Milline kiiver?
Moderaator: Moded
Re: Milline kiiver?
rainer300 kirjutas:tänud kõigile ,käisin ostsin just kiivri "arai" viper-gt ,sain 570 euroga kätte ,mulle meeldib on ikka tõesti hea kiiver
äkki see, mille ostsid??
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Maku kirjutas:rainer300 kirjutas:tänud kõigile ,käisin ostsin just kiivri "arai" viper-gt ,sain 570 euroga kätte ,mulle meeldib on ikka tõesti hea kiiver
äkki see, mille ostsid??
ei ole nii hea ,kui Arai kohta räägitakse.....,mugav on küll aga sellest üksi ei piisa
rainer300 kirjutas:Maku kirjutas:rainer300 kirjutas:tänud kõigile ,käisin ostsin just kiivri "arai" viper-gt ,sain 570 euroga kätte ,mulle meeldib on ikka tõesti hea kiiver
äkki see, mille ostsid??
ei ole nii hea ,kui Arai kohta räägitakse.....,mugav on küll aga sellest üksi ei piisa
Et siis nagu kahetsed ostu? Äkki räägid täpsemalt, mis seal "nii hea" ei ole, oleks huvitav teada!
linnakiirusel pead paremale keerates vilistab ,üle 60km/h tahab tuulemüra kurdiks võtta ja klaasi vahelt vilistab( ka pead otse hoides). Õnneks on 5a. garantii ja homme suundun sellega poodi tagasi.
Talvel sai kõvasti erinevaid kiivreid uuritud, nii proovitud kui arvustusi internetist loetud. Vaatluse all oli Schuberth,AGV,Shoei,Arai mudelid.
Võitjaks minu silmis osutus AGV Gp Tech. Kiiver mida julgen kõigile soovitada, vaikne, mugav ja kerge. Samuti ka väga hea ventilatsioon ning heast materjalist sisu (Shoei jäigi ntx sisu materjali pärast minu valikust välja.Kuidagi ei kannata sametist riiet).
Ka uue kiivri otsingul. Ning küsiks siis foorumlaste arvamust.
http://www.ramo.ee/index.php?id=2&cat_i ... em_id=1553
või siis
http://motopost.ee/detailid.php?106
Kellelgi kogemusi antud kiivritega?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Ega kellelgi pole Icon'i kiivrite kogemust, airframe eriti.
Plaanis proovida sellist asja lähiajal: http://www.superbiketoystore.com/sport/ ... edator.jpg
Läbi kasutaja rideicon.
sai ostetud Shoei Hornet DS, ostuga sigarahul. sõitma pole veel saanud minna a toas suurtel kiirustel ümber tooli joostes tundus igati ok aga ost ise oli kino, mul soomes kaks sibulat üürivad tuba, tõsised juudid, 24 h mõtlevad rahast ja et tasuta asju saada,lemmiktegevused on kalastamine, seenelkäimine (kuna saab tasuta midagi ju,mitte et tegevused meeldiks) kirbuturul nad oleks nõus elama ja kõik soomlaste äravisatud pask on nende jaoks kullahinnaga. sai mainitud, et kiivrit hakkan ostma ja neil kohe rahamaitse suus, hop, nv-l vennad tulevad, ühel silmad säramas, Koit ma ostsin kiivri sulle. Küsisin siis, et mis sul viga on? proovida tuleb ka ikka enne, vennal hoobilt nägu kaame. kui nägin mis kiivriga tegu,küsisin proovida ja istus nagu valatud. minu silmad hakkasid särama
küsisin siis hinda, 140 € , kuna nendega lihtsalt tuleb kaubelda,muidu solvuvad siis peale pikka kauplemist sain 135 euriga, (tegu täiesti uue kiivriga) kaup tehtud siis näitasin vendale,palju eestis selline kiiver maksab. See oli täiesti uskumatu millised näod vendadel olid,kahju, et pilti ei teinud, ma pidin naerukrambid saama,lõuad rippusid vastu maad,näost rohelised ja nagu ühest suust tuli neil, täiesti p..sis 7200 eeku ja nii nad lasid tund aega veel
sry,et jutt teemast välja veits
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
rainer300 kirjutas:ilmselt varastatud kiiver!
