Ehhee... Load läinud nigu niuhti...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

H2O

Lugemata postitus Postitas H2O »

rääkisin enda kogemusest ju, ärge tehke teisi maatasa
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

H2O kirjutas:
rääkisin enda kogemusest ju, ärge tehke teisi maatasa
Ära ´menti´ ka maha tee. Tema tegi tööd.
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Enda kogemusest rääkisid, et oled loll ja sõitsid ilma kindlustuse ja lubadeta avalikul teel ja siis pahandasid veel, et politseinik sulle trahvi tegi!

Millegipärast sundis see kogemus Sind veel laiama kah - ei saa aru.

P.S Koos Sinu korraldusega sõnad tagasi võtta ilmus ka Sinu allkirja, et sul on väga tugevad sõbrad vms. :twisted:
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

H2O

Lugemata postitus Postitas H2O »

politseil oli õigus, aga ma ei olnud oma elus nii vihast politseid veel näinud, kõik keda olen näinud tulevad rahulikult juurde viisakalt räägivad jne, aga too vend ei olnud teps mitte selline, oleksite vaid seda pealt näinud, siis te räägiks teist juttu, kahju et mul tookord tunnistajaid ponlud, kes oleksid seda pealt näinud mida politsei mulle kõike ütles.

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

äärge ainult teemat lukku pange, sest just läheb põnevaks..
homme võib juba lumel ehk verd näha..
lund pole kauaks - kiirustage..
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

H2O, mille kuradi pärast oleks politsei sinuga rahulikult pidanud rääkima? Neid lubadeta nolke, kelle pärast nii mõnedki surma on saanud, on terve tee täis. Sina sõitsid ilma lubadeta, kindlustuseta ning sõitsid veel avalikul teel võidu kah, nüüd on politsei see kuri ja paha, kes su rajalt maha võttis ning ehk sind ja mõnda teist õnnetustest päästis. Olid piisavalt mees, et lollust teha, ole ka mees seda tunnistama, aga ära tee politseid maha! :evil:

Lisaks veel, enamus inimesi, kes mingi rikkumisega vahele jäävad, sõimavad kohapeal politseinikul näo täis ning lubavad maa ja ilma kokku kutsuda. Eks ürita ise samas rollis olla ja päev läbi mentaalset ahistamist taluda (lisaks pole ka palgad kiita, tööd tehakse peaaegu et aitäh eest... kuigi tänama ei kipu kah keegi). Paneb mõtlema, mis ?
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

H2O jutust ei saa küll aru mille rikkumise eest 6000 preemiat sai.
Kas oli nii purjus, et jooksis rolleriga võidu? Sõitis kõrvalteelt ette kindlustuseta rolleriga? Rolleril ei peagi kindlustust olema. Või lihtsalt et kellegile oli vaja trahvi teha.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Villem kirjutas:
Lisaks veel, enamus inimesi, kes mingi rikkumisega vahele jäävad, sõimavad kohapeal politseinikul näo täis ning lubavad maa ja ilma kokku kutsuda.
Kust selline ülipõnev statistika pärit on?
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

ping kirjutas:
H2O jutust ei saa küll aru mille rikkumise eest 6000 preemiat sai.
Kas oli nii purjus, et jooksis rolleriga võidu? Sõitis kõrvalteelt ette kindlustuseta rolleriga? Rolleril ei peagi kindlustust olema. Või lihtsalt et kellegile oli vaja trahvi teha.
Mina saan siiski aru, et 'tugevate sõpradega' (lol) kodanik sõitis jawaga, millega legaalne liiklemine eeldab juhiloa ja kehtiva liikluskindlustuse olemasolu.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

Tort kirjutas:
Kust selline ülipõnev statistika pärit on?
Tuttav on politseinik ja on rääkinud. Samas näen ka pidevalt, kuidas politseinikega käitutakse (jutt siis mitte ainult liikluspolitseinikest, vaid kõigist).

Jorma88

Lugemata postitus Postitas Jorma88 »

to: H2O

Täiesti õige, et korrakaitjad teevad trahvi lubadetta ja rolleriga veel võidu kiirendavatele isikutele. Esiteks on roller rohkem laste mänguasi või siis lihtsalt naiste või vanurite sõiduvahend millel reeglina pinisev 2t 50cc mootor ja millel pole sidurit ega käike ja mille sõiduasend meenutab toolil istumist. Aga ega mõndadele nolkidele ei võigi võimsamaid pille kätte anda. Nii et pole vaja teil rolleripededel nendega uhkustada niipalju. Liikluseeskirju te ei tunne ja minuarust tuleks teilt rollerid üldse käest ära võtta. Kusjuures viivad nad nagu rolleri maine ka nii alla ja kas on siis tõesti vaja nii koledaid sõiduvahendeid oma jõulupuu tulukestega veel rõvedamaks muuta. :x
Muidugi on olemas ka viisakamaid rolleriga liiklejaid kes võibolla tõesti tahavad natukene rahulikumat ja lihtsamat sõiduvahendit ja kellel on juhtimisõigused ja kes tõepoolest järgivad liikluseeskirju. Respekt neile. Võibolla kunagi saad aru ka et miks küll sellise asja eest trahvi said ja minuarust pole see ju mingi ime ka. :evil:
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Jorma88 kirjutas:
Esiteks on roller rohkem laste mänguasi...
ATM pitbike (2007) ei ole vä?
Kui mitte, miks siis see ennast õhku täistõmmand laps sellega sõidab?

