70 cm3
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1256
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kui palju juurde andis Slinki?hellish kirjutas:Kui teete 70ccm siis oleks ikka soovitatav küll ära vahetada vätnvõll(seda teab slinki paremini rääkida) ja natuke annavad need sport vätnvõllid juurde kyll(kiirust ja kiirendust)
Ramos öeldi, et Racing laagrid on pea sama vastupidavad kui sportvändad ise

-
tahaks teada kumb silinder on kasulikum osta? Toode : Silinder TOP Performance 70cc
Hind : 2980
Lisainfo : 10.800-11.800 rpm‘s, 125 km/h võimalik
Toode: Silinder Malossi MHR 70cc Replicia
Lisainfo : MHR tähendab Malossi Hyper Racing ehk siis malossi tipp tasemel 70cc silindrid. 10.800-11.800 rpm‘s ja 120 km/h võimalik
hind: 3300
Tahaks teada siis kasutajate muljeid, töökindlust jne.
Hind : 2980
Lisainfo : 10.800-11.800 rpm‘s, 125 km/h võimalik
Toode: Silinder Malossi MHR 70cc Replicia
Lisainfo : MHR tähendab Malossi Hyper Racing ehk siis malossi tipp tasemel 70cc silindrid. 10.800-11.800 rpm‘s ja 120 km/h võimalik
hind: 3300
Tahaks teada siis kasutajate muljeid, töökindlust jne.
MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
Mm... MUl on see Top Performance silinder ja ma olen sõitnud umbes 8000 km ning pole midagi tunda, et läbi oleks... Muidu kiirusest niipalju, et see silinder ongi for top speed ning mul läheb 110 km/h ja rolleril vahetatud ongi ainult silinder ja sumpa... Sumps sai peale alles hiljuti nii et nüüd sööb raudselt mootori kiiremini läbi...
Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

-
- Kontakt:
Sai siis kiirus ära mõõdetud
Mul näitab pmst 100km/h läbi Aeroxi spido, kuid arvesse tuleb võtta seda, et mul stock vario ning vario vahetusega saab mingi +15 km/h
Kiirendab kiirelt 75 - eni ja siis kogub veel 10 km/h(minu spido järgi, see valetab emaselt allapoole - rolleri kohta u. 15km/h alla ja GPS-i kah mingi 0-5 km/h) Suht mingi GPS spido on mul nüüd(trossi tegin ise, Mosse trossist) Enda spido järgi u. 85 km/h
Mul näitab pmst 100km/h läbi Aeroxi spido, kuid arvesse tuleb võtta seda, et mul stock vario ning vario vahetusega saab mingi +15 km/h
Kiirendab kiirelt 75 - eni ja siis kogub veel 10 km/h(minu spido järgi, see valetab emaselt allapoole - rolleri kohta u. 15km/h alla ja GPS-i kah mingi 0-5 km/h) Suht mingi GPS spido on mul nüüd(trossi tegin ise, Mosse trossist) Enda spido järgi u. 85 km/h
-
Ongi kohe nii,et krossika kolb kestab möned tunnid we???cpipower kirjutas:Ilmselt pole need siis ikka õiged võistlus silindridVõrdluseks:krossika kolb kestab ju ainult mõned tunnid (2 taktilistel) ja peale mõnda kolbi vahetust tuleb vahetada ka silinder.Aga kui sul muu stock oli siis võib olla küll
asoh,ma sain kah siis targemaks!!

Kuule veel nömedamat juttu ei anna rääkida!Kas sa oled üldse mönda krossikat kasvöi kaugelt näinud ka we?

Natuke alla ootuste? Pm-lt sul võibki nii olla, et rohkem lihtsalt ei lähexzburnoutzx kirjutas:Sai siis kiirus ära mõõdetud

Närvi ajavad sellised ossikesed kes oma keeway-st nii vaimustuses on et see liigub.Kui sa tead krossikast niipalju ,et krossikas on see, millel taga kärnadega kumm on ,siis ära tule vaidlema.Kui u 8 tunni tagant kolbi ei vaheta siis järgmine kord saad kõik vahetada.Ega see ei ole nii, et oi nüüd mul on kohvi ja vahetan kolbi.Lihtsalt on ette nähtud töötunnid ja kõik 

Muidugi peab võistlusteks uue kolvi panema, kuna siis tuleb masinale tipphäälestus tehacpipower kirjutas:Närvi ajavad sellised ossikesed kes oma keeway-st nii vaimustuses on et see liigub.Kui sa tead krossikast niipalju ,et krossikas on see, millel taga kärnadega kumm on ,siis ära tule vaidlema.Kui u 8 tunni tagant kolbi ei vaheta siis järgmine kord saad kõik vahetada.Ega see ei ole nii, et oi nüüd mul on kohvi ja vahetan kolbi.Lihtsalt on ette nähtud töötunnid ja kõik

-
- Kontakt:
Ootused olid 115-120 km/h(100GPS) rolleri spidosse - siis kui kõik tehtud on. Pmst olen rahul, kuna kiirendus onNatuke alla ootuste? Pm-lt sul võibki nii olla, et rohkem lihtsalt ei lähe

Leidsin netist ühe tuunitud Zipi pildi, ning tal kah spido läheb täpselt sama kaugele kui mul, vb on see lihtsalt spido lõpp...aga ta valetab alla nii või naa, sest Aeroxi kõrval sõites näitas minu spido 78 ja tal 92-93, ei jõudnud rohkem lasta, kuna tee sai otsa, tuleb täna uuesti proovida, vb isegi üle 100. Tahaks GPS-i ära mõõta, see oleks koom kui mul 1:1 GPS spido oleks