125cc kokkutulek

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Saaremaal alla tonni per kärss ärge mitte unistagegi. Loomulikult kui saate kellegi heinamaad ja telke kasutada on teine asi.

Ma lugesingi kogu musa läbi, korraldajaid ei selgunud või ma vist ei mõistnud, aga kui sina Len, siis tuult tiibadesse.

Aga võtmed korjake õhtul usaldusisiku kätte :) Pole paha pärast öeldud.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

Aza ma võtan võtmed, ja viin need koos ratastega minema, pärast võite börsis oma rattaid näha :) . Kui mina peaks korraladamam, siis ainult pärnus, mujal mina seda teha ei viitsi, võin niisama kuhugi tolknema tulla.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

AzA
Mode

Mujal sa seda teha ei saagi, pole käed nii pikad :)
Ja lollid naljad mõjuvad halvastiu.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

;)

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Lõunamaa mehed tahavad praamiga sõitta huvitav :D Nojah ega seal Tartu lähistel midagi suurt ei ole, peale Peipsi..
Tglt võib siis juba niimoodi, et Lõunamaa mehed lähevad Saaremaa ringile edasi aga ühe öö veedavad Pärnu kandis. Et siis käivad Saaremaal ära ja põrutavad kuhugi ööseks või siis, kui kiired olete jõuate kunagi Tartusse ka ;)

Igaüks jätab võtmed koju,sest niikuinii öösel õigeid juhtmeid ülesse ei leia :D
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Nii panen kokkuvõtte ära:

Pärnu sai 8 häält.
Pärnu poolt hääletasid: silver, motie, ivar, whitebalance, Ronk, sulu13, kaska14, No_name.

Saaremaa sai 6 häält.
Saaremaa poolt hääletasid: No-name, john179, tuulavend, raunts005, active, HannesN

Muu koht sai 0 häält.

Igatahes sai räägitud kokkutuleku teemast vanemate, teadjate onudega :lol: . tehti selgeks,et nii ei käi korraldus.
Kui plaanis mingi kokkutulek, siis peab üks vend võtma asja kätte ja üttlema, et vot selles kohas, sellel ajal on siuke kokkutulek. Kes tuleb see tuleb ja kes ei tule see éi tule, muidu ei sobi ühele ega teisele. Nii jäämegi lihtsalt mõtetut teksti ajama.

Nii siis pakun välja, et kui tahetakse 125cc kokkutulekut, siis olen nõus asja orgunnimise enda peale võtma ja asja ära korraldama aga mina teen seda ainult pärnus!!! Kui rahvas on nõus või nagu hääletusest selgus, siis võib asja ära teha. Mina teeks asja juuni kuus. Nii et kui olete nõus siis andge märku!!!
Viimati muutis Len, 12 Mär 2006, 17:19, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Kasutaja avatar

motie
Tsikkel: R6 00.a
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas motie »

juuni sobib. pärnu sobib. anna aga minna
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Võtan ka veidi sõna ja jagan mõned soovitused:

1. Nüüd peaksite selgeks tegema mida te kokkutulekul teha tahate, et kas toimuvad ka miskid jõuproovid (aeglussõit, vigursõit jms.), neis osavamaile võiks ju olla ka miskid auhinnad, kasvõi sümboolsed. Igal juhul minu soovitus tehke mingisugunegi kava, niisama kokku tulemine muutub kardetavasti suvaliseks ja kontrollimatuks.

2. Võimalusel püüdke leida piiratud territoorium, elu on näidanud et kui nö. mittemotomehed sellisele üritusele tulevad siis võib sellest sündida paksu pahandust, samuti on rataste ja teie oma turvalisuse huvides parem kui alalt on 1 sisse ja väljapääs.

3. Kui tegemist pole just ürituste korraldamiseks mõeldud kohaga siis püüdke ka naabreid informeerida toimuvast ja arvestage et öörahu tähendab öörahu.

4. Määrake korraldustoimkond - ehk siis jagage kohustusi. Üks inime võib ju asjaga hakkama saada, aga parem ja sisukam asi sünnib ikka koostöös.

5. Võimalusel muretsege alkomeeter - hommikul siiski võiks ju puhuda enne kui sanga ronida (ja ärge tulge mulle rääkima et seal ei tarbi keegi alkoholi)

6. Väga hea oleks tõesti võtmed kokku korjata õhtul kui enam sõitmist pole, aga siinkohal niipalju, et see peab toimuma ikka vabatahtlikult.