Õige eestimees on tantsulõvi - ta nimetab oma üürnikke "sibulateks", ega häbene neilt varastatud asju osta
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänatud: 11 korda
Nüüd on Arai RX7-GP kiiver hea, suurema hoopealt väga mürarikas, aga endiselt väga hea
puna kirjutas:Nüüd on Arai RX7-GP kiiver hea, suurema hoopealt väga mürarikas, aga endiselt väga hea
see pole kiivri viga vaid ratta tuuleklaasi viga...
koit kirjutas:sai ostetud Shoei Hornet DS, ostuga sigarahul. sõitma pole veel saanud minna a toas suurtel kiirustel ümber tooli joostes tundus igati ok
aga ost ise oli kino, mul soomes kaks sibulat üürivad tuba, tõsised juudid, 24 h mõtlevad rahast ja et tasuta asju saada,lemmiktegevused on kalastamine, seenelkäimine (kuna saab tasuta midagi ju,mitte et tegevused meeldiks) kirbuturul nad oleks nõus elama ja kõik soomlaste äravisatud pask on nende jaoks kullahinnaga. sai mainitud, et kiivrit hakkan ostma ja neil kohe rahamaitse suus, hop, nv-l vennad tulevad, ühel silmad säramas, Koit ma ostsin kiivri sulle. Küsisin siis, et mis sul viga on? proovida tuleb ka ikka enne, vennal hoobilt nägu kaame. kui nägin mis kiivriga tegu,küsisin proovida ja istus nagu valatud. minu silmad hakkasid särama
küsisin siis hinda, 140 € , kuna nendega lihtsalt tuleb kaubelda,muidu solvuvad siis peale pikka kauplemist sain 135 euriga, (tegu täiesti uue kiivriga) kaup tehtud siis näitasin vendale,palju eestis selline kiiver maksab. See oli täiesti uskumatu millised näod vendadel olid,kahju, et pilti ei teinud, ma pidin naerukrambid saama,lõuad rippusid vastu maad,näost rohelised ja nagu ühest suust tuli neil, täiesti p..sis 7200 eeku ja nii nad lasid tund aega veel
![]()
sry,et jutt teemast välja veits
see ple veel lagi, ma sain garmini navi 50 euroga, poe hind 6500 muidugi laadia pidin jüürde ostma,teistest asjadest ei hakka kirjütama mul ka ammu plaan uus kiiver soetada ei osanud küsidagi
marko233 kirjutas:Talvel sai kõvasti erinevaid kiivreid uuritud, nii proovitud kui arvustusi internetist loetud. Vaatluse all oli Schuberth,AGV,Shoei,Arai mudelid.
Võitjaks minu silmis osutus AGV Gp Tech. Kiiver mida julgen kõigile soovitada, vaikne, mugav ja kerge. Samuti ka väga hea ventilatsioon ning heast materjalist sisu (Shoei jäigi ntx sisu materjali pärast minu valikust välja.Kuidagi ei kannata sametist riiet).
tere,tahtsin küsida on se AGV sul jatkuvalt hea,mul ka plaan osta jüst see.
Parim! Julgelt soovitan seda kiivrit. Kuuma ilmaga väga hea ventilatsioon, müra pole tugev ning väga mugav. 5+
v301060 kirjutas:rainer300 kirjutas:ilmselt varastatud kiiver!
Õige eestimees on tantsulõvi - ta nimetab oma üürnikke "sibulateks", ega häbene neilt varastatud asju osta
võibolla mu maailmavaade veel paigast ära veits, sibulad? mul pole ühegi venelase vastu midagi rahvuse pärast aga nagu eestlaste seas on jobusid, on igas rahvuses, vene jobud on sibulad,alateadvuses tunnistan endale, et tegu võib olla varastatud asjaga,ostsid kirbukalt,loodan, et tegu ei ole varastatud asjaga, varastamist vihkkan ja ei propageeri aga seni kuni mu sissetulekud ei luba poest originaali osta pean ajama läbi alternatiividega. ps. see ei ole põhimõttete müümine vaid reaalsus
Thesaarlane kirjutas:Ega kellelgi pole Icon'i kiivrite kogemust, airframe eriti.
