Rajale sõitma
Moderaator: Moded
Re: Rajale sõitma
Raplas on homme, pühapäeval, alates 12:00 ports autosid peal.
Vaevalt, et nad üle 3 tunni sõita jaksavad, seega võiks millalgi peale lõunat vaatama minna, mis toimub.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
jaa jaa.see vist mingi rahvaralli üritus.siis kindlasti rada liiva täis.tabasalus saaks kah sõita aga see jube kirves.500 tund.aga vaatama raplasse tasuks kindlasti minna.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Sai täna hooaja esimene pikem sõit tehtud ja teekond viis Raplasse, peale maitsvat kreemjat lõhesuppi Meie Pubis sai võetud sihiks käia Rapla kardiraja juures, pole seal kunagi käinud ja oli soov piiluda kuidas on rada ja kas seal oleks põnev kallutada ? Paraku oli seal toimumas vist rallisprindi võistlus ja sai edasi liigutud, ehk teine kord, peaks ennem helistama ja uurima millal rada vaba ja ära proovima.
1) Üks sõiduk - 150.- EEK/masin see vist ei käi ainult autode kohta ja ajapiirangut ka pole ma saan aru.
Oleks ka soovi vaikselt, rahulikult ka-ka-ka-kallutada
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Nuclear kirjutas:Oleks ka soovi vaikselt, rahulikult ka-ka-ka-kallutada
ära soovi, pärast ei saa lakkamatust soovist lahti enam
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
paneks mingi keskse aja ja koha paika.väga hiliseks ei tahaks asja jätta.käiks enne raplast läbi uuriks asja ja kui seal ei saa vaataks edasi.mina pakuks kohaks urge statoili ja kellaks 12 00_13 00.kas sobiks?
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
lukason kirjutas:sobib aga ei tea kus see urge asub ant:D
Kui kütad Tallinnast minema, siis mõistlikus tempos kuskil 20 min sõitu, kui oled linnast välja saanud. Ainuke Statoil, mis jääb Viljandi mnt-le enne Kohilat/Raplat.
Kui kuskilt mujalt, siis märksõna on Kohila. Urge on Kohila ligidal, Viljandi mnt ääres.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
tallinn viljandi mnt peal on ainult üks statoil.kui eksind siis hella mulle.
Kui minna, siis võiks ikka sõitma minna. Kas kellegil rajahaldaja kontakti pole, et üritus kokku leppida? Niisama nagu natuke nutune sinna kiibitsema minna, et kas saab sõita või ei saa.
mul on nii rapla raja omaniku nr kui ka aravete oma.ei taha midagi pahasti kellegi kohta õelda aga rapla raja omanikuga on väga ebameeldiv asju ajada.aravetele võin helistada hommikul ja asja uurida aga kas kõik on nõus sinna sõitma?ise eelistan aravete rada kuna see oluliselt parem kui rapla.
Käisime Raplas eile. Rada oli enamvähem. Oleks muidugi parem olnud, kui autodest rajale jäetud õli oleks olemata olnud. A rattaid ikka mõned olid ja peale mõningast teineteise mittemõistmist raja haldajaga said kõik soovijad ka sõita. Põhjuseks oli, et rada oli autodele bronnitud terveks päevaks. A pealelõunaks olid automehed oma rehvid juba nii läbi lasknud, et vaja oli millegagi kodupoole ka liikuma hakata. Nii poole 3st sai ratastega sõitma.
Reedel käisime Aravetel. Seal oli veel mõnes kohas lumesulamisvett rajal ja baigiga väga midagi teha ei olnud.
Päikest!
hassar kirjutas:Käisime Raplas eile. Rada oli enamvähem. Oleks muidugi parem olnud, kui autodest rajale jäetud õli oleks olemata olnud. A rattaid ikka mõned olid ja peale mõningast teineteise mittemõistmist raja haldajaga said kõik soovijad ka sõita. Põhjuseks oli, et rada oli autodele bronnitud terveks päevaks. A pealelõunaks olid automehed oma rehvid juba nii läbi lasknud, et vaja oli millegagi kodupoole ka liikuma hakata. Nii poole 3st sai ratastega sõitma.
