Kõrtsitee 2007 (5-6 mai)
Moderaator: Moded
Siitpoolt ka tänud "ennenduuro" seltskonna nimel. Väga vinge rada ja piisavalt üllatusi näiteks 3 punkt mida ei leidnudki palgivirna tagant üles kuigi "tunde" sai selle otsimisele kulutatud ning 6 ja 9 punkt millele sai valest küljest lähenetud. Bääärs va sinder käis jala seenel ja näitas et ajafaktor ei oma rolli juhul kui palju punkte korjad ja kontrollaega jõuad. Muide, ilma sidurita metsas sõita on ülimalt vahva, proovige järgi.
Oi külad, oi kõrtsid, kust hulkusin läbi,
kus korraga kogeda hääd sain ja häbi,
kust maantee viis mööda, kus redel viis lakka...
No heia kõik see motopere
Taas tagasi tsivilisatsioonis, võlakirjad likvideeritud nii baariteenuste, kui ka majutusasutuste ees
Hõbedane karikas õllest puhtaks pestud ja kenasti riiulile säätud
Raske on kokku võtta head ja sündmusterohket üritust lühidalt, aga mõned eredamad märksõnad ka minu poolt....
Võistlustrass bike'del minu spido näitude põhjal 255km. Oli tore ekskursioon mööda Eestimaa asfaltribasid
. Sai ometigi imetleda Eestimaa kaunist loodust päikselise laupäeva jooksul. Tore oli külastada veel seni avastamata kõrtse, tutvuda kohalike vaatamisväärsustega ja uurida pererahvalt nende käekäigu kohta ...
Lisakatseid asfaldiklassis oli siis sedakorda sõltuvalt osavõtjast 0, 1 või isegi 2....
Lisakatsel tasus osaleda, sest tegemist oli väga hariva vahepeatusega, mille käigus sai omandatud uusi teadmisi, oskusi ja pärast mida tundus päike kollasem ja tevas sinisem
Tervitused siinkohal abiväele(see kuusehekist välja tormav oranz vest ei unune mul iial....
)
Õhtune aftekas superlux! Mis saakski olla suurem auhind väsinud motomatkajale, kui "linnunoka" täis õlut(pelikan on ka lind), toetav õlapatsutus mõttekaaslaselt ja paar tantsutiiru kõrtsi põrandal
...sellistel hetkedel tundub elu täiuslik
Siinkohal vabandused naistantsupartnerite ees, kellele ma kindlasti suutsin varvaste peale astuda...samas võtan vastu vabandusi meestantsupartneritelt, kes minu varbad siniseks tallusid
Halbadest asjadest ka: Kõrtsmikumolu pakutavad toidud olid vist soolase võitu....hommikul ajas hirmasati janutama
Üks rekord sündis veel. Nimelt ei suutnud ma hommikul ära imestada, kui fotoka "läbisõit" näitas 952pilti
Sellised numbrid saavutatakse fotokale üldjuhul ümber maailma reisi ajal....aga tänu lahedatele kotkasilmsetele fotogeeniustele saadi see number minu aparaadi displeile ühe õhtuga....
Igaljuhul väike ülevaade 280 pildi kujul päevast siin:
http://parnakas.pri.ee/album/thumbnails.php?album=26
PS! Kõrtsmikumolu!!! Ära hoia nüüd tehtud videokaadreid vaka all!!! Sul on reaalne oht rikastuda, kui sa selle materjali müüki paiskaksid! Pealkirjaks pane "Loodus kutsub....." Müügitoetus kampaania teles juba käib
Igaljuhul mina ihaldan küll koopiat nendest kaadritest!!!
Tervitused ja tänusõnad veelkord korraldajatele, osalejatele, külarahvale ja võimuesindajatele!!!
Lõbuste taaskohtumisteni!!!
kus korraga kogeda hääd sain ja häbi,
kust maantee viis mööda, kus redel viis lakka...
No heia kõik see motopere

Taas tagasi tsivilisatsioonis, võlakirjad likvideeritud nii baariteenuste, kui ka majutusasutuste ees

Raske on kokku võtta head ja sündmusterohket üritust lühidalt, aga mõned eredamad märksõnad ka minu poolt....
Võistlustrass bike'del minu spido näitude põhjal 255km. Oli tore ekskursioon mööda Eestimaa asfaltribasid

Õhtune aftekas superlux! Mis saakski olla suurem auhind väsinud motomatkajale, kui "linnunoka" täis õlut(pelikan on ka lind), toetav õlapatsutus mõttekaaslaselt ja paar tantsutiiru kõrtsi põrandal

Halbadest asjadest ka: Kõrtsmikumolu pakutavad toidud olid vist soolase võitu....hommikul ajas hirmasati janutama

