Tööküsimine
Moderaator: Moded
Re: Otsin lisatööd
Otsin siis lisatööd tööstusautomaatika alal kui mõni seade seisma jääb võin kas või öösel tulla ja vaadata.Töötan nii vana releeeautomaatikaga kui ka uuemate cnc seadmetega.Kui on seadme skeemid kadunud või puudavad saab ka üldjuhul hakkama.Elektrimootoreid, redukotoreid,sagedusmuundureid termokontrollereid saab ka hädasolles nädalavahetusel või hilja õhtu sebida.Või kui on vaja mõnele pingilie midagi uut välja mõelda siis võib ka küsida.Aitan ka sedmetele soodsalt varuosade leidmisega nii Eestist kui mujalt.Ise asun Tallinnas aga kokkuleppel võin sõita kohale igalepoole.56157547
Seoses keskkooli lõpetamisega ja ülikooli suundumisega, otsin endale tööd. Eelkõige püsivat tööd, kuid olen nõus ka hooajalise tööpakkumisega.
Orienteerun eelkõige töökohtadele, mis on seotud müügiga, assisteerimisega ning meeskondliku tööga. Müügitöö kogemus on olemas ning hetkel käin vahelduva graafiku alusel antiiki müümas.
Tahan saada uusi kogemusi ja eelkõige iseennast arendada.
Aitäh!
Tel: 58118188
http://www.spinningwheels.pri.ee
Spinning Wheels MCC
Internetis leidub ka juu palju lisatööd, on ka selliseid millega saab igaüks hakkama.
PTC kirjutas:Internetis leidub ka juu palju lisatööd, on ka selliseid millega saab igaüks hakkama.
Sa pole vist lähiajal tööportaale sirvinud.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
PTC kirjutas:Internetis leidub ka juu palju lisatööd, on ka selliseid millega saab igaüks hakkama.
just-just, kaupluse abitöölise kohale 750 taotlust, keskmise ettevõtte tegevjuhi kohale 128 taotlust jne Asi on ikka päris päin perseen
Ma tahanks pigem rääkida tööst, mida pead tegema arvuti taga. Välismaa saitidelt leidub igast huvitavaid asju millega teenida raha. Võimalusi on palju nt blogi, kodukas - teenid google adsense pealt, affiliate marketing - promod tooteid ja teenid müügi pealt, forex - siililegi selge, kasiino - siinkohal pikemalt ei peatu, PTR,PTC,PPC - sina vaatad reklaame või loed kirju ja saad raha, uploading - laed netti oma stuffi ülesse ja teenid kui teised tõmbavad jne...igasugusi erinevaid skeeme on nii palju, et lihtsalt jube. Kes viitsib vähegi liikutada ja oma elujärge veidikegi parandada võib algust teha rahafoorumiga. Edu.
Jee..kunagi aastal 1999 mul isegi õnnestu klikkimisega teenida 100$ , nohh klikkimiseks kulus nii 4-5 kuud
PTC kirjutas:Ma tahanks pigem rääkida tööst, mida pead tegema arvuti taga. Välismaa saitidelt leidub igast huvitavaid asju millega teenida raha. Võimalusi on palju nt blogi, kodukas - teenid google adsense pealt, affiliate marketing - promod tooteid ja teenid müügi pealt, forex - siililegi selge, kasiino - siinkohal pikemalt ei peatu, PTR,PTC,PPC - sina vaatad reklaame või loed kirju ja saad raha, uploading - laed netti oma stuffi ülesse ja teenid kui teised tõmbavad jne...igasugusi erinevaid skeeme on nii palju, et lihtsalt jube. Kes viitsib vähegi liikutada ja oma elujärge veidikegi parandada võib algust teha rahafoorumiga. Edu.
Klikkimisega on võimalik väga edukalt ka praegusel ajal teenida. Mõned tuhanded kroonid pole just teab, mis suur summa, aga arvan, et osadele oleks kindlasti abiks.
mattyas kirjutas:Otsin ka tööd, Tallinna piires, ise paiknen Raasikul. Sobiks motomehaanik. Olemas eelnev töökogemus Motorem-is.
Pakkuda võib ka muud.
Ikka otsin
Es või Tel: 55679912
-
- Tsikkel: Suzuki TL1000S-R
Teen elektritöid(eramajad, korterid jms.) põhitöö kõrvalt Tartus ja selle ümbruses...
Infot ja hinnapakkumisi võib küsida tel. 5186836 või tonn24@hot.ee
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere.
Kas keegi viitsiks- oskaks vahetada Peugeot 306 siduri koos si.a ja karvadega?
Olen juba piisavalt kaua elanud ja ei taha ise teha, kuigi see pole mingi raketiteadus.
Pealinna ümbrus oleks nagu parim. Siduri toon ise ja tööraha võiks olla mõistlik!
Teeninduses saab ka, aga ma võin selle raha ju maksta töömehele otse!
Priva või tel. 53429420
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Tervitus
Otsin siis sellist tööd mida saaks teha kooli kõrvalt. Olen teinud igasugu töid. Minugi poolest võin teil ka muru ära niita või niisama teile abiks tulla millegagi.
Tasus saame kokkuleppele. Ideaalne oleks mingi andme sisestus töö vms.
Äkki on kellegil midagi pakkuda. Mingit suurt tööd ei saa võtta kuna koolitööd vajavad tegemist ning kõrgkool tahab lõpetamist.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Tõlk eesti-soome või inglise-soome saab eriti mugavat, ehk siis koduse/kontori arvuti tagant lahkumata, lisatööd. Kontaktid all.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Mul oleks vaja üks auk hoovi kaevata... Auk kaevatakse maja külje alla, traktoriga sinna ligi ei pääse kahjuks.
