Sinu vabandus!
Moderaator: Moded
Re: Sinu vabandus!
gangsta kirjutas:vintisvint kirjutas:Ja need samused sõbrad ostavad tavaliselt viisakusest mitu liitrit energiajooki, mille rõõmsalt alla kugistasin ja kojujõudes neid siin teemas kirun... Unetus piinab rsk!
Tean täpselt mida sa tunned
![]()
Ma ka suht tihti mängin kamraadidele sofjörri. Paratamatult peab energiajooki jooma, muifu vajub silm kinni(mis sest et poole viie paiku, peale neljandat red bulli, on vererõhk 360). Aga mina siiamaani ei kurda, mul head sõbrad ka. Kui neil väga vaja, siis annavad enda auto, kuhu ei pea kütust ostma ja kõik muud kulutused(piletid, söök, jook) maksavad ka ise.
-
- Tsikkel: vfr
Töötan vms. Hetkel tegelen küll miskite piltide näppimisega, aga vist siiski töötan. Kui mitte hetkel, siis natukese aja pärast. Hommikuni. Muhe.
scryth kirjutas:Kui õigel ajal peale juua, ei ole mingit pohmakat.
inimesed kipuvad unustama, et pohmakas ei teki joomisest vaid joomise liiga järsust järgi jätmisest.
On ikka jorr lugu küll.. Kella poole kolmeni uurisin netist, millise sumpa omale järgmiseks kevadeks installeerin. Leidsin selle ja lõin vastuse lukku. Siis korraks-korraks vaatasin juutuubist paari videolindistust selle sumpa hääle kuulmiseks ja no täitsa pellaris. Kaks tundi lamasin voodis silmad kinni teki all ja kujutasin ette, et ma magan... Samal ajal käisid peast läbi ainult hääled ÄÄÄNNNNÄÄNNN...
Ehk siis kes aru ei saanud, mõtlen lõputult oma tulevase sumpa peale ja nüüd otsustasin midagi tegema hakata... Vaataks mingit filmi näiteks.
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Just lõpetasin kümne leheküljetäie demagoogilise iba tõlkimise vene keelest ja nüüd on klots korralikult koos. My head hurts.
Hea, et on võimalus biker.ee -d lugeda. Sama värskendav kui
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
konstruktor kirjutas:Just lõpetasin kümne leheküljetäie demagoogilise iba tõlkimise vene keelest ja nüüd on klots korralikult koos. My head hurts.
Hea, et on võimalus biker.ee -d lugeda. Sama värskendav kui
khm - ma siin sama p... otsast just hüppasin foorumisse meeli värskendama. Inglisest läti ja venekeelde vusserdan ja mõne lausendiga ikka väga kimpus
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Tömps kirjutas:Ei hakka üldse vabandama aga no ei oska enam öösiti magada
Võta naine, pane talle õhtul korralikult põlle alla ja kogu öö magad nigu lapsuke
davidsoniharald kirjutas:Tömps kirjutas:Ei hakka üldse vabandama aga no ei oska enam öösiti magada
Võta naine, pane talle õhtul korralikult põlle alla ja kogu öö magad nigu lapsuke
Väärt mõte ju tegelikult
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:Tömps kirjutas:Ei hakka üldse vabandama aga no ei oska enam öösiti magada
Säästualternatiiv Torpedo moodi: naised kurinahad on suur kuluallikas. Võta parem kätte ja jää haigeks, siis ei jaksa ööläbi üleval passida. Süüa ei taha, juua ei saa, ainult rohtude peale kulub natuke raha. Ja õigel ajal saab magama (enamasti). Säästuäss!
-
- Tsikkel: Kawa
Naasen töölt enne südaööd, <font color=#ff0000>viitsin</font> ma jee kohe magama vedada...enne biker.ee uudised ja väike gin ja siis vaatab, kas silm vajub või ei vaju
ah, ainult jobud keeravad enne kella 1 magama.
lisavarustuseks GSR600
Loen Teiste vabndusi
-
- Tsikkel: ei ole
- Kontakt:
krt biker.ee on põnevam kui magamine, a foorumi kell on ka vale vist??
tunnikese tagasi vaja keerata
sarapuu kirjutas:..., a foorumi kell on ka vale vist??
tunnikese tagasi vaja keerata
Foorumi kell on õige.
Muuda oma setinguid "Kasutaja kontrollpaneel" -> "Foorumi eelistused" alt: Vali "minu ajavöönd" - [UTC+2] Eastern European Time, ...
Ja suveaeg on hetkel "Ei".
Seoses puhkuse alguse ja majandussurutisega, joon juba teist õhtut Jäägrit. Ja just praegu ärkasin üles külma higiga, sest nägin unes Seppa, kes püüdis mulle müüa oma vana sinist baiki. Ja mina ostsin. Ja vabandust polegi..
+358458693818
Suuremat sorti vabandust nagu polegi,saabusin 1 paiku koju,ning und pole siiani tulnud,ongi nagu kogu lugu! KRT kus kyll see unemati on?
-
- Tsikkel: Kawa
Unetu...praegu küünal põleb, kohv nina ees, väljas sajab lund..läheks jalutaks üksi öises Tartus...
mototydruk kirjutas:Unetu...praegu küünal põleb, kohv nina ees, väljas sajab lund..läheks jalutaks üksi öises Tartus...
pole kaua aega tartusse sattunud ei tea kas jõulu vidinad ja jubinad seal juba põlevad
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
Järjekordse öötõlkimise käsile võtsin. No ei oska kohe kuidagi teisiti - ilma üle pingutamata.
A nüüd ma lähen magalasse oma meest kiusama.
Vastan nii nagu üks mu kunagine õpetaja alati tundi hilinedes ütles: MUL EI OLE VABANDUST....
-
2 F... SWOT-analüüsi vaja suurtele bossidele valmis viksida... üks hakkab saama. Viie paiku on lootust ehk magama saada. Õnnestub nüüd äkki lükata ümber levinud arvamus, et kui väljakutseid pole, siis tuletõrjujad magavad või mängivad kaarte... kuigi on ka seda juhtunud
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
ja mina arvasin et sind on sõjaväkke võetud hommikujooksu ajal bikeris istuda oleks ju täitsa normaalne?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.