õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
sepp kirjutas:ma käisin eile sõitmas ja lähen täna ka arvatavasti kui ilm lubab õhtul.
Te Pacaan ja Marten lähete arvatavasit varem.. mis kellast-kellani plaanite?
Marteni osas ei tea aga mul enne 1900 kindlalt vaba aega veel pole. Ehk siis mina kõige varem 1900 vaba, sul Sepp 2000?
Dilemma veel rattavaliku osas, üht tuleks tegelt veic liigutada aga teisega meeldib rohkem
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
pacaan kirjutas:sepp kirjutas:ma käisin eile sõitmas ja lähen täna ka arvatavasti kui ilm lubab õhtul.
Te Pacaan ja Marten lähete arvatavasit varem.. mis kellast-kellani plaanite?Marteni osas ei tea aga mul enne 1900 kindlalt vaba aega veel pole. Ehk siis mina kõige varem 1900 vaba, sul Sepp 2000?
Dilemma veel rattavaliku osas, üht tuleks tegelt veic liigutada aga teisega meeldib rohkem
Kus te kokku saate mis kell? Kui pikk/kiire/kauge sõit plaanis? Ühineks kui vahepeal sadama ei hakka..
-
- Tsikkel: FZR
pacaan kirjutas:sepp kirjutas:ma käisin eile sõitmas ja lähen täna ka arvatavasti kui ilm lubab õhtul.
Te Pacaan ja Marten lähete arvatavasit varem.. mis kellast-kellani plaanite?Marteni osas ei tea aga mul enne 1900 kindlalt vaba aega veel pole. Ehk siis mina kõige varem 1900 vaba, sul Sepp 2000?
sellekohta öeldakse vist nii; enne töö-pärast lõbu
tuleks ka oma retroplastikuga, aga hoo ülessaamiseks peab kellegi laia seljataha tuulde saama
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
mul 20 jahh.
u 20.40 vms olexin nahas ja valmis.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
Nuclear kirjutas:Ei tea kas kardetakse pilvealust või asi selles et mul alles 12. postitus.
laup ja ka pühap tln-tartu-tln ots sobib? tegelt ka, oleks abi vaja
praegu läheks sõitma küll aga ajapuudusel ainult pisike ringike harkujärve-tabasalu-nõmme-harkujärve ja seetõttu, et ühel rattal hakkab kett suurest seismisest juba rooste kiskuma...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: vfr
-
tere
minu sõidud on siis pikemaks ajaks sõidetud , kui just ei leidu häid inimesi ja usaldaksid mulle rattast sõitmiseks anda . 28.05.2008 Ülemiste laks osutus nii tugevaks , et ratas kantakse maha, ei tea millal uue soetan , kuigi tahaks võimalikult kiiresti .
Päikest.
tel.56 452 700
-
Teema algataja
minu sõidud on siis pikemaks ajaks sõidetud , kui just ei leidu häid inimesi ja usaldaksid mulle rattast sõitmiseks anda . 28.05.2008 Ülemiste laks osutus nii tugevaks , et ratas kantakse maha, ei tea millal uue soetan , kuigi tahaks võimalikult kiiresti .
Kuradi kahju kuulda . UMMI, kui viitsid, jaga kogemust kuidas kindlustus teemat käsitles -kas peedistati kulumiarvestusega (Sul oli ju suht uus ratas) Sinu hinnangul, kui rutu otsus tehti.
Kuradi kahju kuulda . UMMI, kui viitsid, jaga kogemust kuidas kindlustus teemat käsitles -kas peedistati kulumiarvestusega (Sul oli ju suht uus ratas) Sinu hinnangul, kui rutu otsus tehti.
