'mida SINA arvad bikeworldist?'
Moderaator: Moded
-
karujänes
Teema algataja - Postitusi: 79
Väga tuttav lugu! Vihastasin ka ennast Tallinna bikeworld-i vendade peale hiljuti siniseks, kui mulle kivi näoga teatati, et vali kataloogist välja ja hind on selline, nagu seal kirjas (555 eur). Kui küsisin, et sooviks nagu proovida ja tutvuda erinevate mudelitega, siis saadeti mind irvel näoga Helsingisse.
Noh, mul oli plaan tõsine ja otsustasin nende ülbikute irvest mitte välja teha, käisingi Helsingis ära. See oli tegelt juba oktoobri kuus. Ja omadest kogemustest kinnitan: sain niipalju positiivseid elamusi, et igal juhul tasus see üks päev mere põhjakaldal käimist end ära!
Kuigi sama nimega, on põtrade bikeworld hoopis teisest puust asutus. Esmalt Sind koheldakse kui klienti ja aidatakse leida lahendust. NB! See toimib ennem, kui ma isegi veel olin mõelnud sõnale "raha". Seevastu oli Tallinna bikeworldi meestel esimene küsimus: palju sul raha on? Krt, nad ajasid elementaarsete müügivigadega mind nii närvi, et ma nüüd ei koonerda kah! Mul oli raha taskus ja ma olin valmis ostma...
Igastahes ARAI on super-mugav ja väga hästi kokku pandud. Mugavus on alati personaalne ja sõltub peakujust jne, kuid oma erineva kujuga ning ka erinevate suurustega kiivri väliskoortega on ARAI toodandust minu arvates pea igaühel võimalik endale sobiv kiiver leida. Okei, ma olen juba Arai fänn, sellepärast see kiidulaul.
Tulles tagasi põdramaa bikeworldi juurde, käisin nende Helsinki kaupluses Vattuniemenkatu 27. See asub Lauttasaarel, ca 45min jalutamist Tallinki sadamast või 20min trammisõitu ja 30min jalutamist VikingLine sadamast (sry, ma ei mäleta nende sadamate nimesid) Seal oli müüja nimega Aaro Raudsepp - eesti kutt, elab Soomes. Väga asjalik vend - tunneb mida müüb ja teeb seda väga hästi! Lisaks sellele sai temaga niisama tsikli-juttu ajada, poes müügiks olevaid rattaid uurida ning kogu selle asja juures tundsin ma ennast väga hästi - mitte mingi tüütu tegelasena, kellest võimalikult kiiresti tahetakse lahti saada.
Lühidalt: sain omale AstroJ kiivri 460EUR-iga (letihind seesama 555EUR) ja YOKO Evolution GoreTex kindad 45EUR-iga (letihind 69EUR). Aga ega sellega polnud aga veel pidu läbi! Kuna olin Aarole ette helistanud ja teatanud, et soovin saada ka tax-free paberit, oli ta mulle selle selle sinna pooldi kohale toimetanud. Vaikimisi selles poes tax-freed ei ole, küll aga on see olemas nende Vantaa kaupluses. Lõppkokkuvõttes sain siis veel nendelt hindadelt ca 12% tollis tagasi. You do the math!
Hiljuti Helsingis messil käies sain teada, et Aaro ei tööta enam
Bikeworldis, kuid tema hea kolleeg Marjo bikeworldi Vantaa kauplusest oli lahkesti nõus vastama küsimustele ja alati aitama leida vajalikku varustust. Siinkohal kõigile bikeritele Marjo telefon: +358 9 615 414 08.
Motopaks - kas Sina vist ostsid messilt omale Dainese saapad, ma ei mäleta enam täpselt... Igastahes see tibu, kes need Sulle müüs ongi seesama Marjo. PS! Tuleta meelde hinda! Seda tehti kohapeal ja see oli super! Ja tundub, et selles firmas ei ole see ainult messil sedasi - korralikku discounti võid vabalt saada ka kaupluses.
