Aprilia Tuono 1000 II gen.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Re: Aprilia Tuono 1000 II gen.
holma kirjutas:Mitte piduripumba vaid piduripumba remontkomplekti kood. Kas siis tihend ei sobi?
Kurjam, kas siis Tuono-l kolb ikkagi pole 12mm![]()
http://www.moto-abruzzo.com/page/4/
Tuonol on kaks tihendit aga ktm-i omal üks ja nats teise kujuga ja vist isegi oli suurem.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kaks jah, Capol minuteada ka. Kasutataksegi ühte, arvatavasti välimist tihendit. Uuri, proovi, katseta. Suurem võib see KTM-i oma sellepärast tunduda, et on uus.
-
Teema algataja
Nüüd siis asjad nii kaugel, et masin hakkas sõites hakkima, vahepeal sõitis ilusti siis jälle hakkis, jõudsin koju ära ning parklas suri välja ja enam käima ei läinud, aku tühi, küsimus on nüüd selles, et kas remontida või maha müüa see peldik
-
Tundub nagu oleks laadimine ära kadunud. Selle lõpptulem ongi seisma jääv mootor, sest aku imeti tühjaks. Vabalt võis jahutusvedelik seal selle pahanduse põhjustada. Küll on kummaline see, et mingit veainfot eelnevalt ei kuvanud, ma eeldan, et oleks pidanud.
Likvideeri leke, kuivata seal paremal pool need juhtmed-pistikud, kontrolli ka pruun pistik üle, lae aku täis ja proovi käivitada. Pingekas ise on veekindel. Kui läheb käima, siis saad ju kellale kuvama panna hetkelise laadimisvoolu. Vaata, mis näitab.
-
Teema algataja
holma kirjutas:Tundub nagu oleks laadimine ära kadunud. Selle lõpptulem ongi seisma jääv mootor, sest aku imeti tühjaks. Vabalt võis jahutusvedelik seal selle pahanduse põhjustada. Küll on kummaline see, et mingit veainfot eelnevalt ei kuvanud, ma eeldan, et oleks pidanud.
Likvideeri leke, kuivata seal paremal pool need juhtmed-pistikud, kontrolli ka pruun pistik üle, lae aku täis ja proovi käivitada. Pingekas ise on veekindel. Kui läheb käima, siis saad ju kellale kuvama panna hetkelise laadimisvoolu. Vaata, mis näitab.
Pistikud korras ja edasi ei oska ma selle peldikuga midagi muud teha, kui 3000€ müüki panna, suvi on sõitmiseks, mitte remontimiseks
-
Teema algataja
-
Ühesõnaga laadimist pole. Nüüd tuleb põhjus üles leida. 100km maanteesõitu laseb aku pealt vabalt.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Madal hind tekitas korraks ahvatluse, osta spageti võrr aga väike guugeldamine pühkis selle kohe ära.
Enivei- lugedes välismaist foorumit- on keneka probleemid tavaline nähtus, mootori numbrist 8176929 alla-poole.
Sealt edasi tegid makaronisöödikud muutuse.
Ära märgitud oli veel, et kusagil põhja euroopas, olevat mõned saanud oma deffektse staatori esinduses ringivahetatud või siis väikese hinnasula, kuid täpsemalt midagi ei kirjutatud.
Tasub ehk proovida?
http://www.apriliaforum.com/forums/show ... y-question
Kaaskannataja lugu- http://www.apriliaforum.com/forums/show ... ost3221371
-
Teema algataja
Võta mu oma, täitsa lollikindel (võrreldes uuematega, mitte japsidega). Mul viimane aasta I generatsioonist. Vist, ma ei loe taustainfot.
Potensiaalsed kalapoisid on järgemööda likvideeritud, ainult jalapiduri konna vahetusega olen venitanud, mis siis, et B24's see pisiasi mind letis ootab
-
- Toetajaliige
Tänan, kuid mõttes oli, et ehk saab odavalt kätte, lihtsalt korda ja müüki. Tegemist ju kükkissõidu rattaga.
Pealegi kasutaja Tuono ei elaks seda moraalselt üle, arvan ma.
-
Teema algataja
Vint kirjutas:Tänan, kuid mõttes oli, et ehk saab odavalt kätte, lihtsalt korda ja müüki. Tegemist ju kükkissõidu rattaga.
Pealegi kasutaja Tuono ei elaks seda moraalselt üle, arvan ma.
Tuono elab kõik üle ja see on ikka rohkem klassikalises stiilis, kui kükkis, sellisel juhul oli su võrr ka kükkvõrr, Tuonol on hetkel käsi kaelas ja enne juuli lõppu nagunii sõita ei saaks
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:Staator läbi, kes tellib mulle uue ebayst!?
