Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
daaaah http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=211126#211126zp kirjutas:ilmad on läinud soemaks tahaksin minna irmsat kanti kuskile rajale painutama. kas se eelmise aastal kolmapäeviti toimunud yritus on nyyd surnud?
-
hassar
lähiajal vist sellest paremat võimalust ei ole
Väike ring loomulikult. Ega see nii lihtne ei ole midagi, taga sirgel saab bike ikka väga kõva eelise supermoto ees. Päris kardirajaga ei saa saugat ikka võrrelda.manager2 kirjutas:... isegi kui see on aprillinali, siis väikese ringi ajaks sobib see vast supermotole küll...Kommionu kirjutas:Ära külva segadust.... Kas see oli nüüd Aprillinali või hoopis VÄIKE ring?Nigga kirjutas:Sauga rajal üks kohalik supermoto pani eelmine aasta ringiajaks 41 sekundit...
Aravetel ja Raplas teeb supermoto baigile ikka lõtva ära, saugal peaks aga olukord vastupidi olema.
-
zp
krdi kahju aga ei saa tullasepp kirjutas:daaaah http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=211126#211126zp kirjutas:ilmad on läinud soemaks tahaksin minna irmsat kanti kuskile rajale painutama. kas se eelmise aastal kolmapäeviti toimunud yritus on nyyd surnud?
Eelmisel aastal tohtis C klassi sõita ka SS600 ja Rooki1000 teh. tingimustele vastava tsikliga... Kas ka see aasta ma kahjuks aga veel ei tea (esitasin öösel selle küsimuse ka Annile (möhh...emailiga muidugisepp kirjutas:OT natsa..
kellegil 180 street legal rehvi ei vedele yle?
kuna selgus, et nv pärnus C klassis ei saa rajale slikiga,siis häda käes ja kiire ka.
Tere!
C klassi põhitingimus, et ei tohi viimased 2a olnud sõitnud ringrada. Slikiga ei tohi sõita. Tänavaratas peab olema. Need on asjad mida Leedu korraldaja mulle ütelnud on, tingimusi üles ei saa panna, sest need leedu keeles:)
Reedene trenn kuulub võistluse juurde. Eraldi tasu ei ole, litsentsi peab omama.
Päikest
Annika
-
sepp
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 90 korda
mismõttes peab olema tänavaratas?? tuled ja peeglid peavad olema kyljes v või saab rinkagonldis ka peale??Kommionu kirjutas:jälle targem...
Tere!
C klassi põhitingimus, et ei tohi viimased 2a olnud sõitnud ringrada. Slikiga ei tohi sõita. Tänavaratas peab olema. Need on asjad mida Leedu korraldaja mulle ütelnud on, tingimusi üles ei saa panna, sest need leedu keeles:)
Reedene trenn kuulub võistluse juurde. Eraldi tasu ei ole, litsentsi peab omama.
Päikest
Annika
segane värk krt ma ytlen kyll rsk!
abi tarvis vähe.
Oskab keegi õelda aravete kardiraja haldaja numbrit, tahaks homme ternni vähe teha ja proovida ka aravete rada, kuid ei tea kellega ühendust võtta.
Keegi võiks ju aidata
Aitäh
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
kellel huvi ja viitsimist, siis homme reedel 10.08.2007 läen aravete rajale supermotot sõitma
plaan 12 -1 seal olla
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
Monstro
- Kaupmees
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 10 korda
paarn kirjutas:ca 30
möh möh möh?
pigem nagu 80, muidu ma oleks seal iga õhtu kohal olnud!
-
paarn
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Monstro kirjutas:paarn kirjutas:ca 30
möh möh möh?
On ka või ... ma olen nagu seal sõitmas käinud ja mõtlesin et Keilasse ca 20 km ja sealt edasi ca 10-15 km... ju olen liialt palju õlut vist võtnud.
Aa no nagu N iks ütel, kiäki umma telgi iks või är palota? ![]()
-
Monstro
- Kaupmees
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 10 korda
paarn kirjutas:Monstro kirjutas:paarn kirjutas:ca 30
möh möh möh?
On ka või ... ma olen nagu seal sõitmas käinud ja mõtlesin et Keilasse ca 20 km ja sealt edasi ca 10-15 km... ju olen liialt palju õlut vist võtnud.
Aa no nagu N iks ütel, kiäki umma telgi iks või är palota?
mul ka sixpack sees aga teen näo et sain aru ![]()
paarn kirjutas:Monstro kirjutas:paarn kirjutas:ca 30
möh möh möh?
Aa no nagu N iks ütel, kiäki umma telgi iks või är palota?
Sa suunaga vähe eksinud, Aravete jääb Paide ja Rakvere vahepeale. Sa mõtled ilmselt Vasalemma rada.
sai siis eile Aravetel käidud...rada heasti puhas ja saab juba paugutada kül
http://sepp.paidelan.ee/pildid/kaheratt ... 029.04.08/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.