Kahju oli ainult nendest kõnniteel seisvatest inimestest, kui ma punase tule taga olin, kes näitasid, et ma teeks ühe wheelie ka, aga alati ma pean pettumuse neile valmistama, sest ma ei oska ?
Sina veadki meie ratturite maine alla... ja korke peab seda jälle tõstma nii. et higimull on visiiri sees
Kahju oli ainult nendest kõnniteel seisvatest inimestest, kui ma punase tule taga olin, kes näitasid, et ma teeks ühe wheelie ka, aga alati ma pean pettumuse neile valmistama, sest ma ei oska ?
Sina veadki meie ratturite maine alla... ja korke peab seda jälle tõstma nii. et higimull on visiiri sees
Korke keerab jälle üle ja süttib põlema...hea Hiina kalendri aastavahetuse ilutulestik taas Tallinna kesklinnas
Korke keerab jälle üle ja süttib põlema...hea Hiina kalendri aastavahetuse ilutulestik taas Tallinna kesklinnas
kurrja, mul ei pea enam närv vastu. lähen teen ka veeriku peal väikse ringi.
No ei kuulnud miskit meeldivat häält Veerikul, oli vist väga väike ring Aga endalgi tunne, et peab vist kindlustuse ära tegema, ratas ka juba üle silutud ja bensiingi paagis välja vahetatud.
Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Täna kell 13.00 sõitsin autoga Pärnus mööda Riia mnt. linna sisse.Mere peatuse juures hakkas naine kilkama kõrval- oi-oi-oi.viskasin ka pilgu sinna poole kuhu tema osutas käega.Jubedat vihma trotsides tuli keegi tsiklist Honda ntv 650 deauvillega vastu.võin ka margiga eksida ,aga minu arust oli just seda marki tsikkel.juht oli ise sinise-musta jopega,ratas oli sinist värvi.müts maha sinu ees-kes sa ka oled.sa panid igal-juhul vere tunduvalt kiiremini käima.tekkis kohe tunne et homme lähen teen enduurokal kindlustuse ära ja vabadel hetkedel kas-või paari kildine ring...
Hr. Nõela jutule lisaks, et vist juba paar nädalavahetust on Pärnu vahel tsiklimehed ringi lasknud. Seni ühtegi baigimeest veel näinud pole, kuid endurodega on liikumist palju. Isegi motopere pesamunad on rollud välja ajanud. Ja kui vaatad kalendrisse, siis võtab .
kütsin nädalavahetusel banditiga ringi. Kuna mul puuduvad õiged sõidupüksid veel, siis olin sunnitud tundma meeldivad jahedust munades aga pühapäeva hommikul olin targem, võtsin nelli teataja nädalapiiga lehekülje ja väänasin ümber munade. No soojemat sõiduvarustust annab otsida
kütsin nädalavahetusel banditiga ringi. Kuna mul puuduvad õiged sõidupüksid veel, siis olin sunnitud tundma meeldivad jahedust munades aga pühapäeva hommikul olin targem, võtsin nelli teataja nädalapiiga lehekülje ja väänasin ümber munade. No soojemat sõiduvarustust annab otsida
Mees kle, ära jama oma põlvede tervisega. Pärast raksuvad ja valutavad ja kardavad külma. Kindlasti pane mingid tuulekindlad põlvesoendused ja soovitavalt ka kaitsmed põlvedele. Lihtsalt sõbralik soovitus
Teemasse: Krt ajate siin ullu koguaeg, mul alles mootori rem. plaanitud aprilli... essemmess laenu ka ei taha võtta...
Endal tekkis ka juba isu vahepeal sõber välja ajada ja pisike tiir teha. Kuna aga sõidukogemust on vähe ja varustus ka suhteliselt puudulik hetkel, siis ootaks need ilusad ja kuivad ilmad ära.
Mees kle, ära jama oma põlvede tervisega. Pärast raksuvad ja valutavad ja kardavad külma. Kindlasti pane mingid tuulekindlad põlvesoendused ja soovitavalt ka kaitsmed põlvedele. Lihtsalt sõbralik soovitus
Teemasse: Krt ajate siin ullu koguaeg, mul alles mootori rem. plaanitud aprilli... essemmess laenu ka ei taha võtta...
põlvedel mul on põlvekaitsmed mis väga hästi tuult tõrjuvad õnneks, aga noh, ootab palgapäeva ja lootust, et märtsi alguses ka siinpoolsood varustuse valik tekib (lubadused vähemalt on)
Keegi täna õhtul sõitma viitsib? kui tulijaid on, siis visaku kokkusaamiskoht näiteks üles.... Ise olen kell 19.30 magistrali parklas..... praegu teed kuivad... pidamine 4+...
Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Tuleks hea meelega aga ratas 200 km kaugel momendil garaasis
Küll aga olen juba mitu korda sellel aastal ta sealt välja ajanud ja pöördesse lasknud
Kas keegi oskab soovitada kus kiiresti load ära saab teha
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.