Kõrtsitee 2007 (5-6 mai)

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

vihtla

Lugemata postitus Postitas vihtla »

Tänud kõrtsmikule ülihea ürituse eest ka minupoolt!
Ja tänud ka Mellale hea trassi eest Tallinn-Jõesuu - need 160 km metsateid oli ikka kõva!
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

muljetavaldav on raja iseloomustamiseks täiesti õige sõna, kahjuks ei olnud millekski selliseks küll ette valmistunud, ja kombinatsioonina bensu lõppemahakkamisest ja täiesti ribadeks tagaamordist saingi ainult 7 kp korjatud :( oli plaan tagant tagasitulles metsatee äärsed korjata, aga tutkit....

mayhem

Lugemata postitus Postitas mayhem »

Siitpoolt ka tänud "ennenduuro" seltskonna nimel. Väga vinge rada ja piisavalt üllatusi näiteks 3 punkt mida ei leidnudki palgivirna tagant üles kuigi "tunde" sai selle otsimisele kulutatud ning 6 ja 9 punkt millele sai valest küljest lähenetud. Bääärs va sinder käis jala seenel ja näitas et ajafaktor ei oma rolli juhul kui palju punkte korjad ja kontrollaega jõuad. Muide, ilma sidurita metsas sõita on ülimalt vahva, proovige järgi.
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Oi külad, oi kõrtsid, kust hulkusin läbi,

kus korraga kogeda hääd sain ja häbi,

kust maantee viis mööda, kus redel viis lakka...

No heia kõik see motopere :D

Taas tagasi tsivilisatsioonis, võlakirjad likvideeritud nii baariteenuste, kui ka majutusasutuste ees :twisted: Hõbedane karikas õllest puhtaks pestud ja kenasti riiulile säätud :twisted:
Raske on kokku võtta head ja sündmusterohket üritust lühidalt, aga mõned eredamad märksõnad ka minu poolt....
Võistlustrass bike'del minu spido näitude põhjal 255km. Oli tore ekskursioon mööda Eestimaa asfaltribasid (togi). Sai ometigi imetleda Eestimaa kaunist loodust päikselise laupäeva jooksul. Tore oli külastada veel seni avastamata kõrtse, tutvuda kohalike vaatamisväärsustega ja uurida pererahvalt nende käekäigu kohta ... (togi) Lisakatseid asfaldiklassis oli siis sedakorda sõltuvalt osavõtjast 0, 1 või isegi 2.... :mrgreen: Lisakatsel tasus osaleda, sest tegemist oli väga hariva vahepeatusega, mille käigus sai omandatud uusi teadmisi, oskusi ja pärast mida tundus päike kollasem ja tevas sinisem :ner: Tervitused siinkohal abiväele(see kuusehekist välja tormav oranz vest ei unune mul iial.... :twisted: )
Õhtune aftekas superlux! Mis saakski olla suurem auhind väsinud motomatkajale, kui "linnunoka" täis õlut(pelikan on ka lind), toetav õlapatsutus mõttekaaslaselt ja paar tantsutiiru kõrtsi põrandal (w) ...sellistel hetkedel tundub elu täiuslik :twisted: Siinkohal vabandused naistantsupartnerite ees, kellele ma kindlasti suutsin varvaste peale astuda...samas võtan vastu vabandusi meestantsupartneritelt, kes minu varbad siniseks tallusid :wack:
Halbadest asjadest ka: Kõrtsmikumolu pakutavad toidud olid vist soolase võitu....hommikul ajas hirmasati janutama :twisted: :bsmile:
Üks rekord sündis veel. Nimelt ei suutnud ma hommikul ära imestada, kui fotoka "läbisõit" näitas 952pilti :shock: Sellised numbrid saavutatakse fotokale üldjuhul ümber maailma reisi ajal....aga tänu lahedatele kotkasilmsetele fotogeeniustele saadi see number minu aparaadi displeile ühe õhtuga.... (slap) Igaljuhul väike ülevaade 280 pildi kujul päevast siin:
http://parnakas.pri.ee/album/thumbnails.php?album=26

PS! Kõrtsmikumolu!!! Ära hoia nüüd tehtud videokaadreid vaka all!!! Sul on reaalne oht rikastuda, kui sa selle materjali müüki paiskaksid! Pealkirjaks pane "Loodus kutsub....." Müügitoetus kampaania teles juba käib :D Igaljuhul mina ihaldan küll koopiat nendest kaadritest!!!

Tervitused ja tänusõnad veelkord korraldajatele, osalejatele, külarahvale ja võimuesindajatele!!!

