motodepoo
Moderaator: Moded
417 kirjutas:Kri$o$ kirjutas:karta on, et see kaardimakse eiramine on neil ärisse sisse programmeeritud, põhjustena tulevad pähe järgmised asjad - pank võtab oma prosa igakt makselt, ju siis firma tahab viimast võtta ning sulas arveldades on lihtne näidata riigile olematut kasumit, jälge ju ei jää.
seda juhul kui arvet ka ei saa ( saab ei saa - njah )
Sellega seoses oli Tallinna Depoos seik, kus ostsin paar vidinat rattale sel suvel. Maksin sulas ära ja oma rumala aruga eeldasin, et nüüd tuleb arve ka kuskilt automaatselt nagu tsiviliseeritud asutustes kombeks. Aga ei. Küsimuse peale, kas arvet oleks väga keeruline mulle teha, vastati, et põhimõtteliselt oleks keeruline jah. Kuna mulle see eluliselt tähtis ei olnud (mõtlesin vaid, et kui pulk ei sobi, siis lihtsam tulla ümber vahetama ja ratast müües mõjuvad ka arved remont-tööde ning varuosade kohta positiivse argumendina), siis tagasihoidliku inimesena ei hakanud pinda käima ja loobusin. Head muljet selline teenindus siiski mingit pidi ei jäta. Korrektse raamatupidamise korral ei rända teenindusasutuse kassasse ükski rahatäht ilma vastava paberi vormistamiseta ning kui klient seda lipakat ei soovi, siis tema poole saab alati sujuvalt prügikasti asetada. Aga äkki ollakse seal loodus-sõbralikud, ei raisata paberit, kes teab...
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
Niipalju kui ma DEPOO TARTU osakonnaga olen telefonitsi ja korra ka kohapeal suhelnud siis näpud püsti nende meeste viitsimisele kliendile mingitki lahendust otsida ja isegi siis kui see kohest kasumit ei tooda Väga mõnus ja vastutulelik suhtumine nii varuosade kui lammutuse poolelt
Samas Tallinna osakonnas see nooremapoolne tüüp seal leti taga on täiesti mõttetu ja kasutu vend - miskit adekvaatset infot ei ole praktiliselt kordagi talt saanud ,peale kahe sidurilengi mille ta on suutnud mulle välja võluda
Ükskord küsisin jälle nagu alati miskit juppi rattale ----ütlesin "tonnisele gixxerile-----2001 aasta" siis ootasin ca. minut leti ääres kui tüüp midagi arvutist ja kataloogist otsis ja siis küsis "Mis ratas see tonnine gixxer on....
"
Aga blond varustuse tädi teisel korrusel väga tubli,pädev ja abivalmis .
Vot nii.... Õnneks kohti palju linnapeal
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
kornholio kirjutas:Sai siis 4 kuud oodatud oma amordi toru aga tuhkagi.
Lubatud asjandust nemad ei suutnud kuskilt välja võluda.
Sain siis sissemaksu tagasi ja mujalt otsima oma probleemile lahendust.
Krt ma peaks sinujuurde kannatlikuse kursusele tulema, neli kuud suutsid rahulikult oodata! Tõeliselt kõva närv sul.
OEM varuosade eest võetav ettemaks on mõeldud kindlustamiseks, et tellija ikkagi oma tellitud kauba välja ostaks, siis, kui see saabunud on.
Kui tellimust ei suudeta täita/ kui osa on jäänud järeltellimusse, saab tellija ettemaksu raha alati esimese soovi korral tagasi, nagu ka antud korral. Lihtsalt vanematele mudelitele OEM osade hankimisel võib tekkida teatud komplikatsioone
Meil on laoseisus ainuüksi mootorrattaid antud hetkel üle 400, lisaks muule kaubale, nii et OEM jubinate eest võetud ettemaksud küll mingit finantsilist tähtsust ei oma
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Tartu oma on minu meelest täiesti korras koht seda kõige paremas mõttes.Minul on kõik seal hetkeseisuga väga super hästi sujunud.
Ja inimeste suhtumine seal on parem kui maxsimas või selveris.
www.facebook.com/realbikerid
-
Teema algataja
Lühilugu Tartu Motodepoo kohta. Oleks hea, kui mõni depoo mees annaks kommentaari.
Talvega oli ujuk kinni jäänud ning olles ise Tallinnast, aga ratas Tartus, küsisin sõbralt, kuhu soovitab Tartus viia. Ütles, et Motodepoo on üks variant, aga temal sõbral juhtus nii, et viis sinna ratta karpade sünkimiseks, aga s****** ei süngitud. Hiljem pidi ikka hakkama ise putitama, et asja korda saada. Arvasin, et tõenäosus, et tegelased mitu korda järjest sama asjaga p***** panevad, on väike ja lasin tuttavaga ratta depoosse toimetada.
