MC39 nightrace 2005 - 20 aug.
Moderaator: Moded
Põnevust peab olema ja kui üksteise kallal nokitakse ning vingutakse siis on see hoopiski väga hea! Nõrganärvilised jätku lihtsalt lugemata või need keda ei huvita, ma tänan!
Tuleval võistlusel olen ma ka kindlasti käpp... läheb kuidas läheb mina võistlen võistluse pärast! Esikohta ihkab igaüks aga kui ei saa on kah pohh ja üritatakse jälle! Minu jaoks algab põnev osa juba sealt maalt kus ma garaashis esituld maha krutin ja vaikselt paar päeva ennem võistlust hakkan närvi minema ning endale ette hakkan kujutama kuidas võiks matile kotti teha
Egas midagi sys... bhra finaalile on sul minupoolt kärus koht olemas
Ja olgem reaalsed, ilma mölinata oleks see foorum ikka kordi igavam ja mõtetum koht! Need kes toovad selliste teemade kustutamiseks/lukustamiseks vabanduse, et foorum peab olema informatiivne siis mingu lugegu neid JUST NEID kohti kus on aint infot nagu näiteks tehnilise või kurat teab mille all!
Mingi diskusiooni pleiss võiks kah ikka olla ja veelkord keda ei huvita siis ära kurat loe ja ole kuss...
Tuleval võistlusel olen ma ka kindlasti käpp... läheb kuidas läheb mina võistlen võistluse pärast! Esikohta ihkab igaüks aga kui ei saa on kah pohh ja üritatakse jälle! Minu jaoks algab põnev osa juba sealt maalt kus ma garaashis esituld maha krutin ja vaikselt paar päeva ennem võistlust hakkan närvi minema ning endale ette hakkan kujutama kuidas võiks matile kotti teha

Egas midagi sys... bhra finaalile on sul minupoolt kärus koht olemas

Ja olgem reaalsed, ilma mölinata oleks see foorum ikka kordi igavam ja mõtetum koht! Need kes toovad selliste teemade kustutamiseks/lukustamiseks vabanduse, et foorum peab olema informatiivne siis mingu lugegu neid JUST NEID kohti kus on aint infot nagu näiteks tehnilise või kurat teab mille all!
Mingi diskusiooni pleiss võiks kah ikka olla ja veelkord keda ei huvita siis ära kurat loe ja ole kuss...
Eks ta tiim teab täpsemini, aga mina kõigest kuulsin neilt, sest ei saanud ju näha, kuna olin loomulikult eespoolmadone kirjutas:See "mölina" kallal vingumine = piltlikult sama mis "kihutajate" kallal vingumine.
Muide.. mismoodi erlend seal külgees tuiskas siis? Hakkas samamoodi vibama nagu minul?
Videomaterjal oleks kuradi teretulnud!

-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
insidendi stsenaarium oli järgmine:
esiots hakkas vibama hetkel mil erlend ületas finishijoone ja lasi gaasi maha ning ratas viskus 4 korda risti enne kui erlend kontrolli tagasi sai. Videol on näha kuidas ratas on raja suhtes peaaegu 90 kraadi!!! Kiirus finishijoonel oli rohkem kui 200km/h.
meie oletus selline:
esirehv oli üle normi suure rõhuga, vedrud ja amordid max peale keeratud ning putked madalaks lastud - gaasi mahakeeramise hetk, mil raskuskese ette nihkus, sattus kokku raja ebatasasusega. Amordid lõi lõpuni põhja ja esiratas põrkus õhku ning ratas maandus liikumise teljest pisut kõrvale. Sellisel kiirusel aga mõjus see siis selliselt....
CBR600 esiots on liiga pehme, see on ammu selge - tuleb panna kas vedrudele lisapuksid või tugevamad vedrud
esiots hakkas vibama hetkel mil erlend ületas finishijoone ja lasi gaasi maha ning ratas viskus 4 korda risti enne kui erlend kontrolli tagasi sai. Videol on näha kuidas ratas on raja suhtes peaaegu 90 kraadi!!! Kiirus finishijoonel oli rohkem kui 200km/h.
meie oletus selline:
esirehv oli üle normi suure rõhuga, vedrud ja amordid max peale keeratud ning putked madalaks lastud - gaasi mahakeeramise hetk, mil raskuskese ette nihkus, sattus kokku raja ebatasasusega. Amordid lõi lõpuni põhja ja esiratas põrkus õhku ning ratas maandus liikumise teljest pisut kõrvale. Sellisel kiirusel aga mõjus see siis selliselt....
