M: Estonian Airi kärud, klaasid, tassid, päästevestid jpm
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Ära anda, müüa ja vahetada võib kõike mis pole rämps, kui soovid midagi saada, siis postita ka siia
- Täpsed reeglid siin aga kasutage tervet mõistust ja asi toimib
- Upitada ei tohi
- Postituse ette lisa M: (müün), V: (vahetan) ÄA: (ära anda) või S: (soovin)
- Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
-
Teema algataja - Postitusi: 50
- Tsikkel: Suzuki XF650 Freewind
- Tänanud: 61 korda
- Tänatud: 15 korda
M: Estonian Airi kärud, klaasid, tassid, päästevestid jpm
Müüa hulgaliselt Estonian Airi kraami, sh lennuki toidukärud, toidukastid, klaasid, tassid, alustassid, kandikud, päästevestid, plätud, pleedid ja palju muud põnevat.
Pildimaterjal on leitav siin:
Hinnad kujunevad läbirääkimiste käigus, ühendust saab privaatsõnumiga või telefonil 56267692. Asjad asuvad Tallinnas ja selle lähistel.
Kasuta võimalust ja osta omale tükk Eesti lennundusajaloost!
Pildimaterjal on leitav siin:
Hinnad kujunevad läbirääkimiste käigus, ühendust saab privaatsõnumiga või telefonil 56267692. Asjad asuvad Tallinnas ja selle lähistel.
Kasuta võimalust ja osta omale tükk Eesti lennundusajaloost!
Re: M: Estonian Airi kärud, klaasid, tassid, päästevestid jpm
Liiklusvahendi reg. numbrit ka pakkuda on? Mida saaks ka legaalselt kasutada? ...AIR?
-
Selliseid asju kahjuks ei ole.Fox2 kirjutas:Liiklusvahendi reg. numbrit ka pakkuda on? Mida saaks ka legaalselt kasutada? ...AIR?
See nüüd oleneb seisukorrast, käru suurusest (kas full size või half size) ja mida ja kui palju täpselt kaasa tuleb (sahtlid, kandikud, pudelihoidjad jne). Tühja käru eest küsin 200-300€, lisavarustus kokkuleppelise hinnaga. Loomulikult kuulan ära ka mõistlikud hinnapakkumised ja suuremate koguste puhul on soodsamad hinnad.TPB kirjutas:toidukäru hind koos sahtlitega?

-
- Tsikkel: Tuono V4R
- Tänanud: 143 korda
- Tänatud: 406 korda
A mind huvitab kraami päritolu - pankrotivara või lihtsalt vasakule pandud?
I have an opinion and I'm not afraid to use it
Allergic to stupid people
-
Pankrotivara siiski.reimps kirjutas:A mind huvitab kraami päritolu - pankrotivara või lihtsalt vasakule pandud?

ok, selle raha eest saab 3 tööriistakäru tööriistade hoidmiseksMulti kirjutas:Spoiler:
-
Jah, tööriistade hoidmiseks on kindlasti odavamaid ja võib-olla ka praktilisemaid variante. Aga minu eesmärk polegi tööriistakärude hindadega võistelda. Pigem näen, et nendel lennukikärudel on oma haruldusest ja Estonian Airi ajaloost tulenevalt omaette väärtus. Võtan arvesse ka hindu, millega olen siiani kärusid müünud või huvilistele lubanud.TPB kirjutas:Spoiler:
Näiteks eBays on väikeste kärude hinnad alates 250 USD (suuremad on veel kallimad) ja need pole ka kõige paremas seisukorras. Lisaks veel asjaolu, et postikulu eBayst tellides on 150+ USD ja et müügis on just Estonian Airi kärud, mida enam juurde ei teki, mitte mingid muud. Kärudest ehitatud minibaaride jms mööbliesemete eest küsitakse kohati isegi üle 1000€, nii et kes tahab, saab praegusel juhul omale ägeda asja kõvasti odavamalt ehitada.
Mõned lingid kontekstiks/inspiratsiooniks:
https://shop.bordbar.de/
https://skypak.de/en/online-shop/airline-trolleys/
https://www.winwin.lt/aviation-decor/ai ... furniture/
http://www.skyart.com/
-
Soe soovitus, et paku ikka mujal ka, bikeri foorumis ei pruugi üldse kaubaks minna, sest on vaja ju õlisid, filtreid, ketijookse ja muud odavamalt osta kõigepealt.
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 151 korda
Arvestades seda kui palju maksumaksja raha sinna EA-i sisse tambiti peaks RIIK need asjad soovijatetele TASUTA laiali jagama koos 4lk A4 ametlike vabanduste ja Partsi "äralõigatud eesnaha" jäljendiga 