Plaanis proovida sellist asja lähiajal: http://www.superbiketoystore.com/sport/ ... edator.jpg
Läbi kasutaja rideicon.
Oled saanud nüüd kiivrit kasutada pikemalt, kas vastab ootustele?
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
RideIcon kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Ega kellelgi pole Icon'i kiivrite kogemust, airframe eriti.
Läbi kasutaja rideicon.Oled saanud nüüd kiivrit kasutada pikemalt, kas vastab ootustele?
Kiiver ise vastas vägagi ootustele. Võrreldes eelmisega on ikka 5+. Istub tihkelt ümber pea, ei õõtsu tuules. Jahedamal päeval peab isegi õhutus avad kinni panema, kuna jahedaks kisub. Palaval suvepäeval hoiab, aga ära higistamise, õhk käib ilusti läbi. Peal endal on mugav, ei pigista kuskilt. Nii, et üldse ei kahetse. Küll aga jättis hõbedane visiir soovida. Nimelt Saaremaal on palju putukaid-mutukaid, ning peab visiiiri suht tihedasti pesema. Pesemiseks kasutasin kodust aknapesu vahendit, kui see ei mõjunud, siis lasin fairyga ka üle. Vahendeid kasutasin koos nõudepesu käsnaga. Kasutasin siis seda pehmemat poolt ikka. Kuna eelmisele klaasile ei teinud see midagi, siis julgesin kasutada. Küll aga hakkas hõbedane kate klaasilt eemalduma juba peale paari nädalast pesu. Nüüd on ta seike ebamäärane, kuid mitte hõbedane. Vb oli viga minu kasutatavates vahendites. Aga kiiver on väga viis. Varsti lähen ehk tumedale visiirile üle.
Ükspäev sain ka kataloogi kätte. Siis kui aega saab, siis hakkan seda ka lappama.
Tere,
Kas keegi oskab komenteerida sellist kiivrit? http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 0&p_id=347 Kas on sellise raha eest hea ost või on samas hinnaskaalas miskit paremat? Huvitaks just kinnine kiiver ja selle sisemise päikseprilli olemasolu on suureks plussiks minu jaoks. Vaatasin ka http://www.motopost.ee/detailid.php?1779 aga selle ei ole seda sisemist visiiri ja samas olen kuulnud ka veidi negatiivset tagasisidet ebamugavuse kohta seega uuriks kui suur vahe on sellel materjalivalikul ABS vs komposiit kiud? Kaalu vahe või tugevuse vahe oluline? Igasugu info oodatud.
Peeter
pets4524 kirjutas:Tere,
Kas keegi oskab komenteerida sellist kiivrit? http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 0&p_id=347 Kas on sellise raha eest hea ost või on samas hinnaskaalas miskit paremat? Huvitaks just kinnine kiiver ja selle sisemise päikseprilli olemasolu on suureks plussiks minu jaoks. Vaatasin ka http://www.motopost.ee/detailid.php?1779 aga selle ei ole seda sisemist visiiri ja samas olen kuulnud ka veidi negatiivset tagasisidet ebamugavuse kohta seega uuriks kui suur vahe on sellel materjalivalikul ABS vs komposiit kiud? Kaalu vahe või tugevuse vahe oluline? Igasugu info oodatud.
Peeter
Samas hinnaskaalas endale sobiva kiivri leidmiseks võta proovimiseks aega, viitsi eri kohtades käia ja proovi rahulikult. Tegeliku sobivuse näed ikka alles sõiduajal ära. Selle hinnaklassi kiivril pööra tähelepanu nt kaalule, see võib olla ebameeldivalt raske mõne teisega võrreldes (materjali erinevus, mida just küsid massi suhtes, turvalisuse koha pealt ei võta sõna, pole asjatundja). Müra võib olla suurem kui kallimast materjalist tehtud kiivriga sõites.
