Asi selles et roller hakkab kiirendamise peal jõnksutama imelikult ja jõudu ka ei ole ültse kui kiirus juba üleval pole häda midagi läheb normaalselt.Ise arvan et asi võib olla selles et ta ei saa pentsu kätte?
Kus on rolleritel tavaliselt pentsu filtrid? võibolla seal mingit prahti ees või on siis karbuss umbes.mis te sellest arvate?
Asi selles et roller hakkab kiirendamise peal jõnksutama imelikult ja jõudu ka ei ole ültse kui kiirus juba üleval pole häda midagi läheb normaalselt.Ise arvan et asi võib olla selles et ta ei saa pentsu kätte?
Kus on rolleritel tavaliselt pentsu filtrid? võibolla seal mingit prahti ees või on siis karbuss umbes.mis te sellest arvate?
Filtrid asuvad kas bensiini vooliku vahel või otsapidi karbussi sees.
Aga probleemi peaks eeldatavasti jah lahendama karbussi läbipuhumine ja puhastamine.
Ise küsisid, ise vastasid
Aga kuidas rihm saab seda mõjutada,et palju jõudu on?Ma sellest asjast eriti palju ei tea ni et keegi võiks asja ära seletada!Rihm on ikka omadega nii läbi et kui kohapealt järsemalt minema läheb siis hakkab rihm üle käima
noo rihm on kulunud ja ta ei haaku enam nii hästi taldrikute vahel ja ühel ilusal päikesepaistelisel päeval lendab ta lihtsalt ribadeks ja su roll jääb seisma...simpel
mul on enamvähem sama jama aga mul pole karbussi... mis mul siis viga võib olla.Rihm on täiesti terve...See juhtub mul siis kui kiirendus on 20-35 KM/H.
ei hakand uut teemat tegema ,ja see on äkki sama viga,et roller lihtsalt ei lähe üle 45km/h nagu häält oleks veel küllalt üle ja veel ,kuid lihtsalt ei lähe rohkem edasi.
ei hakand uut teemat tegema ,ja see on äkki sama viga,et roller lihtsalt ei lähe üle 45km/h nagu häält oleks veel küllalt üle ja veel ,kuid lihtsalt ei lähe rohkem edasi.
sõbral oli väntvõllis loks sees ja tõmbas kohe mootori kinni, nüüd on top racingu juppidega mootor ja 120 läheb välja
Vabandan, et teemast mõõda aga...Jajahh 120km/h kindlasti. Naljavend. Oli Explorer-i peal mingi saade, vist kuidas kulutada miljonit-miljardit vms. Seal oli ka kaks Italjet Dragster 180cc paadunud fänni. Kui kellegil soovi on võin isegi selle video kuskile üles lükata. Ainuüksi tuunimise peale oli kulunud 10000 NAELA
ja lõppkiiruseks said 85 miili tunnis. Milleks nad küll niipalju kulutavad, kui meil siinmail saavad sägad tühiste tuhandetega juba 120km/h? Ja seda isegi 50-70 kuubikulistega. Või mille järgi te seda kiirust vaatate-arvutate?
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.