Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Raju üritus oli kindalst. Ma olen väga rahul, meeldiv seltskond. Olin küll kõige nõrgema(125ccm) rattaga aga probleeme ei olnud, et oleks maha jäänud või poleks ratas kuskilt ülesse viinud. Üritan siis teinekordki sellistest üritustest osa võtta.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Ei ole hullu. kohtasin seal ka teisi tuttavaid. liiklus oli tankokal täna vägagi tihe ja rohkem tuli vasakule ja paremale vaadata kui otse etteracerx kirjutas:Panin vähe "rolleriposti" jahNüüd juba tagasi.
Sorry Partu. Tempos püsida kindlasti sest ma sõidan praegu kolme kurvi kaupa kogu aeg sest peale seda on keel vestilumbes nii.
Kui aga tankoka huvilisi siis homme ja ülehomme ma puhkan kuid nädalavahetuse veedan seal.
Kogunen iseendaga kella üheks arvatavasti offroadi stardiplatsile kus soojenduseks kurvitrenn ajaliselt ca tund ja peale seda offroadi raja läbimine .
Selline mõte siis üsna pikas perspektiivis.

-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Väga viis, et keegi ikka pilti ka viitsis teha.
Aga keegi filmis ka seal telefoniga, et kui saab siis võiks need videod ka ülesse panna.
Aga keegi filmis ka seal telefoniga, et kui saab siis võiks need videod ka ülesse panna.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
jee,
nagu ikka võimas!
tnx rajaleidja toim.
nagu ikka võimas!
tnx rajaleidja toim.
Kordaminekuid soovides 
jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Nonii!!!
Lausun ka paar sõna siis fototeemasse vahele tänasest üritusest!
Alustuseks! Auuuuuuu "slikerdised"! Miks te mind üksi jätsite??? Või olite kõik poes punnkummide sabas???
Ikkagi ma ei kurda. Vaatamata sellele et koos oli jälle 16 ratast ja mina üksi tänavasõidu rehvidega
Uskuge mind , et seda südantsoojendavam oli vaatepilt viimasel mäkketõusul, kui mind üleval ootasid kõik ülejäänud 15 ratturit....kes olid kõik mulle valmis appi tormama!!! Pilgust piisas
, aitähh teile sõbrad, seekord ei läinudki abi vaja
Käbi!!! Ma pole sinult kunagi midagi palunud....aga täna....palun pane ülesse siia ka oma "GSM- VIDEOKLIPID"....kui sa mu silmi hetkel näeksid
....anuvad ja täis pisaraid
Veel märksõnu!!!
Rada -ülikaiff
Ilm- ülikaiff
Seltskond- ülikaiff
Üksik kivi põllutee ääres- ülisiga
Teibituuning peale kiviga tutvumist- üliilus
Tuju-ülihea
Juho-ülihull mees
Ja muidugi linna jõudes need ühisstardid vabaduse puiestee valgusfooride all-ülikaiff
Teenindus ja hind Jazz autopesulas- ülisõbralik
Saku originaal- ülimaitsev
Kohtumiseni taaskord seeneriigis!
Lausun ka paar sõna siis fototeemasse vahele tänasest üritusest!

Alustuseks! Auuuuuuu "slikerdised"! Miks te mind üksi jätsite??? Või olite kõik poes punnkummide sabas???

Käbi!!! Ma pole sinult kunagi midagi palunud....aga täna....palun pane ülesse siia ka oma "GSM- VIDEOKLIPID"....kui sa mu silmi hetkel näeksid

Veel märksõnu!!!
Rada -ülikaiff
Ilm- ülikaiff
Seltskond- ülikaiff
Üksik kivi põllutee ääres- ülisiga
Teibituuning peale kiviga tutvumist- üliilus
Tuju-ülihea
Juho-ülihull mees
Ja muidugi linna jõudes need ühisstardid vabaduse puiestee valgusfooride all-ülikaiff

