Miks suured V2 mootorid vähe võimsust välja annavad?
Moderaator: Moded
-
reimps
Re: Miks suured V2 mootorid vähe võimsust välja annavad?
Mul 5,5 L maanteel, linnas mingi 10-12 L. Ratas on täitsa korras, ma ise ei ole väidetavalt ![]()
-
puna
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
See kükketulu teema on suht pointless
See on ikka väga seoses randme tööga
SV (eriti pritsevariant) on tõesti ökopill, maanteel saab ka 4'ga hakkama vajadusel ![]()
linnas ja lõbusõitu tehes muidugi ei ole mingit mõtet neid küttekulusid vaadelda ja võrrelda, kuid ise kasutan tsiklit ka transpordiks ja sõidan maanteel ikka aegajalt selliseid 50km otsi, siis näeb küll erinevusi kulus. aga eks selline 5-6 maanteel ole tsikli puhul tavaline ja keskmine, kui on alla selle siis hästi kui üle siis kas sõidetakse väga illegaalselt või on midagi juba mootoriga valesti
-
Tort
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Suured 200+ jumalad, siin on teile teema: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=669312#p669312
Pole ainult eriti populaarne miskipärast.
kui pikalt seal reaalselt 200+ kiirust hoida kannatab tegelikult? ega need sirged vist hirmus pikad ei ole (pole ise käinud seal, kui siis kunagi ammu ja autoga...aga siis oli vist üldse mingi teine rada)
-
reimps
Nu täpselt, ma näiteks sõidan enamjaolt korralikult, lihtsalt vahetevahel on ju tore ohutuses veendununa lasta mingi lõik 200 ringis. Aga mis seal ikka, tegelikult ma nii ei tee, ma lihtsalt teoretiseerin. Nakediga on suht piin liiga kiiresti sõita, tuul tahab minema viia ja telliskivid tasku ei mahu.
Rinkale ei julge minna, ässad naeravad välja. Eriti sepp.
-
tali
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Tõmba aga, Reimps, saag jälle siin teemas ka käima jah
![]()
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
reimps
Peab ju igal aastal proovima moraalijüngrite ja lugemisoskuseta tegelaste vihaga mängida, jah ![]()
Ma pole kunagi kihutanud, siin on selleks teised mehed.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.