7. Samuti pole paha kaasata üritusse tütarlapsi - on teil omal ka toredam seal äkki. Ainuke probleem - vaadake siis et keegi neidudele(ega enesele) oma tõestamise/esinemise/show tegemise nime all viga ei teeks.

Kõlas vbolla liigagi vanainimeselikult, aga ega see paha tee vast kui ma nõu püüan anda.

Edu teile igal juhul noored :D
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

AzA
Mode

Olen paar üritust umbes 20 inimesele korraldanud ja aprilli lõpuski üks toimub.

1. koht - keskmiselt maksab ööpäev koos mõne magamiskoha ning paari tunni saunaga 4-5 tuhat krooni. Oleneb kohast. Vajalik lihtsalt kõik vähegi sobilikud kohad läbi helistada, hindu ja tingimusi uurida ning teha seda varakult, sest broneeritakse üritusi varakult.
Ehk arvestage, et ööbimine koos saunaga võib 10 tulija puhul juba ca 500 per kärss maksta.

2. mamsa - tark osta kõik näiteks hulgilaost - tavaliselt 100-200 krooni per kärss saab hommikuni viinereid süüa ja morssi juua.

seega:
Pange paika konkreetne aeg, mis enam vähem sobib kõigile ning tehke uuring - kus olla ja mis maksab. Näiteks 23. juuni ei sobi ma arvan.

Tehke uuring - kus olla ja palju maksab, umbkaudne külastajate arv ning koguge papp kokku. Edasi sünnivad ideed rohkem õhtul vannis.
Näiteks: kuna enamus oma tsikli võtmeid ei loovuta, saage nõusse keegi vanem isik ning laske oma rattad õhtul pika ketiga puu külge kinnitada ning andke võti tema kätte.
Muide mina isiklikult paneks oma ratta kinni, igaks juhuks, ei lähe ju teda enne hommikut vaja.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Tänud nõua annete eest, arvatavasti päris üksi ma seda ei korralda, et tuleb vel üks. Aga efendi rääkisid, et võib võõrast rahvast tulla, mul oleks muidu üks variant, mis on lihtsalt laagri plats jõe ääres, väga ilus koht, arvad et võib võõrast rahvast tulla ja ära rikkud või peaks siiski vaatam koha kuhu võõraid ei tule?
Kasutaja avatar

AzA
Mode

absoluutselt selline koht Len kuhu võõrad tulla ei saaks - 90% sellistest juhtudest rikutakse mõne jobu poolt ära.
Aitan teil Pärnus ja selle ümbruses autoga kraami tassida või neid kohti vaatama minna vajadusel.

Kes maksab see saab kraami, ülejäänud on külalised kellel üritusele asja pole.
Aga mulle meeldib.

Urmas568

Lugemata postitus Postitas Urmas568 »

alkomeetriga võin ise varustada :) juuni jah sobiks ideaalselt. Ma arvan et meid küllaltki palju, et ei ole vaja võõra seltskonna pärast muretseda, kuid mida rahulikum koht seda parem muidugi.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Nii ma hakkaks siin mingit asja mõttlema ja midagi paika ajama aga tahaks teada palju on neid kes lõpetavad 9. ndat klassi, sest neil eksamid ja need kestavad poole juunini, vähemalt mul eelmine aasta oli kuni 20 juuni. Nii, et ANDGE MÄRKU, KUI PALJU TEID ON KELLEL ON KEVADEL EKSAMID. :!:

Koht on super kuhu minna ja võõraid sinna ei tule. Vaja on ainult oma telki ja asi on 30eeku per nägu. Igatahs katsun siin mõnede päevade jooksul mingi reaalse plaani nö. paberile arvutis saada ja netti üles panna.

Kellel on mingeid super ideid või tahavad korraldues kaas lüüa, siis pange msni mind.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

See on esialgne plaan, et umbes ära näha, mida siis see asi endast kujutab.
Selline on siis minu poolt välja pakutav üritus:

(kuupäev jääb esialgu lahtiseks ja kohapeal lähen asja uurima mai kuus)

Esimene Eesti 125cc kokkutulek.

Toimumis koht on Uueda turismitalu.
See asub umbes 5km Pärnust välja sõites Tallinna poole.
Aeg peaks olema juuni kuus aga on veel täpsustamisel.

Kaasas peaks olema mõned telgid, siis kui keegi juhuslikult ära väsib.
Kohapeal on lõkkeplast ja võrkpalli mängimis võimalus.

Kindlasti soovitaks mingeid mänge välja mõelda ja igasugu huvitavaid ideid,
millega saaks õhtut sisustada.