Jorma88

oldmoped kirjutas:
Jorma88 kirjutas:
Kui mitte, miks siis sellega laps sõidab?
Ostaks suurema kui raha oleks. Ja ei ole õhku täis lihtsalt närvidele käivad need rolleritega tänaval võiduajajad.
Kasutaja avatar

sulu13
Tsikkel: SV1000S

.

Lugemata postitus Postitas sulu13 »

Jorma88 kirjutas:
oldmoped kirjutas:
Jorma88 kirjutas:
Kui mitte, miks siis sellega laps sõidab?
Ostaks suurema kui raha oleks. Ja ei ole õhku täis lihtsalt närvidele käivad need rolleritega tänaval võiduajajad.

2007a ATM i raha eest oleksid kenasti mõne suurema saanud osta :wink:
Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kommionu

Re: .

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

sulu13 kirjutas:
ATM i raha eest oleksid kenasti mõne suurema saanud osta :wink:
isegi mitu suurenduskuuri oleks selle ATM-i eest saanud...:shock:

http://www.suur.ee/
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Jorma88

Re: .

To sulu 13:
Selle atmi sain 14k ja 2taktilisi ma ei taha ja ma nägin natuke aega tagasi netis ühte kasutatud 250cc 4t KTM-i eestis mis maksis 70000 ja mingit juustuks sõidetud vene krossikat ka ei tahaks eriti. Aga kui sa kuskilt mõne hea krossika pakkumise leiad siis anna teada. Isegi välismaalt ei saa 14k eest korralikku suurt 4t krossikat.
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Jorma88 kirjutas:
. Esiteks on roller rohkem laste mänguasi või siis lihtsalt naiste või vanurite sõiduvahend millel reeglina pinisev 2t 50cc mootor ja millel pole sidurit ega käike ja mille sõiduasend meenutab toolil istumist. Aga ega mõndadele nolkidele ei võigi võimsamaid pille kätte anda. Nii et pole vaja teil rolleripededel nendega uhkustada niipalju.
Jorma88 kirjutas:
Mina siis Jorma ja põristan ATM 125cc dirtbikega ringi Vanus 13a ja Raplast
:wack: :wack: :wack: :wack: :wack: :wack:

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Jorma88 kirjutas:

. Esiteks on roller rohkem laste mänguasi või siis lihtsalt naiste või vanurite sõiduvahend millel reeglina pinisev 2t 50cc mootor ja millel pole sidurit ega käike ja mille sõiduasend meenutab toolil istumist. Aga ega mõndadele nolkidele ei võigi võimsamaid pille kätte anda. Nii et pole vaja teil rolleripededel nendega uhkustada niipalju. Liikluseeskirju te ei tunne ja minuarust tuleks teilt rollerid üldse käest ära võtta.
Ma pakun et pooled need vanurite ja naiste pillid siit foorumis käivad paremini edasi kui sinu 125cc 4takti. Mina olen sõitnud pea algusest peale oma rolleriga lubadega. Ja mul pole küll mingeid jamasid olnud ja mul isiklikult ei ole küll midagi politseide vastu kui nad viisakalt suhtlevad. Kuid tean ka mõnda kes meelega keerab ja otsib mille eest keerata. Ja rolleri on täitsa olemas sidur ja käigud;D Ja kas siis kelgud on ka vanuritele mõeldud kuna neil on variaator?

Jorma88

Serengeti kirjutas:
Jorma88 kirjutas:

. Esiteks on roller rohkem laste mänguasi või siis lihtsalt naiste või vanurite sõiduvahend millel reeglina pinisev 2t 50cc mootor ja millel pole sidurit ega käike ja mille sõiduasend meenutab toolil istumist. Aga ega mõndadele nolkidele ei võigi võimsamaid pille kätte anda. Nii et pole vaja teil rolleripededel nendega uhkustada niipalju. Liikluseeskirju te ei tunne ja minuarust tuleks teilt rollerid üldse käest ära võtta.
Ma pakun et pooled need vanurite ja naiste pillid siit foorumis käivad paremini edasi kui sinu 125cc 4takti. Mina olen sõitnud pea algusest peale oma rolleriga lubadega. Ja mul pole küll mingeid jamasid olnud ja mul isiklikult ei ole küll midagi politseide vastu kui nad viisakalt suhtlevad. Kuid tean ka mõnda kes meelega keerab ja otsib mille eest keerata. Ja rolleri on täitsa olemas sidur ja käigud;D Ja kas siis kelgud on ka vanuritele mõeldud kuna neil on variaator?
No ok kui ilusti liigelda siis kõik ok aga paljud noored rollerijuhid lihtsalt näiteks teevad tänavatel võidukihutamist ja siis kui juht ennast oma lolluse läbi surnuks sõidab siis pole veel nii hull aga tean küll kurbi juhuseid, kus rolleritega väikseid lapsi alla aetud. Ja muidugi parandan oma postitust kus ütlesin et roller on laste mänguasi sest see on ju ka ikkagi mootoriga sõiduk ja liigub märksa kiiremini kui jalgratas ja nagu praeguses liikluses näha on kuidas mõned rolleritega liiklevad. Kui ilusti liikled siis on ju kõik hästi. Ja tean isegi et on neid mente kes ka lihtsalt otsivad et keerata ja ega mullegi sellised ei meeldi. :roll: Aga näiteks kui rolleritega keset tänavat võidu ajada ja siis imestada ja vihastada et mille eest mulle trahvi tehti siis ei imestaks küll eriti. Kui tahate joonele panna siis minge kasvõi linnast välja kõrvalteedele. Autode ja inimeste vahel ei ole mõistlik.
Suletud

Mine “Vaba teema”