Garaažis: Pannoonia 250TLF, Yamaha FZS 600
Osta korter ära: https://goo.gl/DVNVzT
Osta korter ära: https://goo.gl/DVNVzT
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 6 korda
ei teagi kas viga minus, aga mul ei aja see kräpp üldse kõvaks. oleks veel Papa Carlo omad, võtaks Malviina lõbustamiseks mõne käru 25€/tk, aga Juhani sohilapse kaasavara ei imponeeri eriti. rääkimata müstilisest hinnast
ebay hinnad ei koti kedagi. pane nad sinna müüki - saadki oma sodist lahti.

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda CX 500ES
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 33 korda
No see kaup siin väike . Müügis ja oksionil oli ulme kogused otsatult laia sortimendina. Alates sukkpükstest, lendurite vanadest kohvritest, pileti aparaatidest, printerid... . Mis iganes kõlbas pildistada, püüti kuidagi rahaks teha. Firma kokku varisedes oli vaja raha veidigi tagasi saada. Ulmelisi suveniire oli ka virnades. Ei teagi, palju kraami kaubaks on läinud, või kus veel seisab. Kurb lugu tegelikult...
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
-
- Mode
- Tsikkel: GSF600SX // TigerXRx
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 18 korda
Mis need klaasid on olemuselt kukkumiskindlamad ka või?
Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
Miski siin maailmas pole tasuta ja ega need asjadki minu kätte tasuta jõudnud. Täpselt nii oligi, nagu koi kirjeldas - andsin ka oma panuse EA pankrotimenetlusse.Maaks kirjutas:Arvestades seda kui palju maksumaksja raha sinna EA-i sisse tambiti peaks RIIK need asjad soovijatetele TASUTA laiali jagama koos 4lk A4 ametlike vabanduste ja Partsi "äralõigatud eesnaha" jäljendiga

Sul on võimalus mulle näidata, kust selliseid asju odavamalt saab. Aga ilmselgelt pole sa nende asjade sihtgrupp ka. Ega mul neid kärusid nüüd nii palju ka ei ole, et igasse Eesti kodusse üks müüa.wicked kirjutas:ei teagi kas viga minus, aga mul ei aja see kräpp üldse kõvaks. oleks veel Papa Carlo omad, võtaks Malviina lõbustamiseks mõne käru 25€/tk, aga Juhani sohilapse kaasavara ei imponeeri eriti. rääkimata müstilisest hinnastebay hinnad ei koti kedagi. pane nad sinna müüki - saadki oma sodist lahti.

Kahjuks ei ole, täitsa tavalised klaasid on.Bandit kirjutas:Mis need klaasid on olemuselt kukkumiskindlamad ka või?
-
Seega see pankrotimandi müümine tasub ära? Et ostad pankrotipesast mingi summa eest prügi ja saad vaheltkasuga lahti lõpuks?
Lihtsalt huvitab, mis protsess see selline on ja mis summad ses äris liiguvad.
Kõik see kola oleks teoreetiliselt pidanud läbi avalike oksjonite käima: https://www.err.ee/579156/pankrotis-est ... e-oksjonil
Reaalsus on muidugi Eestile tüüpiline, pakažuuha mõttes näpuotsaga vara oksjonile ja valdav enamus liigub erinevate sulle-mulle-sahker-mahker-paku-hind tehingutega.
Reaalsus on muidugi Eestile tüüpiline, pakažuuha mõttes näpuotsaga vara oksjonile ja valdav enamus liigub erinevate sulle-mulle-sahker-mahker-paku-hind tehingutega.
-
Igal pool pole ka vaja tonte näha. Reaalsus on see, et mul ei ole vähimatki sidet Estonian Airiga ja kogu see kraam oligi tervikvarana avalikul oksjonil, kusjuures ma ei olnud seal ainus pakkuja.Jesper kirjutas:Kõik see kola oleks teoreetiliselt pidanud läbi avalike oksjonite käima: https://www.err.ee/579156/pankrotis-est ... e-oksjonil
Eks igas äris on omad riskid, aga loodan, et tasub.reimps kirjutas:Seega see pankrotimandi müümine tasub ära? Et ostad pankrotipesast mingi summa eest prügi ja saad vaheltkasuga lahti lõpuks?