PS Mõni kuu tagasi käisin veelkorra Tallinna Bikeworldis - lootuses, et ma olin eelmisel korral vale mulje saanud. Ehhh, kahjuks mitte. Seekord tahtsin tsiklit osta. Uut. Arvake ära mis tundega ma selt poest lahkusin, kui mulle oli hinnakiri tuima näoga pihku pistetud?? Raha oli taskus (pangaarvel), tahtsin osta. Neil olid olemas kõik võimalused deal-iks, aga nii s*tta müügitööd pole ma ammu kohanud. Kahju. Häbi.
Õnneks praeguseks on mul ratas olemas
See ei ole Honda.
Niipalju Bikeworldi ja Arai teemal. Järeldused võib igaüks ise teha.
cheers everyone!
KJ
Noh, mul oli plaan tõsine ja otsustasin nende ülbikute irvest mitte välja teha, käisingi Helsingis ära. See oli tegelt juba oktoobri kuus. Ja omadest kogemustest kinnitan: sain niipalju positiivseid elamusi, et igal juhul tasus see üks päev mere põhjakaldal käimist end ära!
Kuigi sama nimega, on põtrade bikeworld hoopis teisest puust asutus. Esmalt Sind koheldakse kui klienti ja aidatakse leida lahendust. NB! See toimib ennem, kui ma isegi veel olin mõelnud sõnale "raha". Seevastu oli Tallinna bikeworldi meestel esimene küsimus: palju sul raha on? Krt, nad ajasid elementaarsete müügivigadega mind nii närvi, et ma nüüd ei koonerda kah! Mul oli raha taskus ja ma olin valmis ostma...
Igastahes ARAI on super-mugav ja väga hästi kokku pandud. Mugavus on alati personaalne ja sõltub peakujust jne, kuid oma erineva kujuga ning ka erinevate suurustega kiivri väliskoortega on ARAI toodandust minu arvates pea igaühel võimalik endale sobiv kiiver leida. Okei, ma olen juba Arai fänn, sellepärast see kiidulaul.
Tulles tagasi põdramaa bikeworldi juurde, käisin nende Helsinki kaupluses Vattuniemenkatu 27. See asub Lauttasaarel, ca 45min jalutamist Tallinki sadamast või 20min trammisõitu ja 30min jalutamist VikingLine sadamast (sry, ma ei mäleta nende sadamate nimesid) Seal oli müüja nimega Aaro Raudsepp - eesti kutt, elab Soomes. Väga asjalik vend - tunneb mida müüb ja teeb seda väga hästi! Lisaks sellele sai temaga niisama tsikli-juttu ajada, poes müügiks olevaid rattaid uurida ning kogu selle asja juures tundsin ma ennast väga hästi - mitte mingi tüütu tegelasena, kellest võimalikult kiiresti tahetakse lahti saada.
Lühidalt: sain omale AstroJ kiivri 460EUR-iga (letihind seesama 555EUR) ja YOKO Evolution GoreTex kindad 45EUR-iga (letihind 69EUR). Aga ega sellega polnud aga veel pidu läbi! Kuna olin Aarole ette helistanud ja teatanud, et soovin saada ka tax-free paberit, oli ta mulle selle selle sinna pooldi kohale toimetanud. Vaikimisi selles poes tax-freed ei ole, küll aga on see olemas nende Vantaa kaupluses. Lõppkokkuvõttes sain siis veel nendelt hindadelt ca 12% tollis tagasi. You do the math!
Hiljuti Helsingis messil käies sain teada, et Aaro ei tööta enam
Bikeworldis, kuid tema hea kolleeg Marjo bikeworldi Vantaa kauplusest oli lahkesti nõus vastama küsimustele ja alati aitama leida vajalikku varustust. Siinkohal kõigile bikeritele Marjo telefon: +358 9 615 414 08.
Motopaks - kas Sina vist ostsid messilt omale Dainese saapad, ma ei mäleta enam täpselt... Igastahes see tibu, kes need Sulle müüs ongi seesama Marjo. PS! Tuleta meelde hinda! Seda tehti kohapeal ja see oli super! Ja tundub, et selles firmas ei ole see ainult messil sedasi - korralikku discounti võid vabalt saada ka kaupluses.
