Liikluspolitsei teeb pressingu

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Kas politsei saab karistada liiklusohtliku olukorra tekitamise eest? Mõtlen just neid samu oinaid, kes hakkavad kaasa kiirendama kui möödasõitu teed.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

ja mismoodi seda tõestada/fikseerida peaks saama?
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

harimal kirjutas:
Julge kirjutas:
Kui keegi politseinikest seda posti peaks lugema ja selle viimase lõigu osas eriarvamusel olema, siis ootaks küll põhjendusi.
Kõige lihtsam põhjendus on see, et sa ei pea ju mööda sõitma. Võid tossutada sama moodi 80'ga kuni halliks lähed :P
Ja siis lähebki kogu 100 km-ne autode rivi ühe sapika taga rõõmsalt 85-ga Pärnusse...? :? Ma olen kindel, et pikas rivis üksteise taga sõites on liiklusõnnetuse juhtumise tõenäosus tunduvalt suurem kui möödasõidu ajal kuni +30 kiiruse ületamine.
Kasutaja avatar

JohnDoe

Lugemata postitus Postitas JohnDoe »

Kui lased neil lihtsalt minema nii et kumbagil jälge ei jää või kui sul juhuslikult kaamerat pole millel kiirus näha siis pole nö ametlikku vahejuhtumit olnud :) nõnda on nendega.
Autoga siis! Tulid mulle ükskord viljandi mnt`peal vastu pimedas kurvis kõrvuti veokas ja mingi punakas sõiduauto - nemad suunaga rapla poole mina tallinna suunas kurv ise ca 2 km saustist rapla poole. seal mõlemas suunas möödasõidu keeld. ma siis kuna esimene auto tegi häkkpidurduse ja teeservas vingerdama hakkas pidurdasin samuti häkkpidurduse ja hoidsin ära tagant sissesõidu ning ka ise keerasin teepeenrale kuid sealt viskas teele tagasi ja järgmisele vastutulevale sõidukile nurgaga rattakoopasse kündsin. kokkuvõtteks õppisin et sellisel juhul ei piisa isegi mitte tunnistajatest vaid sellest et see vastutulev auto kes vales kohas teeb möödasõitu ja saaks märgitud ja tuntavaid vigastusi. Selles õnnetuses jäin mina süüdlaseks kuna polnud nö süüdlast kes olukorra tekitas !!! Kui aga võimalik ja olukord käes eks iga üks õpib ainult omadest vigadest :)
Edu liikluses -hoidke endal elu sees.
Elukooli õpilane
pole just viiemees! :)
VEOKITE VARUOSAD!

Käin meeleldi mülkas! :)
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

JohnDoe kirjutas:
Muide paljud sitapead kiirendavad veel kui hakkad neist mööda sõitma!!! - Ka nendest on teinekord palju abi saavutamaks kena kiiruse ületamine. Muidu raisad pidurdavad kuid siis kui hakkad mööda sõitma kukuvad pressima.
Olen seda viimasel ajal spetsiaalselt jälginud. Kogemuslik statistika väga jämedalt näitab, et 3/4 vajutavad sinuga koos gaasi ja möödasõidu lõppedes ei jää nad sinust maha vaid jätkavad sinu kiirust ca 1 km. Paar korda on seetõttu olnud ka ohtlikke olukordi, kui kiirused ca 130 ja vastutulev auto suht lähedal. Olen siis lihtsalt hakkanud möödasõidetavale jobule peale vajuma ja sundinud tal jala gaasilt maha võtma :evil: Alati on variant ka ise pidurdada ja katkestada möödasõit, kuid seda on ohutu teha ikka siis, kui juhipingiga ei ole teise auto ninast möödas. (ei tunneta täpselt pidurduse jõudu)
Rohkem ilusaid ilmasid!
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

harimal kirjutas:
Julge kirjutas:
Kui keegi politseinikest seda posti peaks lugema ja selle viimase lõigu osas eriarvamusel olema, siis ootaks küll põhjendusi.
Kõige lihtsam põhjendus on see, et sa ei pea ju mööda sõitma. Võid tossutada sama moodi 80'ga kuni halliks lähed :P
sellise põhjenduse puhul viitad lubamatult aeglasele sõidule ja sellele, et rikud siis eeskirju sihtkohani, mööda kiirendades vaid hetkeks :P

huvitav on asjaolu, et miks nii toimub?
sõidan iga päev 300-400 kilomeetrit ja ikka imeasju kohtab, täna sõideti mulle Pärnus peateele ette 4-l korral poole tunni jooksul :|
kõik 4 olid ohtlikud olukorrad, aga õnneks ei teinud kõksugi.
3 olid naisterahvad, 1 meesterahvas mersu sprinter korteriga - ei olnudki rullnokad.

