Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Mu hetkelises arvutivõrgus FB ei kuva, keegi McAfee karjub, et social networking on keelatud
Ja õpi üte ära
GeiuLiisi kirjutas:Paraku antud olukorras aga pean pealt vaatama, kuidas näiteks pühapäeval on sitarott sõitnud Keila-Ämari-Paldiski-Tallinna vahet... Mulle meeldbi
Sellise jälgimisvõimalusega võid ju korraldada auhinnaga "autoorienteerumise" sarja? Ehk siis et jagad jälgimise andmeid ja kes jälgimisvõimalusel tuvastab marsruudil liikuva isendi - kutsub sind/politseid või astub ise juurde ja võtab telefoni tagasi
See on muidugi jama, et tänaseks suure tõenäosusega on see juba omanikku vahetanud - ja tõenäoline tarbija ilmselt selle klotsi päritolus väga kindel pole.
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Ma arvan kah, et nüüdseks on tehase seaded taastatud ja google abil teda enam jälgida ei saa...

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:Ma arvan kah, et nüüdseks on tehase seaded taastatud ja google abil teda enam jälgida ei saa...
Tark installeerib telefoni midagi, mis ka tehaseseadte taastamisega maha ei lähe. Näiteks Prey või Cerberus.
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Usu või ära usu, aga see, et sa gadgetipede ei ole, ei tähenda, et sa kohe loll oled. Mind näiteks ei huvita absoluutselt telekate tehnoloogia, app´id, nutifonid, syncimine, backuppimine, bluetooth, kodulinnas GPS-iga sõitmine jne. Läks telefon siis läks, ostad uue ja elu läheb edasi.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Tort kirjutas:Usu või ära usu, aga see, et sa gadgetipede ei ole, ei tähenda, et sa kohe loll oled. Mind näiteks ei huvita absoluutselt telekate tehnoloogia, app´id, nutifonid, syncimine, backuppimine, bluetooth, kodulinnas GPS-iga sõitmine jne. Läks telefon siis läks, ostad uue ja elu läheb edasi.
Rõõm tōdeda, et saa nii lahe sell oled. Targa otsene vaste pole üldiselt loll. Küll on loll aga see, kes isegi enda vigadest ei õpi. Rääkimata siis veel võõrastest. Seega, tark ostab uue telefoni, installeerib Prey ja elu läheb edasi. Loll astub jätkuvalt sama reha peale ja ostab igal aastal naabermaja Vovale uue nutitelefoni.
-
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Tort kirjutas:Usu või ära usu, aga see, et sa gadgetipede ei ole, ei tähenda, et sa kohe loll oled. Mind näiteks ei huvita absoluutselt telekate tehnoloogia, app´id, nutifonid, syncimine, backuppimine, bluetooth, kodulinnas GPS-iga sõitmine jne. Läks telefon siis läks, ostad uue ja elu läheb edasi.
Rõõm tōdeda, et saa nii lahe sell oled. Targa otsene vaste pole üldiselt loll. Küll on loll aga see, kes isegi enda vigadest ei õpi. Rääkimata siis veel võõrastest. Seega, tark ostab uue telefoni, installeerib Prey ja elu läheb edasi. Loll astub jätkuvalt sama reha peale ja ostab igal aastal naabermaja Vovale uue nutitelefoni.
Kahjuks see "läks siis läks" teema on suht hell... Ei olnud tegemist mingise 100 eurise emotsiooniostuga...
No ja selle eest olen ma ennast juba piisavalt materdanud, et seal midagi peal ei olnud eelnevalt. Palusin ühel sõbral see kõik ära teha, kui telo ostsin, kuna ise ei tea asjast emmigi ja et tõmman hoopis mingi jama peale. Nüüd aga selgus, et tema oli arvanud tol korral, et ma nalja teen... Et ei sa aju ometi nii loll olla, et ei oska nüüd app'e peale tõmmata. No tehke või tina, aga ma pole elohki ühtegi filmigi või muusikapala alla laadinud, mida me siis veel mingitest nutifonide app'idest siin räägime??? Tol korral siis tõmmati mu telefonile "ELUTÄHTSAD" asjad peale, ehk siis Messenger, Waze ja vist mingid tilu-lilu nikerdised veel, millest reaalselt kasutasin Waze ainult... Aa ja mingi FB kontoga sünkroonimise tegi kah, et ma siis sain rõõmsalt oma 800+ kontakti seast õigeid inimesi taga ajada, väitis veel mulle, et noh, nutikatega see nii ongi
... Tolle asja ma õnneks lõpuks suutsin maha võtta, et telefoni jäidki ainult telefonikontaktid.
