Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
-
mart211
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
korke kirjutas:tihver ei näidanud täna 3 sekundit suunatuld. 2,5 sec oli sees. Sepp aga näitas 4 sec vasakut suunatuld aga keeras paremale.......Äärmiselt kahetsusväärne ja hälvilik käitumine
Issand millised kriminaalid. Sellised peaks end rajal v2lja elama, mitte liikluses huligaanitsema. Kohe n2ha et v6istlushooaeg on l6ppenud, nyyd t2navad huligaanitsevaid ringraja- ja kiirendusmehi t2is ![]()
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Väike viide rolleriteemast. Tundub, et sobib siia paremini.
cc150 kirjutas:Edalgi on selline juhtum olnud, et sõidame isaga Tartusse. Kiiruseks oli umbes 90km/h, päris täpselt ei tea. Siis hakkab mingi rollerinäss mööda venima. No ta ikka üritas minna, oli juba autoga samal joonel ja siis isa hakkas järjest gaasi juurde andma, et too mööda ei saaks, et ta püsiks umbes samal joonel. Juht vahtis mulle otsa jube vihase näoga. Vanuseks pakuks mingi 15 aastat. Lihtsalt ajab närvi, kuidas mingid aeroxikummardajad teavad väga hästi, kui palju neil masin sisse läheb, aga tundub, et ei tea, kui palju neil sisse TOHIB minna
See nähtus on ikka väga levinud, et ilutsetakse niisama teepeal kiiruseks 70- 95 km/h ja siis kui ma oma bussinässiga mööda üritan saada, hakkab alväärsuskompleks jalaga perse taguma ja käsib gaasi juurde vajutada! Saaks aga kuidagi bussi ette uimerdama ja siis pole kiiret enam kuhugi!
Ma pean silmas autojuhte. Pimadas on neil vaja venida, kui keegi vastu tuleb, aga vaba tee puhul mööda lasta ei tohi.
-
aprill
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
cc150 kirjutas:Edalgi on selline juhtum olnud, et sõidame isaga Tartusse. Kiiruseks oli umbes 90km/h, päris täpselt ei tea. Siis hakkab mingi rollerinäss mööda venima. No ta ikka üritas minna, oli juba autoga samal joonel ja siis isa hakkas järjest gaasi juurde andma, et too mööda ei saaks, et ta püsiks umbes samal joonel. Juht vahtis mulle otsa jube vihase näoga. Vanuseks pakuks mingi 15 aastat. Lihtsalt ajab närvi, kuidas mingid aeroxikummardajad teavad väga hästi, kui palju neil masin sisse läheb, aga tundub, et ei tea, kui palju neil sisse TOHIB minna
Aeroxi mees on hälvik ja sinu isa veel hullem hälvik
Möödasõitu kiirust lisades takistama
Paras korduseksamile saata ![]()
-
oldmoped
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
aprill kirjutas:Aeroxi mees on hälvik
Mille poolest Aeroxi (keegi krt ei tea päriselt mis mark ja mudel see reaalselt oli) mees hälvik on?
-
aprill
oldmoped kirjutas:aprill kirjutas:Aeroxi mees on hälvik
Mille poolest Aeroxi (keegi krt ei tea päriselt mis mark ja mudel see reaalselt oli) mees hälvik on?
Sõnastan ümber.
Kui Aeroxi mees on hälvik siis cc150 isa hälvikute hälvik ![]()
Ma ei julgeks sellest rääkida ka, kui mul nii hälvik isa oleks nagu 150cc. ![]()
-
Villem
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Tunnistan üles, olen veits hälvik, kuna eile Peterburi maanteel ei last liinibussi endast teises reas mööda
. Ajasin sõbraga juttu kui kõrvalt hakkas buss mööduma ja ratastealt ilget muda-pläga esiklaasi lendas... vajutasin gaasi põhja veidiks. Sorri, enam ei tee ![]()
Villem aka Villu aka Madis
Peterburi poolt ma eile ei tulnud aga Mäost kuni 4ja realise alguseni käis üks krdi jõnksutamine 70-90 km/h.
Ei tea, kas see on sellest tingitud, et uutesse liiklustestidesse on keegi tohman sisse toppinud tarkuse, et pimedas teise auto vastutulles tuleb kiirust vähendada kuni 50km/h, peale selle, et lähituledele ümber lülitada. Nüüd sõidagi Tartust Tallinna 70 km/h, sest vastutulijaid on pidevalt ja keegi püüab ikka ettevaatlik olla.
