Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
isakene kirjutas:StreetMoto kirjutas:Kus saab lasta testida kütusest välja settinud ollust. Tahaks hirmsasti teada, mis asi see on, mis Eesti kütuses sees ja karpad kinni kitib. Tegu haisva rohelise vedlikuga, mis aja jooksul tahkestub. Kevadel peale pikemat seismist on seda igast kolmandast karpast "võtta". Mul see ollus välja filtreeritud ja nüüd vaja analüüsi aga kuna mul puuduvad sellega seoses rahalised huvid, siis ei tahaks ka miskit maksta selle teadmise eest. Kas äkki on mõni tehnikakooli keemialabori tegelane siin foorumis, kes enda ja meie kõigi huvides sellist analüüsi saaks teostada ja ka pädeva tulemuse väljastada?
Ei ole see vaid kodumaine kraam, saksast tulnud ja mõned aastad seisnud tsiklite karpad on täpselt sama ollust täis. Tõenäoliselt siiski tekib aeglasemalt kui omamaine. Briljantrohelist värvi, erineva kõvadusastega ja eemaldamine on ilge keberniit.
On kellelgi teada, kas mingi asi seda lahustab ka?
Spetsiaalne pigi eemaldus vahend aitas mul
Selline küss: avastasin tagarattalt on ketipingutuse mutrid minema lennanud koos hoidva metall-lapatsiga. 600km tagasi vahetati kett - järelikult need hooldusemehed ei keeranud suure hoolega kinni 2 mutrit, seepärast need keset sõitu minema lendasidki ja protsessi käigus väänasid täiesti kõveraks pingutuspoldi. Seega kuna 16000 km pole kordagi varem seda probleemi olnud ja nüüd 600 km kohe pärast ketivahetust juhtus, siis kas oleks mõtekas nõuda tööde garantiiga seotuna seda firma poolset tasuta parandamist - kulu oleks ehk 10-20 eurot. Aga asi on põhimõttes! Või lahmin ma hommikul segase peaga huupi ja mul pole mõtet kuskile asjatama minna.
Overkilla kirjutas:Selline küss: avastasin tagarattalt on ketipingutuse mutrid minema lennanud koos hoidva metall-lapatsiga. 600km tagasi vahetati kett - järelikult need hooldusemehed ei keeranud suure hoolega kinni 2 mutrit, seepärast need keset sõitu minema lendasidki ja protsessi käigus väänasid täiesti kõveraks pingutuspoldi. Seega kuna 16000 km pole kordagi varem seda probleemi olnud ja nüüd 600 km kohe pärast ketivahetust juhtus, siis kas oleks mõtekas nõuda tööde garantiiga seotuna seda firma poolset tasuta parandamist - kulu oleks ehk 10-20 eurot. Aga asi on põhimõttes! Või lahmin ma hommikul segase peaga huupi ja mul pole mõtet kuskile asjatama minna.
Selle asemel et siin küsida, mine küsi sealt kus hooldati. Kui on normaalne koht, küll vastu tulevad. Küsi viiskalt ka ikka, muidu ei taha keegi midagi teha
mnja, üldiselt tasub jälgida neid ketipingutusmutreid ja -polte peale hooldust, isegi olen pidanud neid uuesti kinni keerama, aga sama kehtib ju ka auto puhul rehve vahetades et tasub üle kontrollida mingi aeg rattapoldid....
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kuhu võiks täna tähesadu Tartu lähedale vaatama minna?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
kuhugi kus piisavalt vähe kunstvalgust on, ehk siis linnast ja asulatest võimalikult kaugele.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Adblock on väga hea abiline, kuna mõned veebitreialid ei suuda ilma vilkuvate gif-ideta elada . Aga kohati ma ei oska kasutada. Näiteks filter
veebileht.ee/banners/333/original/* täiesti töötab, aga tast pole palju kasu kui bänner igal kuvamisel uue juhusliku numbri saab.
Lisasin enda arvates efektiivsema versiooni - veebileht.ee/banners//original/ - aga see ei suuda midagi kinni püüda. Miks?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
bitter kirjutas:Adblock on väga hea abiline, kuna mõned veebitreialid ei suuda ilma vilkuvate gif-ideta elada
. Aga kohati ma ei oska kasutada. Näiteks filter
veebileht.ee/banners/333/original/* täiesti töötab, aga tast pole palju kasu kui bänner igal kuvamisel uue juhusliku numbri saab.
Lisasin enda arvates efektiivsema versiooni - veebileht.ee/banners//original/ - aga see ei suuda midagi kinni püüda. Miks?
Ühes ruulis ei saa minuteada kahte wildcard'i olla.
https://adblockplus.org/en/filter-cheatsheet
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 79 korda
bitter kirjutas:Lisasin enda arvates efektiivsema versiooni - veebileht.ee/banners//original/ - aga see ei suuda midagi kinni püüda. Miks?
Seks, et reklaami sisseostja pole ka eilane - ta teeb paljugi, et edasimüüdavat reklaami oleks keeruline blokeerida.
Mõtle nüüd oma brauseri ja oma valemi peale - sa annad brauserile ABSOLUUTSELT IGA LEHE külastamisel IGA PILDI tõmbamisel järgneva ülesandeahela:
- kas veebileht.ee = sinu blokeeritav veebileht
- kas kuskil aadressi sees olev "misiganeskataloog" = /banners/
- kas aadressi lõpuosa sisaldab fraasi "original"
- kui kõi eelnevad tingimused on tõesed, siis alles...