Kui üldisemalt rääkida, siis ma ei ole kindlasti mingi spetsialist, sest ostsin niimoodi pankrotivara esimest korda, aga arvan, et pankrotipesades pole tavaliselt eriti huvitavaid/väärtuslikke asju, nii et see kasum ilmselt ei tasu seda kulutatud aega ära. Võib-olla ainult siis, kui ostad mingeid kindlaid tooteid, mille jaoks on sul endal juba väljakujunenud müügikanalid olemas jne, aga see peab ikka hea kokkusattumus olema. Estonian Airi puhul on natuke teine lugu, siin ma lihtsalt nägin potentsiaali ja otsustasin selle riski võtta.

Edit: näiteks kui kellelgi diislit vaja on, siis palun

https://www.oksjonikeskus.ee/oksjon/vie ... okid=40734
No pankrotivara müügi mõte on siiski see, et saada maksimaalselt raha võlausaldajatele maksmiseks. Kui mingi kola müüakse maha selliste hindadega, et hangeldajal kõlbab ka vaheltkasu saada, siis järelikult ei ole mäng päris õige, sest see vaheltkasu oleks pidanud samuti võlausaldajatele kuuluma.
Anoh ma isiklikult olen nende tuuleveskitega võitlemisest väsinud, lihtsam on mingit muud tööd teha kui end läbi selle halli kivi hekseldada. Reaalselt need sahtlikärud läksid ühekaupa oksjonil kaubaks 100-150 tuuris, seega on 250 alghind üsna kosmosest, aga samas eks kõik ole kokkuleppe küsimus.
Anoh ma isiklikult olen nende tuuleveskitega võitlemisest väsinud, lihtsam on mingit muud tööd teha kui end läbi selle halli kivi hekseldada. Reaalselt need sahtlikärud läksid ühekaupa oksjonil kaubaks 100-150 tuuris, seega on 250 alghind üsna kosmosest, aga samas eks kõik ole kokkuleppe küsimus.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 24 korda
- Kontakt:
Asja nimi on hulgi- ja jaemüük. Pankrotivara müüdi kogu kupatusena (hulgimüük), siin pakutakse üksikesemete kaupa (jaemüük), pankrotipesa realiseerimine jaemüügina oleks töö- ja ajakulu arvestades ilmselge overkillJesper kirjutas:No pankrotivara müügi mõte on siiski see, et saada maksimaalselt raha võlausaldajatele maksmiseks. Kui mingi kola müüakse maha selliste hindadega, et hangeldajal kõlbab ka vaheltkasu saada, siis järelikult ei ole mäng päris õige