Viska link, võin ära tellida. Pappi pritsi ka kohe
-
Vint kirjutas:Enivei- lugedes välismaist foorumit- on keneka probleemid tavaline nähtus, mootori numbrist 8176929 alla-poole.
Sealt edasi tegid makaronisöödikud muutuse.
Just huvi pärast kirjutasin enda oma numbri üles. Olen riskigrupist väljas
-
Teema algataja
holma kirjutas:Vint kirjutas:Enivei- lugedes välismaist foorumit- on keneka probleemid tavaline nähtus, mootori numbrist 8176929 alla-poole.
Sealt edasi tegid makaronisöödikud muutuse.Just huvi pärast kirjutasin enda oma numbri üles. Olen riskigrupist väljas
Üks somm kirjutas, et sai 50-51t km. sõita ja staator andis saba, mul ka mingi 50-52t km. sõitnud ja tal oli ka 2007a. võrr.
Ja korda teen sellepärast, et ostjaid pole, hetkel kiiret pole, sest käsi nagunii vähemalt 15 juulini sõitma ei lase minna.
-
Kui niivöinaa söita ei saa, siis kannatab ju ilusti ka möningase ooteaja, mis saatmisele kulub ära. Usas pakutakse päris söbraliku hinnaga, reimps pakkus sulle ka juba abikäe ebay osas. Otsi aga endale meelepärase hinnaga asi välja.
-
Teema algataja
holma kirjutas:Kui niivöinaa söita ei saa, siis kannatab ju ilusti ka möningase ooteaja, mis saatmisele kulub ära. Usas pakutakse päris söbraliku hinnaga, reimps pakkus sulle ka juba abikäe ebay osas. Otsi aga endale meelepärase hinnaga asi välja.
Jah aga Usast saates tuleb ju toll, kui müüja ei pane hinnaks 20€., Soome saates läks maksma 400€. (somm ostis usast), palju eestis see summa on, et saada maksuvabalt või siis soodsalt.!?
-
Toll tahab siis saada, kui summa ületab 150.- euri piiri. Alla selle käibemaks läheb juurde.
Aga kas see siis ei sobi? http://www.ebay.com/itm/aprilia-1000-rs ... 2590a97077 Uue mudeli pistik kah kohe kaasas.
Ära võta isiklikult, aga
Kui kallis on siis , müü Aprilia maha ja osta Kawasaki
Jah aga Usast saates tuleb ju toll, kui müüja ei pane hinnaks 20€., Soome saates läks maksma 400€. (somm ostis usast), palju eestis see summa on, et saada maksuvabalt või siis soodsalt.!?
-
Teema algataja
henrij kirjutas:Ära võta isiklikult, aga
Kui kallis on siis , müü Aprilia maha ja osta Kawasaki
Kui teed mulle normaalse V2 mootoriga ja kahe sumpaga kawa siis ostan
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Otsi saksa ebayst välja võin sulle ära tellida.
ei tolli asju ja muidu nussi.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Tuono kirjutas:holma kirjutas:Kui niivöinaa söita ei saa, siis kannatab ju ilusti ka möningase ooteaja, mis saatmisele kulub ära. Usas pakutakse päris söbraliku hinnaga, reimps pakkus sulle ka juba abikäe ebay osas. Otsi aga endale meelepärase hinnaga asi välja.
Aga USA teema siin ju olemas..
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Homme tuleks staatori vahetus ette võtta ja spetsialistid võiks jagada näpunäiteid ja soovitusi!
Tänud
-
Teema algataja
-
Teema algataja
reimps kirjutas:Kõik-näpud-on-pöidlad liiki tilganäppija annab nõu:
mine teenindusse
Sa tee teenindus, kus töötavad spetsialistid, ma võin ise samaa sitasti teha ja ei pea maksma
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:reimps kirjutas:Kõik-näpud-on-pöidlad liiki tilganäppija annab nõu:
mine teenindusseSa tee teenindus, kus töötavad spetsialistid, ma võin ise samaa sitasti teha ja ei pea maksma
Tallinn -> Bikepoint -> Mihkel. Pole tänu väärt.
-
Teema algataja
Ühe käega väga ei hakka Eesti sõitma ja milleks mul vaja Mihkli juurde viia, kui saan telefoniteel nõu küsida aga tahan lihtsalt siit praegu infi ammutada
-
- Toetajaliige
Midagi erilist ei pidavat olema, selle järgi- http://tuonozone.com/aprilia-rsv-tuono/ ... tator.html
Ja üldiste vigade loetelu jäi veel silma. http://www.tuonoworld.com/index.php?topic=93.0
Eks seda kraami leidub netis omajagu, kui viitsid natuke guugeldada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.