Reedel käisime Aravetel. Seal oli veel mõnes kohas lumesulamisvett rajal ja baigiga väga midagi teha ei olnud.
Päikest!
Ooo hr. Motospordipeainstruktor, keerasid ise rulli või sõitsid sinu ülejäänud kõik motospordiga tegelevad pereliikmed
PS! On millalgi uued plaanid mineku suhtes sätitud?
Terv,
Ain
terv.sai kah eile raplas käidud.jõudsin just siis kui hassar hakkas ära sättima.kohal oli ka tar.vahepeal käis veel keegi aga ma ei raalind välja kellega tegu.sõita sai ja rada oli kah enam vähem.sõidujoonest eriti välja minna ei saand seal oli autode poolt tassitud liiv.nii me siis 2 masinaga tiirutasimegi kella 8 i välja.umbes mingi 4 paiku jõudsin sinna.minul pani baikeri sait end 11 e paiku end kinni ja enam vähem kokkulepitud üritus jäi ära.üritasin ka tiidu e rajahaldaja käest välja nuhkida et millal saaks veel sõita aga selget vastust ma ei saandki.lihtsam ette helistada.muidugi on asfalt veel suht külm ja kiiret ringi teha ei õnnestundki.üritan kindlasti veel mõni õhtu sinna sõitma minna.kui midagi kindlat siis annan teada.
aingb kirjutas:Ooo hr. Motospordipeainstruktor, keerasid ise rulli või sõitsid sinu ülejäänud kõik motospordiga tegelevad pereliikmed
![]()
PS! On millalgi uued plaanid mineku suhtes sätitud?
Sai ise ka ikka paar ringi proovitud. Poisid said loomulikult rohkem sõita.
Järgmine kord äkki järgmisel pühapäeval, kui ilma on ja kusagile peale lastakse. Kas siis Raplasse või Aravetele. Kui sul mingeid plaane on, helista 5084328
Jees, teeme nii. Jätan igaks juhuks oma kontaki ka 56 222 722. Seda võivad kõik kuritarvitada kel plaan rajale minna.
hassar kirjutas:aingb kirjutas:Järgmine kord äkki järgmisel pühapäeval, kui ilma on ja kusagile peale lastakse. Kas siis Raplasse või Aravetele. Kui sul mingeid plaane on, helista 5084328
just just. ja ma tulen ka kaasa bensuse näpuga nina nokkima jälle...
IZH kirjutas:Palju aravetel sõitmise eest hinda küsitakse?
Minu teada oli 150eeki ..vähemalt möödunud aasta
aingb kirjutas:Jees, teeme nii. Jätan igaks juhuks oma kontaki ka 56 222 722. Seda võivad kõik kuritarvitada kel plaan rajale minna.
.....ma ka ve:)
mega kirjutas:aingb kirjutas:Jees, teeme nii. Jätan igaks juhuks oma kontaki ka 56 222 722. Seda võivad kõik kuritarvitada kel plaan rajale minna.
.....ma ka ve:)
![]()
No ikka ikka
-
karmid vanad olete siin ikka küll. krt loen ja kõik kondid hakkavad valutama
..autodest rajale jäetud õli
..lumesulamisvett rajal
..autode poolt tassitud liiv
..asfalt veel suht külm
KX250F '14
Ah mis sest rajast kui selle kõrval on selline hea pehme pinnas ja rohi veel madal, kolm korda sain kurvi sirgeks sõidetud... Krdi amatöör raisk!
Aga tegelt kannatas vaikselt sõita küll, tünnid olid tsiklite jaoks ehk liiga raja lähedal aga muidu täitsa hea.
Supermotoga tehti seal 52 sek aegasid, korra käis üks Nissan GT-R ka peal, külmalt esimese ringiga 55 sek.
westel kirjutas:IZH kirjutas:Palju aravetel sõitmise eest hinda küsitakse?
Minu teada oli 150eeki ..vähemalt möödunud aasta
Tegelikult oli möödunud aastal 125kr ja see aasta vast kah.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.