super pakkumise!
Tänud
Barbie kleepse tahaks vb niisamagi, sest ratas kriimustada ei ole saanud(aga ei või iial teada
). Mul on sama mure mis sul, et ei taha üle maksta mõtetu jama eest, seega olen siiamaani vesivärvidega hakkama saanud mis väikevenna kunstiklassist rotti lasin
Vihmaga ei sõida naguinii, seega vahet pole. Lihtsam värvida ka.
seega jätan meelde, et lubasin sul tulevikus odava hinnaga teha! meiepoolne Diil siis!
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:rockhell kirjutas:puid juurde?
loe mu eelmine post läbi !Selles suhtes, et sa ise alustasid plõksimisega. Ja tegelt loen ma su poste suht suure huviga, saab ehk millestki kinni haarata ja edasi kütta. Mina võin alati puid alla panna
A muidu on selline lugu, et kuda koer külale, nõnda küla vastu
haha uhke! puid juurde
peaasi, et lõke ei kustuks, sest nii võib ära külmuda !
rockhell kirjutas:paratamatult kui ma ise tatoveerija olen, siis mulle järelikult meeldivad need! ja ytlesin seda selleks, et lihtsamini ära tunda .)
Vähe OT aga nagu see ülejäänud teemagi siin. Kas kusagil su töid näha ka saab? Netis?
-
- Kontakt:
meix96 kirjutas:rockhell kirjutas:paratamatult kui ma ise tatoveerija olen, siis mulle järelikult meeldivad need! ja ytlesin seda selleks, et lihtsamini ära tunda .)
Vähe OT aga nagu see ülejäänud teemagi siin. Kas kusagil su töid näha ka saab? Netis?
no paar pilti ehk ikka leiab: www.album.ee/martsintattoo
rockhell kirjutas:meix96 kirjutas:rockhell kirjutas:paratamatult kui ma ise tatoveerija olen, siis mulle järelikult meeldivad need! ja ytlesin seda selleks, et lihtsamini ära tunda .)
no paar pilti ehk ikka leiab: http://www.album.ee/martsintattoo
Pole siga ega kägu.. aga jõudu!
-
- Kontakt:
[/quote]
Pole siga ega kägu.. aga jõudu![/quote]
nagu öeldakse, harjutamine teeb meistriks
Tattoode suhtes üpris võhikuna tahaksin märkida, et juuditeema paistab südamelähedane olema küll - lehmakese-nimeline "koomiks" on ju nende moodi paremalt vasakule suunaga
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:Tattoode suhtes üpris võhikuna tahaksin märkida, et juuditeema paistab südamelähedane olema küll - lehmakese-nimeline "koomiks" on ju nende moodi paremalt vasakule suunaga
jälle puid juurde kusjuures see sobib sulle
seletuseks aga see, et see pole minu käevars, vaid kliendi enda soov!
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Kui niikuinii jutt klepsudest juba kaugel nagu siga marsist , siis oled äkki nii kena ja ütled kui palju maksab 20 x 30 cm tatokas seljale , pigem keeruline pilt ... Muidugi võimalikult odav ja õhuke aga kvaliteetne peab olema
-
- Tsikkel: Veereb..
- Tänanud: 1 kord
Imo võiks seda PMis küsida ...või äkki tahad kleepsu seljale hoopis? Pakun, et kallis tuleb, kuna printeri tinti läheb palju ja vormi lõikamine vajab palju mõtlemist
-
Gornholio kirjutas:Kui niikuinii jutt klepsudest juba kaugel nagu siga marsist , siis oled äkki nii kena ja ütled kui palju maksab 20 x 30 cm tatokas seljale , pigem keeruline pilt ... Muidugi võimalikult odav ja õhuke aga kvaliteetne peab olema
mul üks keeruline pilt spidermanist olemas, see selline mille tatiga kokku teed ja siis peale kannad... võin suht odavalt selle pealepanemise protsessi ära teha sulle..
Gornholio kirjutas:Kui niikuinii jutt klepsudest juba kaugel nagu siga marsist , siis oled äkki nii kena ja ütled kui palju maksab 20 x 30 cm tatokas seljale , pigem keeruline pilt ... Muidugi võimalikult odav ja õhuke aga kvaliteetne peab olema
-
- Kontakt:
no eks oleneb ikka pildist. kui raske ja kas värviline jne
aga keskmiselt sellise suurusega 100 euri kui on keerulisem pilt
kergema pildi juures kusagil 75 euri.
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:Paljasta siis juba ka see, mis värve sa kasutad?
scream ink värve.
-
rockhell kirjutas:Gornholio kirjutas:Kui niikuinii jutt klepsudest juba kaugel nagu siga marsist , siis oled äkki nii kena ja ütled kui palju maksab 20 x 30 cm tatokas seljale , pigem keeruline pilt ... Muidugi võimalikult odav ja õhuke aga kvaliteetne peab olema
no eks oleneb ikka pildist.
kui raske ja kas värviline jne
aga keskmiselt sellise suurusega 100 euri kui on keerulisem pilt
kergema pildi juures kusagil 75 euri.
must - valge ....
Siiani kui olen sellisele pildile hinda küsinud , siis on öeldud et otsat lõpuni 300 - 500 Eur.
Siin näen nüüd kahte varianti - kas teed väga odavalt või siis pole tase selline et julgeks küsida ....
Paluks minu jutu peale mitte nüüd puristama hakata , minu arust loogilised järeldused ...
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Khmmm, minu teada ammu enne eurot juba oli nominaalne hind ca 750 eeki suitsupaki suurus.Tõesti väga madal hind...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Kontakt:
eks asi ikka selles ka, et mulle meeldib tatoveerida, sellise summaga olen omadega mäel ja teenin ka rohkem kliente odavama hinnaga.
no saada mulle oma pilt eks siis näeb mis hind kujuneb täpselt.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
no ma ilmselt tean tatoveerimisest sama palju, kui sina kleepsudest, aga mulle küll tundub, et vaevalt sellest summast poolgi tindi alla kulub.....niiet, ilmselgelt tahad kiirelt rikkaks saada...
-
Pean selle siis uuesti paberile panema ja sulle saatma ... edasine PS.
Oot keegi enam ei kleebigi midagi ? Kõik tätoveerivad ?
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Säga kirjutas:no ma ilmselt tean tatoveerimisest sama palju, kui sina kleepsudest, aga mulle küll tundub, et vaevalt sellest summast poolgi tindi alla kulub.....niiet, ilmselgelt tahad kiirelt rikkaks saada...
Säga kirjutas:no ma ilmselt tean tatoveerimisest sama palju, kui sina kleepsudest, aga mulle küll tundub, et vaevalt sellest summast poolgi tindi alla kulub.....niiet, ilmselgelt tahad kiirelt rikkaks saada...
Ilmselgelt on tätoveerija vastutus kordades suurem kui kleepsu tegemisel, sellest ka selline hind.
-
- Kontakt:
kmx kirjutas:Säga kirjutas:no ma ilmselt tean tatoveerimisest sama palju, kui sina kleepsudest, aga mulle küll tundub, et vaevalt sellest summast poolgi tindi alla kulub.....niiet, ilmselgelt tahad kiirelt rikkaks saada...
Ilmselgelt on tätoveerija vastutus kordades suurem kui kleepsu tegemisel, sellest ka selline hind.
jeps. ja kiirelt rikkaks sellega ju ei saa kui ma teen odavamalt kui mujal
aga vastutus et kellegi nahka perse ei keera on ju väga suur!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.