Loomulikult ma sain õppetunni kätte ja järgmise nutifoniga jooksen kohe igasugu asju peale panema, kellegi targema juurde... Ja siis istun vennal seljataga kaa veel, et ikka reaalselt näha kah, mis ta siis seal teeb ja et ta mulle ikka vajalikke asju peale laeks...

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
macintosh kirjutas:Tort kirjutas:Usu või ära usu, aga see, et sa gadgetipede ei ole, ei tähenda, et sa kohe loll oled. Mind näiteks ei huvita absoluutselt telekate tehnoloogia, app´id, nutifonid, syncimine, backuppimine, bluetooth, kodulinnas GPS-iga sõitmine jne. Läks telefon siis läks, ostad uue ja elu läheb edasi.
Mis teed selle Prey´ga peale andmete kustutamise? Lähed kohale ja võtad telefoni ära mingilt jõmmilt või? Tahaks näha.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:macintosh kirjutas:Tort kirjutas:Usu või ära usu, aga see, et sa gadgetipede ei ole, ei tähenda, et sa kohe loll oled. Mind näiteks ei huvita absoluutselt telekate tehnoloogia, app´id, nutifonid, syncimine, backuppimine, bluetooth, kodulinnas GPS-iga sõitmine jne. Läks telefon siis läks, ostad uue ja elu läheb edasi.
Kahjuks see "läks siis läks" teema on suht hell... Ei olnud tegemist mingise 100 eurise emotsiooniostuga...
No ja selle eest olen ma ennast juba piisavalt materdanud, et seal midagi peal ei olnud eelnevalt. Palusin ühel sõbral see kõik ära teha, kui telo ostsin, kuna ise ei tea asjast emmigi ja et tõmman hoopis mingi jama peale. Nüüd aga selgus, et tema oli arvanud tol korral, et ma nalja teen... Et ei sa aju ometi nii loll olla, et ei oska nüüd app'e peale tõmmata. No tehke või tina, aga ma pole elohki ühtegi filmigi või muusikapala alla laadinud, mida me siis veel mingitest nutifonide app'idest siin räägime???Tol korral siis tõmmati mu telefonile "ELUTÄHTSAD" asjad peale, ehk siis Messenger, Waze ja vist mingid tilu-lilu nikerdised veel, millest reaalselt kasutasin Waze ainult... Aa ja mingi FB kontoga sünkroonimise tegi kah, et ma siis sain rõõmsalt oma 800+ kontakti seast õigeid inimesi taga ajada, väitis veel mulle, et noh, nutikatega see nii ongi
... Tolle asja ma õnneks lõpuks suutsin maha võtta, et telefoni jäidki ainult telefonikontaktid.
Loomulikult ma sain õppetunni kätte ja järgmise nutifoniga jooksen kohe igasugu asju peale panema, kellegi targema juurde... Ja siis istun vennal seljataga kaa veel, et ikka reaalselt näha kah, mis ta siis seal teeb ja et ta mulle ikka vajalikke asju peale laeks...
Ma arvan, et sa peaks suht tänulik olema, et sind sellest nutinuhtlusest vabastati. sinu posti lugedes sul ei ole nutifoni üldse vaja ja see on veidi ower the...., you know.
Tort kirjutas:Mis teed selle Prey´ga peale andmete kustutamise? Lähed kohale ja võtad telefoni ära mingilt jõmmilt või? Tahaks näha.
Reeglina kui minnaksegi võtma, siis võetaksegi, iseasi, kui palju neid abikäsi on.
Täiesti heakskiidetav käitumine (mitte küll juriidiliselt), aga no mis sa tänapäeva Eestis teed..
-
- Kontakt:
reimps kirjutas:Tort kirjutas:Mis teed selle Prey´ga peale andmete kustutamise? Lähed kohale ja võtad telefoni ära mingilt jõmmilt või? Tahaks näha.
Reeglina kui minnaksegi võtma, siis võetaksegi, iseasi, kui palju neid abikäsi on.
Täiesti heakskiidetav käitumine (mitte küll juriidiliselt), aga no mis sa tänapäeva Eestis teed..
