Väljasõit: 24.08 Kaberneeme sadamasse. Start 19.00

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Limits kirjutas:
sepp kirjutas:
... ja kohaleminnes on meil kõigil laud ilusti kaetud ja söök valmis :roll: 8)
kui praegusel juhul ei saanud mitte ükski eraisik ettetellimisega hakkama, siis mismoodi tellitakse ette toitu 90le? ühele kartulipudru, teisele vähem porgandeid, kolmas ei söö kana, fakk ma pole veel tellinudki jne. üks on kindel, alkoholivaba õlle peaks letil avatuna valmis olema. see suure grilli mõte on jumekas aga sinna tuleb miskit uvitavat veel juurde pookida. küll jõuame suvi veel ees.

aga lahe oli 8)
njahhhh, siis ikka grill jääb yle ja kui leida koht kus on grill olemas,siis muidugi 90le inimesele portsu grillimine ple just 10minuti töö :ner:
1kordsed grillid kaasa... krt pole matka ratas mul :lol: :bsmile:
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

sepp kirjutas:
1kordsed grillid kaasa..
Hea näide oli kevadisest väljasõidust Turbuneeme, kus kohalikud vandid olid valmis meisterdanud ja pikkupidi pooleks lõiganud n.ö. "makarovi flöödi", kui seda veel mäletatakse. Umbes kolmekümnele inimesele toidu tegemine polnud mingi probleem ja arvatavasti oleks seal ka üheksakümmend oma söögi mureta ja suhteliselt hea tempoga valmis saanud.

Sinna võiks uuesti sõita, ainult eelnevalt peaks külavanemaga kokkuleppele jõudma
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

väga tore siis!!!
mix ma ei näe juba plaani järgmisex sõidux??? :?: :bsmile:

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

kas tingimata peab alati s88ma ve? fakk mehed ei kannata paari tundi ilma s88mata 2ra..
Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Hitchiker kirjutas:
kas tingimata peab alati s88ma ve? fakk mehed ei kannata paari tundi ilma s88mata 2ra..
No aga kas Sa soovitad juua õlut tühjale kõhule? :shock:
:D

Cowboy

Lugemata postitus Postitas Cowboy »

Bick kirjutas:
Sinna võiks uuesti sõita, ainult eelnevalt peaks külavanemaga kokkuleppele jõudma
Vot sinna ka ei lahe, juba p6him6tteliselt, aga sai ju pakutud kena koht valja.

Aegsi taha

Nimelt Piibe mnt. peale Aegviidu kula esimese Nikerjarve taga, peale bussipeatust esimene tee paremale
umbes 300-400m rahulikult k6vakss6idetud kruusateed jarve aart pidi
ning teede ristumisel kohe on suur parkla, platsis palkidest katusealune majake (R-kioski suurune seest),
eraldi kahe norm grillimiskohaga kus pingid umberringi ning platsi servas majake
kus ka grillimiseks puupakud valmis saetud. Ning teisepool 2ne valikaimla.
Tulehakatuseks vaja vaid vaikest kirvest v6i head nuga kaasa ning grillimaterjali.

Ideaalne ametlik TASUTA GRÜNE telkimiseks & grillimiseks, vaikus ja rahu keset metsa, ainult merd ei ole, aga selle eest on jarv.
Rattaga platsi ja telgikohti peaks jatkuma nii ule 30-40. Voolu ja kraani seal pole.
Jack'iga grillisime tagasiteel Aegsi taga, kui tulime Bikerfestilt.
Nadalapaevad enne Viljandit sai seal isegi vihmaga grilli tule ules ja kupsetamise ajaks jai vihm ka jargi
Viimati muutis Cowboy, 25 Aug 2005, 13:13, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Pinchu
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pinchu »

see vist mingi RMK platsike?

Cowboy

Pinchu kirjutas:
see vist mingi RMK platsike?
Ei tea t6esti kes seal nende tule puude eest hoolitseb, aga norm koht on.
Ja samas metsaall on tuulemurdu kull, tuli tegematta ei jaa.

Peris ammu sai Nelijarvel kolatud ning pidu pandud, nuud pole aega olnd Nelkal seeski kaia.

Kui Piibe mnt teeremont ukskord valmis saab, siis Janeda taga topeltp6hjaga Kalijarv oli vanasti norm koht.