Täna hommikul läksin rolleriga tööle ja näe imet nägin ühte motomeest(enduro või krossika moodi oli) vastu kulgemas,kohe rõõmus meel,kuid sorry ma ei jõudnud viibata(või silma pilgutada) kuna märkasin sind viimasel hetkel.
Hommik siis algas kenasti kuni Ülemiste parklsse,mõtlesin et lõikan sealt läbi et rahulikum ja natuke põristan mõnuga.Sõitsin Suursõjamäe poolt üle poole platsi ja enne paremalt sisenemiskohta keerasin parklast äärel olevale sõiduteele,et sealt otse Neste bensukast mööduda.Teel võtsin hoo peale väikest pööret ülesse ja lasin pea 40km/h ja äkki keeras vastu tulev auto kümmned meetrid vahetult enne mind vaskule bensukasse,kurat tegin mis tegin aga püsti jäin ja roller ka terve.Pidurdusjälg(sõidan hetkel naelrehvidega) oli ikka mitmeid meetreid pikk ja peatusi selle sama auto kõrval kes just hetk tagasi eest läbi keeras.Vaatasin sellele mehele otsa,väljendasin oma rahulolematust kiirelt toibudes ja puurisin sõrmega oimu,tema avas akna ja küsiks,kas tahan vastu lõugu saada.Sellepeale läksin keema, tõusin rollerilt ja lähenesin temani,ütlesin ärritunult mis temast arvasin ja härra tõmbas pöördeid tagasi.Hetkepärast selgitasin olukorda talle täpsemalt läbi minu silmade nähtuna ja tema omalt poolt vastu.Selgus tõsiasi et olin oma rolleriga tema vaateväljas kuhugi kadunud nii et ta lihtsalt ei märganud mind kui viimase hetkeni, kui juba ta kõrval oimu puurisin.Kogu seda jama vaatasid veel mõned inimesed bensukas ja mõtlesin et on aega minna oma teed ja nii ka tegin,aitas tasuta kinost küll.Toibusin alles hiljem ja siis meenus vaade kuidas see auto(oli mingi uus väiksem Skoda) aegluubis silme eest läbi keeras.
Tänan õnne ja et autokoolis(kui nüüd täis A'd tegin) õpetati(rõhutati et kui ei õnnestu oled haiglas) kuidas äkkpidurdust teha ja tundub et õnnestus,elueksam sooritatud!
Sõidan tavaliselt reeglijärgi(LE järgi ikka) kus rahulikum ja ohutum sealt lähen,kuid vahel võib juhtuda ka seal üllatusi.
Hetkel meenus et paar aastat tagasi sain sarnase kogemuse autoroolis kui Narva lähedal üks Passat möödasõitu sooritades mulle otse vastu tuli samal sõidurajal.
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 708 korda
- Tänatud: 464 korda
ants01 kirjutas:No ei saa tõsi olla!
Pangu tüüp mõneks ajaks pokri ehk siis mõtleb oma tegude üle järgi.
Kuram. Pean oma varasemad seisukohad ikkagi üle redigeerima.
-
Säga
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
necromany kirjutas:ants01 kirjutas:No ei saa tõsi olla!
t***, ma laseks sita maha hoopis ![]()
-
aprill
Säga kirjutas:necromany kirjutas:ants01 kirjutas:No ei saa tõsi olla!
t***, ma laseks sita maha hoopis
Vara veel, kõiksepealt tuleks mees sunnitööle saata, et las teenib selle kuuli vällja kõiksepealt
Ja sellised ei õpi kunagi.
-
a501322914
Teema algataja
Nojah Joosep tegi avarii, samas kindlustas ka avalikuse tähelepanu. Mina isiklikult arvan et siin on mingi sügavam point kui lihtsalt Joosepi kärsitus uimaste juhtide suhtes.
Selline uudis siis:
http://www.postimees.ee/?id=58521
-
Vapsik
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 20 korda
Muidu ei viitsiks kirjutada aga.. "tavaline rull" sini/valges autos tekitab väheke teistsuguse emotsiooni kui need keda niigi teed täis.
VW transporter 756MKI (patrull? nr 3868) näitas täna taset kuidas õige rull käitub. Ei põlenud tal tuled, suunda näitas paar korda vilksti mitme km ja üle kümne vastavat märguannet nõudva manöövri kohta. Aga peamine oli liikumisstiil. Ei olnud probleem kõige ehtsamat slaalomit lasta et ühe auto skalp võtta. Ja kui foori taha jäi mitu rida lubavat tuld ootama, ei suutnud lausa mu selja taga otsustada - millises reas olevad 3 autot kiiremini stardivad? Jäi viltu kahe rea vahele ootama sest ta viimastel sekunditel ilmselt arvas "ei need peaks ikka kiiremad olema vist". Aga manöövri jaoks polnud enam ruumi. Respect, meie eeskujud.