Ega minu juhul muud vist enam üle jäägi...
Mx77 - sorry, aga noh, ajaga peab kaasas käima. Paraku pole tänapäeval ühtegi sellist mõistlikku ja normaalset tavatelefoni enam müügil, mis sobiks kaamera, välimuse ja muude funktsioonide poolest mulle sama hästi kui Xperia V... Hetkel kasutan oma vana Nokia X2... Ja ausalt kohe ütlen, et ma tahan oma Xperia V'd tagasi. Vahet pole, et ma tollega koguaeg "connected to the world" ei olnud või ma ei tea mis imevigureid korda ei saatnud... Inimeste arusaamad on lihtsalt mööda veits. A'la, kui ostan nutika, siis peangi kohe laksust KÕIKI tema poolt pakutavaid võimalusi kasutama, sest muidu lihtsalt pole mõtet. Sama hästi - mida Sa ostad endale võimsa bike, kui sellega rinkal ei käi... Või mida Sa ostad endale kalli nahast rahakoti, kui Sul pole konstantselt pappi, mida sinna sisse pista.

GeiuLiisi kirjutas:reimps kirjutas:Tort kirjutas:Mis teed selle Prey´ga peale andmete kustutamise? Lähed kohale ja võtad telefoni ära mingilt jõmmilt või? Tahaks näha.
Täiesti heakskiidetav käitumine (mitte küll juriidiliselt), aga no mis sa tänapäeva Eestis teed..Ega minu juhul muud vist enam üle jäägi...
Mx77 - sorry, aga noh, ajaga peab kaasas käima. Paraku pole tänapäeval ühtegi sellist mõistlikku ja normaalset tavatelefoni enam müügil, mis sobiks kaamera, välimuse ja muude funktsioonide poolest mulle sama hästi kui Xperia V... Hetkel kasutan oma vana Nokia X2... Ja ausalt kohe ütlen, et ma tahan oma Xperia V'd tagasi. Vahet pole, et ma tollega koguaeg "connected to the world" ei olnud või ma ei tea mis imevigureid korda ei saatnud... Inimeste arusaamad on lihtsalt mööda veits. A'la, kui ostan nutika, siis peangi kohe laksust KÕIKI tema poolt pakutavaid võimalusi kasutama, sest muidu lihtsalt pole mõtet. Sama hästi - mida Sa ostad endale võimsa bike, kui sellega rinkal ei käi... Või mida Sa ostad endale kalli nahast rahakoti, kui Sul pole konstantselt pappi, mida sinna sisse pista.
Või mis sa võtad naise kui talle iga aasta titte ei tee, onju
-
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Või mis sa võtad naise kui talle iga aasta titte ei tee, onju

mart211 kirjutas:Või mis sa võtad naise kui talle iga aasta titte ei tee, onju
Niisama võib ka ju treenida Tited ju toredad, aga veel toredam kui nad õhtul kõik oma koju lähevad. Samas tegemisprotsessi vastu pole mul midagi
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
GeiuLiisi kirjutas:reimps kirjutas:Tort kirjutas:Mis teed selle Prey´ga peale andmete kustutamise? Lähed kohale ja võtad telefoni ära mingilt jõmmilt või? Tahaks näha.
Täiesti heakskiidetav käitumine (mitte küll juriidiliselt), aga no mis sa tänapäeva Eestis teed..Ega minu juhul muud vist enam üle jäägi...
Ähh ära põe, moodsad ajad ja moodsad vahendid. Kui siin tehnoloogiavaenulikke ludiite kuulata, siis enamus võiks ikka veel vändaga telefone ja krihvlit tarvitada. Ja isegi seda oleks neile palju. Mul naisel ütles nutikas üles, ta täiesti tavaline kasutaja, umbes nagu sina. Sai asenduseks midagi muud, vähem nutikat. Kui paar nädalat hiljem uue nutika sai siis lausus: "Täpselt selline tunne nagu koju oleks jõudnud."
Teemasse ka: võid oma uue vidinaga minu jutule tulla. Aitan olulised asjad paika panna ja annan 10 min õpetuse vajadusel ka. Kui tahad uut ja soodsat, siis küllaltki korraliku seadme saad 200€ kätte. Motorola Moto G. Expansysist. Ja privaatvestluses võin õpetada, kuidas selle hind 20% soodsamaks saada.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kingikotti pistmiseks inglise jeebaist 8GB Moto G koos saatmikuludega 180.- mul läkski. Isegi odavamalt vast saakski, kui otsida. Ei mingit saladust.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
Mis selle Moto G siis nii eriliseks teeb?
