Rajale sõitma
Moderaator: Moded
summal pole ju häda midagiVirx123 kirjutas:Mulle oli ka selline summa üllatuseks...kuigi ta ütles et selle raha eest võib kallata päev otsa...siis peab vist telgi ka kaasa kohe vedama koos grilli ja muu aksessuaariga
... aga kontakt?
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Nii, sain lõpuks Aravete kardiraja haldaja kätte. Täna rada vaba ja pealeminek 100 EEK maksab.Ma ise panen esialgsete plaanide järgi kella 6 Aravete poole ajama. Ilm ilus ja tuleb mõned kerged ringid sõita. Ühinejad alati teretulnud 
vajadusel minu telefon 5078367
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 
-
Movistar
Mis selle haldaja nimi ja number on?stonefree kirjutas:Nii, sain lõpuks Aravete kardiraja haldaja kätte. Täna rada vaba ja pealeminek 100 EEK maksab.Ma ise panen esialgsete plaanide järgi kella 6 Aravete poole ajama. Ilm ilus ja tuleb mõned kerged ringid sõita. Ühinejad alati teretulnud
ma ei tea, ma pole nuhk Albert.Movistar kirjutas:Mis selle haldaja nimi ja number on?stonefree kirjutas:Nii, sain lõpuks Aravete kardiraja haldaja kätte. Täna rada vaba ja pealeminek 100 EEK maksab.Ma ise panen esialgsete plaanide järgi kella 6 Aravete poole ajama. Ilm ilus ja tuleb mõned kerged ringid sõita. Ühinejad alati teretulnud
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 
Täna sai siis ainult kahekesi rajal käidud.
Natuke hilja peale jäi, aga enne pimedat sai ikka isu täis sõidetud
Natuke nalja sai ka.
Mingi tädike käis ühest raja äärest teise kogu aeg
Mina ei saanud midagi aru mis ta seal traavis-
mõtlesin et elab kaasa vms. Siis kirjutas vahepeal midagi jne.
Vaatasin et kirjutab ringi aegu üles
Siis lõpuks pidasin kinni ja küsisin, et saan ma kuidagi aidata.
Ja nää
Raha küsis
Ja mingi tseki sain ka vastu.
A no see selleks. Muidu ilm ja rada oli ok- nii et sõita sai täie raha eest
Natuke hilja peale jäi, aga enne pimedat sai ikka isu täis sõidetud
Natuke nalja sai ka.
Mingi tädike käis ühest raja äärest teise kogu aeg
Mina ei saanud midagi aru mis ta seal traavis-
mõtlesin et elab kaasa vms. Siis kirjutas vahepeal midagi jne.
Vaatasin et kirjutab ringi aegu üles
Siis lõpuks pidasin kinni ja küsisin, et saan ma kuidagi aidata.
Ja nää
A no see selleks. Muidu ilm ja rada oli ok- nii et sõita sai täie raha eest
No jah mul on michelini soft`id aga eelmine aasta sai pea maha pandud!.(sai ka esimest korda kompuutri all käidud)
Eks oli üheks põhjuseks muidugi et kraade oli alla 10 ja täiesti uued kummid olid ka all.
Selline küsimus siis veel et kas kannatab üldse koos bikeidega sõita , et kas supermoto on palju aeglasem?(tean et asi on ka lenksu ja istme vahel kinni aga kas võimusese vahe on märgatav?)
Eks oli üheks põhjuseks muidugi et kraade oli alla 10 ja täiesti uued kummid olid ka all.
Selline küsimus siis veel et kas kannatab üldse koos bikeidega sõita , et kas supermoto on palju aeglasem?(tean et asi on ka lenksu ja istme vahel kinni aga kas võimusese vahe on märgatav?)
-
pacaan
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Minuarust olid supermotod kardirajal ikka kiiremad kui biked eelmisel aastal. Üldjuhul.joosep77 kirjutas:Selline küsimus siis veel et kas kannatab üldse koos bikeidega sõita , et kas supermoto on palju aeglasem?(tean et asi on ka lenksu ja istme vahel kinni aga kas võimusese vahe on märgatav?)
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
... isegi kui see on aprillinali, siis väikese ringi ajaks sobib see vast supermotole küll...Kommionu kirjutas:Ära külva segadust.... Kas see oli nüüd Aprillinali või hoopis VÄIKE ring?Nigga kirjutas:Sauga rajal üks kohalik supermoto pani eelmine aasta ringiajaks 41 sekundit...
Aravetel ja Raplas teeb supermoto baigile ikka lõtva ära, saugal peaks aga olukord vastupidi olema.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
417
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Aravetel jahh on supermotod kunnidmanager2 kirjutas:Aravetel ja Raplas teeb supermoto baigile ikka lõtva ära, saugal peaks aga olukord vastupidi olema.
Aga ma kella 4 paiku lähen piilun enda szr i ja kahe pegassoga sinna.
vaevalt et miskit kiiret ringi saab teha aga niisama vaatama kas talvejooksul on õli ära haitunud ja kas rada väga tolmune
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
zp
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.