PS Mõni kuu tagasi käisin veelkorra Tallinna Bikeworldis - lootuses, et ma olin eelmisel korral vale mulje saanud. Ehhh, kahjuks mitte. Seekord tahtsin tsiklit osta. Uut. Arvake ära mis tundega ma selt poest lahkusin, kui mulle oli hinnakiri tuima näoga pihku pistetud?? Raha oli taskus (pangaarvel), tahtsin osta. Neil olid olemas kõik võimalused deal-iks, aga nii s*tta müügitööd pole ma ammu kohanud. Kahju. Häbi.
Õnneks praeguseks on mul ratas olemas
Niipalju Bikeworldi ja Arai teemal. Järeldused võib igaüks ise teha.
cheers everyone!
KJ
-
siim999
Ega see bikeworld.ee vist eriti Arai kiivrite müügist huvitatud polegi kui isegi link viitab olematule lehele: www.araihelmets.com kui õige on www.araihelmet.com

-
Karupoeg puhh
paistab, et raffale bikeworldist paha mulje jäänud:P Igatahes mul on siiski positiivseid kogemusi. Kuna tahtsin tsikliga sõita ja mul polnud vastavat kiivrit, siis läksin bikeworldi kiivrit ostma, sealt anti mulle valida arai kiivrite vahel ja öeldi, et neil praegu seda kiivrit sees pole ja kuna talv hakkab kätte jõudma siis võib tellimisega veidi aega minna. Ma ütlesin, et jama tahaks nagu kohe sõita aga eks peab vist veiz ootama või sõbralt kuskilt kiivrit otsima. Müüja ütles kohe, et tal on tegelt üks kiiver mida ta ise ei kasuta ja kui ma tahan võin talt laenata, niisiis õhtu poole sain müüjaga kokku ja vana andis mulle kiivri, tasuks tahtis natuke šokolaadi saada...hea tööjuures süüa:P Aga eks välismaal ole ikka reeglina parem teenindus üleüldse.
See katkine link on vist sellepärast tekkinud, et minuteada arai koduka aadress oligi enne araihelmets.com, see alles hiljuti muutunud minumeelest, antke teada vigasest lingist, ehk muudavad ära. Ma usun, et need vennad seal ise seda kodukat ei hoolda ega teegi vaid selle jaoks on mingi teine firma või sell.
See katkine link on vist sellepärast tekkinud, et minuteada arai koduka aadress oligi enne araihelmets.com, see alles hiljuti muutunud minumeelest, antke teada vigasest lingist, ehk muudavad ära. Ma usun, et need vennad seal ise seda kodukat ei hoolda ega teegi vaid selle jaoks on mingi teine firma või sell.
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
mul on ka pigem positiivsed kui negatiivsed kogemised. Olen oma rattale sealt mõned custom osad ostnud ja natuke riideid ka. Küsid, siis tehakse allahindlust ka ja teregi öeldakse. Sellessuhtes on õige küll, et tähelepanu pead ise seal poes otsima aga loodan, et asi läheb ikka paremaks. Halvim kogemus siiani: LoodusInvest. Ja parimad: Yamu esindus, Motokeskus ja Edek.
sellised lood siis
Motopaks
sellised lood siis
Motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Oh jumal... teie jutt bw-st paneb lausa imestama.
Ise olen bw klient juba niii väiksest saadik, et ohhuhhaa.. ja pole veel siiani ühtegi halba kogemust olnud, alati on aidatud, on otsitud igast asju kui on soovi olnud, hooldused ja kõik kõik on siiamaani väga 5+ olnud... no jah paar ämbrit ka nende kõrval kuid siiski enamjaolt olen nendega väga rahul!
Netiteel olen mingit hinda uurind või teab mida siis alati on vastus tulnud ning mingit probleemi pole veel olnud.. ja on ka aidatud alternatiiv variantidega - ALATI! Mitte nagu üks pood, mis asus seal sikupilli prisma juures... küsisin, et kas nad oskavad soosivtada, kust mujalt jalaraudasi otsida siis vaadati VÄGA kahtlase näoga otsa ja öeldi, et "ei meie ei soovit a midagi kuna see on ju meile kahjulik ja prooviti mingid väga valed jalarauad mulle pähe määrida ning selgeks teha, et kui neid nati keevitada siis saab kõik korda" <- aitäh
jaa müüate poolepealt siis niipalju, et kõige pädevam ja parem neist on Kristo Kross! Temaga saab pea alati kõik joonde ajada ja nii, et mingit segadust ka ei jää. Tüübil on annet oma alal.. aga need teised kutid.. issand.. korra mingit äri teed siis pärast küll enam nende jutule eriti minna ei taha! nendel on vist mõttes, et "too raha ja me anname sulle ükskõik mida.. läheb sul seda vaja või mitte"
VOt võibolla olete lihtsalt halval päeval neile ette juhtund?!