CBR600 esiots on liiga pehme, see on ammu selge - tuleb panna kas vedrudele lisapuksid või tugevamad vedrud
Härra Tramm66 äkki räägid natuke mis sa teind ja muutnud oled oma püha masinal ka?palju kw juurde said? Huvi pärast küsintramm66 kirjutas:sys kirjutas:
Sellega on nii, et tahta võid lolliks, kui ikka tehnika ei kannata, siis ei kannata. Loomulikult kui on piisavalt üleliigseid finantse, siis annab igasuguseid asju korraldada. Sry, kui mind ei motiveeri lihtsalt sõitmine, vaid tahaks natukene ka konkurentsis olla.
Minu ratas sündis nii: pangalaen + kõik mis oli sai maha müüdud, isegi kett kaelast, koju jäid ostmata mööbel ja külmkapp, kahe töökoha kõrvalt ca 1200 töötundi jaanuarist juunini garaazis (arvuta palju uneaega jäi), lugematud treeningud, testimised, häälestamised jne puhkuse ja rannaskäimise arvelt...
kas paistab, et tegu on ülearuste finantsidega või on küsimus siiski hoopis tahtejõus? Oma ratta ja boksivarustuse peaks ka viimane saamatu ühest linnast teise saama. Loe ridade vahelt miks sinu nimi top-is puudub...
Kui amordid on max peale keeratud, siis on see suht ebatõenäoline, et ta amordi lõpuni lõi - vaevalt sela rajal selliseid künkaid oli. Esirehvi ülerõhk võib küll sellest paraja põrkepalli teha. Kuna enamasti kiirenduse seades on esiots võimalikult jäik, et takistada selle ülestulekut, siis vaataks pigem tagavedrustuse poole, kuna rajaga kontakti pidamine on rohkem selle ülesanne. Kas tagavedrutus mitte liiga jäik polnud? Reboundi liiga palju peal, et kui raskus ette vajus siis polnud tagavedrustuel enam midagi sirgu ajada (või ajas see ennast liiga aeglaselt sirgu), et tagumist ratast korralikult maas hoida? Või vastupidi, et oli tagavedrustus juba oma käigu piirini jõudnud ja tänu sellele muutus saba "lendavaks" kui raskus ette liikus ja tagumine ots veelgi kergemaks muutus (eriti arvestades, et esivedrustus oli jäik ja seega ei pruukinud eriti kokku vajuda ning kui esiots prillidest alla lastud, siis niigi teljevahe natuke lühem ja esiratas rohkem kõhu all, mis aga mõjutab ratta stabiilsust sirgel... kuigi stoppie on füüsikaseaduste kohaselt lihtsam). Aga jah... kuna ise pole videot ega sündmust näinud, siis võin ainult spekuleerida... ja vaevalt, et ka videolt paistab kas enne libises esimene või tagumine ots. Ning samas nii kui nii ei tea ma kiirendamisest mitte midagi.tramm66 kirjutas:meie oletus selline:
Nujah erlend sai siis nüüd sama kogemuse mis minul oli.. ilmselt minul tiba väiksem kuna päris 90 kraadi vist ikka ratas ära ei käind kuida jõle hirmus oli küll, minul juba 300 m. pealt
Selle jama likvideeris rooliamort mis kah alles 18-ndas astmes 20-st ei lasknud enam vibama + see mis ma ise jõuga kinni hoidsin.
Tartus jah see parempoolne rada tundus suti pandavam.
Selle jama likvideeris rooliamort mis kah alles 18-ndas astmes 20-st ei lasknud enam vibama + see mis ma ise jõuga kinni hoidsin.