Vapsik kirjutas:Muidu ei viitsiks kirjutada aga.. "tavaline rull" sini/valges autos tekitab väheke teistsuguse emotsiooni kui need keda niigi teed täis.
VW transporter 756MKI (patrull? nr 3868) näitas täna taset kuidas õige rull käitub. Ei põlenud tal tuled, suunda näitas paar korda vilksti mitme km ja üle kümne vastavat märguannet nõudva manöövri kohta. Aga peamine oli liikumisstiil. Ei olnud probleem kõige ehtsamat slaalomit lasta et ühe auto skalp võtta. Ja kui foori taha jäi mitu rida lubavat tuld ootama, ei suutnud lausa mu selja taga otsustada - millises reas olevad 3 autot kiiremini stardivad? Jäi viltu kahe rea vahele ootama sest ta viimastel sekunditel ilmselt arvas "ei need peaks ikka kiiremad olema vist". Aga manöövri jaoks polnud enam ruumi. Respect, meie eeskujud.
Noo kui tahad vähe vennikesele probleeme tekitada ja ta tööandjale seletuskirja kirjutama panna, siis pane konkreetsed kellaajad, kuupäevad ja auto nr kirja ning saada vastavasisuline meil näiteks politseile või helista. Nad üldjuhul reageerivad sellistele nö altpoolt tulnud (kodanike) tähelepanekutele päris isuga!
nädal tagasi reedel kogesin analoogset asja. Haapsalus, oli kergelt hämar juba (kui mitte öelda et suht pime - kellaaeg võis olla 19-19.30 vahel), äkitselt hüppas ühest kurvist mingi tume kogu välja niiet külg peaaegu vastu maad. ehmatas päris ära. siis kui minuni jõudis, nägin et oli politsei uus škoda, parktulede ja mittetöötavate vilkuritega. Hinnanguliselt oli kiirust üle 100 (linnas). igatahes tuli ja kadus nagu kiire sähvatus ![]()
Tervitaks taksojuht-tõbrast, kes mulle eile oma beeži universaalmersuga Pronksi tänaval tuimalt üle pidevate ette keeras vastassuunast. Mööda põigata polnud enam võimalik, seega töötasin piduritega, lõpp oli tagaratas õhus ja peatusin 2 cm. kaugusel mersu panni stangest. Ma loodan, et tal taga istuvate klientide ees oli piinlik vähemalt, sest need vahtisid küll karbid lahti minu imemanöövreid pidama saamiseks ![]()
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
ridariass kirjutas:Tervitaks taksojuht-tõbrast, kes mulle eile oma beeži universaalmersuga Pronksi tänaval tuimalt üle pidevate ette keeras vastassuunast. Mööda põigata polnud enam võimalik, seega töötasin piduritega, lõpp oli tagaratas õhus ja peatusin 2 cm. kaugusel mersu panni stangest. Ma loodan, et tal taga istuvate klientide ees oli piinlik vähemalt, sest need vahtisid küll karbid lahti minu imemanöövreid pidama saamiseks
Ja Sinu hetke kiirus oli enne pidurduse alustamist... ?
ridariass kirjutas:Tervitaks taksojuht-tõbrast ....
klientide ees oli piinlik vähemalt, sest need vahtisid küll karbid lahti
Taga istuvatest klientidest on tõesti kasu, sest nad on inimesed (võivad Su sõnu kinnitada). Samas olen täheldanud, et roolijad lihtsalt ei märka seda üksikut tuld, mis mööda teed lendleb. Abiks on igasugune vilgutamine ja tõmblemine - mõni sell tallab pidureid, laseb läbi, teine aga pressib gaasipedaali nii, et masin tahab katki minna, ent samas jõuab oma kola ära vedada ning tee vabastada.
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
on vist õige teema?
http://www.postimees.ee/?id=110469
pole imestada kui liikluses "teevad ilma" sellised tegijad ![]()
pole imestada kui liikluses "teevad ilma" sellised tegijad
Kriminaalne eksamiteenus läks tellijale maksma ligikaudu 10 000 krooni.
Ei saa ikka üldse aru, mis kuradi inimesed meil eestis elavad. Liikluseksam on isegi tehtud nii lihtsaks kui võimalik. Suht paljud küsimused saab vastata elementaarse liiklusteooria põhjal, nagu parema käe reegel ja valgusfoor, või loogika abil. Miks maksab inimene 10k, et tema eest eksam sooritataks???????