Terve päeva töö kindlasti. (tallinn, nõmme)
Tasu kokkuleppel. Asjaga on kiire! Pane ES, siis räägin lähemalt.
edit: praeguseks juba 4 nägu olemas - hetkel rohkem vaja pole
Põhjus: 4 inimest huvi avaldanud
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
tramm66 kirjutas:Tõlk eesti-soome või inglise-soome saab eriti mugavat, ehk siis koduse/kontori arvuti tagant lahkumata, lisatööd. Kontaktid all.
Kahjuks soome keelt ei jaga
Eesti - inglise/inglise - eesti pole midagi ?
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
mul igapäevane töökeel on soome-inglise ja vastupidi. oleneb kui detailne tõlketöö on, oleksin isegi huvitatud, saadan maili sulle.
Piipz kirjutas:Mul oleks vaja üks auk hoovi kaevata... Auk kaevatakse maja külje alla, traktoriga sinna ligi ei pääse kahjuks.
Terve päeva töö kindlasti. (tallinn, nõmme)
Tasu kokkuleppel. Asjaga on kiire! Pane ES, siis räägin lähemalt.edit: praeguseks juba 4 nägu olemas - hetkel rohkem vaja pole
Endal käed p***e külge kinni kasvanud?
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
ei aga ma saan teha oma tööd samal ajal... kahte asja korraga ei jõua - nii pikad käed mul ka pole
neljale mehele tuletaks meelde vanasõna: "Kes teisele auku kaevab, see..."
Sry OT
Irw @ Pikk
Ma olen ka soome-inglise ja vene-inglise suunas tõlkinud (need olid suulised tööd).
Kirjalikke tõlkeid teen eesti-inglise, inglise-eesti, eesti-saksa, saksa-eesti, vene-eesti, soome-eesti. Kellel vaja, teen ka sünkrooni või järeltõlget, aga kes seda tänapäeval ikka tahab, kõik ise suured oskajad ju
Patuga pooleks mõne asja tähendust vms tõlkida võin ka aidata prantsuse, itaalia, rootsi vms skandinaavia keeltest (pole viimaseid ammu kasutanud, roostes).
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Tere!
Otsiks ka kooli kõrvalt mingisugust tööd. Asun Tartus.
Andres.
Tere. otsin tööd. Pakkuda võib põhiliselt kõike, kuid eelistatud on tehnika alane töö ja just moto alane.Olemas suht pikaajlised kogemused selles valdkonnas Auskohtadeks sobiksid kõige paremini pealinna kant või siis lääne-virumaa.
nr ka igaks juhuks 53607720
Mighty-Bastard kirjutas:Tere. otsin tööd. Pakkuda võib põhiliselt kõike, kuid eelistatud on tehnika alane töö ja just moto alane.Olemas suht pikaajlised kogemused selles valdkonnas Auskohtadeks sobiksid kõige paremini pealinna kant või siis lääne-virumaa.
nr ka igaks juhuks 53607720
Otsin tööd mis oleks seotud elektroonikaga, tehnikaga või mehhaanikaga. Oman piisavalt kogemusi sellel erialal. Oskan parandada arvutid, mobiiltelefonid, PSP, TV, valvesüsteemid, autod, motorattad jpm. Huvitab ka tükkitöö. Tel.nr. 51981042.
Hariduselt keksmine ja vanus on 19. Otsin ka mingit tööd. Varasem töökogemus autode suunamine parklas, muru niitmine, võsa trimmerdamine, forellipüük Savoy restoranis, klienditeenindaja, kassaga tegelemine. Olemas auto ja tsikkel ning A2; B kategooria juhiload.
Patrik
53737710
Tere!
Otsin kooli kõrvalt tööd. Sobivad igasugused tööd, alates mis iganes seotud arvutitega, lõpetades erinevate füüsiliste töödega. Võivad olla juhutööd ja ka pikema ajalised. Käed küljes ja tööd ei karda
Tasu suhtes ei ole liiga nõudlik, seega peaks alati kokkuleppele saama.
Ajaliselt ideaalsed siis peale kooliaega ja nädalavahetustel.
Kui peaks tekkima mingit tööd, siis erasõnum või helistada.
Number: 59071680
Õpin autotehnikuks ning sellega seoses otsin praktikakohta ajavahemikuks 1.02- 1.03 2010.a Tlna.
Sobib kõik mis autode ja mootorratastega seotud
58308822 ahtova@hot.ee
Ahto
-
Otsin lisatööd liiga oma liiga vähe hõivatud 8+1 reisijakohaga väikebussile Citroen Jumper (kola vedada sellega eriti ei saa). Endal samuti tööga hõivatus ei ole eriti tõsine, seega võin ise ka roolis olla ja sõita kuhu vaja. cocafantasprite@hotmail.com
Ja pudeli absinti
Taas lahti teen ja üksinda
Ma võtan ennast vinti.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Cocafantasprite kirjutas:Otsin lisatööd liiga oma liiga vähe hõivatud 8+1 reisijakohaga väikebussile Citroen Jumper (kola vedada sellega eriti ei saa). Endal samuti tööga hõivatus ei ole eriti tõsine, seega võin ise ka roolis olla ja sõita kuhu vaja. cocafantasprite@hotmail.com
Aastavahetusel ka : D ?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Otsin ka tööd, Tallinna piires, ise paiknen Raasikul. Vanust 21.
Pakkuda võib kõike.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.