Kes kuhu klubisse kuulub??
Moderaator: Moded
Hetkel veel NoLicence MC. Kuid töötan hetkel selle nimel, et siis olla klubitu
Kuna ei tea hetkel ööd ega mütsi igasugustest klubidest, siis ei pea seda ka oluliseks.
Paraku-paraku, kuulun ilmselt juba oma tsikli poolest "serrameeste" ühendusse. Aga ma olen rahul ka sellega
Narri meest aga mitte mehe hobest, ütlesid juba ka vanad eestlased.

Paraku-paraku, kuulun ilmselt juba oma tsikli poolest "serrameeste" ühendusse. Aga ma olen rahul ka sellega

Royal Einfield 350 Classic
Re: segaduses
Hell`s Angels mitte Hellangelskuger kirjutas:klubitu. Samas, kui organisatsioon oleks kõva (nagu HellAngels) ja materjaalne alus võimaldaks siis ehk kaaluks asja. Ehk.
Ja siiski ei saa neist klubidest sotti. Ehk on keegi kuuluja, kes seda maakeeli seletaks.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
btw ametlikult kutsutakse neid asju chapteriteks ja see on tulnud inglisekeelsest sõnast peatükk - chapter. Olevat mingi seos piibli ja peatükkide ja inglite chapterite vahel algselt olnud
...ja ma EI pretendeeri mingile absoluutsele tõele sellega...
...ja ma EI pretendeeri mingile absoluutsele tõele sellega...
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
tegelikult on siiski charter, millel ei ole mitte mingit pistimist piibliiga ega peatükkidega, võta või hells-angels.com ette. Ja ei ole nad kusagile tulemas, Eesti on natuke "vale" maa inglitele, sest siin ei ole just palju tegemist. Kes vähegi põhjanaabrite inglite eluga kursis on siis teab, et suunda siia poole lahte ei olda nii pea võtmas...
Loud pipes save lives!!!
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
vat ei tea, inglitega pole suhelnud, küll aga Bandidosed kutsuvad oma osakondi chapteriteks... võibolla sealt mulle meelde jäänud, ei vaidle, inglite asju ei tea
http://www.bandidosmc.com/euro/chapters_all.htm
EDIT: okeiokei... kisub offtopicuks ära, enam ma ei vaidle, küllap sobib nii ja naapidi
http://www.bandidosmc.com/euro/chapters_all.htm
EDIT: okeiokei... kisub offtopicuks ära, enam ma ei vaidle, küllap sobib nii ja naapidi

Viimati muutis efendi, 04 Juun 2005, 14:35, muudetud 2 korda kokku.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 26 korda
Eestis on toetajaklubid nii bandidostel kui ka inglitel. Mis seisus nende charteriks/chapteriks/prospektiks saamise püüdlused on (kui üldse on), seda peab nende käest küsima.Soultrain kirjutas:Jutt puhas möla, et inglid Eesti tulemas. Mida tegema?????
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
To Kris: olen täisti kursis sellega et Eestis toetajad olemas (nagu ka pooltes maailma riikides) see ei tähenda veel kaugeltki seda, et inglid reaalselt siia tulmas on. Aga samas, mida ma ka tean, olen savo ja helsinki inglite elu ja tegemistega mõneti kursis, aga see on ka kõik...
Loud pipes save lives!!!
kes kuhu klubisse
Panen siis Ösel MC poolt kah märgi maha, kui jätkata etteantud teemat. Loodud 2001 a. Klubi pole suur: aktiivsemaid liikmeid alla kümne, lisaks neid inimesi, kes otseselt Saarel ei ela, aga tahavad osaleda meie klubis ja sõita Ösel MC märgi all. Oluline, et sigadustega hakkama ei saa. Isegi hetkel samas staatuses - olude tahtel hetkel tallinlane. Põhiline eesmärk praegu: koos sõita nii omal saarel kui suure mandri peal ja kummutada arvamust motomeestest/naistest kui potentsiaalsetest kurikaeltest.
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kes kuhu klubisse kuulub??
Kordaminekuid soovides 
jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro

jUHO @ 1200gs, 300exc
MC IronButt Estonia
Reis imedemaale
Harju Ära 2012
MÜÜA rikkaliku lisavarustusega BMW enduro
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.