kallid pressijad vaadake, mis tase teil sealt autokoolist tuleb ikka ka :(

kurat minu grupis oli 24 eksamile minejat 2 aastat tagasi, platsisõidus kukkus 11 esimesel katsel läbi, üldse sai load esimesel katsel 3.
Ja seda kõike pärast kooli eksameid, mis olid tükki karmimad kui ark omad.

eile aheti minust vasakpöörde rea kaudu möödasõitu teha, kuna ees oli ülekäigurada koos 3 põnniga seal ääres, blokeerisin blondi näitsiku katse hyunday getziga laia panna.

nutma ajab.
Aga mulle meeldib.

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

AzA kirjutas:
sellise põhjenduse puhul viitad lubamatult aeglasele sõidule ja sellele, et rikud siis eeskirju sihtkohani, mööda kiirendades vaid hetkeks :P
Ehee, võta LE uuesti lahti ;)
Aeglaselt sõitmine on suht edukalt ära regullitud, seega võib pidurdada palju hing ihkab.

Ainus reaalne nõue pidurdjatele (kui aeglase sõiduki märk nt põllutöömasinatel välja arvata) on see, et aeglaselt liikuv tegelane tõmbaks vahepeal tee serva ja laseks muu rahva mööda, aga kes seda suudab tõestada, et saba piisavalt pikk selleks, et pidama jääda ja rahva mööda lasta.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

gangsta kirjutas:
Kas politsei saab karistada liiklusohtliku olukorra tekitamise eest? Mõtlen just neid samu oinaid, kes hakkavad kaasa kiirendama kui möödasõitu teed.
Saab ja on karistanud, kuna see on keelatud tegevus.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Space kirjutas:
Olen seda viimasel ajal spetsiaalselt jälginud. Kogemuslik statistika väga jämedalt näitab, et 3/4 vajutavad sinuga koos gaasi ja möödasõidu........
Sul vist klaviatuuris nulli nupp ei tööta. Ilmselt tahtsid kribada 3/4000-st.
Mul ei ole niigi palju neid sattunud. Küll aga on olnud üksikuid selliseid juhuseid, kus möödasõitja hakkab peale vajuma. Kusjuures tee sirge ja sile ning mul püsikiiruse hoidja sisse lülitatud ning jalad pole mitte pedaalide läheduseski ;)
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Kännu
Tsikkel: Honda Shadow 750

Lugemata postitus Postitas Kännu »

Šulik kirjutas:
Mis aga viib mu järgmise mõtteni, et miks läti ja leedu end eestis nii vabalt tunnevad?
Sest keegi ei hakka Lätist/Leedust trahviraha pommima. Antakse trahvikviitung kätte ja sellega asi piirdub. Paar päeva tagasi Postimehes artikkel, et Eestiski rohkem südametunnistuse asi liiklustrahvide maksmine, mis siis veel välismaalastest rääkida.

Samamoodi eestlaste maksmata parkimistrahvidega Riias. Pole küll isiklikke kogemusi aga Läti trahvikviitungil ei pidavat isegi konto numbrit olema kuhu trahv maksta kui isegi tahaks seda teha ning kogu tekst puhtas läti keeles ka. Eestist taga otsima ei hakka seda raha arvatavasti keegi. Võibolla sellepärast ollaksegi nii julged?

