Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tere
Sügis on küll käes ja suuremal osal teist isu tõenäoliselt täis sõidetud aga mu pill sai alles nüüd korda ning kui keegi soovib siis voiks teha männikul väikse trenniõhtu, ma sörgiks sabas. Hetkel on selline tunne, et ei oskagi soita, pole mitu kuud sõita saanud
Kel huvi on, siis homme kell 18:00 tellisamaja juures männikul, minu poolt on vesi
Tervitustega
Pääru
Vaatasin Abjamõisa kestvuskrossi tulemusi siit: http://mylaps.com/results/newResults.jsp?id=654893
ja tundub, et seal on eksitud raja (ringi) pikkusega 0,6km, äkki peaks olema ikka 6 km? Siis läheksid keskmised ja tippkiirused ka natuke loogilisemaks Mella, Olev, mareku ja Partu kommenteerige lähemalt, kuidas võistlus oli parima kiirusega 2,7 km/h?
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
toim kirjutas:Teeme neljapäeval 20.09 kl 18 paiku Männikul klassikalist?
Pole 2 kuud sõitnud - katsetaks tagasihoidlikult
Mul sama jama, pole ka kuid sõitnud. Kell 18 sobib, olen kohal.
hei!
kui kellegil natuke aega, siis kas rohelisele liikujale teeb keegi väikse kaardi, kus on nn klassikaline Männikul.
esimesed ringid teeksin hea meelega vaikses üksinduses kusides ja tulevikus liitun meeleldi suurema seldskonnaga, kui muidugi eemale ei lükata.
maaameti kodulehelt võetav piirkonna kaart oleks igati abiks.
tänud juba ette,
ma ei tea kas see on õige koht kuhu kirjutada, aga üldiselt tahaks teada kas männiku kandis pitbike-seppasid või hiina-atv-mehi ka liigub, või näiteks kedagi vähe kobamaid sõitjaid, kellega ma koos täristada saaks? omal on ainult 3 nädalat sõidukogemust, noh üle-eelmine kord kui sõitmas käisin suutsin esimest korda mõlemad rattad korraga maast lahti tõsta. masin ka võrdlemisi nõrguke (kawa kx85), sellega väga krossiradu läbi ei küta, vähemalt minu skilli juures mitte. ise asun muidu nõmmel, aga männikule kütta on 20 minuti küsimus. seal neid väiksemaid metsaradu sõita on täpselt paras, suure raja tõusud on suht uphill battle
et siis kui peaks leiduma mingeid sõitjaid kes selles tekstis oma peegeldust nägid, siis võiks ühendust võtta ja millalgi koos sõitma minna. =)
Robert,
56984121,
mail/msn cobravello@hotmail.com
Ma olen ka arvatavasti pühapäeval tulija ! Kui laupävast väga väsinud pole, kui keegi tahab laupäeval ka sumpama metsa tulla siis uuri SIIT !!! , me lähme laupäeval pmst 125cc, kuid mõned meist oma 125cc välja vahetanud ja seega mõnel suuremad tsiklid, mõni peaks isegi 50cc supermotoga tulema aga me tegime juba kokkuleppe, et kui koos lähme siis liigume ka koos jms. Kui kellelgi huvi andke teada
rrivo kirjutas:Ma olen ka arvatavasti pühapäeval tulija ! Kui laupävast väga väsinud pole, kui keegi tahab laupäeval ka sumpama metsa tulla siis uuri <a href=http://125cc.omamees.com/viewthread.php?tid=49> SIIT </a> , me lähme laupäeval pmst 125cc, kuid mõned meist oma 125cc välja vahetanud ja seega mõnel suuremad tsiklid, mõni peaks isegi 50cc supermotoga tulema
aga me tegime juba kokkuleppe, et kui koos lähme siis liigume ka koos jms. Kui kellelgi huvi andke teada
Ma kardan, et see "metsas sumpamine" tähendab halvimal juhul kruiisi metsateedel. Ja siis ootate ka enamuse ajast SM-i järele
Saku rada on selline, kes ikka ei tea veel
Moomo kirjutas:mis see offrõud rada endast kujutab?..
mülgast?
sedaet, pole just ammu bikeri foorumis sõna võtnud, veelvähem enduuroteemas, niiet vabandatagu kui mingeid kirjutatud või kirjutamata reegleid eiran.
aga juhoga sai räägitud, et võiks meie mõne viimase tripi trackid siia üles panna, et kes tahab, saab siis järgi sõita - juho kui rajameistri kuulsus ulatab ju juba vaat et ookeani taha - sealt varrukast tuleb ainult kvaliteetkraami
ehk siis start tallinnast, plaan läbi tapa, aegviidu, kose ja rapla assakule jõuda. trassi pikkus mapsource andmetel 212km. start 8:30 loo raudteesilla alt.
lõpptulemus 230+ km maastikku (juho parandab mind kui eksin), 7+h ja lõpp kosel, trassi viimane lõik jäi sõitmata, päike hakkas vastikult näkku paistma ja ähvardas pimedaks ja külmaks minna (kärss kärnas... ).
Trassil pea kõike, suuri lagedaid kruusateid, väikseid metsavaheteid, liivaseid teid, metsasihte, liivakarjäär, teid, mis ainult nime poolest teed, sopaloike ja kõike muud kah. igav ei hakka. kui hakkab, otsige jahimehi või kaitseliitlasi, ehk saab mõne kuuli või laengu soola.
Pildi peal näeb välja selline, kiirusenumbritest ärge end heidutada laske, need on millegipärast pisut ülespoole ümardatud - ei tahaks uskuda et mu 650 dakar 200+ välja jooksis
- aga kiiruste suhetest saab vast pisut aimu.
Zoomitava kaardi leiab siit: http://erik.ok.ee/kaardid/taparing211007.htm
Ja lõppeks, kogu trassi route Mapsource formaadis leiab http://erik.ok.ee/kaardid/j%E4gala-tapa ... assaku.gdb
Rattad olid:
Kuni Kuusaluni:
BMW1200 GS
Triumph Tiger
Aprilia Pegaso
BMW 650 Dakar
Kuni Tapani:
BMW1200 GS
Triumph Tiger
BMW 650 Dakar
Sealt edasi:
BMW1200 GS
BMW 650 Dakar
See peaks raja läbitavuse kohta ehk veidi inffi andma
vaatab mis rahvas siuksest jutust arvab, siis ehk paneb ka eelmise sõidu raja üles koodnime "Tallinn - Tartu 7h" all
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.