Honda CB1000R 2016
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 5
- Tsikkel: Honda CB1000R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Honda CB1000R 2016
Tere,
Selline küsimus,kas keegi oskab ja tegeleb mootorrataste suunatulede vahetamisega +takistite paigaldamisega?
Kust netipoest või poest saaks hea hinnaga E tähisega Led suunatulesid?
Soov oleks vahetada Honda CB1000R tagumine originaal numbrialus lühema vastu ja originaal esi ja taga suunatuled LED suunatulede vastu.
Muidu esindusest pakuti päris kallist hinda.
Kui ostan E tähisega Led suunakad,siis ei tohiks ülevaatusel ka probleemi olla!
Lisan ka pildi rattast!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1946 korda
- Tänatud: 554 korda
Re: Honda CB1000R 2016
Korralikud ja ilusad LED suunakad ongi üsna kallid,odavat saasta nii uuele rattale ma ei paneks, aga see pole minu ratas ja pole minu otsustada.Takistitega jantimise asemel on lihtsam õige relee osta.
Olen neid odavaid mitu erinevat komplekti ostnud hiinamaalt(E tähisega ja puha),aga ei näita nad valgust ja muud jamad ning läksid külge uued ,aga väiksemad halogeenid saksamaalt.Hind 9,99€ tk
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
Tänud info eest!
Ma plaanin korralikud Ledid panna https://www.motodepoo.ee/lisavarustus/5 ... ed-neptune ,aga paigalduse osas ei ole mul kogemust.Peab vist tsikli täiesti lahti lammutama? Mõtlesin et siin foorumis leian kellegi,kes raha eest ka aitaks külge panna. Hondal ka see originaal nr alus suht nõme.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1946 korda
- Tänatud: 554 korda
henn16 kirjutas:Tänud info eest!
Ma plaanin korralikud Ledid panna https://www.motodepoo.ee/lisavarustus/5 ... ed-neptune ,aga paigalduse osas ei ole mul kogemust.Peab vist tsikli täiesti lahti lammutama? Mõtlesin et siin foorumis leian kellegi,kes raha eest ka aitaks külge panna. Hondal ka see originaal nr alus suht nõme.
Depoos las panevad külge ka, neil seal ju töökoda olemas.Ei oska sinu ratta koha pealt sõna võtta,aga ratast nüüd päris algosadeks ikka võtma ei pea.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Honda CB 1000 RA
Siin üks video projektist mis sind ees ootab suunad jäävad küll hõõgniidi peale seal... Endal vahetasin tehase saba tagasi peale ratta ostu, kuna suunatuledel võiks mingi mõistlik horisontaalne vahe ka olla kui see napp 120 mm. seal saba all ühes punktis vilgub... ja reg. number ka pidevalt porine... soovitan nii uuel ja siledal rattal seda mitte vahetada... ja kui ikka tööks läheb siis osta cb 1000r mudelikohane numbrialus nagu videos on, jääb ära igasugune puurimine,väänamine,saagimine... edu.
-
Praeguse mõtlen isegi,et jätan vist numbri aluse originaaliks ja vahetaks ainult suunatuled ära
Kui kunagi vahetatud saan,siis sheerin pilte ka siia
Minul on analoogne numbrialus nagu viimases videos, aga suunatuled on sellised https://www.ebay.co.uk/itm/SET-2-BLINKE ... SwYgFarIl6 Need tava pirniga ja ei vaja mingeid releesid.
Minul oli see ostes juba küljes. Ebay-s on valikut küllaga https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from ... y&_sacat=0
Tere kas kellegil honda cb1000r 2009aasta tagaistet ja jalatugesid ei vedele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.