Kui selle pärast, et kellegi arvates on mingi asi overkill, saavad võlausaldajad vähem raha, siis see ei ole minuarust okei. Selles suhtes, et ma ei kaeble siin Multi tegevuse üle, asjade suures plaanis on see tühine summa, aga reimps küsis et kuidas süsteem töötab ja ma pmst vastasin sellele, et enam-vähem nii töötab nagu ta ette kujutab, ehk ühest küljest juriidiliselt korrektselt, aga teisest küljest siiski khm, noh ütleme viisakalt nii et viletsalt.
Võin kõrge käru osta koos 10 kandikuga 100€
-
- Kontakt:
Sa tõemeeli arvad, et vidinate ükshaaval müümine ja selleks müügiga tegeleva inimese palgal hoidmine määramata aja jooksul on võlausaldajatele mõistlikum, kui kogu partii müümine ASAP ja riski lükkamine partii ostja kaela?Jesper kirjutas:Kui selle pärast, et kellegi arvates on mingi asi overkill, saavad võlausaldajad vähem raha, siis see ei ole minuarust okei. Selles suhtes, et ma ei kaeble siin Multi tegevuse üle, asjade suures plaanis on see tühine summa, aga reimps küsis et kuidas süsteem töötab ja ma pmst vastasin sellele, et enam-vähem nii töötab nagu ta ette kujutab, ehk ühest küljest juriidiliselt korrektselt, aga teisest küljest siiski khm, noh ütleme viisakalt nii et viletsalt.
Jah, ma tõemeeli arvan seda, et see hetke süsteem ei ole maksimaalselt efektiivne ja toidab eelkõige vahendajate huve, mitte võlausaldajate ja lõppklientide. Umbes 10a kogemust on kah laias laastus samalt alalt, anoh teisest küljest ega ma ei viitsi hakata mingeid välja kujunenud reljeefseid veendumusi ümber lükkama - kui sinu arvates on see 250€ käru oma hinda väärt, siis Jumala eest, osta ära.
Kõik see tundub nii kauge ja abstraktne, kui kaotajaks on riik või pangad vms, a kui mõne eraisiku vara kopika eest "hulgimüüki" läheb, siis see on juba palju valusam ja jaburam vaatepilt. Noja teisalt obv tahaks ise ka asju vahel normaalse hinnaga ühekaupa osta, mitte ainult läbi mitme vahendaja.
Kõik see tundub nii kauge ja abstraktne, kui kaotajaks on riik või pangad vms, a kui mõne eraisiku vara kopika eest "hulgimüüki" läheb, siis see on juba palju valusam ja jaburam vaatepilt. Noja teisalt obv tahaks ise ka asju vahel normaalse hinnaga ühekaupa osta, mitte ainult läbi mitme vahendaja.
-
- Kontakt:
No kuidas see nüüd minu postitustesse puutub??Jesper kirjutas:kui sinu arvates on see 250€ käru oma hinda väärt, siis Jumala eest, osta ära.
Aga olgu, mis me tühja auru siin suust välja ajame, läheme konkreetseks. Antud tehingus on hulgem tundmatuid suurusi ja vaevalt teema algataja tahab numbreid tutvustada... aga sinu 10 a kogemust lubab ehk lüngad täita või väiteid ümber lükata. Niisiis:
Oletame, et pesa osteti hinnaga 10000 EUR, pesa ostja lajatab igale vidinale keskmiselt juurde 100%, kokku pesa jaehind seega 20000, brutokasum 10000 EUR.
Nüüd küsimused:
- kui palju kaubast jääb müümata? Pakun, et kui alles jääb 30%, siis on müüja väga head tööd teinud. Kasuminumber kahanes just 7000 EUR-ile
- kui kaua võtab aega müük? Taas teadmata suurus, aga 20/80 printsiip võiks olla tõele lähedal, seega 20% müüdud kaubast müüb kiiresti, 80% tilgub üksikute vidinate kaupa aastake või poolteist. Oletame, et aasta. Kui müügiga tegeleja palgatakse netopalgaga 500 EUR kuus (kassamüüjast madalam palk), siis tööandja kulu aastas on 694 x 12 = 8328 EUR. Oppaaaa, juba jõudsimegi miinusesse. Kui juurde arvata ka osta.ee vm reklaamitasud.... noh, võlausaldajana ei sooviks ma kindlasti pankrotipesa realiseerimist jaemüügis.
p.s. mis praeguses teemas küsitavatesse hindadesse puutub, siis kunagi oli üks tore reklaam: "küsida võib kõike", see ei muuda eelnevat kalkulatsiooni- mõni vidin juurdehindlusega 200%, teine taas -50%
Viimati muutis ishijupp, 09 Aug 2018, 23:42, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 62 korda
- Kontakt:
Vihjeks, et 10000€ on natuke palju pakutud. Kui need asjad on samalt oksjonilt mis mina nägin, siis alghind oli 2500€ ja pakkumised said 3000€ pealt otsa.
-
Nii palju võin kommenteerida, et selle oksjoniga tegemist ei olnud, minul olid numbrid ikka teised. Aga see läheb siin juba kangesti teiste rahakotis sorimiseks.Kalapea kirjutas:Vihjeks, et 10000€ on natuke palju pakutud. Kui need asjad on samalt oksjonilt mis mina nägin, siis alghind oli 2500€ ja pakkumised said 3000€ pealt otsa.
Panen selle teema nüüd kinni. Algsest müügiteemast on saanud filosoofiline arutelu, kas kellelgi on õigus investeeringult kasumit teenida või teenivad kasumit ainult töölisrahva rõhujad.