Tere tere
Minust pole sel nädalal asja .
vaja veel tiba tsiklit nokkida - kõik tuled korralikult põlema panna jne.
Aga järgmiseks nädalaks võtan plaani kindlasti ühe päeva.
Lugupidamisega
Kallis mees, kulu põletamine on keelatud, ja oma sikklit põlema panna pole kah eriti otstarbekas
Ok ma niisama, krt jama see et sõidaks isegi, aga ratas maal, ja ilmad on sellised heitlikud ja homme pidi vihma lörtsi ja hapukurke alla kukkuma taevast... ja peale tööd ei tihka ühe tiiru pärast jebima hakata.
Eile poisid lasid Laagna teel õhtul veel kaheksa paikku bikedega ringi kuigi oli 6c sooja. Et täna lubab soojemat kes paugutada plaanib täna õhtul andke märku.
hakkan vaikselt valmistuma sõitmiseks , sellesse teemase vist veel suht vara postitada , kuna enamus veel ei sõida . Olen mitu postitust pannud aga vastukaja veel suht väike , mõni üksik vastab .
Tegin täna sõidueksami ka ära nii et load peaks kätte saama nädalalõpuks või järgmise nädala algul. Siis olen ka käsi ringi tiirutama
Sinnamaani Tervitusi Teile kõigile kes ringi juba sõidavad
Tegin täna sõidueksami ka ära nii et load peaks kätte saama nädalalõpuks või järgmise nädala algul. Siis olen ka käsi ringi tiirutama
miks mitte kohe? kui mina sõidueksamiga ühelepoole sain (tegin oma tsikliga) sai küsitud, et kas nüüd võin nagu õige mees sõita, kuigi lube füüsiliselt käes pole. vastati, et kohe läheb kannab tulemuse arvutisse ja pole probleemi.
Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R
hakkan vaikselt valmistuma sõitmiseks , sellesse teemase vist veel suht vara postitada , kuna enamus veel ei sõida . Olen mitu postitust pannud aga vastukaja veel suht väike , mõni üksik vastab .
Terve,
Käisin täna ka tiiru tegemas kesklinnas ja ei saanud midagi sõita,oli ummik ja selle ees väike plekimõlkimine.
Keerasin teise suunda ja seal sama lugu ikka ummik.
Kui tiirutama minna siis vist enne kl.18.00 Tallinnas pole eriti mõtekas,ummik on.
Üritan homme ka kui ei saja!
Jan.
miks mitte kohe? kui mina sõidueksamiga ühelepoole sain (tegin oma tsikliga) sai küsitud, et kas nüüd võin nagu õige mees sõita, kuigi lube füüsiliselt käes pole. vastati, et kohe läheb kannab tulemuse arvutisse ja pole probleemi.
Jätsin baigi maale ja see 200km kaugel. Toon järgmine nädal ära.
Siis peaks küll minema sõitma. Vaatan et sa ka Viimsist. Peaks siis koos stratima. Plaan muidu 24ndal sinna vabatahtlikuks ka minna neid kleepse jagama.
Täna oli ikka palju motikaid kesklinnas liikumas,tore oli kohe vaadata!
Põristasin päris mitu tiiru linnas ja lahe oli vaadata kuidas enamus autojuhid rahulikult kaasa veeresid,tänud kõigile kes viitsisid ühineda.
Kui homme ilm soosib siis taas kl.18.00 linnapeale tiirutama ja autojuhte motikatega harjutama.