See pole just see koht aga kindlustusega pole mingit probleemi , kuna kahjukäsitleja osutus mu tuttavaks, probleem oli selle firmaga , kus ma tsikli ostsin , 3 nädalat võttis aega , enne kui nad suutsid kalkulatsiooni teha kindlustusele ( see puudutab töökoja poolt ) ja seda ka mu tungival nõudmisel , muidu oleks vist veel kauem aega läinud .Ratas oli muidugi täitsa uus , 3600 km läbisõit ja remondi kalkulatsioon 140 000.
tel.56 452 700
-
Kas sa liiklus õnnetuse põhjustaja kohtusse andsin ja kahju sisse ka nõuad.Sissemakse rahad ja muud jamad.Tuttav anti kohtusse ja nõuti rendiauto kulud ja uue autoga seotud kulutused ja maksab.Saab nõuda ka takso arveid tagasi mis on tekkinud autopuudumisel,olen seda kuskilt rooli saatest kuulnud päris kindel ei ole.Kui sa just uut tsiklit ei saa ilma sissemakseta.
tere
raam pidi jh kõver olema , kuigi ma nagu ise ei saanud eriti aru sellest aga avarii põhjustajaga pole veel ühendust võtnud , ootan ära Panga seisukoha . Kui nad mulle sissemaksu hüvitavad , pole probleemi saab uue aga kui ei siis hakkan kahju tekitajalt seda sisse nõudma , kasvõi kohtu kaudu , kui muidu ei saa.See 140 000 eeku on mu arvates ka suht utoopiline summa tegelt vaadates ratast , arvan , et nad panid täierauaga suurest vihast , et ma julgesin neile peale käia, et nad ennast liigutaksid .
Kusjuures selle kalkulli sees ei olnud bensupaaki , mis oli ka mõlkisja oleks vahetust vajanud , järgmist ratast ma sealt igaljuhul ei osta.
tel.56 452 700
-
Teema algataja
squid Postitatud: P juuni 22, 2008 14:59 Teema:
--------------------------------------------------------------------------------UMMI kirjutas:
Kusjuures selle kalkulli sees ei olnud bensupaaki , mis oli ka mõlkisja oleks vahetust vajanud , järgmist ratast ma sealt igaljuhul ei osta.
Sinust oleks äärmiselt vastutulelik hoiatada ülejäänud foorumlasi millise motopoega tegu.
tegemist siis Tallinnas asuva Honda esindusega , mainin siis veelkord , et müügi ja hooldusekohapealt pole mul probleeme olnud , kuigi jõudsin ainult ühe hoolduse teha aga mis puudutab kalkulatsiooni tegemist remondiks kas siis kindlustusele või eraisikule , siis see jättis tugevalt soovida . Kindlustusest öeldi ka , et täitsa uskumatu see kalkulli tegemise venimine , kusjuures teised firmad on nädalaga ära teinud kalkulatsiooni .
tel.56 452 700
Ma arvan ka , et see ikka suhtumise asi , müügimees seal jummala ok sell ja kui lähed varuosi tellima , siis saab ju ka kaubelda , maksad ära ja saad teatud aja jooksul kätte aga avariilise ratta varuaosade nimekirja pidi tegema töökoja juhataja ( nime ei maini ) , siis toodi asjade venimise ettekäändeks hooaja algust ja , et kõik hakkasid järsku oma rattaid puruks sõitma. Ma saan kõigest aru , et ma pole ju ainuke klient ja teisedki asjad vajavad tegemist , no aga kolm nädalat kalkulli teha tsiklile on minuarust liig. Kui siis lõpuks kurja häält tegin , saadi kohe asi tehtud , ei võtnud kolme päevagi aega.
tel.56 452 700
-
Teema algataja
Nüüd nädala aega load käes olnud ja veits kruisitud. Tekkis soov ka teiste sõitjatega lähemalt tutvust teha, peale niisama käe viipamise. Ehk leidub inimesi, kes viitsivad õhtul mingi aeg kruisida? Praegu netist ise minema, aga mingi aeg jälle tagasi. Minul liigub mõtteis asfalt, sest kruusale ei kipuks
Kaspar