Oi kuidas ma täna vesistasin kui te minema sõitsite kui ma varsti jälle tagasi normis, siis sõitlen kaaaaaaa! Noh, Mototydruk, kas Kassiliival ikka käisite?
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida
Täna haakisin ka hetkeks ühte seltskonda ennast koolist tulles.Tartu kesklinnast piibe mnt. pidi välja Jõgeva poole liikus rong, ise keerasin Kärtna peale, aga seltskond põrutas vapralt edasi, kõrvuti sõitsin uue punase Hornetiga rivi lõpus...
Polecat..jah sain mina ka Kassiliival(loe:Kassinurme) käidud-maru ilus koht teistele teadmiseks... Ja mis Paidesse puutub, siis märkmikus see täiesti kirjas...niiet mootorratsanikud ühinegem!
Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kurja, oleks teadnud, et Kassinurme minek (oleks kärmelt kodust ka läbi hüpand, ja Jõgeva rattureid teile tutvustand) , oleks ka sabas püsinud! Arvasin, et põrutate Rakverre välja!
kadedusega loen siin praegu neid sõite... endal kahjuks ratas hetkel tallinnas... järmine nädal püüan kah sappa võtta... /alatskivi mõis on väga kihvt koht
Mulle see ühissõit meeldis. Üksi sõites pole tavaliselt põhjust uusi teid avastama, või siis vanu taasavastama minna. Ma sõidan üldiselt mingeid kindlaid teid pidi, korduvalt. Sellised väljasõidud on aga head sest koos sõites teab keegi ikka mingit huvitavat paika, teed kuhu sõita. On vaheldust ja ei tüüta. Kui aega on siis tulen kindlasti veel, ja mitte ainult üks kord. Kohtumiseni.
Distortion, oli väga meeldiv tuttavaks saada Samad sõnad ka Polecat-ile
Kuna teeringist sai seekord "kõrvalehiilitud" siis jäigi mul osade inimestega tutvumise rõõm ära, nuuks. Aga eks jõuab seda teha ka hiljem.
Mul on samuti oma tavasõiduring välja kujunenud ja kui aus olla siis orienteerumine maastikul on mu kõige kõige viletsam oskus, seega sobib mulle väga kellegi juhtimisel uusi paiku avastada ning vanu taasavastada. Kassinurmel pole ma ka käinud ning loodan, et sinnakanti minnakse veelgi.
Kena ilm üle pika aja, täna ka keegi veerema hakkab?
Mina vaatan täna korvpalli. Ilmateadet vaadates, lähebki asi tiba paremaks.
Mõtlesin, et mingi aeg võiks uuesti minna Kassinurme ja kaasa võtta tiba grillimistarbeid ja muud materjali... või mis?
sixkilleri mõte on väga hea ja kui see ei toimuma saab, siis ikka üritan ka kampa lüüa, kasvõi teibitud peegliga
Siit ka väike abipalve: ega keegi ei tea, kas ja kus üldse tartus oleks võimalik lasta peeglit lõigata. Ühes kohas saadeti mind pikalt ja öeldi, et seda pole üldse võimalik lõigata kuna minu peegel sfääriline. Ehk on mingi variant?
tänud ette
sixkilleri mõte on väga hea ja kui see ei toimuma saab, siis ikka üritan ka kampa lüüa, kasvõi teibitud peegliga
Siit ka väike abipalve: ega keegi ei tea, kas ja kus üldse tartus oleks võimalik lasta peeglit lõigata. Ühes kohas saadeti mind pikalt ja öeldi, et seda pole üldse võimalik lõigata kuna minu peegel sfääriline. Ehk on mingi variant?
noh eks ma teen katset kui ei pea just rattaga sinna sõitma. Hakkan siis juba täna ennast sättima aga kui rattaga lähen siis räägin ta lihtsalt surnuks (loodetavasti)
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.