Esimeseks, kui pundi saame kuskil linnas või linna servas kokku, siis üles rivistus, lipu heiskamine kellegi kroomi kõige kõrgemasse kohta ja sinna rivistuse juurde kuuluvad asjad. :)

Plaan oleks kõigepealt päeval kokku saada, mingi vigursõidu võistlus teha, rannas ujumas käia ja siis laagriplatsi:

Kindlasti on plaanis ära teha üks võrkpalli võistlus.
Plaanis on veel mõned mängud ja võistlused+teie välja mõeldud asjad.
Suurele külakiigele oleks tore ajada pundiga paras hoog sisse.
Nagu whitebalance juba ütles, et kui kellegil kidra on, siis võiks ju kaasa võtta ja õhtul lõkke ääres kas või laulu lahti lüüa.

Toidu koha pealt pakun kõige odavama variandi välja,et igaüks võtab söögid, joogid
ise kaasa, mida keegi tahab. Kui kellegil on eri soove söögi kohapealt, siis lepime kokku ja saab toidud tellitud ja kohale toodud.
Grillimiseks pakun, et lepime kokku kes ostab ühekordsed grillid ja pärast jagame raha ära.
Muidugi vorste ja liha grillimiseks või üldse söögid võime nii hankida nii, et saame kuskil
kokku ja siis kõik koos sõidame näiteks rimist läbi ja saab kõik vajalik ostetud.
Ma usun, et sedasi on kõige mõtekam ja saab asja ära korraldada kuna meid ju pole eriti palju, umbes nii 15.

Telkimine on 30kr nägu.
Nii, et kui mais saab aeg paika pandud, siis saab kirja pandud kes tuleb, ja saab enne rahad kokku korjata ja asi ära maksta, nii et kui kohale läheme poleks mingit probleemi.

Kui kellelgi on ideid või tahab korralduses kaasa lüüa, siis pange mind oma msni.

(mais võtan teema uuesti üles ja lasen es ile saata kõik tulijad ja selleks ajaks on kindlasti esialgen plaan läbi mõeldud rohkem ja asjad enam vähem paika pandud)
Viimati muutis Len, 12 Mär 2006, 22:24, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Noh ühe mõeldava asjana võiks olla ka veel RMK kohad. Suureks plussiks on see, et seal on grillimisvõimalus kohe olemas (pada maa sees), puud on olemas (varustab RMK) ning lisaks on veel laud ja pingid. RMK kohtasid vist peaks ka Pärnus ranna ääres olema, kuid ei oska nii täpselt öelda. Miinuseks on see, et alati ei või olla kindel, kas need juba täis ei ole. Peab saatma kellegi eelmine päev kohale ja koha kinni panema :wink: . Muidu oleks päris mugav ranna ääres grillida, mängida ja muud. Telgid siis saab üles panna metsa alla ja muidu hea. Lisaks ei ole seal mingeid erilisi mänguvõimalusi, ehk siis võrkpall ja muu jääb ära, kui kellegil just ei ole kaasaskantavat võrgukomplekti. Võib korraldada frisbivõistlusi ja muud. Laske aga fantaasial lennata. :wink: Ise olen kindel tulija.
Kasutaja avatar

AzA
Mode

Igasugune raha jagamine ja kogumine tehke enne üritust. Pärast kipub maksjaid kole vähe olema :)
Mingid ühekordsed grillid unustage parem ära :) nelja 50 kroonise karbi nässaka asemel saab esimesest säästumarketist selle nn. UFO - kah ühekordne, aga 10 inimesel paras vorsti sussitada.
Äkki on seal koha peal juba miski suurem väligrill olemas?
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

Peaks ütlema, et mina olen üks nendest kes lõpetab 9-nda klassi. Len-i plaan on väga hea ja olen kindel tulija kui kuupäev sobib, omaltpoole saab heal-juhul 2 inimest veel kelle 125 on. Mingisuguse parraadi moodi asja võiks ka kuskilt läbi viia, oleks teistelgi midagi vaadata. Näiteks pärnust, seda ei pea tegema aga ma lihtsalt mõtlesin, et võiks olla kuna Eesti esimene 125 kokkutulek. Kui väga vaja võin ka kuidagi korraldamisega aidata. Edud teile.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