Kas kellegi on kogemusi kui Lätis/Leedus "kiirmenetlusest" keelduda ja ametlik trahv saada see ka reaalselt sisse nõutud on?
Kasutaja avatar

Teema algataja
spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

real
Tsikkel: Yamaha XJ900, VStrom 650

Lugemata postitus Postitas real »

Kasutaja avatar

Graal

Lugemata postitus Postitas Graal »

real kirjutas:
Alvar Pähkel tõdes, et nii nagu autode kiirendusvõistluste tegijatel ja ATV-juhtidel, oleks ka mootorratturitel vaja eraldi kohta, kus tehnikahuvi välja elada. «Ent selleks peaksid nad koopereeruma ja endale ringraja kasutamise võimaluse looma, mitte sõitma üldkasutatavatel teedel.»

No idiootsemat seisukohta annab välja käia, lähme siis kõik koos omale rada ehitama või? :evil:
Italian POWER
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Pressingust siis niipalju, et eile Tartusse sõites nägin kokku mnt ääres KAHEKSAT ekipaaži. Kõik neist tegelesid rikkujate tabamisega ning viiel parajasti oligi keegi kinni peetud. Neist kaks olid eraautod.
Vot nii siis.
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!

uuggu

Lugemata postitus Postitas uuggu »

minul helistati asutusse politseist, ning siis asutusest mulle, et võta natukene hoogu maha tööautoga...parem ikka kui trahvi saada. kusjuures täitsa distsiplineerivalt mõjus, kuigi töökohas oli kõigil pohhui...aga töötas.
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

uuggu kirjutas:
minul helistati asutusse politseist, ning siis asutusest mulle, et võta natukene hoogu maha tööautoga...parem ikka kui trahvi saada. kusjuures täitsa distsiplineerivalt mõjus, kuigi töökohas oli kõigil pohhui...aga töötas.
See võis vabalt olla ka mõne agara eraisiku kaebus, mida võimatu tõendada. Niiöelda "silmaga" mõõdetud kiirus :shock:
Politsei serveeris seda muidugi vist teisiti :)
Rohkem ilusaid ilmasid!

erik183

Lugemata postitus Postitas erik183 »

mina nägin Pärnu mnt siis kahte patrulli ja 1 neist oli sikkliment, kes pärast mulle käpa viskamist küllili käis :lol: :D (crash) ..
Igatahes loodan, et ta väga haiget ei saanud :)

errorcode12

Lugemata postitus Postitas errorcode12 »

.... a miks appi siis ei läind :shock: Äkki sai kõvasti viga?
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

Ega jah, tsiklimendidki mingid pühakud pole. Täna lenskal mul ülemus nägi, kuidas kaks banditi-menti tagarattasse kiirendasid, ilma vilkuriteta ja siis tagasi pöörasid üle mitme rea ja rahulikult tagasi sõitsid. Kiirust silmajärgi hinnates olevat ikka üle 100 olnud (pesoobussiga järgi ei saand).

Pada sõimab katelt ka nende poolt :roll:
Just enjoy ... nothing less, nothing more

erik183

Eks kõigiga võib juhtuda, et kohapeal küllili käid ja lõppudelõpuks nemadgi ju inimesed...
Ja niipalju kui minul ja tuttavatel nendega tegemist on olnud on nad väga sõbralikud ja mõistvad...

Igatahes las püüavad parem joodkuid, kes siin viimasel ajal inimesi hoogsalt kabelisse sõidavad ja tänu sellele meie elu põrguks teevad :twisted: !!!!
Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Mis rattad neil on siis, et tagarattasse saab kiirendada? Ma arvasin et mingid ilged laevad, nagu USA filmides. Ise pole lähedalt ühtegi tsiklimenti näinud.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

erik183

2- te 1200 mandiiti olen näinud :twisted:

kris-poiss

Lugemata postitus Postitas kris-poiss »

