Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Huumorit
Sadness kirjutas:Kipsi kirjutas:Seal oli üks geniaalne soovitus: "Kui sõidad tankuri juurde, siis ennem seda vaata oma autol ära kumbal pool bensupaagi luuk on, sinna poole tankurit siis pargi."
Kuna mu autol on paagiluuk paremal pool, siis ma peaksin seega parkima paremale poole tankurit ehk sellest paremale.
Just! Et siis on hea voolikuga ümber auto joosta!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Sadness kirjutas:Kipsi kirjutas:Seal oli üks geniaalne soovitus: "Kui sõidad tankuri juurde, siis ennem seda vaata oma autol ära kumbal pool bensupaagi luuk on, sinna poole tankurit siis pargi."
Kuna mu autol on paagiluuk paremal pool, siis ma peaksin seega parkima paremale poole tankurit ehk sellest paremale.
Mis seal valesti on - et pargi auto luugiga tankuri poole ?
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
kui luuk on paremal, siis paremale parkides jääb see ju hoopis teisele poole kui tankur. krt, elementaarne.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Elementaarne on hoopis see, et sellistele lube üldse ei väljastataks!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Loff kirjutas:Elementaarne on hoopis see, et sellistele lube üldse ei väljastataks!
Naiste puhul tegelt t2itsa tavaline probleem, et tulevad autokoolist ja ei oska/julge tankida kui pole kedagi kes ette n2itaks. Tegelt v6iks ju autokoolis olla kohustuslik yks kord tankida, kui tsikli lube tegin tankisin kyll mitu korda.( 20 minutit l6pueksamist kulus ka sellele )
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Stonekurg kirjutas:....kui tsikli lube tegin tankisin kyll mitu korda.( 20 minutit l6pueksamist kulus ka sellele
Sõrmkübaraga valasid paaki või milles asi?
-
- Tsikkel: zx7r
macintosh kirjutas:Stonekurg kirjutas:....kui tsikli lube tegin tankisin kyll mitu korda.( 20 minutit l6pueksamist kulus ka sellele
Ees olevad inimesed n2gid vist esimest korda automaattanklat( neid oli mitu) ja rattas oli nii v2he bensiini, et ei julgenud tipptunni ajal teist alexelat otsima ka hakata.
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
Loff kirjutas:Sadness kirjutas:Kipsi kirjutas:Seal oli üks geniaalne soovitus: "Kui sõidad tankuri juurde, siis ennem seda vaata oma autol ära kumbal pool bensupaagi luuk on, sinna poole tankurit siis pargi."
Just! Et siis on hea voolikuga ümber auto joosta!
[youtube][/youtube]
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Tuntud kuurort. Mudavannid, mis kuulsad üle maa. Üks uusrikas käib ringi ja karjub:
"Ime! On juhtunud ime! Ma kõnnin jälle!"
Kohale tormanud teine uusrikas küsib:
"Noh mis? Said terveks?"
"Oh ei, lihtsalt mu dziip varastati ära."
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
ja seda tuleb ütlema tegelane, kes ei saa oma tsiklil mutrit lahti...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kri$o$ kirjutas:Sõrmkübaraga valasid paaki või milles asi?
ja seda tuleb ütlema tegelane, kes ei saa oma tsiklil mutrit lahti...
Sa oled küll koledavõitu, aga see-eest suudad kohati väga häid pärleid pilduda
irwwwwwwwwww
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Kri$o$ kirjutas:ja seda tuleb ütlema tegelane, kes ei saa oma tsiklil mutrit lahti...
Päris täitsamees kohe. Kas naine ei andnut jälle kätte või on lihtsalt niru päev, et pead möödakäijate kallal irisema?
Pre Edit: erinevalt kõikidest sigakangetest supermeestest, kes suudavad absoluutselt kõike ja seedivad raudnaelu olen mina kõigest inimene. Palun seetõttu suthtuda kui surelikku, kes aeg-ajalt mõnigates küsimustes nõu või abi küsib (tõeline mees seda ei teeks).
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Vales teemas arutate mutrilugu
Aga ärge siis ise mingit nõu küsige, onju!
macintosh kirjutas:Kri$o$ kirjutas:ja seda tuleb ütlema tegelane, kes ei saa oma tsiklil mutrit lahti...
Päris täitsamees kohe. Kas naine ei andnut jälle kätte või on lihtsalt niru päev, et pead möödakäijate kallal irisema?