Sisemine päikeseprill on küll kindel pluss. Eraldi päikeseprilli kinnisele tänavakiivrile on raske leida, et sobiks, haiget ei teeks peale.
pets4524 kirjutas:Kas keegi oskab komenteerida sellist kiivrit? http://www.motomarket.ee/index.php?lang ... 0&p_id=347 Kas on sellise raha eest hea ost või on samas hinnaskaalas miskit paremat? Huvitaks just kinnine kiiver ja selle sisemise päikseprilli olemasolu on suureks plussiks minu jaoks.
Nolani valikus on ka päris korralikud kiivrid, uuri neid ka. Päikesevisiiga ja ilma, Loodusinvest on neid pakkumas.
Thesaarlane kirjutas:RideIcon kirjutas:Thesaarlane kirjutas:Ega kellelgi pole Icon'i kiivrite kogemust, airframe eriti.
Läbi kasutaja rideicon.Oled saanud nüüd kiivrit kasutada pikemalt, kas vastab ootustele?
Kiiver ise vastas vägagi ootustele. Võrreldes eelmisega on ikka 5+. Istub tihkelt ümber pea, ei õõtsu tuules. Jahedamal päeval peab isegi õhutus avad kinni panema, kuna jahedaks kisub. Palaval suvepäeval hoiab, aga ära higistamise, õhk käib ilusti läbi. Peal endal on mugav, ei pigista kuskilt. Nii, et üldse ei kahetse. Küll aga jättis hõbedane visiir soovida. Nimelt Saaremaal on palju putukaid-mutukaid, ning peab visiiiri suht tihedasti pesema. Pesemiseks kasutasin kodust aknapesu vahendit, kui see ei mõjunud, siis lasin fairyga ka üle. Vahendeid kasutasin koos nõudepesu käsnaga. Kasutasin siis seda pehmemat poolt ikka. Kuna eelmisele klaasile ei teinud see midagi, siis julgesin kasutada. Küll aga hakkas hõbedane kate klaasilt eemalduma juba peale paari nädalast pesu. Nüüd on ta seike ebamäärane, kuid mitte hõbedane. Vb oli viga minu kasutatavates vahendites. Aga kiiver on väga viis. Varsti lähen ehk tumedale visiirile üle.
Ükspäev sain ka kataloogi kätte. Siis kui aega saab, siis hakkan seda ka lappama.
Fairy ei ole just parim vahend kaetud visiiride puhastamiseks.
Icon pakub nüüd sügis'10 spetsiaalset visiiripuhastuskomplekti, hind 75EEK.
Kel visiire tarvis, andke teada.
Proovisin KBC VR-2R Maski, paari erinevat Nitrot ja Airoh pit one look kah mis päiksevisiiriga...Aa ja neid V-Cane proovisin ka paari mudelit Fixuses. Üldiselt olid kõik kiivrid omamoodi erinevad nagu arvata oligi aga nitrod olid peas kahtlased ja suurused ka sellised m-xl erinevatel mudelitel KBC pähesaamine oli raske alul aga kui pähe sai oli väga ok minumeelest - miinuseks päiksevisiiri puudumine aga plussiks suht kerge kaal ja hea istuvus. Eilseks telliti sisse ka Airoh päiksekatega mudel ja no selle pähesaamine oli ikka valus tegevus
Aga kui juba peas oli siis oli väga hea minumeelest... Istus ilusti tihedalt ümber aga ei pigistanud kuskilt ja kuklasse ka ei käinud nagu V-canide puhul tähendasin. Peast ärasaamine muidugi tõmbas sukaga kõrvad pahupidi ja oli väga ebameeldiv
Siinkohal aga ei leidnud eriti otsingust mingit infot nende KBC-de kohta ja Airohi kohta ka selline vastuoluline info, et mõni kiidab mõni jälle ei soovita vaenlasele kah
Airoh on plastist kestaga KBC komposiidist aga kaal oli minuarust mõlemal mu hetkel kasutuses oleva MDS-ga võrreldes suht kerge. Kas sellises a´la -3K hinnaklassis oleks veel miskit mida kindlasti peaks enne proovima? Kuna ei ole pealinna asja siis ei saa suurema valikuga kohtadesse hetkel jalutada sisse ja no ega ei oskakski seal kohe ilmselt midagi otsida kah. Kas see päiksekatega asjade tagaajamine on reaalselt hea või olen ise üle mõelnud ja saab sama raha eest parema kiivri koos tumeda visiiriga kokuvõtteks või on nende kasutusmugavuses ikkagi suurem vahe sees - sisemised päiksekad vs erinevad visiirid? Kellel nende sisemiste prillidega kiivritega kogemusi võiks enda emotsioone jagada
Paar linki ka kõnealustest kiivritest
http://www.fc-moto.de/KBC-VR-2R-Mask-Helmet
http://www.louis.de/_304028c39a87ba4951 ... _gr=216763
Igasugu info endiselt oodatud
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ega sa juhuslikult seda Held´i sisemise päikesesirmiga mudelit, millest varem huvitatud olid katsumas-proovimas juhuslikult käinud?
