Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

puhh... siis on sul hea ligidal bikeri aastapäevale tulla. Vaata ürituste alt.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

morris

Lugemata postitus Postitas morris »

Tegelt ma vist päris bikeri definitsioonile ei vasta, kuna minu positsioon tavaliselt on korvis. Ehk siis käin aegajalt kallutamas. Aga muidu olen tore poiss. 8) Elan ja olen põhiliselt Tallinnas aga vahest ka mujal Eestis. Loodan endale kunagi päris mootorratta osta.
.........ah jaa peaaegu oleks unustanud, tegelt on mul üks poolik Iž 56 projekt olemas, nii et ... :twisted: peaaegu biker siiski

EDIT: Kellel asja vastu huvi võib pilte vaadata siit. Küsimustele vastan ka. :roll:
Viimati muutis morris, 06 Nov 2003, 09:55, muudetud 1 kord kokku.
Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

Tervitusi!
Minuarust on kõik bikerid, kes tsikliga sõidavad. Ka need, kes seda teevad tagaistmel ja/või külgkorvis.

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Olen Tarmo ja sõidan MT10-36 Dnepriga. Kuna kõikidel liikuvvahenditel on mul nimed olnud, siis sai ka see ratas nime: Tondu. Nimi sellest, et masin on musta värvi ja meenutab tonti-kolli ja hääl kah hirmutavalt vali. Siin profiili luues võtsin siis ratta nime. Toimetan ja rassin Tallinnas, sõidan kah valdavalt Tallinnas. Kuna ratta muretsesin kevadel ja pikkade otsade kogemust selle rattaga ei ole rohkem kui üks ots suvilast linna ja masina vigureid veel hästi ei tunne, siis linnast välja matkasi ette võtnud ei ole. Kindlasti olete mind ka näinud sõitmas suve lõpetamisel Biker Pubi juures ja sügisballil. Mõlemad korrad olin musta masina ja rohelise :oops: külgkorviga, kus koer sees istus. Järgmiseks kevadeks saab korv kah mustaks. :)
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

hee, me ju selle koera ümber tükk aega oma balli täiskooseisuga seisime teretulemast, järgmine kord võta nööbist kinni ja ütle, et sina oled sina
Vahest sõidan ja teen asju.

Tarts

Nööbist kinni :oops: ? Ma nii häbelik, et ei julge oma nööbistki kinni vötta... Ja mine tea, kui Sul ootamatult nööbist raban, siis mõni lähemalseisev :twisted: võtab mul ninast ennem kui jõuan nime öelda.
Loomulikult ma tutvustaks ennast meeleldi, kui ainult teaks kes on kes.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Meil siis ühtemoodi rattad, aga minu korv oli enne sinine, tegin mustaks , kiir mustaks aerosool värviga, kui korralikku suusatalve ei tule, siis harrutan sikkli lahti, ja teen üleni ilusaks mustaks. :lol:, aga kas sul on vene rehvid all? Mul kogu see rataste kupatus viskab, hakkan neid ka siluma ja pehmemaid rehve otsima.
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

irw aerosoliga on mõtekas suurt pind värvida küll :wink:

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Ma lihtsalt tolmutasin mustaks, lasin survepesuriga rotojet otsaga vana pasa nii maha kui tuli, ja ühest pudelist jätkus ilusti, et katta see korv tumeda tooniga.

Tarts

Kuna olen suht laisk, siis arvan, et rattad lasen teha sirgeks mõnes ratta poes (kõnelesin meestega Tondi selveri kõrval olevas poes, nad olid nõus proovima), rehve ei vaheta, sest kuidagi on nigu soov ratas võimalikult originaali lähedaseks jätta. Vajalikud muudatused tehniliste lahenduste osas välja arvatud. Sõidumugavus, elik, viskavad rattad/kummid käib minu meelest asja juurde. :)
Kasutaja avatar

Konsulent
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Konsulent »

Nojah, siis endast. Viimati sõitsin tsikliga 15 aastaselt - IŽ Jupiter külgkorviga. Häh, see oli 29 aastat tagasi. Vahepeal koolid ja pere ja firma jne. Nüüd juba lapsed nii suured, et sain tsikli ostmisel ettekäändeks tuua ka nende huvi :) Hetkel piinan Yamaha TW 125-t oma ligi 100 kiloga :oops: - seda tütrega kahepeale (mitte kaal vaid sõitmine). Varsti tahaks soetada midagi kobedamat, et maanteel ka möödasõite saaks sooritada ja pikemaid matku teha ning suvel auto asemel kasutada.
Eraelus konsulteerin ja koolitan väikeettevõtjaid.
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere Konsulent,

ligi 100 kiloga oled tegija. Me käisime karti sõitmas ja enamus lasti ikka mõningate mööndustega sõitma aga 1-e meest ei lastudki rajale :D . Kart kannatas 125 kilo :!: Meil siin suur osa kaalukaid mehi :D

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Alex
Tsikkel: Punane Roller
Tänanud: 20 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Alex »