Aha ja sikliproovimisest rääkides siis ma omal NSR-i ostsin.. käisin ikka 2 päeva sellega seal poetaga vuramas ja keegi midagi ei jo nnind ega halba nägu ei teinud! Aga nad teadsid ka, et ma sellega kohe sealsamas külili ei kuku kuna olin pikka aega krossi sõitnud ja nende püsiklient olnud.. olin kunagi isegi nende endise bossi klubis.
vb. sellepärast sulle seal eriti ratast pihku anda ei tahetagi?!
Ise olen bw klient juba niii väiksest saadik, et ohhuhhaa.. ja pole veel siiani ühtegi halba kogemust olnud, alati on aidatud, on otsitud igast asju kui on soovi olnud, hooldused ja kõik kõik on siiamaani väga 5+ olnud... no jah paar ämbrit ka nende kõrval kuid siiski enamjaolt olen nendega väga rahul!
Netiteel olen mingit hinda uurind või teab mida siis alati on vastus tulnud ning mingit probleemi pole veel olnud.. ja on ka aidatud alternatiiv variantidega - ALATI! Mitte nagu üks pood, mis asus seal sikupilli prisma juures... küsisin, et kas nad oskavad soosivtada, kust mujalt jalaraudasi otsida siis vaadati VÄGA kahtlase näoga otsa ja öeldi, et "ei meie ei soovit a midagi kuna see on ju meile kahjulik ja prooviti mingid väga valed jalarauad mulle pähe määrida ning selgeks teha, et kui neid nati keevitada siis saab kõik korda" <- aitäh
jaa müüate poolepealt siis niipalju, et kõige pädevam ja parem neist on Kristo Kross! Temaga saab pea alati kõik joonde ajada ja nii, et mingit segadust ka ei jää. Tüübil on annet oma alal.. aga need teised kutid.. issand.. korra mingit äri teed siis pärast küll enam nende jutule eriti minna ei taha! nendel on vist mõttes, et "too raha ja me anname sulle ükskõik mida.. läheb sul seda vaja või mitte"
VOt võibolla olete lihtsalt halval päeval neile ette juhtund?!
Aha ja sikliproovimisest rääkides siis ma omal NSR-i ostsin.. käisin ikka 2 päeva sellega seal poetaga vuramas ja keegi midagi ei jo nnind ega halba nägu ei teinud! Aga nad teadsid ka, et ma sellega kohe sealsamas külili ei kuku kuna olin pikka aega krossi sõitnud ja nende püsiklient olnud.. olin kunagi isegi nende endise bossi klubis.
vb. sellepärast sulle seal eriti ratast pihku anda ei tahetagi?!
Vaadates nende Dainese kombekaid ja asju jääb küll mulje, et elavad üle-eilses aastas... Minumeelest müüvad nad mitu aastat vanu mudeleid (kes ei müüks).. Saksamaal on küll hoopis teistsugused kombekad, milldest BW miskit näha pole... äkki siis peab lihtsalt mõned aastad ootama... 
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
Oh jummel
-
Mari Öö
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
nii-nii. kontrollkõne BW-i veenis mind, et minu pükstega pole keegi tegelenud ja "heal juhul saab kuu lõpuks". no kurat, ma selleks nad ostangi, et hooaega varem alustada!!! liiati LUBATI mulle tellimust vastu võttes, et märtsi alguseks või hilje-hil-je-malt kekspaigaks on nad mul jalas. "aga mina ei tea, siis te peate kellegi teisega rääkima," teatas mees. kust ma selle kellegi leian? "helistage homme."
mis siis nüüd?
helsingireis mind ei aita, sest soome hind neile on tonn kõrgem kui eesti oma. seda tonni mul aga pole.
mis siis nüüd?
helsingireis mind ei aita, sest soome hind neile on tonn kõrgem kui eesti oma. seda tonni mul aga pole.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
Karupoeg puhh
madone kirjutas:Oh jumal... teie jutt bw-st paneb lausa imestama.