Ja selline valem kehib vbl ainult paar kuud ühe VEEBILEHT.EE kohta (kuni nad oma struktuuri ei muuda)- kogu ülejäänud maailma kohta see ei kehti, sest ülejäänud maailm ei võrdu VEEBILEHT.EE
Mul on ainult 2 lihtsat isetehtud valemit: reklaam ja banner - ja maailm on (üldjuhul) nagu enne TTR-i. Aga tulles tagasi oma esimese lause juurde, leidub ka mitte "eilaseid" ja mitte "üldjuhule" alluvaid netilehti... Nt reklaamivaba Delfi puhul on vaja veidi täpsemaid reegleid... Ja väikse tunnustusena bikerile - pole ka nemad ses suhtes enam "elementaarsed"... Aga igaühele edu oma segamata elu elamises
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
@grahv - probleem tekkis konkreetsel lehel oleva konkreetse gifiga, mille aadressis muutub vaid see 333-jne number. Ilmselt on nii, nagu mac pakkus. Eks ma uurin.
Wikipeedia väitel hõigatakse moslemite palvelekutse alati tenori häälealas, kuna see "resoneerib paremini" (?) ja kostab seega kaugemale, kui bariton või bass. Samas levib minu arvates 4-taktilise hääl kaugemale, kui 2t. Muidugi dirtbaike pean silmas. Oleks nagu vastuolu?
Kas küttefiltri asukoht ka rolli mängib? (kas on kraani järel või siis enne karpat...)
maiko93 kirjutas:Kas küttefiltri asukoht ka rolli mängib? (kas on kraani järel või siis enne karpat...)
Tegelt ei tohiks ju vahet olla. Aga kas A1 load kehtivad ainult Eestis või mujal ka?
Scrnyful kirjutas:maiko93 kirjutas:Kas küttefiltri asukoht ka rolli mängib? (kas on kraani järel või siis enne karpat...)
Tegelt ei tohiks ju vahet olla. Aga kas A1 load kehtivad ainult Eestis või mujal ka?
Pole eluseeski A1 juhiluba näinud aga autojuhi esmased load kehtivad vähemalt Soomes (töökaaslasel olid)!
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Peale telefoni tarkvara uuendamist Nokia Suite kaudu, kadus keelevalikust eesti keel. Kuidas se tagasi saada? Tegemist Nokia E52-ga.
Jaak43 kirjutas:Peale telefoni tarkvara uuendamist Nokia Suite kaudu, kadus keelevalikust eesti keel. Kuidas se tagasi saada? Tegemist Nokia E52-ga.
Google ütleb, et uuendus ei toeta enam eesti keelt lihtsalt. Kuid see on võimalik peale panna miski summa eest kuskil nokia teeniduses vms. Äkki saab isegi Emt või elisas seda teha?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
e52 downgrade on paras peavalu. kui julged,siis võta ette:
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=76630.0
kui ei, siis anna kellelegi, kes julgeb.
pealegi, see link, mis ma siia panin, ei pruugi su mudelile isegi sobida... mingid eri versioonid on sellest e52-st
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
biffik kirjutas:Tervitus,
Mis pidi käib Yamaha xt600 mootor ringi?
Madis
Kui õlifiltri poolt mootorit vaadata, siis päripäeva. Magneeto poolt vastupäeva.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Jaak43 kirjutas:Peale telefoni tarkvara uuendamist Nokia Suite kaudu, kadus keelevalikust eesti keel. Kuidas se tagasi saada? Tegemist Nokia E52-ga.
ca 15€ plus saatekulu, eeldusel, et ei ole softi väga ära häkitud. Kui on väga ära häkitud, summa suureneb 2x.
Foorumis oli teema sellest, kuidas ise karpakellasid ehitada. Kus see pagana teema on? Mina ei suuda leida, noh.
-
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Kuidas nimetatakse sellist joonistust (portreed), mis on kujutatud multikategelasena? Näo jooned on välja toodud ning tegelase tunneb kohe ära, aga asi on proportsioonist väljas.. kasutatakse ka miniatuurides
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
Keegi hea inimene (või hoopis halb inimene, et kopeeris mu stuffi, irw) on minu enda hostingust kustutatud (ja arvutist kadunud) faili ikkagi oma lehele üles riputanud, nii et siin ta on, Reimps:
extremist kirjutas:Kuidas nimetatakse sellist joonistust (portreed), mis on kujutatud multikategelasena? Näo jooned on välja toodud ning tegelase tunneb kohe ära, aga asi on proportsioonist väljas.. kasutatakse ka miniatuurides
sarz

mis kriteeriumite järgi otsustatakse, kas sõiduk saab eesti reg nr või "ameerika" nr?
küsimus tekkis, kui sõitsin täna ühe smart roadsteri järgi ja seal oli euroopa mõõtudele vastava numbri pesa, kuid sinna oli paigutatud "ameerika pärane" reg nr, mis nägi jube kole seal välja...
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Üldine põhjendus on selle mõeldud luugis asuv nubri süvendi mõõtmed .
Antik kirjutas:mis kriteeriumite järgi otsustatakse, kas sõiduk saab eesti reg nr või "ameerika" nr?
küsimus tekkis, kui sõitsin täna ühe smart roadsteri järgi ja seal oli euroopa mõõtudele vastava numbri pesa, kuid sinna oli paigutatud "ameerika pärane" reg nr, mis nägi jube kole seal välja...
sa ei näinud numbri kohta auto ees--see annab selgitust