Motopaks kirjutas:
tere Konsulent,

ligi 100 kiloga oled tegija. Me käisime karti sõitmas ja enamus lasti ikka mõningate mööndustega sõitma aga 1-e meest ei lastudki rajale :D . Kart kannatas 125 kilo :!: Meil siin suur osa kaalukaid mehi :D

motopaks
hm...<hakkab mõtlema kas ATV ikka kannab>kardist võib loobud...ic :lol: :lol: :lol:
Ilusa ja punase rolleri omanik...sain kah lammaste seast huntide sekka :D
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
Kasutaja avatar

Konsulent
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Konsulent »

Tnan Motopaks, kuidagi kergem ja puhtam tunne tuli peale.

canarbic

Canarbic

Lugemata postitus Postitas canarbic »

Canarbic e. Erki, olen suur USA autode huviline, ja ühe sellise elaja õnnelik omanik, sammas teen väikest ettevalmistust et hobikorras offroadi nuusutada (aretan nivat), ja üritaks natuke motokrossiga, maastikusõiduga tutvust teha. Tsikli pisiku sain sisse lapsepõlves isaga motokrossi vaadates. Uueks mänguasjaks soetasin 97 a Kawasaki 125 krossika.
Olen ikka lits mees küll, nii paljude hobide kõrvalt enam pidutsemiseks ei jäägi aega. Ei teagi kas see on hea või halb?!?! :lol:

Pildid varsti galeriis.

EDU

plaaa

Lugemata postitus Postitas plaaa »

kahjuks ple praegu mul päris rollerit kuna see sai osaliseks paaril hyppel mille tulemusena oli raam kõver. aga õnneks saan oma vanemate vanat autot "laenata" millega kumbki neist ei sõida. 8)

kobra

Lugemata postitus Postitas kobra »

Tervitused ka minu poolt. Olen siis mitte eriti motohuviline kuid motohooliku e. Motopaksu teine pool (Älis). Erilist kogemust mul ei ole ja ratast kah ei oma. Aastaid 10 tagasi sain sõbrantsi Jaavaga kurva kogemuse ja nüüd hirm sees :shock: . Muidu üritaks Motoka Drag Stariga tagaistmel proovida. Kui on veel mõni minusugune kes kunagi sõitu kartnud ootan nõuandeid kuidas sellest üle saada.

Päikest Teie päeva :D
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

sa ilmselt oled seda kyll kuulnud aga hobuse seljast maha kukkudes tuleb sinna tagasi ronida, muud varianti ei ole hirmust yle saamiseks....
Loud pipes save lives!!!

J30
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas J30 »

Minul sama mure, joo ennast julgeks :twisted: 06,12,03 teeme võidu koomamaa poole...
Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee

kobra

J30, kui arvad, et see aitab, eks teeme proovi :D
Tegelt peab vist tõesti lihtsalt juhti usaldama ja küüned kõvasti selga suruma.

Metslane

Lugemata postitus Postitas Metslane »

................ ära unusta ka silmi kinni pigistada :wink: !
Kasutaja avatar

piiks

to kobra:
sa räägi mu teise poolega "mumm" ta ei julgenud ka alguses mu selja taha ronida. Kevadel sai load ja sõidab juba nagu vana mees :D
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Kobra sa pead ikka Motokale taha istuma ja sõitma hakkama.. Algul on võibolla hirmus, aga siis harjud ära ja hakkab meeldima. :)

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Sa istu ise tsiklile tee paar kiiremat võta julgus kokku ja sõida nii kiirelt kui julged siis on mõnus tunne ja hirm läind. Vut nii!
Kasutaja avatar

piiks

Aga mina naljalt taha ei istu. Ma olen oma ratta taga istunud, kui 1 hull roolis oli :?
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

to gangsta: Drag star ei ole sugugi nii pisike ratas, et sellega naisterahval oleks hea sõitu õppida.. :wack:
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

piiks kirjutas:
Aga mina naljalt taha ei istu. Ma olen oma ratta taga istunud, kui 1 hull roolis oli :?
Mis sõitu siis tegite :D :?:

kobra

Suured tänud :lol:
Kui kellelgi veel soov oma teadmisi ja kogemusi selles vallas jagada, sai algajatesse uus teema "sõiduhirm" :shock: pandud.
Edaspidi ootan arutelu seal, muidu suured onud saavad kurjaks, et vale teema vales kohas jne :wack:

Kobra
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

to kobra: panin sinna sõiduhirmu alla miskit kirja. aga ega päris enam tegelikult ei mäleta küll kuidas see asi oli. aga nii julge olen nüüd küll, et piisku selja taga maanteel vajub silm kinni, nii mõnus on seal ;)

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

piiks

No Limits kirjutas:
piiks kirjutas:
Mis sõitu siis tegite :D :?:
No linnavahel kiiret sõitu ja tagarattal sõitu ja muidu ka hullu sõitu. Madallennust Mart oli sangas.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”