õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

ma käisin eile sõitmas ja lähen täna ka arvatavasti kui ilm lubab õhtul.
Te Pacaan ja Marten lähete arvatavasit varem.. mis kellast-kellani plaanite?

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

sepp kirjutas:

Marteni osas ei tea aga mul enne 1900 kindlalt vaba aega veel pole. Ehk siis mina kõige varem 1900 vaba, sul Sepp 2000?

Dilemma veel rattavaliku osas, üht tuleks tegelt veic liigutada aga teisega meeldib rohkem :roll:

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Tulen esmaspäeval Tallinna peale ja peale kella 17 või nii oleks soov väike tiir kuskil teha.
On keegi esmaspäeval sõitu plaanimas, saaks ehk koos ringi kulgeda ja ilusaid kohti vaadata?
Hiljem Pärnu poole tagasi siis..

Keretööd
Kasutaja avatar

Paaaaa
Tsikkel: Kawasaki Z1000

Lugemata postitus Postitas Paaaaa »

pacaan kirjutas:
sepp kirjutas:

Marteni osas ei tea aga mul enne 1900 kindlalt vaba aega veel pole. Ehk siis mina kõige varem 1900 vaba, sul Sepp 2000?

Dilemma veel rattavaliku osas, üht tuleks tegelt veic liigutada aga teisega meeldib rohkem :roll:

Kus te kokku saate mis kell? Kui pikk/kiire/kauge sõit plaanis? Ühineks kui vahepeal sadama ei hakka..

Pavel | Kawasaki Z1000
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

pacaan kirjutas:
sepp kirjutas:

sellekohta öeldakse vist nii; enne töö-pärast lõbu

tuleks ka oma retroplastikuga, aga hoo ülessaamiseks peab kellegi laia seljataha tuulde saama :lol:

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

pacaan kirjutas:
sepp kirjutas:

mul 20 jahh.
u 20.40 vms olexin nahas ja valmis.

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Lubatakse täna ilusat, mingi "grupikas" äkki? (hetkel küll tõmbas pilve ilmataat).

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

speedvana

teeks tiiru küll :lol:

Nuclear

Ei tea kas kardetakse pilvealust või asi selles et mul alles 12. postitus. :lol:

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

Nuclear kirjutas:

Ei tea kas kardetakse pilvealust või asi selles et mul alles 12. postitus. :lol:

laup ja ka pühap tln-tartu-tln ots sobib? tegelt ka, oleks abi vaja :)

praegu läheks sõitma küll aga ajapuudusel ainult pisike ringike harkujärve-tabasalu-nõmme-harkujärve ja seetõttu, et ühel rattal hakkab kett suurest seismisest juba rooste kiskuma...

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Kasutaja avatar

Keitz
Tsikkel: GSX-R1000

Lugemata postitus Postitas Keitz »

õhtul hiljem ka keegi kuskil sõitmas käib? no mingi 2000 ja 2100 paiku? õhtud suht mõnusad ja soojad praegu?
ma ikka õhtuti käind ja väikse tiiru teind, kui veel keegi kuskil õhtul hilja sõitmas käib andke märku.

Remember when SEX was safe and
MOTORCYCLES were dangerous????
Kasutaja avatar

speedvana

kas 21.06.hommik( 9 - 10), pärnu sõidab, vaataks saugale, miks-mitte visata riiga!?
kui ilma on?

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

kust stardid?

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

speedvana

rattaletõmmatud kirjutas:

kust stardid?

kui ilm OK. stardime päss statist, 10.00+-20min. kui sobib?

rattaletõmmatud

sobib küll, kui jõuan olen kohal, kui ei, ärge ootama jääge

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

tere

minu sõidud on siis pikemaks ajaks sõidetud , kui just ei leidu häid inimesi ja usaldaksid mulle rattast sõitmiseks anda . 28.05.2008 Ülemiste laks osutus nii tugevaks , et ratas kantakse maha, :( ei tea millal uue soetan , kuigi tahaks võimalikult kiiresti .

Päikest.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

Teema algataja
GSF650

Lugemata postitus Postitas GSF650 »

minu sõidud on siis pikemaks ajaks sõidetud , kui just ei leidu häid inimesi ja usaldaksid mulle rattast sõitmiseks anda . 28.05.2008 Ülemiste laks osutus nii tugevaks , et ratas kantakse maha, ei tea millal uue soetan , kuigi tahaks võimalikult kiiresti .

Kuradi kahju kuulda :( . UMMI, kui viitsid, jaga kogemust kuidas kindlustus teemat käsitles -kas peedistati kulumiarvestusega (Sul oli ju suht uus ratas) Sinu hinnangul, kui rutu otsus tehti.

Kasutaja avatar

UMMI

Kuradi kahju kuulda . UMMI, kui viitsid, jaga kogemust kuidas kindlustus teemat käsitles -kas peedistati kulumiarvestusega (Sul oli ju suht uus ratas) Sinu hinnangul, kui rutu otsus tehti.