Teenindus ja hind Jazz autopesulas- ülisõbralik
Saku originaal- ülimaitsev

Kohtumiseni taaskord seeneriigis!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 377 korda
- Kontakt:
Minul jäi sõit pooleli, homme tsekkan, mis kurat selle ventilaatoriga juhtus.
Põhimõtteliselt suri asi välja, kuna mootor läks liiga kuumaks - see asi vist on mingi ülekuumenemise kaitse???
Pärast läks muidugi käima, kuid enam metsa vahel törtsutada ei julgenud.
P.S. minu esimene punnidega metsasõit, päris mõngel
Põhimõtteliselt suri asi välja, kuna mootor läks liiga kuumaks - see asi vist on mingi ülekuumenemise kaitse???
Pärast läks muidugi käima, kuid enam metsa vahel törtsutada ei julgenud.
P.S. minu esimene punnidega metsasõit, päris mõngel

Viimati muutis Piipz, 06 Sept 2006, 23:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Äkki saaks neid pilte vähe suurematena ka ?
terv.
Käbi pildid : http://asfalt.pri.ee/paldiskis/index.html
esimene pilt on hea
just olin kärna pannud ja vedisin ratast püsti ,mida ma ei jaksanudki tõsta,nii,et tuli oodata kuni käbi pildistamise ära lõpetas ja appi tuli 
terv.
Käbi pildid : http://asfalt.pri.ee/paldiskis/index.html
esimene pilt on hea

jalg - öhtul pesin suure sita maha .järgi jäi kaks väikest kriimu
täna on veits kange. laupäeval teile rada tegema ei tule ,kuna olen tööl.
pühapäev on iseenesest vaba ja kui ratta käima jöuan lüüa olen kohal .
ja tänks köigile, et pärast viimast metsatukka meid järgi ootasite .

pühapäev on iseenesest vaba ja kui ratta käima jöuan lüüa olen kohal .
ja tänks köigile, et pärast viimast metsatukka meid järgi ootasite .
Viimati muutis K2bi, 07 Sept 2006, 09:23, muudetud 1 kord kokku.
Oli tõesti tore õhtupoolik, tänud rajameistritele ja kõigile osalejatele.
Tekkisid mõned tähelepanekud ohutuse ja organiseeritud liikumise kohapealt. Peaks üritama liikuda piisava pikivahega ja võimalusel nn. " malekorras", st et tohiks sõita otse eelsõitja taga. Siis jääks rohkem aega reageerida eelsõitja kukkumise või äkkpidurduse
korral. Teine asi mis silma jäi, oli möödumised eelsõitjast paremalt poolt
Offroad ei pea olema muidugi mingi sõiduõpetuse musternäide, kuid on hea olla kindel, et saad põigata takistusest paremalt mööda, kartmata kellegi teele ettejääda. Samuti võiks sõita rataste ja juhi võimekuse järjekorras, st. et kiiremad ees ja tegema järeleootamise peatusi raja hargnemise kohtadel. Siis saaksid kiiremad omas tempos kulgeda ja aeglasemad ei peaks vägisi üritama mahajäämist kartes tempos püsida, riskides ennast ja ratast lõhkuda. Selle jutuga ei olnud eesmärk kellelegi etteheiteid teha ega üritust halvustada, pigem juhtida tähelepanu, kuidas minuarust võiks ohutumalt ja veel suurema naudinguga selliseid trippe korraldada.
Kommentaarid on teretulnud.
Tekkisid mõned tähelepanekud ohutuse ja organiseeritud liikumise kohapealt. Peaks üritama liikuda piisava pikivahega ja võimalusel nn. " malekorras", st et tohiks sõita otse eelsõitja taga. Siis jääks rohkem aega reageerida eelsõitja kukkumise või äkkpidurduse

Kommentaarid on teretulnud.

SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
vahet pole, millist pikivahet hoida.. kui hoog ikka on sees, siis ees äkkpidurduse teinud tsikkel lausa kutsub endale sisse sõitma. Võimalik, et mul on mingi anatoomiline iseärasus, kuid jube raske on hoolimata pikivahest pidama saada enne äkkpidurdavat tsiklit.
Aga see "kiiremad ees" mõte tuli mulle endalegi eile pähe. Ainus miinus, et kui raskemad taga hätta jäävad, ei ole kedagi aitamas.
Aga see "kiiremad ees" mõte tuli mulle endalegi eile pähe. Ainus miinus, et kui raskemad taga hätta jäävad, ei ole kedagi aitamas.
Ega sa taga tsikliga ju midagi ei tee nende aitamiseks reeglina, ka raskematel tsiklitel on ju juhid, kes siis üksteist samamoodi saavad aidata (lükata).mella kirjutas:Aga see "kiiremad ees" mõte tuli mulle endalegi eile pähe. Ainus miinus, et kui raskemad taga hätta jäävad, ei ole kedagi aitamas.
Kui need järeleootamise peatused liiga pika vahega pole, siis saab tõsisema jama korral tagasi ka minna. Ja kui on sellised kraavid (nagu Maardu külje all) või tõusud nagu eile, ei pea ju edasi sõitma, enne kui kõik üles aidatud.
SAQU
WR400F
WR400F
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
ka endal oleks huvi hakata enduroga sõitma, kuid ehk teadjamad oskavad soovitada, et mis rattas selle jaoks kõige parem oleks soetada.
Hinnaklass peaks alla 50 k. jääma.
Hinnaklass peaks alla 50 k. jääma.
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Tänud Toimile orgunni eest, tore oli. Ise olin eile õnnetuste küüsis. Teel olerexi bensukasse lendas külgtuulega gondel minema, mille sai Juholt laenatud hea kaltsuga kinni siduda, mitu korda suutsin offroadi rajal jala vastu kivi ära lüüa ja kõige krooniks sirge põllu peal väike auk üles otsida ja külili kukkuda.
Õhtune linnavahel nokkimine oli meeletu. Ei olnud ühtegi valgusfoori, mille tagant minema pääsedes poleks tahhokas punases käinud
. Pirital nägime aga Juhoga ühte õnnetust, kus auto oli tsiklile ette keeranud ja tsiklist haiglasse toimetatud 
Õhtune linnavahel nokkimine oli meeletu. Ei olnud ühtegi valgusfoori, mille tagant minema pääsedes poleks tahhokas punases käinud

-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Vot enduroga (ja enda omaga) ronin ikka sinna kuhu tahan... ja kui oligi merevesi nagu soolhape - mis siis - mulle meedis, muidu ei saagi teada kuidas on...
P.S. Tallinna jõudes läksin otsejoones Jazz pesulasse ja lasin korralikult kõik ära pesta....
P.S. Tallinna jõudes läksin otsejoones Jazz pesulasse ja lasin korralikult kõik ära pesta....
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
Ja jaaaa, võin vabalt hiljem liituda.
Ootaks muidugi et siia teemasse tekiks mingil hetkel juba konkreetsem ajakava, et mis kell kuskil orienteeruvalt plaanitakse olla??? Kes siis sedakorda teejuhi rolli enda peale võtab???
Tahaks ikka väga tulla oma esiotsa pidavust testima
, kuna astusin sammukese "päris" enduromeestele lähemale ja panin ette alla miskit HEIDENAU tootesortimendist
Tagumise ratta pidavusprobleemidega alles tegelen.....
Ootaks muidugi et siia teemasse tekiks mingil hetkel juba konkreetsem ajakava, et mis kell kuskil orienteeruvalt plaanitakse olla??? Kes siis sedakorda teejuhi rolli enda peale võtab???
Tahaks ikka väga tulla oma esiotsa pidavust testima

Tagumise ratta pidavusprobleemidega alles tegelen.....

Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.