Lõbuste taaskohtumisteni!!!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Laid

Lugemata postitus Postitas Laid »

pärnakas kirjutas:
Tervitused siinkohal abiväele(see kuusehekist välja tormav oranz vest ei unune mul iial.... :twisted: )
Icicicic :lol:. Sulle Pärnakas ja ka teistele, et asfaldil tehtud pildid ja videod laekuvad Kõrtsmiku kätte ja sealt juba edasi avalikkusele. Siit muidugi ettepanek, et tekitada üks DVD mida levitada.

Tänud vaevanägijatele ja öistele kaashäälitsejatele. :bsmile:
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Jällegi igati õnnestunud korraldus kõrtsmik&Co poolt.
Erilised tervitused lähevad peaaegu s*** püksi ehmatanud oranžile vestile. Loomulikult käpp pihku kõikidele osalejatele ja pidutsejatele. Laulukoorile ja kidramehele ning mälule. Triki- ja naljameestele :bsmile: , petturitele (slap) .
Kõigest muust sain ma aru, aga kõrtsmiku lause, et ta mind järgmisel aastal enam rajal näha ei taha, jäi küll segaseks. Mida kurja ma sulle teinud olen? :twisted: Veelkord (w)
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Pikk ja Pärnakas... tulite kapist välja v ?
Pikk hoiab hambad ristis ja pobiseb "rsk,ma pean saama selle kena poisi käe enda riistale" :mrgreen:

Pilt
Viimati muutis sepp, 08 Mai 2007, 22:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Pilt
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Primo kirjutas:
Pilt
Päris s**t, sa oled kah elus või? :shock:

Tänaks siis kah omaltpoolt kõiki korraldajaid ja häid klemme... Kui kuulsin, et baigimehed ära föönitati ja pandi jalgratta teste lahendama siis pidin ära lämbuma :D Selline eriti evil tunne oli :D

Üldiselt kruusa trass oli väga vinge.. väikeste sopa lisanditega ja hetkeks sai isegi täiesti võssa ära sõidetud, super.

Mõned ideed oleks järgmiseks aastaks sellised, et kruusa trassi raskemaks teha, KP-de leidmine võiks olla natukene keerulisem ning võiks olla seotud mõninga mõtlemisega, et ei oleks lihtsalt räiget punktist punkti kihutamist.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

madone kirjutas:
Primo kirjutas:
Pilt
Päris s***, sa oled kah elus või? :shock:
Mis sa siis arvad, et see mõni õlle ja järgmise päeva tuumapohm ning mäller viib rivist välja vä? :mrgreen:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

-erx-

Lugemata postitus Postitas -erx- »

madone kirjutas:

Mõned ideed oleks järgmiseks aastaks sellised, et kruusa trassi raskemaks teha, KP-de leidmine võiks olla natukene keerulisem ning võiks olla seotud mõninga mõtlemisega, et ei oleks lihtsalt räiget punktist punkti kihutamist.

selle probleemi lahendus - sõida metsaklassi :)
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Kõrtsmikumolu!!!!

Me ei ole näinud siin sinu poolt pakutud avaliku lahendust videomaterjali saadavuse kohta???? :shock:
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Tervis!
Krt! Pärnakas, kõigil praegu ju eurosonga valimine meelel aga sina räägid siin mingist videost :)
Tegelt on asi nii, et nädalavahetusel peaks see videovärk meie kätte jõudma. Ma pole suurem asi spets sel alal aga küll me kambapeale midagi välja mõtleme igatahes hakkan kaagutama, kui midagi munetud on.
PS. Järgmise aasta rada tuleb kindlasti huvitav, käisin eile juba jalaga kände purustamas, et ikka hea sile rada saaks. Nüüd on mul miski põie viga küljes, iga kord kui vasak jalg maad puudub on tilgad taga :wink:

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Kontakt:

No nii!
Mudakate video on minu käes. Kes on huvitatud kribage ES või helistage 509 3161. Võtan lihtsalt ümber DVD-le, mingit miksimise värki ma teha ei oska. Maksma läheb tooriku hind + saatmine.
Politseivideoga kiusake kasutaja Laidi :)

Laid

Lugemata postitus Postitas Laid »

Praeguseks ka politseivideo Kõrtsmikumolu käes. Pidi need ühisele DVD-le sättima ja sinna ka mõned pildid panema. 8) . Lihtsalt olukorrakiirus oli sellene :twisted:

allankynnap

Lugemata postitus Postitas allankynnap »

Veel mõningaid pilte lisakatsest ja Kodukõrtsi ümbrusest.
http://pilt.delfi.ee/album/21008/
Kui Kõrtsmikumolu soovib neid endale arhiivi kujul või muul viisil, siis anna teada. Võin arhiivina ka netti üles laadida

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Kontakt:

Paar DVD-d veel ripakil, kui kellegil huvi on.
509 3161
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”