Ma saingi kiivrit Kristo käest laenata, pärast ostsin ise ära. Mulle ka tavaliselt tehakse soodustust ja mitte vähe:P ma ei mäletagi viimati sain kiivrilt koos lisa visiiriga vist 2000 või 3000 alla:P
Eks asi on vast selles ka kinni, et nende põhiline sissetulek peaks olema seotud siiski tarbemootorite remondi ja varuosadega. On ju tarbemootor siiski äri mis käib aastaringselt.
Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee
http://www.harteron.ee
Njaah olen seal mitmeid kordi käinud ja teenindust nagu ei olegi olla! Mitte millelegi nad vastada ei oska, tere ei öelda, ei küsita kas saame kasulikud olla jne. Seal peab vist juba uksel hõikama et mehed kuulge mul on räigelt pappi siis äkki liigutavad oma kõrvu kah.....muidu nagu ignoreeritakse.Tahtsin sügisel kindaid sealt osta, ootasin tükk aega leti ääres millal tüübid arvutiga mängimise lõpetaksid, aga ei lihtsam oli minema jalutada poodi kus on teenindus ja soovitatakse kah midagi, olgugi et hind natuke soolasem.Elagu YAMAHA esindus,seal on teenindus tasemel.
-
cl
Mõtlesin et kirjutan siis kah omadest kogemustest. esiteks bikeworldi olen 2x maili saatnud ja kumbki kord pole vastust saanud. samas telefoniteel on alati õige inimese otsa ühendatud ja probleem on lahenduse leidnud. kauba tutvustuse ja soovituste kohapealt lugu selline, et olen leidnud, et kui kohapel pisut norida siis ollakse väga abivalmid, neil seal vist lausa sildid üleval, et 'kui abi vajad siis küsi lahkesti' omaalgatuslikult nad väga torkima ei hakka kui niisama pisut ringi vaadata, mulle see isegi meeldib. nuriseda võib muidugi tootevaliku üle, mis pole teab mis lai, nt. nahkkombed ainult dainese omad ja hinnad alates 13k on lõppudelõpuks suht kitsale kasutajagrupile.
samas kui ükskord BW-sse piduriketast läksin ostma, siis soovitati soojalt sammud Ramosse seada 'sest seal on odavam'
ja oligi, ja tellimus võttis aega kõigest 1kuu, kaup kohal ja lubatud hinnaga, mis BW originaalosa hinnast ~3x odavam.
yamahast on nii häid kui neutraalseid kogemusi, alul kui neile uus klient olin, siis väga ei viitsitud tegelda, aga kui paar korda neile raha sai antud siis on ka sõbralikumaks muututud ja nüüd astun sealt heameelega vajaduse korral läbi
.
kõige tagasihoidlikuma teenindusega poeks julgeksin liigitada motokeskuse, sealt ostetud kaubale tseki saamiseks tuleb seda spetsiaalselt küsida ja väljakirjutamine toimub vastumeelselt
samas nende hinnad on need mis sunnivad sinna ikka ja jälle tagasi pöörduma, ja ei saa ka salata, et mida rohkem seal käia seda paremini sinusse ka suhtutakse.
Lõppude-lõpuks klient on kuningas ja kliendil on õigus valida kus poes ta käib ja mida ostab, keegi ei sunni ju 'seal käima ja seda tegema'.
cl
samas kui ükskord BW-sse piduriketast läksin ostma, siis soovitati soojalt sammud Ramosse seada 'sest seal on odavam'
yamahast on nii häid kui neutraalseid kogemusi, alul kui neile uus klient olin, siis väga ei viitsitud tegelda, aga kui paar korda neile raha sai antud siis on ka sõbralikumaks muututud ja nüüd astun sealt heameelega vajaduse korral läbi
kõige tagasihoidlikuma teenindusega poeks julgeksin liigitada motokeskuse, sealt ostetud kaubale tseki saamiseks tuleb seda spetsiaalselt küsida ja väljakirjutamine toimub vastumeelselt
Lõppude-lõpuks klient on kuningas ja kliendil on õigus valida kus poes ta käib ja mida ostab, keegi ei sunni ju 'seal käima ja seda tegema'.