No kui minna randa või kuskile algul pundiga, siis asi ongi juba nagu paraad, aga kui selle kohapealt on ideid siis käige välja.
Et siin ronk ja mina katsume laagriplatsi poolsed asjad siin ära mõelda ja selle vigursõidu värgi. Aga kui abi vaja juurde siis teame kelle juurde pöörduda.
Aga kui huvi siis võid selle rongkäigu korraldamise enal peale võtta :P :wink:
Kasutaja avatar

Ronk

Noh kui juba rongkäigu korraldamiseks läheb, siis võiks ka oma lipu siin teha? :D Endal on olemas hetkel ainult suur Eesti lipp ja suur must valge pealuuga lipp. Neist võib midagi kokku segada või siis disainida hoopis ise midagi. :wink:
Kasutaja avatar

active

Lugemata postitus Postitas active »

Ronk kirjutas:
Noh kui juba rongkäigu korraldamiseks läheb, siis võiks ka oma lipu siin teha? :D Endal on olemas hetkel ainult suur Eesti lipp ja suur must valge pealuuga lipp. Neist võib midagi kokku segada või siis disainida hoopis ise midagi. :wink:
Selle musta valge pealuu lipuga võiks mingi chopper ees sõita siis oleks päris äge :twisted:
NSR
Kasutaja avatar

active

Sellest kokkutulekust võiks ka mingi mälestus jääda ehk võiks mingeid kleepse lasta teha vms ja siis igaüks saab selle enda tsiklile kleepida . Kindlasti tuleks palju pilte teha :wink:
NSR
Kasutaja avatar

Mirko
Tsikkel: Suzuki SV1000S

Lugemata postitus Postitas Mirko »

Oleks ka tulija, kuid kevadel läheb masin müüki. Aitab küll neist võrridest :P Idee on teil hea!
Kasutaja avatar

Ronk

active kirjutas:
Ronk kirjutas:
Selle musta valge pealuu lipuga võiks mingi chopper ees sõita siis oleks päris äge :twisted:
Kahju et maru oma Marauderi maha müüb. Muidu kõlbaks küll :wink: .
active kirjutas:
Sellest kokkutulekust võiks ka mingi mälestus jääda ehk võiks mingeid kleepse lasta teha vms ja siis igaüks saab selle enda tsiklile kleepida . Kindlasti tuleks palju pilte teha Wink
Noh mina teen nagu nii seal pilte ja videosid, et see mälestus jääb ikka. :)
Kasutaja avatar

Taku

Lugemata postitus Postitas Taku »

olen ka kindel tulija..
lõpetan 9. klassi :roll:
Kasutaja avatar

Ronk

Noh kellel mõttes midagi sellest pealuulipust teha, siis palun:

http://ronk.pri.ee/P3121419.JPG

Mõõdud on 130x90

:wink:
Kasutaja avatar

Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

Hea pilt aga liiga tüüpiline. Võik midagi unikaalset olla. Sorry kui kedagi solvasin.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

active

Ronk kirjutas:
active kirjutas:
Ronk kirjutas:
Kahju et maru oma Marauderi maha müüb. Muidu kõlbaks küll :wink: .
active kirjutas:
Sellest kokkutulekust võiks ka mingi mälestus jääda ehk võiks mingeid kleepse lasta teha vms ja siis igaüks saab selle enda tsiklile kleepida . Kindlasti tuleks palju pilte teha Wink
:)
No ma usun et tal pole ainuke 125 ne chopper kes tuleb.
NSR
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Need kes 9 ndat klassi lõpetavad, uurige välja kuupäev millal teil kool lõpeb, kuna tahaks asjad paika saada. Seda rongkäigu ja lipu värki anna b veel mõelda siin aga asi saab äge olema. Peasi, et keadgi ei ole kes pärast alt ära hüppab. (lisasin siis selle pika korralduse jutu algusesse veel ühe tegevuse)
Kasutaja avatar

Taku

17. juunil saan tunnistuse..kui hästi läheb siis isegi 16. ndal
igatahes kindel tuleja kui tsikkel alt ei vea :) :twisted:
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Kõik kes on KINDLAD tulejad, andge mulle es iga märku. MITTE need kelle on veel lubasid vaja minna tegema, mitte et nad poleks tõsiselt võetavad aga pole kindel kas nad load kätte saavad.

Siis saab vaadata kas on üldse tulijaid nii, et saab asja ära korraldada.
Alla 10 inimese pole mõtet jamada. Kuigi tean et 9 on kindlald tulejad aga andge märku.
Kasutaja avatar

Taku

ok siis ma ei ole kindel...
ehk sisi selgub paari kuu jooskul..:)
eksam vaja ära teha ainult ;)
Suletud

Mine “Üritused”