Alavere - Lehtmetsa-risti - Janeda l6igul, on Lehtmetsa ristilt vasakule Valgehobusemagi, k6rge torni ja telkimisv6imalusega. Aga Alavere poolt paide piiridest on veidi kruusateed ja Janeda-Nelijarve on tee lihtsalt REMONDIS praegu.
Viimati muutis Cowboy, 25 Aug 2005, 13:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Pinchu

no eks neid RMK lõkkeplatsikesi võib teinekord sihtkohtadeks võtta küll - need alati korras ja vajalikud puud-lõkkeasemed olemas (kui just pole hõivatud)

Cowboy

Pinchu kirjutas:
no eks neid RMK lõkkeplatsikesi võib teinekord sihtkohtadeks võtta küll - need alati korras ja vajalikud puud-lõkkeasemed olemas (kui just pole hõivatud)
Mis on eestikeeles RMK? Riiklik.. Metsa.. ? ja kas ka nende puhke parklaid kuskilt netist leida v6ib?
Viimati muutis Cowboy, 25 Aug 2005, 13:30, muudetud 1 kord kokku.

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

tallinn pärnu 25 min?

me söidab sinna 1,25 h

selle ajaga jöuab isegi naabri sea maha lüüa kui külmkapis ei ole
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S

Lugemata postitus Postitas hannes »

Cowboy kirjutas:
Mis on eestikeeles RMK? Riiklik.. Metsa.. ? ja kas ka nende puhke parklaid kuskilt netist leida v6ib?
RMK= Riigimetsa Majandamise Keskus, vaata www.rmk.ee ja sealt Puhkus Riigimetsas

terv!

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Kasutaja avatar

Pinchu

RMK on Riigimetsa Majandamise Keskus
www.rmk.ee (vt. puhkus riigimetsas). Seal on üleval kõik puhkealad, -onnid (mis on tasuta) jms. kaardid kah seal.
See lõkkeplatsikeste rajamine on neil üks ülimalt tänuväärne ettevõtmine ja nende list pidevalt täieneb. :) Ma kasutan neid seltskonnaga juba pikemat aega.

Cowboy

Pinchu kirjutas:
RMK on Riigimetsa Majandamise Keskus
www.rmk.ee (vt. puhkus riigimetsas). Seal on üleval kõik puhkealad, -onnid (mis on tasuta) jms. kaardid kah seal.
See lõkkeplatsikeste rajamine on neil üks ülimalt tänuväärne ettevõtmine ja nende list pidevalt täieneb. :) Ma kasutan neid seltskonnaga juba pikemat aega.
Thanks Pinchu :mrgreen:
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Cowboy kirjutas:
Bick kirjutas:
Vot sinna ka ei lahe, juba p6him6tteliselt, aga sai ju pakutud kena koht valja.
Cowboy, kas auväärt vallavanema naine ehmatas su nii ära, et ei julge enam põhjarannikule ligilähedalegi minna, anti egole surmav hoop vai jonnid niisama..
Koht iseenesest oli ju mõnus. Ja see põhimõtte värk on üldiselt suhteline, paarisaja krooni pärast pole veel mõtet pirtsutama hakata ja see 10 EEK mis näopelalt maksta oleks tulnud, poleks sind, kui kõrgepalgalist pidanud küll kohutama ;) Iseasi see, kuidas seda raha küsiti. Kuid see on hoopis teine teema...
Kes mett teeb, see mett sööb!

Cowboy

Hakkab pihta :wack:

..tuleb kõik üle 50 osavõtjaga üritused RMK telkimisaladel kooskõlastada puhkemajanduse osakonnaga (näiteks meilitsi puhkus@rmk.ee), sõlmides ürituste korraldamise lepingu ja sooritades kõik vajalikud toimingud.
http://www.rmk.ee/pages.php3/010315

..3. Poolte tegevus
3.1. Ürituse korraldaja kohustub:
3.1.1.kirjalikult teatama RMK-le vähemalt 14 kalendripäeva enne ürituse algust üritusest osavõtvate isikute ligikaudse arvu, piirkonda saabuvate sõidukite arvu, ürituse ajakava, toitlustuse ja kaubanduse korralduse, ürituse eest vastutava isiku(te) nimed ja kontaktandmed ning ülesanded ja vastutuse ning esitama muu kavandatava tegevusega seonduva informatsiooni;..

just just, kas l6ppeb igasugune isu ara midagi korraldada v6i ei.
Ei kui tuleb ikka rannas kokku saada, siis ei saa keegi oelda et kogunesite..
Viimati muutis Cowboy, 25 Aug 2005, 14:07, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Pinchu

sa ei pea ju telkimisalale maanduma...võid ka lõkkeplatsile:)) ja ma arvan et on silmas peetud rohkem selliseid telkimistega üritusi, mitte õhtust grilli. pealegi - kes sul ikka üle lugema tuleb, palju meid on :P

eikeegi
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas eikeegi »

RMK lehel olev loetelu ei ole täielik. Niisama lõkkeplatse (tavaliselt katusega laud, mis nt Võhandu ääres mahutab vabalt paarkümmend inimest, lõkkekoht restiga, puukuur, mille teisel korrusel annab mõnes kohas ka ööbida ja veel üks putka natukene eemal), mida on ikka päris suur hulk, pole seal üldse üleval.
RMK rajatiste kohta on olemas ka mingi CD, mille nad on üllitanud, aga mul pole õrna aimugi, mil viisil seda hankida saab (peale selle, et sõbra naine annab) ja ega see ka täielik pole. Ma olen olnud mitmetes kohtades, mida pole ei kodulehel ega ka plaadil.