cl
-
Mari Öö
- Kontakt:
viimasest postitusest jäi mulje, et teenindus on hea neid poodides, kuhu juba paar tuhat on viidud. naljakas, et esmaklienti ei hinnata...
aga asja juurde.
rääkisin siis nüüd poejuhatajale viisakalt, aga tungivalt oma murest, et lubati Muftisid märtsi alguses või hiljemalt keskel ja nüüd süüakse sõnu, et kõige varem kuu lõpuks.
mõistis, lubas ära tellida. ütles et ehk on veel tellimusi tulemas, siis saaks ära saata. lubasin siis omalt poolt vastu, et lasen sõna lendu, et kes BW kaudu midagi tellida tahab, andku kohe tuld ja telligu täna-homme ära. nad kaua ei oota, sest muidu mari saab nende peale kurjaks!
nii et siis - arai-soovid ja muud, milles Bikeworld teid aidata saab, helistage ja tellige, paari nädala pärast lubatakse sõiduilma ka juba!
täna siis positiivne päevahakatus
aga asja juurde.
rääkisin siis nüüd poejuhatajale viisakalt, aga tungivalt oma murest, et lubati Muftisid märtsi alguses või hiljemalt keskel ja nüüd süüakse sõnu, et kõige varem kuu lõpuks.
mõistis, lubas ära tellida. ütles et ehk on veel tellimusi tulemas, siis saaks ära saata. lubasin siis omalt poolt vastu, et lasen sõna lendu, et kes BW kaudu midagi tellida tahab, andku kohe tuld ja telligu täna-homme ära. nad kaua ei oota, sest muidu mari saab nende peale kurjaks!
nii et siis - arai-soovid ja muud, milles Bikeworld teid aidata saab, helistage ja tellige, paari nädala pärast lubatakse sõiduilma ka juba!
täna siis positiivne päevahakatus
-
cas
sitad kogemused
Ainult sitad kogemused, mailidele ei vastata ja paljud asjad on ainult kataloogis, tähendab proovida ei saa
Nu kurat
Kas olete suupeale kukkunud? Ise ei oska küsida ? Kui mailile ei vasta siis on neil kodulehel toodu ära ke telefon ja palun helistage. Või on probleemne tänapäeva arvutimaailmas lihtsalt rääkimisega. Ja see kataloogi jutt on ka jama. Näidake üks ettevõte või pood, mis tellib endale hunniku kraami lihtsalt lattu seisma ja proovimiseks ja enda müügiväärtust kaotama.
Kuid Bikeworldi hinnad on omaette teema
Kas olete suupeale kukkunud? Ise ei oska küsida ? Kui mailile ei vasta siis on neil kodulehel toodu ära ke telefon ja palun helistage. Või on probleemne tänapäeva arvutimaailmas lihtsalt rääkimisega. Ja see kataloogi jutt on ka jama. Näidake üks ettevõte või pood, mis tellib endale hunniku kraami lihtsalt lattu seisma ja proovimiseks ja enda müügiväärtust kaotama.
minu arust on bikeworldi probleem ka k6rged hinnad , mis teha , tsikli kaubad ongi kallid , aga kui ma l2hen teise poodi ja vaatan t2pselt sama agv kiiver maksab 700 .- vähem siis jah ... Ja kui siin yks mees ytles et sai 2000-3000 alla siis ikkagi selle alla peab jääma nende enda kasub , siis jah , kuramuse palju t6mmatakse meid ikkagi tillist . ja nii palju kui ma olen selle koha teeninduse kohta kuulnud siis, jah.
-
henri7
Mis mõttes tillist?b3ar kirjutas:minu arust on bikeworldi probleem ka k6rged hinnad , mis teha , tsikli kaubad ongi kallid , aga kui ma l2hen teise poodi ja vaatan t2pselt sama agv kiiver maksab 700 .- vähem siis jah ... Ja kui siin yks mees ytles et sai 2000-3000 alla siis ikkagi selle alla peab jääma nende enda kasub , siis jah , kuramuse palju t6mmatakse meid ikkagi tillist . ja nii palju kui ma olen selle koha teeninduse kohta kuulnud siis, jah.
