sidur.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
sidur.
Küsimus siis selline.
mul on siduritrummel suurusega 105 mm ja kui ma asetan siduri sinna sisse jääb nende vahe suhteliselt suureks.! (5mm). kui siduriklotsid on kulunud kas neid ka kuidagi taastada annab.! ja palju peaks umbes trummli ja sidurivahe olema.
mul on siduritrummel suurusega 105 mm ja kui ma asetan siduri sinna sisse jääb nende vahe suhteliselt suureks.! (5mm). kui siduriklotsid on kulunud kas neid ka kuidagi taastada annab.! ja palju peaks umbes trummli ja sidurivahe olema.
-
- Kontakt:
-
-
-
Mul on ka selline asi, et algusest ei hakka minema,vaid hakkab umbes 15 km/h kiiruse pealt minema...Milles võib asi olla? sidur,karpa? Ahjaa ükskord panin sinna esimese taldriku vahele ühe seibi, siis võttis suurremad pöörded ja läks metsikult kohalt minema, aga see ei olnud variaatorile kasulik 

Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

-
- Kontakt:
Pane mingi 4.4-4.7g rullid, ning kui ei aita siis pane nõrgemad sidurivedrud.Hyper kirjutas:Mul on ka selline asi, et algusest ei hakka minema,vaid hakkab umbes 15 km/h kiiruse pealt minema...Milles võib asi olla? sidur,karpa? Ahjaa ükskord panin sinna esimese taldriku vahele ühe seibi, siis võttis suurremad pöörded ja läks metsikult kohalt minema, aga see ei olnud variaatorile kasulik
Mm.. mul on praegu 3g:D Vast jah natukene nõrgemad sidurivedrudxzburnoutzx kirjutas:Pane mingi 4.4-4.7g rullid, ning kui ei aita siis pane nõrgemad sidurivedrud.Hyper kirjutas:Mul on ka selline asi, et algusest ei hakka minema,vaid hakkab umbes 15 km/h kiiruse pealt minema...Milles võib asi olla? sidur,karpa? Ahjaa ükskord panin sinna esimese taldriku vahele ühe seibi, siis võttis suurremad pöörded ja läks metsikult kohalt minema, aga see ei olnud variaatorile kasulik

Endal siis umbes sama asi. Panin endale BGM sportsiduri ning kuni 20-ni kiirendab ikka aeglaselt ja peale seda tirib mõnusaltHyper kirjutas:Mul on ka selline asi, et algusest ei hakka minema,vaid hakkab umbes 15 km/h kiiruse pealt minema...Milles võib asi olla? sidur,karpa? Ahjaa ükskord panin sinna esimese taldriku vahele ühe seibi, siis võttis suurremad pöörded ja läks metsikult kohalt minema, aga see ei olnud variaatorile kasulik

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

Sa pane endale vast kergemad rullidsinisalo kirjutas:Endal siis umbes sama asi. Panin endale BGM sportsiduri ning kuni 20-ni kiirendab ikka aeglaselt ja peale seda tirib mõnusaltHyper kirjutas:Mul on ka selline asi, et algusest ei hakka minema,vaid hakkab umbes 15 km/h kiiruse pealt minema...Milles võib asi olla? sidur,karpa? Ahjaa ükskord panin sinna esimese taldriku vahele ühe seibi, siis võttis suurremad pöörded ja läks metsikult kohalt minema, aga see ei olnud variaatorile kasulikRullid on mul 7g 8)Sidurivedrud on sinist värvi ja on jäigad. Kas ma peaksin kõige nõrgemad vedrud äkki panema? Pöörded on kah suht hullud kohalt minekuga.Undab mõnusalt.

Njah sain aru, paljud soovitasid kergemaid rulle. Mis te aga niimoodi oskaksite soovitada,(seda väga raske peast öelda) kas mingine 5,8g või isegi kergemad? Hetkel siis 7g. Kordan siis, et kuni 30-ni kiirendab uimaselt ja sealt edais rebib hästi. Palju peaks uute rullide raskus olema, mis kanti?
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

Ma ei oska nii soovitada, aga räägitakse, et 4,3g pidi kõige parem raskus olemasinisalo kirjutas:Njah sain aru, paljud soovitasid kergemaid rulle. Mis te aga niimoodi oskaksite soovitada,(seda väga raske peast öelda) kas mingine 5,8g või isegi kergemad? Hetkel siis 7g. Kordan siis, et kuni 30-ni kiirendab uimaselt ja sealt edais rebib hästi. Palju peaks uute rullide raskus olema, mis kanti?

-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
No rullid , vedrud ja survevedru ..juustupihv kirjutas:OT
Panin täna rollerile sportsumpa peale. Arvasin, et kiirendus või midagi muud läheb paremaks aga läks pigem halvemaks. Originaal sumpal olid muidu piirajad küljest ja kiirendus oli hea. Milles asi võib olla? sumpaks yasuni z

Räägitakse, et Yasunil ei lähe neid rulle ja sidurivedrusi jne asju vaja, aga soovitaks siis kergemaid rulle:PMOMO kirjutas:No rullid , vedrud ja survevedru ..juustupihv kirjutas:OT
Panin täna rollerile sportsumpa peale. Arvasin, et kiirendus või midagi muud läheb paremaks aga läks pigem halvemaks. Originaal sumpal olid muidu piirajad küljest ja kiirendus oli hea. Milles asi võib olla? sumpaks yasuni zdeem juba körini sellest rääkida.

Räägitakse, et Yasunil ei lähe neid rulle ja sidurivedrusi jne asju vaja, aga soovitaks siis kergemaid rulle:PMOMO kirjutas:No rullid , vedrud ja survevedru ..juustupihv kirjutas:OT
Panin täna rollerile sportsumpa peale. Arvasin, et kiirendus või midagi muud läheb paremaks aga läks pigem halvemaks. Originaal sumpal olid muidu piirajad küljest ja kiirendus oli hea. Milles asi võib olla? sumpaks yasuni zdeem juba körini sellest rääkida.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.