Huvitaks ennastki see mudel.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
pets4524 kirjutas:Eilseks telliti sisse ka Airoh päiksekatega mudel ja no selle pähesaamine oli ikka valus tegevus
Aga kui juba peas oli siis oli väga hea minumeelest... Istus ilusti tihedalt ümber aga ei pigistanud kuskilt ja kuklasse ka ei käinud ...
Oled sa ka kindel, et peale 3h. sõitu sul tunne sama oleks?
Nimelt mul Gabergiga sama asi. Istub ilusti tihedalt peas ja kusagilt ei suru nagu, aga kui Tartust Pärnusse jõuad, siis pea valutab ...
Nüüd ongi kaassõitja kiiver ja ise sõidan ikka praegu vana v-caniga.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Keegi kogemusi AGV S4 SV-ga omab?
Ise kasutanud vaid pinlock-uduvisiire. Kuidas selline visiir end jahedamate ilmadega õigustab? Läheb uduseks?
Ise ostsin paar aastat tagasi sügisel soodustuste aegu sama hinnaklassi AGV Airtech´i aga mitte et see kaubamärk oleks määrav olnud kuid teised proovitud kiivrid ei sobinud pea kujuga ja pigistasid siit või sealt. Ventileerimise teema oli ka minu jaoks oluline kuna teised ja laenatud kiivrid kippusid kiirelt uduseks minema ja tundub, et ime uduvisiiridest on hea ventileerimine tõhusam. (eks alguse poole oli hirmsam ka sõita ja higistasin rohkem )Hiljem ostsin toonitud visiiri lisaks ja teist hoian istme all kui pimeda peale peaksin jääma. Eks need visiirid kipuvad nii ehk naa kriime saama, originaal oligi juba kriimuline.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänatud: 11 korda
rainer300 kirjutas:puna kirjutas:Nüüd on Arai RX7-GP kiiver hea, suurema hoopealt väga mürarikas, aga endiselt väga hea
see pole kiivri viga vaid ratta tuuleklaasi viga...
See on jahutusavade rohkuse viga
Ei ole seda Heldi proovinud veel aga plaanin kindlasti proovida kui pealinna asja on mingi aeg. Vaatasin, et neil Cabergidel suht enamikul päiksekad sees aga kuidas kiiver ise on muidu? Ja Raiki huvitav miks siis pikemal sõidul pea valutama hakkab? Ega ma ka kindel pole selles Airohi omas sest ega poes ka kolm tundi ei taha prooviks istuda - hakkavad imelikult vaatama ehk? Samas mõtlesin ise sellel, et kui ikka iga kord on pähepanek ja äravõtmine selline suht valus n..s siis ega ikka ei kipu ostma küll mis siis, et peas on väga hea
Mul sellised 35 km maanteed mööda tööle hommikul ja 35 tagasi õhtul aga vahest ka pikemaid otsi seega kiiver peaks ikka mugav olema...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.