Cowboy

Bick kirjutas:
Ei kui see koht oli hea, k6ik oli OK, peale inetu rahalunimise.
Vaheldust vaja-vaheldust, haid kurvilisi asfalt teid jne. Kahju et eile ei saanud ratast kaima joosta.
Kasutaja avatar

anarhismikaplan

metsa grillima

Lugemata postitus Postitas anarhismikaplan »

Ma olen igati poolt mõttele, et järgmine kord võiks kusagil metsas kohtuda ja see mets võiks asuda kuskil keskmaal, siis oleks hea ka Tartust, pärnust, viljandist ja mujalt kohale vurada (ma omas üüratus laiskuses ei viitsi pisukese grilli pärast päälinna podistada). Ja söömine toimib täiesti edukalt kujul kus igaüks võtab kaasa omale ja pisut ka sõbrale ja ka selle kes kui palju grillseadmeid kaasa võtab saab ju kuidagi ikka kokku leppida. Igatahes olen tulija kui kusagil keskeestis, miski järve ääres pool spontaanne grillfestival toimuma saab.

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Oleks ka selle poolt, et kuskil kesk Eestis, siis oleks igaltpoolt natuke sõitmist. Igathes ma oleks siis käpp.

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Tore oleks teada, kas Kaberneemes käis ka keegi Keila või Saue suunalt?
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Sorry mehed, et nii vara jalga lasin. Pidin töö pooleli jätma, et teiega kaasa sõita, istusin õhtul hilja veel tööjuures.

Muidu oli päris lahe, viimati oli selline kamp koos vist siis, kui me hooaja avamisele järve nestest sõitsime.

Ning pundisõitu võiks mõni mees harjutada, mulle eriti ei meeldi, kui keegi must paremalt mööda sõidab, kellel tuleb meelde, et ta nii Snakest mööda sõitis, see ise teab ;)

Ning mis puutub grillimisse, siis mul tuli kaberneemes seal sabas sõites mõte, et peaks selle UFO-laadse grilli endale tagakasti asemele panema, mingid spets kinnitused, see oleks alles ufo :)
Kasutaja avatar

Oldbear
Tsikkel: Honda Magna VF 1100
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Oldbear »

Mis on eestikeeles RMK? Riiklik.. Metsa.. ? ja kas ka nende puhke parklaid kuskilt netist leida v6ib?[/quote]

Riiklik Metsamajandamise Keskus
Tasa sõuad,kaugele jõuad! ;)
http://backyard.pri.ee
Magna VF1100
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Piipz kirjutas:

Ning mis puutub grillimisse, siis mul tuli kaberneemes seal sabas sõites mõte, et peaks selle UFO-laadse grilli endale tagakasti asemele panema, mingid spets kinnitused, see oleks alles ufo :)
võta siis juba legendaarse Jussi Krillkorvist juhendeid
Täiesti töötav asi oli. Ja eriti vahva oli kui sõiduajal tuule käes leegi ka üles võttis :)
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

tore sõit - samas võiks teinekord kuskile kaugemale tõepoolest minna. Söömist ei pea primaarseks - piisab täiest väikesest mahlajoogist, et tolmu alla loputada.

pritsu Postitatud: 25 aug 2005 15:30 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Mina tulin Sauelt. Tumepunase, meetrilaiuse lenksuga marauderiga sõitev tüüp oli Keilast.
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Cowboy kirjutas:
Hakkab pihta :wack:

..tuleb kõik üle 50 osavõtjaga üritused RMK telkimisaladel kooskõlastada puhkemajanduse osakonnaga (näiteks meilitsi puhkus@rmk.ee), sõlmides ürituste korraldamise lepingu ja sooritades kõik vajalikud toimingud.
No siis tuleb 90 inimese korral teha kaks lähestikku peetavat 45 inimesega üritust :lol:
TransAlp '02

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

pritsu kirjutas:

Mina käisin ja Marcuz ka :D
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Nii palju siitkandist?! Deem, ma ise saabas ka! Koos minna ja tulla oleks ju etem olnud. Ma tulin sellepärast varem tulema, et mitte üksi väga pimeda peale jääda.

Ja hea uudis ümberkaudsetele- tutakas asfalttee on valminud Paldiskist välja majakani! Kellel Pakri poolsaar avastamata on, siis tulge siiakanti sõitma!
Õigekirjaoskus massidesse!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”