Hindade koha pealt?
Minumeelest peaks see olema ettevõtte enda otsustada, kui suure või väikse juurdehindluse ta oma kaubale teeb..kui hinnad ei meeldi, siis otsi mujalt..või mis?
Endal arvamus bikeworldi koha pealt puudub, kuna pole nendega tegemist teinud..
-
cas
ural kirjutas:Nu kurat
Ütleme siis otse välja et rate.ee on bikeworldis olulisem kui klientide emailidele vastamine. Olen seda ise näinud! Oskate veel midagi kommenteerida selle peale?!
-
piiks
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Vaat siin on selline asi, et juurdehindlus ja laos olevate erinevate vidinate hulk on suht otseses seoses. Bikeworldis on juurdehindlus tõesti suurem, kui väiksemates poodides, aga samas olen sealt väga palju asju kätte saanud kohe, kui mujal peaks tellima. Ja olen selle eest maksnud ka teadlikult natuke suuremat juurdehindlust, kuna tavaliselt on ikka asjaga kiire.b3ar kirjutas:minu arust on bikeworldi probleem ka k6rged hinnad , mis teha , tsikli kaubad ongi kallid , aga kui ma l2hen teise poodi ja vaatan t2pselt sama agv kiiver maksab 700 .- vähem siis jah ... Ja kui siin yks mees ytles et sai 2000-3000 alla siis ikkagi selle alla peab jääma nende enda kasub , siis jah , kuramuse palju t6mmatakse meid ikkagi tillist . ja nii palju kui ma olen selle koha teeninduse kohta kuulnud siis, jah.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Olen mitu korda külastanud BW'd aga müügimeestele pole jutule läinud(asja ei olnud lihtsalt )Poega kui asutusuge olen rahul:ruumikas, lihtne.Kui BW oli veel esimesel korrusele(mitte keldris) siis oli seal küll ruumipuudus.Tegid õige valiku et allapoole kolisid .Pood on hea.
Aga kes teab, kuidas lood on kui ma nende jutule lähen.
Kas juhtub nii nagu karujänesega
Aga kes teab, kuidas lood on kui ma nende jutule lähen.
Kas juhtub nii nagu karujänesega
Challenge the Adventure.Ride The World
-
Urmas568
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Aga siiski.Müüja vastutab kauba õigeaegse kohaletoimetamise eest.Ja ammugi ei tohiks müüja kliendile ajada sellist juttu et "Kust meie teame, kus on kaup" ning kui oli lubatud kindel tähtaeg siis vastus hilinemise korral ei tohiks kõlada: "Kauba saate kätte hiljemalt kuu aja pärast".Mingu metsa sihukese jutuga.Ma lähen YAMAHA'sseRaitz kirjutas:Ja saage inimesed aru sageli ei sõltu tellitud kauba kohaletoimetamisel müüjast suurt midagi.
Challenge the Adventure.Ride The World
-
Mari Öö
- Kontakt:
Noh, minu Bikeworldi saaga kulmineerus täna kilekotitäie Mufti-pükstega (issand, juba see nimi on nii armas!). Kaup on aus - hinnaks kujunes 2300 krooni, aga mulle anti 1900-ga, nigu lubatud.
Ja sellest, et müüjast sõltumata kaup ei viibi - viibib küll juhul, kui siis, kui mu helistan kuu pärast tellimuse esitamist, et noh, kas kaup hakkab kohale jõudma, ja kuulen vastuseks, et teate, me pole veel hakanud tellima
Ja naised - BW-s tilbendavad nüüd ühed peremeheta Muftid nr 38. Ma suuremad võtsin endale ära.
Ja sellest, et müüjast sõltumata kaup ei viibi - viibib küll juhul, kui siis, kui mu helistan kuu pärast tellimuse esitamist, et noh, kas kaup hakkab kohale jõudma, ja kuulen vastuseks, et teate, me pole veel hakanud tellima
Ja naised - BW-s tilbendavad nüüd ühed peremeheta Muftid nr 38. Ma suuremad võtsin endale ära.