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
grahv kirjutas:Mis selle Moto G siis nii eriliseks teeb?
Hind äkki.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
holma kirjutas:grahv kirjutas:Mis selle Moto G siis nii eriliseks teeb?
Hind äkki.
Just. Hind ja mis selle eest saab on märkimisväärne kõige muu pakutavaga võrreldes.
-
- Kontakt:
macintosh kirjutas:Teemasse ka: võid oma uue vidinaga minu jutule tulla. Aitan olulised asjad paika panna ja annan 10 min õpetuse vajadusel ka. Kui tahad uut ja soodsat, siis küllaltki korraliku seadme saad 200€ kätte. Motorola Moto G. Expansysist. Ja privaatvestluses võin õpetada, kuidas selle hind 20% soodsamaks saada.
Ma väga tänan Hetkel aga seis siuke, et kuna ma tolle 360€ vidina pean ikkagi kinni maksma ja uue elamispinnaga on ka kulutused isegi et üleliia suured, siis laksust väljaostmist ei saa ma kõne allagi võtta, vähemasti mitte enne, kui endale mingit sugar-daddy't ei organiseeri
Ma pole piisavalt pai laps olnud ka - jõuluvana ja päkapikud võin kah ära unustada selles osas
Ja kui... Siis võtan ikkagi Xperia V. Sest mulle ta lihtsalt meeldib
Vähemasti ma tean, et biker.ee foorumist leiab abivalmis tarkureid, kes aitavad mul uue fööni ära seadistada. See on suureks abiks! Aitehhhh!

-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Lihtsalt pisike vahemärkus, Vikerraadio huvitaja saates,(reedeti tehnikavidinatest), oli juttu nutikatest ja lõpetuseks öeldi, et kui sul on vaja telefoni helistamiseks siis ÄRA osta nutitelefoni.
Mina lasen oma X2-ga edasi ja olen rahul, sellepärast ennast lolliks ei pea, pigem meeldib mulle reaalses maailmas rohkem asjatada. Ja pealegi, kui ma peaks ostma omale nutika siis peaksin ka uued tööriided ostma, sest praegustel ei ole nii suurt telefoni või vaba taskut kuhu seda labidat toppida.
Teemasse kah, kui kellegi on vaja 1994-2013 aasta Husqvarna tsiklite originaalvaruosi (OEM) võib oma palvega vabalt minupoole pöörduda. Tarneajad viiest päevast paari nädalani, olenevalt kus laos jupp on. Kontakti võite võtta erasõnumiga.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Loff kirjutas:Lihtsalt pisike vahemärkus, Vikerraadio huvitaja saates,(reedeti tehnikavidinatest), oli juttu nutikatest ja lõpetuseks öeldi, et kui sul on vaja telefoni helistamiseks siis ÄRA osta nutitelefoni.
Mina lasen oma X2-ga edasi ja olen rahul, sellepärast ennast lolliks ei pea, pigem meeldib mulle reaalses maailmas rohkem asjatada.
Vikerraadiol on õigus. Kui rääkimine on see, mis sinu jaoks asjad käimas hoiab, siis nutikat pole tarvis. Ma ei tea, kus see lolli jutt tuli aga kedagi ei saa pidada tema eelistuste ja vajaduste järgi lolliks või targaks. Kui sul nutikat pole vaja, siis pole vaja. Punkt. Võrdlus pärismaailm vs digimaailm pole aus võrdlus. Sul on vale mulje jäänud. Selle asemel, et istuda laua tagaja oodata maili või lugeda mingit infot saan ma tänu nutikale minna hiljem tööle, tulla vafem ära, pidada pikemaid lõunapause ja korraldada mingeid asju arvutist eemal olles. Järelejäänud aeg võimaldab mul rohkem näost näkku suhtlemist ehk siis reaalses maailmas asjatamist.