Üks rekord sündis veel. Nimelt ei suutnud ma hommikul ära imestada, kui fotoka "läbisõit" näitas 952pilti

http://parnakas.pri.ee/album/thumbnails.php?album=26
PS! Kõrtsmikumolu!!! Ära hoia nüüd tehtud videokaadreid vaka all!!! Sul on reaalne oht rikastuda, kui sa selle materjali müüki paiskaksid! Pealkirjaks pane "Loodus kutsub....." Müügitoetus kampaania teles juba käib

Tervitused ja tänusõnad veelkord korraldajatele, osalejatele, külarahvale ja võimuesindajatele!!!
Lõbuste taaskohtumisteni!!!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Icicicicpärnakas kirjutas:Tervitused siinkohal abiväele(see kuusehekist välja tormav oranz vest ei unune mul iial....)

Tänud vaevanägijatele ja öistele kaashäälitsejatele.

Jällegi igati õnnestunud korraldus kõrtsmik&Co poolt.
Erilised tervitused lähevad peaaegu s*** püksi ehmatanud oranžile vestile. Loomulikult käpp pihku kõikidele osalejatele ja pidutsejatele. Laulukoorile ja kidramehele ning mälule. Triki- ja naljameestele
, petturitele
.
Kõigest muust sain ma aru, aga kõrtsmiku lause, et ta mind järgmisel aastal enam rajal näha ei taha, jäi küll segaseks. Mida kurja ma sulle teinud olen?
Veelkord 
Erilised tervitused lähevad peaaegu s*** püksi ehmatanud oranžile vestile. Loomulikult käpp pihku kõikidele osalejatele ja pidutsejatele. Laulukoorile ja kidramehele ning mälule. Triki- ja naljameestele

Kõigest muust sain ma aru, aga kõrtsmiku lause, et ta mind järgmisel aastal enam rajal näha ei taha, jäi küll segaseks. Mida kurja ma sulle teinud olen?

Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Pikk ja Pärnakas... tulite kapist välja v ?
Pikk hoiab hambad ristis ja pobiseb "rsk,ma pean saama selle kena poisi käe enda riistale"

Pikk hoiab hambad ristis ja pobiseb "rsk,ma pean saama selle kena poisi käe enda riistale"

Viimati muutis sepp, 08 Mai 2007, 22:00, muudetud 1 kord kokku.
Päris s**t, sa oled kah elus või?Primo kirjutas:

Tänaks siis kah omaltpoolt kõiki korraldajaid ja häid klemme... Kui kuulsin, et baigimehed ära föönitati ja pandi jalgratta teste lahendama siis pidin ära lämbuma

Üldiselt kruusa trass oli väga vinge.. väikeste sopa lisanditega ja hetkeks sai isegi täiesti võssa ära sõidetud, super.
Mõned ideed oleks järgmiseks aastaks sellised, et kruusa trassi raskemaks teha, KP-de leidmine võiks olla natukene keerulisem ning võiks olla seotud mõninga mõtlemisega, et ei oleks lihtsalt räiget punktist punkti kihutamist.
-
Teema algataja - Postitusi: 928
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Tervis!
Krt! Pärnakas, kõigil praegu ju eurosonga valimine meelel aga sina räägid siin mingist videost
Tegelt on asi nii, et nädalavahetusel peaks see videovärk meie kätte jõudma. Ma pole suurem asi spets sel alal aga küll me kambapeale midagi välja mõtleme igatahes hakkan kaagutama, kui midagi munetud on.
PS. Järgmise aasta rada tuleb kindlasti huvitav, käisin eile juba jalaga kände purustamas, et ikka hea sile rada saaks. Nüüd on mul miski põie viga küljes, iga kord kui vasak jalg maad puudub on tilgad taga
Krt! Pärnakas, kõigil praegu ju eurosonga valimine meelel aga sina räägid siin mingist videost

Tegelt on asi nii, et nädalavahetusel peaks see videovärk meie kätte jõudma. Ma pole suurem asi spets sel alal aga küll me kambapeale midagi välja mõtleme igatahes hakkan kaagutama, kui midagi munetud on.
PS. Järgmise aasta rada tuleb kindlasti huvitav, käisin eile juba jalaga kände purustamas, et ikka hea sile rada saaks. Nüüd on mul miski põie viga küljes, iga kord kui vasak jalg maad puudub on tilgad taga

-
- Kontakt:
Veel mõningaid pilte lisakatsest ja Kodukõrtsi ümbrusest.
http://pilt.delfi.ee/album/21008/
Kui Kõrtsmikumolu soovib neid endale arhiivi kujul või muul viisil, siis anna teada. Võin arhiivina ka netti üles laadida
http://pilt.delfi.ee/album/21008/
Kui Kõrtsmikumolu soovib neid endale arhiivi kujul või muul viisil, siis anna teada. Võin arhiivina ka netti üles laadida
-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.