Tagasiside 1: kõigepealt helistasin ja küsisin, palju maksab karpade puhastamine ja sünk. Öeldi, et 725 EEK. Hiljem keevitati arve 1295 EEK. Helistasin küsisin, mis värk on, öeldi: "Ju siis jätsin montaaži arvestamata, kui hinda ütlesin!"
Hinne teenindusele: 1
Tagasiside 2: ratas toodi koju (ise olin pidevalt Tallinnas), pandi käima, suri välja. Uuesti käima, suri välja. Kuna ratta transportija ei ole mingi spetsialist (nagu ma ka ise veel täiesti rookie), siis ei osanud midagi ette võtta. Palusin, et ehk saab deposse tagasi viia. Mees viis ratta tagasi, seal vaadati ratast ja öeldi: "Kuulge, kas te viskasite vaakumpumba vooliku minema? Seda ei ole ju küljes!"
Tagasiside 3: Leiti siiski voolik üles ja pandi külge ning masin jäi käima. Läksin rõõmsalt sel nädalavahetusel Tartusse, et saaks mõned sõõrid teha ja ennnäe imet. Ratas plödiseb ja paugub nagu pöörane. Käib tühikäigul väga vaevaliselt ja kui tuuri anda või sõita, siis peksab sumpast pauke välja ehk ei põleta kõike ära, mis silkusse läheb.
Nüüd olen siis oma tegemistega dilemma ees: kas viia deposse uuesti, et poisid saaksid putitada ja kätt proovida jälle või viia kuhugi professionaalide kätte?
Kas on soovitusi? Asi siis Tartus.
Re: motodepoo
oh jah..sai endagi tsigle ostetud motodepoost, ostsime sõbraga samal ajal...ladusime tsiklite eest letti 70000EEKu, jäi peaaegu mulje, et saadi pahaseks, et ostma tulime??! einoh....mingi suhtlemiskursuse klientide teemal võiks ikka läbi teha.
motomarket - t*ra küll...tumeda peaga müüja võiks ikkagi samale kursusele minna, mida eelpool mainiti!!!
Autoring - ega ma vist polegi nii inimesena tundnud ennast kui seal. teenindus, viisakus - 11 punkti 10st!!! tõesti respect
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Kui siin tarneaegadest juba juttu on siis ma räägiksin ka oma loo.
Nimelt depoost tahtsin Hondale paar vidinat osta. Öeldi, et läheb aega sinna 2 ja peale nädalat. Aga netist leidsin välismaise koha nagu wemoto.com . See vend kes seal tegeleb ostab vist ise ka need jupid veel kuskilt. Igatahes maksin Paypal -ga asjade eest. Järgmine hommik ootas wemoto juppe enda juurde, et need mulle edasi saata. Nuh kui asi niikaugel oli siis pandi Royal Mailiga need siia Eesti poole teele. Kauba sain oma kohalikust sidejaoskonnast kätte 5 päevaga. Pluss kaubale peale pandi mingit nänni ka, ala võtmehoidjad ja miskine inglaste tsikliajakiri.
Minul positiivne kogemus wemotoga. Depoose aga helistasin siis võttis nooremat sorti mees vastu ning küsides juppide hinda ei teatud mulle midagi öelda. Öeldi niipalju, et kui kohale tuled saab vast teada.
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
Teema algataja
Kui suhtlusoskust motopoest hakkad otsima siis kõik ühesugused, ühes tuleb pohma haisu, teises ei saada aru millest jutt, kolmandas mingi muu kamm. Jutu point aga selles, et kui erialane nõuanne on adekvaatne siis asi ju ok. Kui aga tahad, et motopoes lipsu ja viigipüksiga ning juukseželeega vastu võetakse siis arvan et viga ikka sinus eneses. Ise küll ei kurda, kui küsimus adekvaatne siis ka vastus. Apteegis ja tsiklipoes ongi erinev õhkkond...
-
Teema algataja
Siit lugedes jääb selline mulje, et motodepoo on viimane koht kuhu endale ratast ostma minna ?
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
kristian1 kirjutas:Siit lugedes jääb selline mulje, et motodepoo on viimane koht kuhu endale ratast ostma minna ?
Ise olen Tallinna Motodepoost ostnud ühe ratta, ca 3,5 komplekti varustust, kohvreid-raame, rehve jne. ja ei mingit viginat.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
tartu motodepooga on kokkupuudet olnud ainult jala vedru otsimisega ja kuna seal tuttav tööl siis leiti romulast päris kiiresti mulle sees.
Oma rattale olen jupid tellinud autoringist ja teenindus tõesti 10+ ning siia maani olen jupid isegi enne lubatud tähtaega kätte saanud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.