Pre Edit: erinevalt kõikidest sigakangetest supermeestest, kes suudavad absoluutselt kõike ja seedivad raudnaelu olen mina kõigest inimene. Palun seetõttu suthtuda kui surelikku, kes aeg-ajalt mõnigates küsimustes nõu või abi küsib (tõeline mees seda ei teeks).
Sa nimetad ennast möödakäijaks? Naljamees! vaata sul on 638 postitust poole aastaga mis teeb pea kaks posti päevas... kes küsib aegajalt nõu? mis nõu!
. Isegi mõlamaffiast reimpsile teed silmad ette.
Ära ole pehmeke keegi pole irisenud, ainult lõõpimine sõrmkübara lõõpimise vastu.
rolex kirjutas:Sa nimetad ennast möödakäijaks? Naljamees!
vaata sul on 638 postitust poole aastaga mis teeb pea kaks posti päevas... kes küsib aegajalt nõu? mis nõu!
. Isegi mõlamaffiast reimpsile teed silmad ette.
Ära ole pehmeke keegi pole irisenud, ainult lõõpimine sõrmkübara lõõpimise vastu.
Oioi, Mölamaffia oli kunagi kuldaväärt üritus
Mina lihtsalt trollin. Aeg-ajalt olen ka kasulik.
macintosh kirjutas:Kri$o$ kirjutas:ja seda tuleb ütlema tegelane, kes ei saa oma tsiklil mutrit lahti...
Krt, miks mina sulle koguaeg ette jään?
Paljudest teemadest on viimasel ajal saanud "Mac vs. teised" (Huumor, saagimise teema jne jne)
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Mhhh kirjutas:Paljudest teemadest on viimasel ajal saanud "Mac vs. teised" (Huumor, saagimise teema jne jne)
Kui sulle meeldib vastanduda, siis ei saa keelata. Mina igatahes ei vastandu. (kui siis ainult supermees Mardile [sorry, reimps, sa pole järelikult piisavalt kange] )
Aga kõike seda võime me lahkelt siin lahata.
Kas see on küsimus, et "kui paljudest" või sa lihtsalt nendid?
Ma arvan, et asi on lihtsalt selles, et rõhuv enamus kasutab foorumis käimiseks PC-d, macintosh aga arvutit ei kasuta
EDIT: See oli Mhhh-le adresseeritud.
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
reimps kirjutas:Ma arvan, et asi on lihtsalt selles, et rõhuv enamus kasutab foorumis käimiseks PC-d, macintosh aga arvutit ei kasuta
Naeara ribadeks. Puhas huumor. Mulle meeldib.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
Jep, tabasid oma torkega otse kümnesse - naine ei andnud, niru päev oli ja kõigele lisaks euro kurss kukub.
Minu jaoks on HUUMOR kuidas foorumi sõnaseadmise peaaegu kroonimata kunn (peaaegu kuna asjast stoiliselt üle olemise asemel võtab ka kõige väiksemat torget oma ego pihta nagu liitlasvägede maabumist Normadias D-päeval) on tavaelus saamatu nisanäpp, kellel ei püsi mutrivõti käes ja biitsepsi asemel on kasvanud hästi arenenud klaviatuurimusklid ning kes ei saa lahti pisikest mutrit (mis keerati lahti tavalise lühikese varrega narrega suurt jõudu kasutamata).
Võid tampida maa alla, klähvida, teha mis iganes, minu jaoks on eelneva kokkuvõtva lausega teema lõpetatud. Elik - I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kallid foorumlased, huumoriteema viimane lehekülg hakkab juba sarnanema sügisese saagimise teemale.
Ärge palun igasse teemasse ärapanemist ja isiklikku ärapanemist tootke, muidu jääb väärt lugemisvara järjest vähemaks. Ehk siis - tuleb jube palju heinakuhjasid tagurpidi keerata, et neist nõelu leida.
siniraag kirjutas:Google translate eesti->inglise. Kirjutage: Alati viin kõik asjad lõpuni
Haha:D
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
siniraag kirjutas:Google translate eesti->inglise. Kirjutage: Alati viin kõik asjad lõpuni
Ei pea olemaq inglise keelde tõlgitud. Ka kõik muud keeled annavad sama tulemuse...
Vodka är alltid i slutet av allting.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Muidugi annavad, sest Googlel on (suure tõenäosusega) olemas eesti keele jaoks ainult eesti-inglise tõlkemootor ja kõigisse teistesse keeltesse käib inglise keele vahendusel.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Vanake kõnnib metsas, kuuleb käo kukkumist ning õhkab:
"Kägu, kägu, palju mulle veel jäänud on?"
"Ku..."
"Aga miks nii vä..."

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.