Lubade ebaausal teel soetamine pole enam ammu mingisugune uudis. Aegajalt tilgub ikka kuskilt info läbi, et kuidas siin ja seal ark-is on pettuse skeemid lahti punutud. Paar aastat tagasi oli üks ähmaselt meenuv juhtum tallinnas ja 5-8 aastat tagasi pärnus, täpset aastaarvu ei meenu küll aga oli minu eksami vastuvõtja yks neist sulidest riigiametnikest. Maksis vist toona 6 kilo aga sai lihtsamalt kui äsja pealtnägijas nähtud. Ja mis kõige veidram, need 10-mned kui mitte sajad inimesed (loodetavasti mitte tuhanded) sõidavad siiamaani ostetud lubadega ja kes krt teab palju neid tegelikult on. Kui neil load kehtivuse kaotavad, vahetavad nagu ausmees kunagi, oma load uute vastu ja miski ei vihja enam selelle, et nad ebaausal teel saadud.
-
creativ
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
uips kirjutas:creativ kirjutas:on vist õige teema?
pole imestada kui liikluses "teevad ilma" sellised tegijadKriminaalne eksamiteenus läks tellijale maksma ligikaudu 10 000 krooni.
Ei saa ikka üldse aru, mis kuradi inimesed meil eestis elavad. Liikluseksam on isegi tehtud nii lihtsaks kui võimalik. Suht paljud küsimused saab vastata elementaarse liiklusteooria põhjal, nagu parema käe reegel ja valgusfoor, või loogika abil. Miks maksab inimene 10k, et tema eest eksam sooritataks???????
palju on inimesi kellel on jumalteab mis foobiad. mõni ei suuda hambaarstile ka minna. arvata võib et sinna sattus terve seltskond korduseksamitegijaid. et kindlapeale minna. või siis alkopatustajaid kellele karistus (teadmiste kontroll) määratud.
aga "äriidee" on muidugi vaimustav. annab ikka tulla sellise skeemi peale!? tegelikult näitab see riigisektori korruptsioonilembust ja taset. raha eest saab ikka kõike. sõltub vaid summast.
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Täna Lasnamäe kanalis sõites, 75 oli sees. Rääkisin kõrvalisutajaga juttu ja järsku avastan, et küljepeeglisse vaadates ei ole mu kõrval 1 vaid 2 sõidukit (tsiklist sõitis keskjoonel). Nagu ikka ise 2 rattalise austaja tõmbasin oma realt koomale, et tsiklistile ruumi teha. Tundus tuttav masin siit foorumist, natuke streetfighteri hõnguline oli teine. 2 ümarat aftermarket tuld ees. Musta värvi. Head teed talle minupoolt!
-
Gnat
Teema algataja
täna kella 18.30 ajal oli 1 valge audi parkind ennast Liivalaia/Pänrnu mnt ristmikule 2 ritta foori taha.
Ummik Stockmannini välja. Jätsin tsikli seisma, et aidata kosu ristmikult eest ära lükata. Koputasin vastu auto küljeklaasi, ei tehtud väljagi. Härra kõneles telefoniga, peretüli vist...
-
Bad Boy
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
ex siin on ka suur panus riigi rahakoti täitmisel (sõidu) kordusexamite riigilõivude näol.. piisavalt palju on jutte olnud et meelega kukutatakse läbi et siis teise-kolmanda korraga läbi lasta alles.. ja uskuge mind, läbi kukutada saab ka examineerijat ennast, on selliseid kohti küll ja küll..
ise oman sõiduõpetaja pabereid ja näed et inimene tunnetab autot ja sõidab täitsa hästi, aga näedsa ark examist mitu korda läbi kukutatud, ja kõik otsitud ja vaieldavate põhjustega..
muidugi ei saa jätta mainimatta ka autokoole kes meelega s..tasti õpetavad et oma raha viimaseni kätte saada lisasõitude näol ja siis lihtsalt saadavad arki et las proovib äkki läheb õnneks.. kui ei lähe siis ongi inimesel võimalus kas enne uut ark examile minekut käia paar korda vana õpetajaga sõitmas või siis otsida ebaseaduslike võimalusi juhiloa saamiseks. kui natukene arvutada siis mõnikord tuleb see isegi odavam ametlikust meetodist..
ja isegi vana õiguskantsler Jõks oli õelnud et meie riigis on kõik võimalik.. kui on nõudlus siis tuleb ka pakkumine..
sõidan aastaid põhitööna päev läbi mööda linna ringi ja kui mälu vaid suudaks kõike meeles pidada siis vist saaks ka täitsa üksinda kõik need 44+ lehekülge hälvikutest siin täis kirjutada.. ![]()
peace ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.