pidasid mind ka kinni mingi aeg tagasi "õnneks" polnud mul siis veel lubasid (4 päeva oli veel lubade kättesaamiseni), lugesid natuke moraali ja soovisid head teed.
Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Aga sellest ma ei saa aru, miks politseisi nüüd NII kartma hakati. Ma ei tea kas need olid mingid juhused, või igatahes see 70 ala tee saku suurhallist kristiineni ja järvevana tee, nendes sõitis kogu see hõre õhtune auto mass miski natuke üle 50, vahel isegi natuke üle 60 ja no 65 max. Ja mu spidomeeter on täiesti õige ka. Ja mina olen selline, et "aaga siin võib ju 70-nega sõita ja siis ma seal vahetasin aeg-ajalt ridasi, et ikka 70-nega sõita.
Aga jah, pilt on muutunud, 50 alas sõidetakse ikka täpipiealt 50-nega. Kuigi ega teed peab ka ju jälgima, mittea inult spidomeetrit, nii et vahepeal vajub ju 45 ja 55 peale ka näiteks, aga see ei ole küll migni kihutamine, lihtsalt gaasi on raske nii täpselt hoida koguaeg.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 694 korda
Tänatud: 455 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kui nyyd yhendada 2 teemat"kukutud ratas toob ebao~nne" ja "pol. teeb pressingu" siis pakuks, et mo~lemad on o~iged!!!
Sain siis mina uuema ratta omanikuks (kusjuures ei leidnud yhtegi, millel kylge poleks maas ka"inud!) ja kohe "pressis" kohalik pol mind tee a"a"rde ja konstanteeris fakti, et kiirust oli liiga palju. Ilmne obao~nn!!!
Samas paneb see oodatav trahv mind natuke kultuursemalt liikuma nii 2- kui 4 rattaga kuni kiirendamisekihu rahuldamiseni ohutamal viisil, ehk siis ringrajal. Oleks ainult rinkasid!
Ennem sellest aru ei saanud kui tavakasutamiseks rohkem kW'tte pepu all on. Milleks neid vaja, kui kasutada ei saa :?:
Eks proovige bike'ga 90 kmh liikuda, isegi minu vana masinaga tuleb 200 liigagi kiiresti, sama autoga.
Ja samas ei "koti" kedagi 70 kmh liiklev masin 90 alas ja 3 km pikkune saba selle ja'rgi!
Nyyd on o~nneks vo~etud roolijoodikud luubi alla aga paraku on napsused bikerid seda teemat kah pidevalt ta"iendamas :evil:

Edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

no krt 900sega on mul ikka päris tihti pilk spidoka peal nüüd, väga raske on +-10-15 kmh kõikumist tunneteda, tuuletakistus olematu. 90nega sõidan nii, et gaasisiiber vaevalt avatud, ehk kui käsi natukenegi liigub paigast on kiirus juba 110. Bikemehed saavad aru küll millest ma räägin. Iseasi kas see nüüd liikluses ohutum on, kui mu pilk nii tihti spidol on. Eriti kui +15 korras piduritega bike stiili rattal ei ole mingi määraja.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Tänu Tartu sündmusele saame nüüd veidi kõvemat pressingut tunda.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Sa pead silmas Tartu dibiil-lenksu joodikuid!? Panen omalt poolt ette, et kui mõni Teie tuttav Teie nähes jookis peaga lenksu ronima hakkab, siis konfiskeerige võtmed. Kui Teie tutvusringi kuulub mõni, kes on juba vahele jookis peaga lenksus olemise eest jäänud ja arvab, et võib seda siiski jätkata, vaid ilma vahelejäämise traditsioonita, konfiskeerige ratas või kambaliikmelisus.

Hoiate oma ja teiste tsiklimeeste resümee puhtamana.

8)
ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

max07
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas max07 »

baltroon kirjutas:
Sa pead silmas Tartu dibiil-lenksu joodikuid!? Panen omalt poolt ette, et kui mõni Teie tuttav Teie nähes jookis peaga lenksu ronima hakkab, siis konfiskeerige võtmed. Kui Teie tutvusringi kuulub mõni, kes on juba vahele jookis peaga lenksus olemise eest jäänud ja arvab, et võib seda siiski jätkata, vaid ilma vahelejäämise traditsioonita, konfiskeerige ratas või kambaliikmelisus.

8)
pigem vist seda, kus bikemehe sõit kaks rollerpolitseihundut pikali lükkas (crash)

http://www.postimees.ee/210707/tartu_po ... 273312.php
Live To Ride- Ride To Live.
http://www.motoservice.ee
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

baltroon kirjutas:

8)
Ehk sa mõtlesid siiski renomeed? :shock:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”