-
Seda nüüd küll, et maailm ei ole must-valge. Meelevaldselt tegin selle reaal-digimaailma võrdluse enda najalt. Minu reaalmaailmategemistes ei ole digivärgiga suurt midagi peale hakata. Kui siis natuke on seda traktoril peal. Aga ülejäänu on ikka käega katsutavate asjadega majandamine. Minu majapidamises nutitelefon loomadele heina ette ei tõsta ja põldu ei künna. Muidugi on olemas söödarobotid, mida juhitakse ja jälgitakse tahvliga ja/või nutitelefoniga.
Ühesõnaga - las iga kingsepp jääb oma liistude juurde!
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liivapritsi meest oleks vaja.
Üks http://www.toolman.ee/933-1289-large/vi ... erplus.jpg selline asi vaja puhtaks lasta värvist. Tallinnas, ideaalis mustamäe või Põhja Tallinna kandis, kaugele ei viitsi trippida Või kui keegi teab mõnda tegijat, see ka abiks.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 13 korda
mart211 kirjutas:Liivapritsi meest oleks vaja.
Üks http://www.toolman.ee/933-1289-large/vi ... erplus.jpg selline asi vaja puhtaks lasta värvist. Tallinnas, ideaalis mustamäe või Põhja Tallinna kandis, kaugele ei viitsi trippidaVõi kui keegi teab mõnda tegijat, see ka abiks.
lihtsam on uus osta, kui just ei ole emotsionaalne side
-
- Tsikkel: VFR750
- Tänanud: 1 kord
mart211 kirjutas:Liivapritsi meest oleks vaja.
Üks http://www.toolman.ee/933-1289-large/vi ... erplus.jpg selline asi vaja puhtaks lasta värvist. Tallinnas, ideaalis mustamäe või Põhja Tallinna kandis, kaugele ei viitsi trippida Või kui keegi teab mõnda tegijat, see ka abiks.
Vilde tee lõpus trollipargi taga tegutses veel mõni aeg tagasi üks härra. Kohta suht keeruline leida ja eesti keelega pole ka miskit peale hakata, aga tegutses kiirelt ja tõhusalt.
http://www.liivaprits.ee minu meelest peaks see koht olema.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 700 korda
- Tänatud: 458 korda
poison kirjutas:..... kui just ei ole emotsionaalne side
Mismoodi see veel välja võiks näha
-
yeekim kirjutas:poison kirjutas:..... kui just ei ole emotsionaalne side
![]()
Mismoodi see veel välja võiks näha![]()
Kui oleks emotsionaalne side siis ei olekski ta värviga koos vaid oleks peale igat kasutuskorda korralikult puhtaks tehtud.
Või teine variant, mart hoiab seda oma riidekapis või sootuks padja all.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
allar3x kirjutas:mart211 kirjutas:Liivapritsi meest oleks vaja.
Üks http://www.toolman.ee/933-1289-large/vi ... erplus.jpg selline asi vaja puhtaks lasta värvist. Tallinnas, ideaalis mustamäe või Põhja Tallinna kandis, kaugele ei viitsi trippida Või kui keegi teab mõnda tegijat, see ka abiks.Vilde tee lõpus trollipargi taga tegutses veel mõni aeg tagasi üks härra. Kohta suht keeruline leida ja eesti keelega pole ka miskit peale hakata, aga tegutses kiirelt ja tõhusalt.
http://www.liivaprits.ee minu meelest peaks see koht olema.
Tänud, see peaks töötama küll
Ei ole emotsionaalne side....veel...loodan kunagi nii kaugele jõuda, kuid praegu ei võta ta vedu
Mul vaja kaaliumhüdroksiidi segada sellega aga kõik see happeline pask mille sees see käinud on, lööb värvi lahti ja keerab toote persse. Vaja värv maha saada, happekindlat ei viitsi isegi otsima minnagi
-
- Tänatud: 2 korda
Vaja diisli spetsialisti.
Nimelt oskab keegi soovitada kohta kuhu viia remonti Opel Vectra C 2.2 tdi. Nimelt soojast peast peale mõnigast seismist ei käivitu. Kõik mida ise olen mõistnud teha olen nagu teinud aga nüüd on mõistus otsas. Keti märgid kaks korda üle vaadatud, pihusti tihendid vahetatud, kõik süsteemi filtrid vahetatud ja puhastatud, torud läbi puhutud aga seis ikka sama. Isiklikult arvan et kõrgsurve pumba pea kulund ja selles asi.
Igaljuhul vaja siis diisli spetsjalisti kes auto üle vaataks ja asja korda teeks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.