Tartus jah see parempoolne rada tundus suti pandavam.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
rooliamort on bro! sõitsi eelmine hooaeg ilma - no neid lappamisi rinkal ikka jagus aga käna ei käinud... erlend pääses ka pealekeeramisega - väänas väheke kätt ja imekombel sai jalg vaid väheke põrutada... videol ikka ränk pilt kuidas jalg maha prantsatab kui ratas pea 90 kraadi + liikumissuunas kaldu
dampingu pealekeeramine ka ei aita? või siis paksem amordiõli? aga kui ma õieti mäletan, siis madone rattal ei olnud ka suurt vahet kuhu poole dampingut ja compressionit keerata. enda omal tunnen konkreetset vahet. siiski tundub imelik, et pu preload on peale keeratud, siis asi lääb sirgel amordid põhja välja. ok kurvis veel, kuna siis langeb amortidele suurem koormus. mida asjaosaline ise räägib? kas see põhja löömine ei olnud just vibamise tulemus, kuna siis langeb amordile sama koormus mis kurvis (esimene ratas on ju välja keeratud), aga seda märksa järsemalt kui kurvi minnes. seega ma endiselt pole kindel, kas vibamine on tingitud sellest, et amordi põhjani lõi ja pigem kahtlustan, et see oli tagajärg.tramm66 kirjutas:esiamordid käisid põhja ja pauguga... sedavõrd, et simmekas ja tolmukaitse puruks. Ma ju räägin, et CBR600 esiots vedel. Sõitsin eelmine aasta rinkat samasugusega - igas kiires kurvis kolks ja põhjas... keera peale palju tahad.
sys@möla.ee
Krt teab.. see viba võib tulla tegelikult nii paljudest erinevatest asjadest, et midagi hullu ning vastumürki peale rooliamordi ikka suurt ei ole.
Sellisel teel nagu meie eesti lennuväljad ei hoia miski vägi ilma rooliamordita viba ära!
Ju siis erlendi ratas oli ennem hämmastavalt hästi balansis igatipidi, et kannatas ilma vabalt sõita...
minuomal tuli see tankslap ikka kuradi kergelt ja ma just kahtlustan seda, et esiratas tõusis maast lahti.. st sirutas torud välja ja kui siis järgmine mats tuli ei olnud torud valmis seda vastu võtma sest amord pole mõeldud töötama efektiivselt kõige ülemises ega ka kõige alumises asendis.
Sellisel teel nagu meie eesti lennuväljad ei hoia miski vägi ilma rooliamordita viba ära!
Ju siis erlendi ratas oli ennem hämmastavalt hästi balansis igatipidi, et kannatas ilma vabalt sõita...
minuomal tuli see tankslap ikka kuradi kergelt ja ma just kahtlustan seda, et esiratas tõusis maast lahti.. st sirutas torud välja ja kui siis järgmine mats tuli ei olnud torud valmis seda vastu võtma sest amord pole mõeldud töötama efektiivselt kõige ülemises ega ka kõige alumises asendis.
No mida ei saa?!?!?
Tundub, et teile modedele ja adminnidele oleks omaette rollerite teemat vaja, kus võite kustutada, modeda ja muuta palju kulub! Sa sys peaks ju kõikenägev silm olema, ole nüüd meheks ja näita oma võimu ka vähe teise ja asjalikuma külje pealt ja uuri välja, kus see teema sai, kelle poolt ja miks?!?!?! Mitte ära kägise, kui veel üks post tuleb viitega, lennutan teema parematele jahimaadele; tegin teema fleimiks; jne. Tehke vahest ka midagi asjalikku!!!
Tundub, et teile modedele ja adminnidele oleks omaette rollerite teemat vaja, kus võite kustutada, modeda ja muuta palju kulub! Sa sys peaks ju kõikenägev silm olema, ole nüüd meheks ja näita oma võimu ka vähe teise ja asjalikuma külje pealt ja uuri välja, kus see teema sai, kelle poolt ja miks?!?!?! Mitte ära kägise, kui veel üks post tuleb viitega, lennutan teema parematele jahimaadele; tegin teema fleimiks; jne. Tehke vahest ka midagi asjalikku!!!
Seda teemat mina ei kustutanud, kuigi selle jälgimine oli paras nuhtlus. Seda siis peamiselt tänu nelja, viie ja kuuekordsetele viidetele, kus igas ühes terve ports smailisid.
Mis puutub adminnimisse ja modemisse, siis adminne on ainult kaks - peale minu on administraatori õigused veel Motopaksul. Teda tean ma juba peaaegu 20 aastat ja saan temaga vabalt suheldud ilma probleemideta. Aga modedel on oma teema olemas. See sai tehtud peamiselt selle pärast, et saaks omavahel natuke arutada, et mida teha kui mõni mees arvab, et foorum on nagu Delfi kommentaaride leht, et kannatab kõike. Paraku on minu nägemus ja enamiku modede oma ka selline, et jama ei pea foorumis alles olema. Näiteks kommentaar "No on p***!!!