See pole just see koht aga kindlustusega pole mingit probleemi , kuna kahjukäsitleja osutus mu tuttavaks, probleem oli selle firmaga , kus ma tsikli ostsin , 3 nädalat võttis aega , enne kui nad suutsid kalkulatsiooni teha kindlustusele ( see puudutab töökoja poolt ) ja seda ka mu tungival nõudmisel , muidu oleks vist veel kauem aega läinud .Ratas oli muidugi täitsa uus , 3600 km läbisõit ja remondi kalkulatsioon 140 000.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

rattaletõmmatud

uurisin su ratta pilte, mis selle kalkulatsonni nii suureks ajas, pildi järgi nagu poleks nii lootusetu...

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Kas sa liiklus õnnetuse põhjustaja kohtusse andsin ja kahju sisse ka nõuad.Sissemakse rahad ja muud jamad.Tuttav anti kohtusse ja nõuti rendiauto kulud ja uue autoga seotud kulutused ja maksab.Saab nõuda ka takso arveid tagasi mis on tekkinud autopuudumisel,olen seda kuskilt rooli saatest kuulnud päris kindel ei ole.Kui sa just uut tsiklit ei saa ilma sissemakseta.

Kasutaja avatar

dimi1974

rattaletõmmatud kirjutas:

uurisin su ratta pilte, mis selle kalkulatsonni nii suureks ajas, pildi järgi nagu poleks nii lootusetu...

Pakkun välja,et raam kõver.

Kasutaja avatar

UMMI

tere

raam pidi jh kõver olema , kuigi ma nagu ise ei saanud eriti aru sellest aga avarii põhjustajaga pole veel ühendust võtnud , ootan ära Panga seisukoha . Kui nad mulle sissemaksu hüvitavad , pole probleemi saab uue aga kui ei siis hakkan kahju tekitajalt seda sisse nõudma , kasvõi kohtu kaudu , kui muidu ei saa.See 140 000 eeku on mu arvates ka suht utoopiline summa tegelt vaadates ratast , arvan , et nad panid täierauaga suurest vihast , et ma julgesin neile peale käia, et nad ennast liigutaksid .
Kusjuures selle kalkulli sees ei olnud bensupaaki , mis oli ka mõlkisja oleks vahetust vajanud , järgmist ratast ma sealt igaljuhul ei osta.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

Teema algataja
squid

Lugemata postitus Postitas squid »

UMMI kirjutas:

Kusjuures selle kalkulli sees ei olnud bensupaaki , mis oli ka mõlkisja oleks vahetust vajanud , järgmist ratast ma sealt igaljuhul ei osta.

Sinust oleks äärmiselt vastutulelik hoiatada ülejäänud foorumlasi millise motopoega tegu.

Kasutaja avatar

UMMI

squid Postitatud: P juuni 22, 2008 14:59 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

UMMI kirjutas:

Sinust oleks äärmiselt vastutulelik hoiatada ülejäänud foorumlasi millise motopoega tegu.

tegemist siis Tallinnas asuva Honda esindusega , mainin siis veelkord , et müügi ja hooldusekohapealt pole mul probleeme olnud , kuigi jõudsin ainult ühe hoolduse teha aga mis puudutab kalkulatsiooni tegemist remondiks kas siis kindlustusele või eraisikule , siis see jättis tugevalt soovida . Kindlustusest öeldi ka , et täitsa uskumatu see kalkulli tegemise venimine , kusjuures teised firmad on nädalaga ära teinud kalkulatsiooni .

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

dimi1974

Ma ei saa jälle midagi halba öelda,oma tsikli taastamisel olen sealt küll väga positiivset abi saanud ja ilusat alet ka kaupadele.Eks ta ole jälle inimeses kinni kes tegeleb kindlustusega ja eks tõrvatilk meepotis rikkub terve kupatuse.Loodan ise ikka nende abile tulevikuski.

Kasutaja avatar

UMMI

Ma arvan ka , et see ikka suhtumise asi , müügimees seal jummala ok sell ja kui lähed varuosi tellima , siis saab ju ka kaubelda , maksad ära ja saad teatud aja jooksul kätte aga avariilise ratta varuaosade nimekirja pidi tegema töökoja juhataja ( nime ei maini ) , siis toodi asjade venimise ettekäändeks hooaja algust ja , et kõik hakkasid järsku oma rattaid puruks sõitma. Ma saan kõigest aru , et ma pole ju ainuke klient ja teisedki asjad vajavad tegemist , no aga kolm nädalat kalkulli teha tsiklile on minuarust liig. Kui siis lõpuks kurja häält tegin , saadi kohe asi tehtud , ei võtnud kolme päevagi aega.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

Teema algataja
Shallow Throttle

Lugemata postitus Postitas Shallow Throttle »

See "töökoja juhataja" vist pidigi "tilk meepotis" olema, nagu kuulda on olnud :?

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Nüüd nädala aega load käes olnud ja veits kruisitud. Tekkis soov ka teiste sõitjatega lähemalt tutvust teha, peale niisama käe viipamise. Ehk leidub inimesi, kes viitsivad õhtul mingi aeg kruisida? Praegu netist ise minema, aga mingi aeg jälle tagasi. Minul liigub mõtteis asfalt, sest kruusale ei kipuks :roll:

Kaspar

Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

Endal ka täna õhtul plaanis väike tiir teha, kui on huvitatuid, siis koos alati lõbusam ju.
Nr: 5117355 - Villu

Nuclear

Kui täna õhtul sama ilusa hoiab kui eile siis ka tiirule...

Suletud

Mine “Üritused”