" on ehe näide sellest, mis võib rippuda kuskil Delfi kommentaaride vahel, aga sellele foorumile oluliselt juurde ei anna. Kui teemad on kustutatud, siis tõenäoliselt oli seal midagi valesti. Kokkuvõttes võin täie kindlusega väita, et teemasid ja postitusi on kustutatud ja kustutatakse ka edaspidi kui need ei sobi siia.
Müts maha ja minu lugupidamine kodanik tramm66 ees - ta selgitas oma ratta saamise tagamaid. Ja vast sai aru ka teema alguses olevast sõbralikust norimisest. Aga mõnest teisest kodanikust ma aru ei saa...
Teemast fleim.
See sai tehtud, et ei peaks teemasid kus kõik lahmivad, ära kustutama. Lihtsalt kustutamine tooks kaasa korraliku kisa, et miks minu post ära kustutati.Lihtsalt kõik teavad, et kui teema on fleimi all, siis sealt ei ole mõtet konstruktiivset arutelu oodata.
PS. Ma ise foorumi modereerimisega praktiliselt ei tegelegi.
Mis puutub adminnimisse ja modemisse, siis adminne on ainult kaks - peale minu on administraatori õigused veel Motopaksul. Teda tean ma juba peaaegu 20 aastat ja saan temaga vabalt suheldud ilma probleemideta. Aga modedel on oma teema olemas. See sai tehtud peamiselt selle pärast, et saaks omavahel natuke arutada, et mida teha kui mõni mees arvab, et foorum on nagu Delfi kommentaaride leht, et kannatab kõike. Paraku on minu nägemus ja enamiku modede oma ka selline, et jama ei pea foorumis alles olema. Näiteks kommentaar "No on p***!!!

Müts maha ja minu lugupidamine kodanik tramm66 ees - ta selgitas oma ratta saamise tagamaid. Ja vast sai aru ka teema alguses olevast sõbralikust norimisest. Aga mõnest teisest kodanikust ma aru ei saa...
Teemast fleim.
See sai tehtud, et ei peaks teemasid kus kõik lahmivad, ära kustutama. Lihtsalt kustutamine tooks kaasa korraliku kisa, et miks minu post ära kustutati.Lihtsalt kõik teavad, et kui teema on fleimi all, siis sealt ei ole mõtet konstruktiivset arutelu oodata.
PS. Ma ise foorumi modereerimisega praktiliselt ei tegelegi.
to: sys
Kui sa nüüd natukenegi tagasi kerid, siis tramm66 selgitab oma ratta saamislugu selles samas teemas siin ja kohutavalt palju pähetaguvaid pingviine oli Viljandi kiirenduse teemas, millest mul ka vabsee kahju pole, hui snim! las läks, aga mille pärast kustutati maha teema, kus arutati eelseisvat kiirendusvõistlust, mis plaanid kellelgi on jne. Seal oli a´la 5 posti kui mina seda viimati nägin. Paar trammilt, paar minult ja siis ilmutas oma võhiklikkust ja konstekstist absoluutselt mitte aru saamist korra Käbi või Kabi või mingi K2bi või Kä2i, no te saate aru küll keda ma silma pean.
Kui sa nüüd natukenegi tagasi kerid, siis tramm66 selgitab oma ratta saamislugu selles samas teemas siin ja kohutavalt palju pähetaguvaid pingviine oli Viljandi kiirenduse teemas, millest mul ka vabsee kahju pole, hui snim! las läks, aga mille pärast kustutati maha teema, kus arutati eelseisvat kiirendusvõistlust, mis plaanid kellelgi on jne. Seal oli a´la 5 posti kui mina seda viimati nägin. Paar trammilt, paar minult ja siis ilmutas oma võhiklikkust ja konstekstist absoluutselt mitte aru saamist korra Käbi või Kabi või mingi K2bi või Kä2i, no te saate aru küll keda ma silma pean.
-
- Mode
- Tänatud: 1 kord
isiklikult ei ole kursis kes ja miks teema kustutas.nitse kirjutas:Teeme jah uuesti!![]()
Ja ühtlasi hakkan ma vastu võtma panuseid, et mitu posti me ennem teha jõuame, kui mõni (rollerite teemas võiks ta kohta vabalt p*** öelda, aga siia ei sobi) kapist välja tulnu selle uuesti maha kustutab.
aga lugedes seda teksti siin, ütlen sulle Nitse otse, et tõmba oks koomale ja vali sõnu. ja pole nii, et hakkad lihtsalt kedagi p*** sõimama. foorumil ON reeglid ja need jäävad ka siis, kui see mõnele ei meeldi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.